Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Odinnal is tudok hivatalos frissítést applikálni? Root és miegymás nélkül.
(#27954) Vagany: tehát lehet, hogy az amúgy stabil firmware csak ezért rendetlenkedik, mert ilyet nem csináltam? Hiszen a 2.1-ről 2.2.1-re váltáskor sem csináltam ilyet, és akkor nem volt gondom.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-FreaK-
veterán
A bunkó stílusodat kifogásoltam, amire most sikerült rátenned még két lapáttal.
A figyelmes olvasást neked is ajánlanám, már egyszer leírtam hogy:
Tökéletesen értettem amit leírtál, a stílusod és a kommentjeid egészéről alkottam véleményt.
valamint: Látod, HUTCHDB is észrevette a dolgot, csak ő finomabban fejezte ki.
De teljesen feleslegesen jártatom a számat, úgysem fogod felismerni hogy benned lehet hiba. Ki tudnám fejteni bővebben is de egyrészt teljesen mindegy, másrészt a szájkarate nem az én műfajom.
Ezt az alpári stílust és személyeskedést meg mellőzd ezen a fórumon légy oly kedves, ha nem érted meg hogy miért, majd a modik elmagyarázzák.
És itt fejeztem be.Hogy ON topic is legyek: NEO 17 (r16 - codename Butterfly) changelog
Download: SGS_GT-I9000_TELUS-FASCINATE_NEO_17_r16_128.zip
Az r16 ne tévesszen meg senkit, az előző igazából r15 volt, a build dátum-ból (09.24) látszik hogy új Eddig aszongyák jó gyors.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Tökéletesen értettem amit leírtál, a stílusod és a kommentjeid egészéről alkottam véleményt.
Úgy állítod be az összes custom romot hogy sz@rt sem érnek, nem is érted minek szenved vele mindenki amikor vannak hibái. Az egészet úgy írod mintha a te véleményed lenne az abszolút, a mindenható ,te mindent jobban tudsz és majd te megmondod a frankót.
Tudod pont azzal hogy odaírod hogy "szerintem" vagy hogy "nekem", kerülöd el azt hogy ilyen okoskodónak nézzenek.
Látod, HUTCHDB is észrevette a dolgot, csak ő finomabban fejezte ki.
Ezzel a hozzászólásoddal meg ismét bizonyítottad a bunkó stílusodat, fogadok, nem is érted hogy miért kötnek beléd állandóan, ugye?
Köszönjük a véleményedet, de mi nem értünk vele egyet, használd tovább egészséggel a gyári romot.
További szép napot![ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
cs az az igazság hogy csak s-offoltam a telot. (akkor csak cidelnem kell?).
P/N:99hna061-00
-revolutionary-
pyramid pvt ship s-off rl
hboot-1,17,1111
radio-10.14.9035.01m
emmc-boot
jun 2 2011,22:31
akkor most hogy is fogjak hozzá? (tehát semmilyen romot nem tettem felrá.
Elöre is köszönöm.★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-FreaK-
veterán
Csak azt fejelted el hozzátenni hogy ezek _neked_ a főbb szempontok. Én meg pont lesz@rom hogy a romnak az összes funkciója megy (nem használom mindet, lsd: rádió), nekem pl a sebesség van az első helyen. Remekül elvagyok egyébként a MIUI-val, még a tesztkernelekkel is, az apróbb hibákért engem kárpótol a sebesség és az a plussz amit a rendszer nyújt így. Mindenkinek más a fontos, a hozzászólásaidból én pont azt veszem ki hogy nem tudod megérteni hogy másnak más az értékrendszere a rom-al kapcsolatban.
Moszkvics: nem olvastam vissza, sikerült feltenni akkor ezekszerint a MIUI-t? hogy tetszik eddig? A talon kernel milyen, tudnál írni róla? még nem volt vélemény eddig.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
igaz, hogy nem probaltam a jvr-t, de tudom milyen egy gyari rom.
olyan jol hasznalhato es emellett semmi extra, silany (bocsanat a szoert, hirtelen nem jut eszembe jobb) izgalom mentes.
akik itt a forumon megfordulnak, azok 99 %-a szeretne javitani, gyorsitani, "masitani" a keszuleken.
mi ilyenek vagyunk, vagyunk az ujra, kiprobalunk dolgokat, aztan ha nem jo, tovabb lepunk, ujitunk, mokulunk.
ettol fuggetlenul neked is igazad van es tiszteleben is tartom a velemenyed, csak leirtam a mi oldalunk szempontjabol hogy nez ki ez a dolog." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Vic61
senior tag
....csak pár hozzászólást kell visszanézned....
Fiúk, ne csináljátok...részletesen le van írva minden, aranyosan, minden tudással nem nagyon rendelkezőnek. (De szépen fogalmaztam) Aki az útmutatók alapján nem tudja mit kell csinálni, az TÉNYLEG maradjon az alapbeállításon. Ha sértés, ha nem...ez így van...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest