- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
( V )
veterán
esetleg próbáld meg azt hogy visszaállítod az eredeti témát majd reboot!
a WiFi alvó mód a Semaprore 1.2.5(/s) esetében ha az appban a Wifi PM_FAST (jobb vétel) mellett van pipa akkor a képernyő kikapcs után is megmarad, tehát marad a kevésbé energiatakarékos üzemmód. ha nincs bepipálva akkor a képernyő kikacs után a Wifi PM_Max mód lép életbe ami sz energiatakarékosabb. ez az alap állapot amúgy.init.d + nstools csak új kernel esetén kell / érdemes törölni!
(#48958) Echoo
a legjobb mellé a Semaphore 2.7.4, de rakhatsz "mezei" CF-Root kernelt is (a legutcsó JW4-es jó hozzá), ha csak a Root + cwm kell!(#48957) porse
BetterBatteryStats / kernel wakelock - nál kiderülne! -
D1L1ZS
őstag
Sztem nem árthat az init.d+ns tools törlés + dalvik+cache wipe...mivel adatok nem vesznek, így talán ,kisebb az esélye a bootloopnak is. Persze előtte az init.d tartalmát mentsd el ha van, majd install után vissza tudod másolni...illetve esetlegesen kernel csere után is ki kell törölni, majd másolni az init.dt...
-
( V )
veterán
jaaa, azt vágom mi, csak nem tudtam h így hívják! (más romoknál sima battery bar) hmmm hát gondolom mivel a rom teszt verzió, belefér ha ilyesmi még nem megy 100asan, nekem pl az adatkapcsolat statusbar kapcsoló ikonja szokott beragadni!
igen, ha nincs wipe akkor megmaradnak a beállítások!
kérdés az hogy megoldja, majd-e wipe nélkül, de 1 próbát mindenképpen megér!
-
( V )
veterán
-
MPeter87
őstag
Én úgy értettem, hogy lehet megszakadt a vége előtt a letöltés, vagy valamit elcseszett a win, mert nagy ritkán előfordul azért... Mondjuk nálam akkor volt ilyen, mikor töltött ezerrel a torrent és kicsit lassúnak találta a win a rom letöltési sebességét és inkább megszakította.
Szóval töltsd le újra ugyanonnan, ahonnan korábban is és lehet jó lesz.
Bár ahogy most visszaolvastam a hozzászólásod, cunánál is megcsinálta ugyanazt, szóval az is lehet, hogy a rom telepítés folyamatában volt valami gáz.
Én úgy raktam cuna 2.2-re, hogy formáztam mindent a mounts and storage menüben és az advanced-ben clear nstools + clear init.d, előtte nyomtam még egy wipe data factory resetet meg wipe cache-t, aztán ezekkel szerintem kb mindent elintéztem, amit lehetett. -
D1L1ZS
őstag
-
MPeter87
őstag
Király!
Akkor vadászom a cséndzslogotszerk.:
Changelog 2.1
AOKP Build Base-36
Modified some APN
Galaxy S App Settings implemented in Settings
X-Blue Theme implemented by xlory
Fixed an issue in the volume during calls
Updated Titanium Backup
Updated Nova Launcher
Updated Flipboard
Deleted bootsound
Improved WiFi Reception
Changed some optimizations. Now it's even smoother!
Deleted AOKP wallpapers (SwagPapers)
Updated Theme Chooser
Fixata Roomby gugelfordító
-
Vic61
senior tag
-
mike13
csendes tag
Nem lehet, hogy nem raktad fel a Google Apps fixer-t? Azzal kellene mennie.
-
nggabi
félisten
jetpackot
előtte volt az elin, na az stock rom csak deodexed. a jvo modemet nem kell feltétlenül felrakni, de egy kicsivel jobb mint a JVU modem.
Demsy: blokkon vagy számlán lesz az h hol lett véve. esetleg bemész a westendbe a samusokhoz és megkérdezed... ha független akkor 1 év 2 hónap. 1.hszben a link a mysamsungra.
akos727: máshová mountolja a küldő sd-t a rom. majd sagit megmondja. mnt/ itt kell keresned.
m4rk.89: sztem jetpack
akkor nem kell annyit vacakolni. csak a 4 fájlos rom, aztán install zip. rá kell bízni a rendszerre...
-
nggabi
félisten
nem. ezt írta face-en Rahul. de lesz belőle előbb utóbb...
egyébként lehet h itt is a CWM 5 szivat minket. a minin is megjártam az 5ös cwm-el a hétvégén. témát akartam felrakni, kiírta h success aztán nem változott semmi
egyszerűen nem írta felül a zip-ben lévő fájlokat a systemben...
-
nggabi
félisten
másik téma kéne de az XDA-sok beleszerettek ebbe a note unlockba. amit feljebb linkeltem kék témát talán jó, nem próbáltam. face unlock: beállítások > hely és biztonság > képernyőzár
freelanced: inkább privátban segítek tovább, nehogy valakit megzavarjon az i9001 romolás
-
Domxc
senior tag
Ja tenyleg, pont az a kis hsz kerulte el a figyelmem. A Rom-nal PDAfanclub-ot es a Kies-t emliti. Szvsz egyik sem egy jo alternativa, ha eloszor akarsz ROMOT cserelni.
A PDAfanclub azt irja, hogy rootoljam a telot, itt azt mondjak, hogy nem kell, viszont, ott irjak azt, hogy az /efs mappa mentest kotelezo megcsinalni, amihez elengedhetetlen a BusyBox, amihez szinten Root kell.
A Kies, szinte meg semmilyen frissitest nem ad ki.Most
nggabi.: na jo, ezt hagyom hetvegere. mar kicsit tele van ott alul. egyebkent altalaban mennyi egy rom csere?
-
nggabi
félisten
Szia!
előtte clean installt írnak, de a no wipe egy próbát megér. ha nem sikerül akkor 1 fájlos jw1, utána a jetpack 8.1
friss mai a cucc, felrakom én is
wagner007: az apbootot senki se tallózta be. sztem az újabb odinhoz kellhet, ill a többi 3ban benne van a boot.img is... megnéztem, benne van a code-ban tehát NEM KELL!!!
-
nggabi
félisten
no wipe skip kernel
letöltöttem a zipet a linkről, fel a belső sd-re majd install a darky appból...
más romról ha nem jön össze és fc-zik akkor rakjátok újra az egészet... sztem egy próbát megér, nekem nem volt semmi gond...
van benne crt off és extended power menü... %os akksi és aosp lock screen nincs sajna... deodexed
-
HUTCHDB
nagyúr
én a galnet stabil verzióját ajánlom.
innen tudod letölteni. (regisztrálnod kell)
a nyelvi csomagot már én sem találom, mivel megváltozott galnet oldala.........
a modemeket, kerneleket korábban már linkeltem, keress rá "MIUI MODEMEK", és/vagy "MIUI KERNELEK" néven.
modemből a jvr-t ajánlom, kernelből, viszont egyenlőre maradj a gyárinál, a többiek kicsit instabilak. -
tesopapa
aktív tag
GalaxyBlue téma deodex JVR-re.
Csirke kinézet kékesítve
A szíved biztos fiatal, xarjuk le a számokat. -
B.Ricsike
őstag
Akkor ön sem mai gyerek....
Viszont ugy látszik, lépést tart a korral ha SGS-e van.... ergo, mivel ez fiatalítja, így nyugodtan letagadhat 20 évet
(Fura lehet most, hogy nem tegezőleg szólították a forumon
)
Én jelentem, 25 leszek 2hét mulva. De az életritmusomat és életmódomat tekintve szerintem már a felén én is túlvagyok.
-
HUNNIA1920
őstag
Pedig azt csinálom, amit ott ajánlottak: [link]
nggabi: Success!
Firmware: 2.2.1
Baseband: I9000XXJPU
Kernel: 2.6.32.9 root@sep-55#1
Build: FROYO.XXJPUSzerk.: megcsináltam a hard resetet *2767*3855# kóddal.
Amit R2D20208 kolléga ajánlott, tegyek fel másik kernelt hogy van. Ilyet nem látok az 1.hsz - ben, aztán lehet én vagyok csak vak.
-
R2D20208
addikt
Szió! Csinálok egy zippet, amit ugyanugy telepited, vissza is huzza mindent amit felrakott. De azt holnapra tudom vagy egykét órán belül felrakni ide. Lehet fél óra
melózok rajta.A romod érintetlen marad, és az appjaid is. Kijelölő szinváltoztatás, pl beállitásoknál, üzeneteknél. Vittem be egy nagyon pici szint a feketébe.. -
janika1988
tag
Szia!
most raktam bele BLN-t
ezt szedd le http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1080529, amit itt találsz! akár odinos akár cwm-ből rakható
üdv: janika1988
-
cozmo
őstag
Mivel még szenvednek itt azt integrációval lehet hogy soha!
igéret az van -
nggabi
félisten
közben felraktam. 2e recovery van benne, erre voltam kíváncsi
am sikerült restartot produkálnom 5x kb. rádugtam a gépre, felmásoltam sd-re a csirke v50 updatet, lehúztam erre reboot. am a gto kernellel ezt nem tudtam feltenni csak ezzel a stock + hacks-essel...
kuckuc: tököm, mire kihozza szerecsen jvk alapon addigra lesz megint új. már nézegettem a kicsent is de ott se túl gyorsak. mindenképp no wipeot akartam h ne kelljen szívni a beállításokkal.
höhö: pin kódot kér: alul a szöveg: rajzolja be a mintát
felül meg 1$2$ segélyhívó szám
most meg se kép se hang...felraktam a dialer + a kör akksi zipet is amit itt linkelt vki.
ha vmit linkelünk próbáljuk mán ki előtte h működik e...
-
nggabi
félisten
nincs mit. majd írj h mi változott...
opi: olvass vissza
nah jó én tegnap simán ráraktam. mondják h javult de sztem ugyanolyan. most jvo-val is kb ugyanolyan a gps, wifi, hívás mint jvbn. sz@r
jah illedelmesen bocsánatot kérek amiért fikáztam a quickpicet
vmi régebbi verzióm lehetett meg mert laggolt mint állat, nem tudtam sorba rendezni a képeket stb. most letöltöttem egy újat a markecről és valóban jó. azért a gyári galéria jobban néz ki, de tudásban, gyorsaságban leveri a quickpic.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest