- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
lkereki
tag
-
lkereki
tag
Srácok, búcsúzni jöttem.
Becseréltem az SGS-emet egy I4-be, úgyhogy mostantól ritkábban fogok idejárni. Kevesebb időm is van mostanában, nincs időm foglalkozni a telefonnal, ez is volt a dontésem egyik oka. Sokat tanultam itt tőletek az androidról. További jó ROM(b)olást mindenkinek, remélem más topikban még összefutunk.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Sziasztok! Rezeg a léc, hogy eladom az sgs-t, és veszek helyette vmi másik telefont, de nem tudok dönteni. Kiszemeltjeim a Htc Sensation, vagy sgs II, esetleg i4, ha addig végleg megutálom az androidot. Ti mit vennétek, szivesen meghallgatnék mindenkit, akár privátban, mert ez talán nem ide való téma, és nem is vitaindító akar lenni.
Azért hogy on is legyek: visszaraktam a miui-t, mert a cm7 elkezdett újraindulgatni, ill.egyik-másik funkció nem mindíg működött( pl. volt, hogy nem tudtam telepíteni alkalmazásokat, mert a csomagtelepítő nem reagált az ok gombra), és a végén már a wipe-ok sem segítettek. Ennél pedig most megint fc-znek a google appok... Ugyanúgy, mint amikor cm7re váltottam...
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz lkereki #23534 üzenetére
nem tudok teloról képet feltenni.
Tehát, nekem most így néz ki:
00remount
01acid_sysctl
02kerneltweaks
03sdcardspeedfix
04sysctltweaks
ezeket másoltam be06mountdl
07banner
08sysctl
09firstboot
10modules
11mountsd
20userinit
ezek pedig bent voltak, a 6-11-ig levőket neveztem át, mindegyikhez hozzáadva 5-öt.
Szerintem csináld úgy, hogy nevezd át az 5-ös alattiakat úgy, hogy a sorrendjük ne változzon, és kerüljenek 5 fölé. a 6-ost is told feljebb. A rendszer szempontjából szerintem úgyis csak a sorrend számít, nem az, hogy hányas a száma az adott fájlnak.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz Remus389 #23490 üzenetére
No, én most raktam fel az UAS vXIX-et. Átneveztem amit kellett, cwm-ből install, és semmi. Az init.d mappában nem történt semmi. Végül root explorerrel kicsomagoltam a tweaket, megkerestem benne az init.d mappát, és a benne levő fájlokat bemásoltam a telo system/etc/init.d mappájába ahová elvileg menniük kellett volna. Újraindítottam, és érzetre jobb lett a telefon! A beállítások menü az nekem akadozott, ezzel majdnem tökéletes, root explorerben is simábban lehet görgetni. Ajánlom!
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz Remus389 #23179 üzenetére
Köszi, megvolt. Amúgy a háttérben zárogatta be, csak miui-n elszoktam ettől. A wipe-ok lehet, hogy erre is jótékony hatással voltak, mert most egyelőre normálisan üzemel.
Amúgy megtaláltam a képernyőmentést az orrom előtt: power menüben van....
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Gondolom másnak is bazárogatja az opera minit a cm7, nemcsak engem szopat ezzel? Lassan nekem is kezd a tökom telelenni ezzel az androiddal, csamcsunggal, romokkal, miegymással.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
cm7-en hogy lehet képernyőmentést csinálni?
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Tegnap este minden átmenet nélkül elkezdett fc-zni a miui-m. A google alkalmazások nem mentek, nem segítettek sem a wipe-ok sem később a factory reset... Újraraktam a romot, ugyanaz... Namondom, megájjácsak, itt az új miui, majd egy clean install helyrehoz, reggel frissítek. 2x raktam fel mindenféle resettel, formattal, wipe-pal a nulláról, és mégse lett jó! Fc a marketnél, gmailnél, böngészőnél. Ötletem már nincs.
Feladtam, felraktam egy cm7-et. Tudom, hohy pár napja leírtam, hohy nem tetszik, de nem is olyan rossz ez... Sőt. Simább, mint a miui.
Azért egykét dolog hiányzik onnan...OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Mitől lett most ez a cm7 ennyire jó? Azthiszem régebben Chipman rakosgatta itt fel ezeket a romokat, és rendre azt írta, hogy mindennapi használatra alkalmatlan. Azóta akkorát javult?
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz nggabi #22207 üzenetére
Hehe, eddig talán 2 videót csináltam vele, ez nem nagyon érdekel...
B.ricsi: neked sikerült megfogalmazni, vsz. azért nem tetszett, mert hasonlít a gyárira. Fel nem tennék stock romra hasonlító cuccot... Biztos meg lehetne témázni, de most inkább a mijuájjjj, meg közbe figyelek, hogy dob -e nektek valami szarvashibát a cm7...
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
-
lkereki
tag
Mi ez a cm7 őrület? Olyan, mint amikor a GB kijött... Kénytelen leszek mostmár én is kipróbálni.... ;-)
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz B.Ricsike #22077 üzenetére
Köszi, meg is történt, olyan mintha kicsit tényleg javult volna, mikrolaggok eltüntek pl. a névjegyzék görgetésekor, vagy a root explorerből. Kicsit folytonosabb a rendszer.
Mondjuk azt nem vágom, hogy mikor kell akkor törölni az init.d mappa tartalmát? Amikor nem cm7/miui alapkon vagyok?OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
lejárt a szerk idő
Ace-ben nem vagyok otthon, de ha átnézted az 1. hsz-t, megvan az efs-mappa lementve (FONTOS.!!!), megvan a 3 gombos kombó, letöltötted a romot, megvan az odin, akkor mehet a móka.
Hogy elég lesz-e egy 2.3.4-es rom, azt majd eldöntöd magad. az már csak rajtad múlik, hogy megindulsz-e a lejtőn... :-)OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Van GB, a samfirmware.com-ról szedj le egy JVR-t( ez 2.3.4.), vagy egy JVS-t( 2.3.5.), és odinnal( ehhez valót is találsz az oldalon) 512 -es PIT-tel feltolod. Repartition legyen bepipálva. Megváltás lesz a 2.2-höz képest. Ez gyári rom, ha custom kell ezek után, akkor innen szemezgethetsz:
forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665Az alapokkal gondolom tisztában lehetsz, de azért nem árthat átnézni a topik 1. hsz-ét. Ugyan nem naprakész, de hasznos lehet.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
-
lkereki
tag
Hehh! Miután feltettem a neo17 r17 kernelt, volt néhány fc, majd csináltam egy dalvik cache, ill. egy wipe cache partitiont, erre eltűntek a névjegyeim, és nem is szinkronizált a google fiókommal sem... Ujraraktam a romot... Részemröl végeztem a neo kernelekkel.
Bok92: egyszer nekem is formázta a külső sd-met pont egy miui rom. Adatmentő program sem hozta vissza az adatokat... Az okára én sem jöttem rá, biztos zavar támadt az erőben.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz HUTCHDB #21692 üzenetére
köszi, az be van ixelve. Feltolom mégegyszer, hátha csak vmi átmeneti zavar.
Más: ezt a gyári kernelt honnan tudnám letölteni? kipróbálnék egy neot, de ezekkel az újabbakkal volt bajom( sod, spontán reboot), és ha nem jó visszatérnék a gyárira. Tudom, hogy linkeltél régebben, de az a hivatkozás nem műkodik.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Felraktam a GalnetMiui 1.9.30. Weekly romot, és azt wettem észre, hogy sokkal kevesebb a szabad ram. Gondolom emiatt volt az is, hogy már 2x magától bezárta az Opera minit, pedig a Miui hun alatt napokig futhatott a háttérben, emiatt használok miui-t. Másnál is ilyen, vagy próbáljam újratenni, mert csak nálam sült el vmi balul?
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz HUTCHDB #21592 üzenetére
Úgy-úgy, nekem pont az nem tetszett. Nem emlékszem. melyik menüpontba léptem be, és full angol volt, azt hittem elment a magyarítás...
Nem tudom, hogy az rc2-es magyar nyelvet nem lehetett volna továbbvinni a Chameleonra? Nagy munka lett volna, vagy aki azt készítette, az már nem dolgozik velük...?OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz -FreaK- #21578 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy van-e ezekhez az újabb Galnetekhez normális magyarítás? Utoljára az rc2-nél volt szerintem jó, utána az Esvignolo -féle kiverte nálam a biztosítékot, hogy fele kínai, fele angol, a maradék magyar... Azóta inkább nem is próbáltam Galnetet.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Valaki nem próbálta fel ezt a ROM-ot? Egész tetszetős, vajon működik is jól? Sajnos nekem most nincs időm romolni...
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1261440
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
-
-
lkereki
tag
hmm... most azt vettem észre, hogy a bill.zár feloldása után az első érintést nem érzékeli a telefon. A második már okés, egyre bosszantóbb, hogy kétszer kell rányomnom, hogy csináljon vmit... Ezt csak a bill.zár feloldása után csinálja, és az is mindegy, hogy melyik launcherrel futtatom. Tapasztalt más is ilyet? Miui 1.9.16 hun, neo17-r8 kernel. Lehet esetleg megoldás?
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Tegnap volt 1 spontán újraindulás a miui-n, aztán reboot után néhány adat eltűnt a telefonról: launcher beállítások, mobiladat forgalom, csengőhang -beállítások. Érdekes. Nyomtam neki 1wipe -ot, hogy magához térjen, azóta még minden oké. neo xx kernel volt fent, azóta visszatettem a neo17-r8-at, azzal még nem volt gondom.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz b_daniel #20481 üzenetére
Ha jól értelmeztem, lehúzod a notif. bar-t, alul az ikonsort elhúzod balra, ott rákatt a "..."-re, és be tudod állítani a szükséges ikonokat.
Vagy: Beállítások-> Személyes-> Állapotsor testreszabása, és itt kiválasztod, hogy melyik "redőny" tetszik neked inkább.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Miui-n ha valakinél jelentkezik a SoD, akkor próbálja ki, hogy eltakarja egykét mp.-re a hangszóró melletti két érzékelőt( közelség-, és fényszenzor), és akkor hátha feléled a teló. Nekem ma reggel hívásnál jelentkezett, és erre a műveletre életre kelt. Nem tudom, hogy véletlen volt-e, vagy ez a dolog használt. Egy próbát megér.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Megjött a Miui 1.9.16. alappal. Magyarul még nem találtam. Xda-s verzió.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Ezt láttátok már? Panaszkodnak az Android OS magas %-ára.
Aki használja a Chameleon finalt, az tapasztalt hasonlót?OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz qpwoeiruty #20223 üzenetére
Ezt én már kérdeztem vagy fél éve egyszer, de senki sem reagált... Mi is ez a kép akkor?
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Arra rájött valaki az 1.9.9. magyar miui-t használók közül, hogy screenshot-ot hogy lehet lőni?
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz Macskasy #19831 üzenetére
NEM törli.
Igen, esetleg még data, datadata is mehet.Felpróbáltam én is az 1.9.9.-et, remélem több szerencsém lesz hozzá, mint az 1.9.2.-höz. Annál voltak zűrök, pl ha hívtak a csengőhangot gyorsítva játszotta le, aztán a túloldalon nem hallottak... Ez egyelőre OK. Ja, a Superuser megtréfált, nem adott root jogot, a beállításaiban külön engedélyezni kellett, és így már jó. Amúgy mesés ez a fényerőállítás...
Off: Tag lettem... :-))
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz mert_csokis #19621 üzenetére
kikapcsolod a telefont, majd lenyomod a "hangerő fel", "home" (középső gomb elöl), és a kikapcs. gombot ebben a sorrendben, és nyomva tartod őket addig, amíg meg nem jelenik vmi a kijelzőn. Azután keresel olyat, hogy "wipe data/factory reset" (a hangerő gombokkal tudsz navigálni, a.home gombbal v. a kikapcs gombbal leokézni), kiválasztod, megerősíted, és meglátjuk.
szerk.: megelőztek
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz mert_csokis #19610 üzenetére
Próbálj meg Recovery módban egy factory reset-et. Talán sikerül, de az adatvesztés garantált.
Amúgy jártak már itt így, de nem emlékszem mi lett a megoldás végül. Keress rá, lehet, hogy az archivumban van.[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz akos727 #19601 üzenetére
Semmit. Egyik fórumtársunk aláírásában ott az igazság: a user hazudik... (az eseménynapló meg nem). Lehet, hogy fel akart tenni egy s2 romot, vagy annak egy sgs-re portolt változatát, és nem sikerült a flash.
Megnézed van-e download mód. Fogsz egy odint, a samfirmware-ről egy 3 fájlos romot( mondjuk egy JVR-t), és re- partitionnal feltolod. Ha vmi nem világos, akkor 1.hsz. az alapokhoz, aztán kérdezel, és segítünk.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
-
lkereki
tag
válasz lkereki #19342 üzenetére
...kipróbáltam, elég zűrös rom. Kicsit nehezen bootolt be, aztán amikor kezdtem belakni egyre jobban tetszett. kicsit másabb a formavilág, mint amit megszoktam, aztán amikor belaktam fogta magát, és eltüntette az összes appomat. wipe-ok sem segítettek, ha újra fel akartam tenni valamelyiket , akkor azt írta, hogy már fent van. Újraraktam a romot, és ugyanezt eljátszotta mégegyszer, ekkor már ment a levesbe...
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
-
lkereki
tag
válasz paragon85 #18959 üzenetére
1: lehet, ha másikat akarsz. Neo17 bármelyik variánsa elég jó. ezeket CWM-ből teheted fel, de az alappal is jó.
2: Természetesen nem marad meg, felülírja a feltett rom saját kernele( amit Te is felülírhatsz később).
3: a miui alapból jaffs2-n megy (ha jól emlékszem), ext4, rfs nem is használható, de nincs is rá szükség.[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
...ééés megvolt az első "phone fc" (bocsánat...). A gáz csak az volt, hogy míg más romoknál néhány mp. után magától újraindult, ennél percekig nem csinált semmit, nem volt térerő sem.
Pedig épp ma reggel akartam megdícsérni, hogy egész jó kis rom ez.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
-
lkereki
tag
válasz R2D20208 #18837 üzenetére
Nem rizikós usb csat. nélkül romolni? Mi van, ha nem jól sikerül a flash, és féltégla lesz a telefonból? Hiába marad download mód, egy repart helyrehozná, de nem tudod csatlakoztatni a géphez?
Martux base romja amúgy szintén nem rossz, vagy ahogy írták darky.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Valahol visszább volt erről szó, lehet az arhivumban, hogy ilyenkor mi van, esetleg a PFC-n is rákereshetsz.
Freak: közben találtam, csak meglepődtem, mert ez az eddigi romjaimban benne volt. Ez tényleg nem a miui hibája.
SetCpu törölve.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Egy újabb hátrány a Miui-ban: nem kezeli az xls fájlokat ( akkor gondolom a doc-ot sem nyitja meg). Hogy lehetne erre rávenni, esetleg vmi marketes app-al? QuickOffice Root Explorerrel bemásolva nem működik.
Egyébként az Opera Minit tegnap dél óta nem zárta be. :-))))))))))
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Nekem mindenképp jó, mert ha éjszakára felteszem töltőre, akkor nem kell izgilni reggel, hogy vajon nem lesz-e alacsonyabb a töltöttség, mint este, amikor feltettem. Biztos nem túl jó az akksinak, de ez engem nem nagyon izgat...
Vsz. nem tud menni csak a hálózatról, mert akkor mennie kéne akksi nélkül, csak a töltőre téve is.B.Ricsike: vsz. előbb lesz rádió benne, mint fizikai-gombos hívásfogadás. A nagy többség inkább a rádiót hiányolja...
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz kutkut #18704 üzenetére
Ámen, Gyermekem...! :-)
Eddig nekem úgy merül, mint amiket eddig használtam JVR romokat( Juwe's 5.3, Csirke v79)B.Ricsike: én egyiket sem tudtam beállítani. Előbbit a GoLauncher orvosolta( zudom szentségtörés), a második hiányát próbálom megszokni...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz kutkut #18696 üzenetére
Pontosan. Előző GB romok, amik fent voltak, azok miután 100%-ra feltöltötték, hagyták merülni, hacsak le nem húztam, és vissza nem dugtam. Ez a töltőn hagyva magától visszaváltott töltésre, amikor kicsit merült.
Szerk.: és ez a fényerőállítás maga a mennyország...: -))
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
válasz kutkut #18642 üzenetére
...és jól látom, hogy ez nem hagyja merülni a telefont ha a töltőre van dugva? legalábbis nálam már 2x visszakapcsolt töltésre.
Amúgy sokkal gyorsabbnak nekem nem tűnik, mint pl.egy Criskelo v79, de semmi kifogásolható akadás nincs jelen.
A fényképező tényleg gyengéje, nem ment pl. a külső sd-re sem.
Amúgy egyáltalán nem rossz, sőt változatosságot hoz a sok egy kaptafára készülő rom közé.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
üdv! Használ valaki GalnetMiui Chameleon rc2-est?
Nekem legutóbb a Twooey II volt fent, abban nem tudtam beállítani, hogy a hívásokat a Home gombbal lehessen felvenni, az RC2-ben ez lehetséges vajon? Nem kezelte továbbá a fülhallgatón levő gombbal sem a hívásfogadást sem, ezek pedig nekem kellenének. Meg tudná vki. ezt nézni, hogy működnek-e ezek a funkciók? Vagy a CM7 miatt ezek olyanok, mint a rádió hiánya?OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
EZ volt már itt?? Miket kitalálnak...
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával