- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Ehh nem megy a vákumozó..Majd valamelyik nap ugorj át. Nem akarok semmit kidobni wazze !
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
cs az az igazság hogy csak s-offoltam a telot. (akkor csak cidelnem kell?).
P/N:99hna061-00
-revolutionary-
pyramid pvt ship s-off rl
hboot-1,17,1111
radio-10.14.9035.01m
emmc-boot
jun 2 2011,22:31
akkor most hogy is fogjak hozzá? (tehát semmilyen romot nem tettem felrá.
Elöre is köszönöm.★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
Kis reklám de hátha valaki hasznát veszi.
-
R2D20208
addikt
Ennyi rosszindulatot...Ehh. De van még egy ötletem. UOT konyhában, lehet változtatni, szerkeszteni a statusbart...Alulra, felülre, be lehet írni bármi szabad szöveget.
Bab-c a becenevem. Mi lenne, ha beirnád Budapest ? :-DDD
Tényleg ne haragudj, ez nem a személyed ellen van, csak kell egy kis jókedv is
-
R2D20208
addikt
válasz Leonardo91 #20847 üzenetére
És esetleg majdnem bármelyik időjárás widget ha kiírja hol vagy , az nem jó ? Ha Pécsre mész , csak frissitesz, és tudod akkor is hol vagy .. De gec..k vagyunk...Én sem tudok ilyent, nehari...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Volt már...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Nekem mindig ki van kapcsolva. Pl Emailnél is be van állitva a soha opció, időjárásnál is mindennél. És manuálisan kapcsolom be, amit frissiteni akarok. 2G- n vagyok mobilnettel, az is elég hozzá, és sokkal kevesebbet fogyaszt(ez független attól hogy sgs, vagy sgs 2 , igen, tény az adatkommunikáció nyomja az akksit a legjobban, meg ugye a kijelző.
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz Pete55555 #19377 üzenetére
Sokkal jobb. Átküldöm neked BT-n van egy nagyobb dokumentumom miért jobb. De sokkal jobb. Nem . Felrakom a memókarimra, és átrakod a telódra. Nem. Állítólag nehezebb az akksija a SGS nek. Vegyük ki. Én veszek bele egy erősebbet mert i4- é erősebb... Egyetértek I 4 sokkal jobb teló. Azért nem válaszol senki , mert nem i 4 offtopickban vagyunk, ahol leszúrnak egy ilyen kijelentésért De itt igazad van. Jobb az IOS
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Szeretném nektek bemutatni egyik volt kedvenc romomat sgs-en. Most SGS 2 - n is kinnt van. Akik sgs - en is voltak, azok ismerhetik. GoaTrip.
Ő egy német Rommer, régen volt XDA-n , most saját weboldala van egész régóta. Mostanság nem néztem, és most eszembe jutott...Hopp KH3 GoaTrip.(már töltöm is lefelé)
ITT van pár screennem rakok fel több képet. Szóval regisztrált tag vagyok már régóta, de egy perc a regi az oldalon : www.goa-tool.deSajna letöltőlinket nem tudok adni, mert regisztrált tag rögtön tudja letölteni. Nem akarok semmit futtatni, sgs en nagyon jó rom volt. Igy ma este felrepül nekem. Elnézést a sok helyfoglalásért, hátha valakit érdekel a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
-
R2D20208
addikt
Mi lehet az oka, hogy belső CWM appból Flash kernel, és nem rakja fel? Elindul a folyamat, de ....root@linux marad, ha talont próbálom, ha semaphoret...Van-e olyan kernel, ami recoveryből telepithető ? Esetleg ha vki tud, kaphatnék linket ?
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
Ha elvisz valaki egy telot (rootolt ) Samsung szervizve USB javitásra , tegyük fel fizet is, mennyibe kerülhet ? Van garija, de rootolt. Belenéznek milyen rom van benne , ha fizet, és akkor is elveszik a Garit , vagy csak az USB- vel foglalkoznak szerintetek?
-
R2D20208
addikt
válasz kutkut #18875 üzenetére
Voltam benzin kuton, kifujtuk süritett levegővel, mindent megpróbáltunk. Vszinű vmi fizikai hatás érhette, mert egyszer beugrott a háttérmód...A root nem biztos hogy elmegy, de sztem nem lesz hard reset után CWM es kernel.. (de ebben nem vagyok biztos) De volt olyan, 3 fájlos romot raktam, cf root, majd hard reset (akartam egy teljesen szűz rendszert), majd lépek be CWM és cf root nincs, ujra kellett raknom. Ezért gondolom, elmegy a CWM számsoros resettel.( A Darkyban picit bizok hogy van esély, hogy stabil legyen, darky apk- val Flashelni a romot, de akkor sincs repatr...) Ha vkinek van 5 lete, szivesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz lkereki #18865 üzenetére
Én nyugodt vagyok, és nyugodtan kérdeztem. Te mit tennél pl? Kéne egy 3 fájlos alap...De mivel USB kaki van, ki van zárva...Hogy tudom használhatóvá tenni a telóját szted ? Ha hardresetelem, elmegy a root, elmegy CWM, minden...Ok CWM apk visszarakható, egy Darky apk, meg superuser is. Abból tudom CF rootolni? Nem tudom hogy oldjam meg neki, hogy stabil legyen neki valahogy a telója...
(#18872) Macskasy nagy eséllyel igen...Rakj fel egy 3 fájlosat sztem...Vagy próbáld meg power gombot 8 mp- ig nyomva tartani. Ha bebootol, akkor oksa.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz lkereki #18846 üzenetére
De szarakszik a teloja es allandoan ujraindul.Mit lehet tenni mast, hogy ne romoljak, es jo is legyen a telo, usb csatl nelkul? Te mit tennel, ha nem tudja norbi rommal hasznalni, ? Kidobnad, mert nem mered romolni egyfajlossal, vagy napi 30 restarttal hasznalnad es idegeskednel? (kernelcsere volt, nem segitett)
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Beppe91 #18835 üzenetére
Szia! Érdeklődnék, vagy valaki ha segitene, mit érdemes feltenni, és mit tudok feltenni egyfájlos stabil romot Norbi 3.4 re ? Felraktam a haver srácnak, fagyott. Felrakttam legfrisebb Talont , fagy. Mit érdemes felraknom, és hogyan? Usb csatija bekakilt, csakis cwm- ből telepithető lenne jó. Bocs hogy neked irtam, a te romodnál is látok vmit ami érdekes lenne. Amugy kérdésem mindenkihez szól , aki segitőkész. Egy egyfájlos Norbi 3.4 re CWM-ből felrakható STABIL romra lenne szükségem. Köszönöm, ha segitetek.
-
R2D20208
addikt
válasz tjessy #18568 üzenetére
Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem nem igazán jön be pörgős játékok esetén (arcade, fps, akármi) sem a képernyőtapicskolós, sem a telefon döntögetős irányítás. Mindkettő esetlen egy picit.
Egy Lets Golf 2 vagy egy Angry Birds, esetleg egy Cut the Rope esetén tényleg én irányítom a dolgokat, azoknál nem érzem, hogy olyan béna az irányíthatóságuk. Persze lehet, hogy csak megöregedtem. Ha sokat szeretnék játszani, biztosan SE Play-t vettem volna.18567# nggabi Egyszerű képernyőzárat használok és nincs rajta semmilyen app. (báris én nem tettem fel)
Ciskelo van fennt.
Szerk. Hogyaza.. most vettem észre,hogy amikor balra rántom el a képet akkor Kamera, Felfelé akkor Zenetár , lefelé akkor rádió kapcsol be
És a Theme Settingsbe vannak ezek az beállítások bekapcsolva
Ezt nem értem...
Mindjárt ki is javítom őket.[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Leonardo91 #18169 üzenetére
Ez alapba felrakva, nem egy felhuzott prociju kernel ugye? Mert havernak felraktam 3.4 Norbit, de ujraindul mindig neki. Ajánlott ez a kernel? Nem kell semmit állitgatni? Simán recoveryből is telepithető, vagy telón belső cwm appbol? (mert nincs neki usbje)
-
R2D20208
addikt
Haliho! Norbi 3.4 re melyik kernelt kéne felrakni, hogy ne induljon mondig ujra? Valaki Talont irt ? Ugye az alapbol ha fel van rakva, az nem huzza a pricit? Melyik jó a Norbi 3.4 - re ? Esetleg ha kérhetek linket !
-
-
R2D20208
addikt
válasz Eddie141 #18042 üzenetére
Rootolt már a telód ? Garis ? Kiessel , sokszor ki volt itt már hangsúlyozva(ezt j vel vagy ly vel irják? ), sosem szabad frissiteni..Sajna te ujabb példa vagy erre..Először is nézd meg, hogy van - e download módod. Az legyen a legelső. Hangerő le, home gomb, majd power gomb ebben a sorrendben, és tartsd nyomva.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz haligábor #17958 üzenetére
Ne kiabálj, nyugi. Hibáztál... Olyan dolgot akartál, ami még erősen nem ajánlott. Nézd meg van- e download modod...Ez az első lépés.
(#17959) Piwi +1 az ilyen romokat , azok tesztelik, akik fel is tudják éleszteni gond esetén a telójukat...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz B.Ricsike #17948 üzenetére
Az a baj, hogy a telóját fizikai hatás érte. Tehát a gari arra nem vonatkozik, meg sem néznék milyen verzio fut rajta. Azt mondanák, oké egy gombcsere, egy alaplap, munkadij 19 K. SZVSZ . Ez sehogy sem garis dolog. Ha kiszáradt, kis esély , de van, nem tudják mi történt.
-
R2D20208
addikt
válasz norbi2010 #17944 üzenetére
3,4 et amit tegnapelőtt itt ajánlottak. Én nem téged meg nem a romot szidom, csak szar volt, hogy mondtam havernak , na sikerült megoldanom. Erre 3 szor beállt neki reggel...
(#17946) B.Ricsike Tegnap jött ki egy uj Bezke, fennt van Xda - n. De megkérdem tőle PDA fanon. Köszi azért![ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz B.Ricsike #17942 üzenetére
Bezkénél az a baj, ott romrakás, kernel előtt akksi ki , majd recovry. Neki, mármint a havernak (lehet tegnap olvastad) nincs usbje, vagyis géppel nem beszél. Csak CWM ből felrakható rom lenne jo. Amugy Bezkét raknám.
Satis PÜ
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Havernak felraktam norbiromot. ma reggel hiv, 3 szor lefagyott mit raktam neki fel Nem tudom mit töltsek le, mit tudnék CWM- ből Norbi romra telepiteni. Habár tesópapa ajánlotta cryscelot , ha tetszik havernak ha nem, azt kapja ma.
-
R2D20208
addikt
válasz norbi2010 #17866 üzenetére
Hahó Norbi! Nincs fennt JVR em, vagyis nagy nehezen toltam fel egy egyfájlosat CWM el, a cryskelot. Rá tudom tolni a romodat? Illetve hogy ajánlod? Haveromnak keresek valami stabil cuccost, a tied is kipróbálnám, és válasszon. Bezke kilőve , mert ott kell odin. Tied rámegy simán crysre, illetve kellenek törlések? Kernelnek mit ajánlasz ? Köszi
Watson : tessék és tedd a belső sdre, majd pl root explorerrel másold be system/app mappába. Esetleg telo restart.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz tesopapa #17863 üzenetére
Nem javult meg, de tölt. Felrakom havernak dropboxot, fájljait tudja pakolgatni, igy rendben van.
Fo - Di : Elvoltam kifujattuk levegővel, erőssel, sajna semmi. De most igy, hogy romolni tudtam, egy darabig oksa lesz neki. Ő vagy 5 honapig elvolt egy rommal. De köszi rendi vagy.
-
R2D20208
addikt
válasz tesopapa #17853 üzenetére
DarKCore voodohang...Crysnek Darkys rom? He ? Beszél linda...
Na bootol....
Megszületetett...Papa, köszönöm szépen! A téma a kék repül még föl, majd van- e valami ajánlott beállitás? (ha már ezt használod) Akksinak wifinek stb...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Köszi Dániel! Itt melyiket érdemes? Ha segitenél, köszönöm! CWM - ből felrakhatóak ezek? JVR még tuti nincs, de nem baj...Melyiket próbáljam szted ?
Köszi papa ! És ez felmegy annélkl, hogy JVR stockalap kéne ? Egyből CWM ből? Vagy inkább recovery és törlésekkel? (bocs ha buta kérdések, de még használható a teloja) sokat romoltam, meg teszem is, de igy még nem, és nem akarom hazavágni
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz tesopapa #17835 üzenetére
Tehát : Rárakok a telómra (SGS 2 re ) , onnan rá a memokarira egy 2.3.4 romot, majd memokari csere, vissza sgs be. CWM appom van onnan feltol? Eddig értem, no problem. De...Kéne nekem ehhez, egy olyan 2.3.4 ROM, ami nem 3 fájlos, és CWM ből fel tudom tolni az sgs re. Ha ebben is tudsz segiteni, tényleg kircsi vagy! Amugy nagyon jo 5 let eddig !
-
R2D20208
addikt
Korábbiakban irtam, nem jo a haver usb portja, nem tudok neki 2.3.4 et semmit felrakni. A legelső simly honeye van, JVK Alapsáv JVE. Nem merül neki, de szeretném gyorsitani, picit feltuningolni...EXT 4 ben van már amugy. De régen voltak mindenféle jó kernelek..Nem tudom most mi kompatilibis, hisz 2 honapja sgs 2 n vagyok, és nem találok most olyant ami minden 2.3.3 ra kompatilibis. De majd jön tesopapa és küld egy tucattal
-
R2D20208
addikt
2.3.3 ra most mi a legstabilabb kernel? Esetleg ha linket is kaphatnék
-
R2D20208
addikt
Köszönöm mindenki segitő szándékát! Ez egy mai feladat lesz még nekem , amint látom
-
R2D20208
addikt
3 gépen prószáltam. Mindegyiken jol fennt van. Köszi azért. Hogy tudnék neki romolni? Megoldás kéne. Mert tölteni tölt neki. Csak egy stabil rom kéne. De JVR 3 fájlos ugyebár odin. Az meg usb... Wipeos egyfájlos CWM - ből felrakhatő stabil romot keresek, ha vki tudna segiteni, köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz tesopapa #17801 üzenetére
Áthozta hozzám, most a galaxy S 2 kábellel sem ok (ugyanaz) . És kábel nélkül romolni sem tudom neki. Garisa a teloja , de szimpli honi van rajta Tehát nem az . De : Tölteni tölt...Azon gondolkodom, hogy tudnék egy jó kernelt neki felnyomni, mert a teloja működik. BT- n tudok kernelt átnyomni telora? Mi most a favorit kernel? 2.3.3 JVK ja van alapsáv JVE. Simpley Honey 3.0 . Hu, nagyon rég raktam fel neki...Melyik kompatitlibis minden 2.3.3 al ? (kernel)
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
joreggelt! Egy kis segitséget kérek! haver áthozta a teloját, mert nem működött neki az USB. Nem tudott a géphez csatlakozni. Megpróbáltam az enyémhez is, az sem ment. Tölteni tölt. Mindenképp romolni akartam, megkért rá , mert régi rom van neki igy is. Eddig semmit nem reagélt, minden fennt van a gépen ami kell. Próbáltam Kies modban, Háttértár, usb hibakeresés , mindent. Egyszer egyszer hallottam a csatl. hangot, és jött egy ablak a gépemre : " A szmámitógéphez csatlakozott egyik USB eszköz működésében hiba lépett fel, és a Windows nem ismeri fel. Alatta : Az eszköz helye félkövéren jelenik meg. Alatta
- SB Root Hub (2 port)
-Unknown Device
Nem hasznalt port
Alatta : Javaslat Próbálja meg újra csatlakoztatni az eszközt. Ha a windows továbbra sem ismeri fel, cserélje ki . ( kösz szépen)Ez egy hibaablak tartalma. 3 gépen is... Mi a teendő, mit lehet tenni? És még egy kérdés : Vanneki 2 nagy mappája teli képekkel. Sosem volt memokarim . Hogy tudom áttolni neki ezt a 2 mappát a memokarira? Köszi a segitséget előre is, és bocsi a sok helyfoglalásért !
-
R2D20208
addikt
Szevasztok! Egy kis keresem lenne. Legyszives ajanljatok nekem egy romot (samfirmware) es egy , a legstabilabb customot ami van. Havernak raknam ma du fel, neki meg anno nagyon reg JS8 at raktam. Most beerett hogy frissitsem neki. Ha segitene vki linkekkel megkoszonnem. Sajna nincs most idom vegignyalazni a topicot. Mercy ! Ja, neki mindegy a kinezet, stabil legyen.
-
R2D20208
addikt
Na látom Bezke visszatért. Csak megbocsájtott a sok hülyének. Hogy alakultok? JVR milyen? Ja, sziasztok
-
-
R2D20208
addikt
válasz vagyula #15192 üzenetére
Először rakta be a Dolphint, mert a JVQ először köztudottan FC zett. Majd lett javitás, és Bezke is csinált egy browser zip javitót. Nekem jól működött JVQ deodexen. INNENraktad fel, és megcsináltad a törlést amit ir? De Itt is van egy.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz DanielK #15151 üzenetére
Jövök Csütörtökön ! Asszem tényleg viszlát android...Picit. 97 ezer gyári független apple 4. Ki kellett használnom...Hát a legjobbakat nektek. Bár sgs - em lehet megtartom tesztelni. Előre kérem D2JAY- t ne kommenteljen egy szót sem. Szevasztok!
-
R2D20208
addikt
válasz HUNNIA1920 #15046 üzenetére
Nem te kezdted az ismerkedést ugy a teloval, hogy mi ez a lapátoló sárga droid? Hát nem lehet , hogy valamit nem ugy tettél, ahogy az első oldalon meg van irva?(ha mindent figyelmesen elolvastál)
-
R2D20208
addikt
válasz nggabi #15036 üzenetére
Irtam tegnap este egy regényt a droidoknak, hogy miért irtam az almacserét és gogy milyen jót röhögtünk a haverokkal. Olvastad a hosszu cikkemet. Akkor jött az úr : Yetike volt Ha olvassa kidob . Jövök a bölcsebb nickemmel akkor ám
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Ezt irtam tegnap, és itt kezdődtek a viták. Van már 1 év alatt bugmentes gyári rom?Ja, amugy JS( is hibádzott sokaknál...JVQ - t nem egy szidja, JVP- t is. Hu de le lettem zörögve. Bár nevettünk a haverral. Nem hozom föl inkább a dolgot, hogy iphone 4 gyári rommal sem fc zik ok? A sok tök sajna nem tudta elolvasni az irásomat este miért irtam a dolgot, de gabcsi igen. Majd egy moderátor ur tisztitotta a terepet Tehát a droidok jol megtámadtak, amire számitottam És imádom mind2 telóm. És minden telónak van hátránya.És itt egésznap sirás van ez fc zik az fc zik , ez merül az merül sgs en. De laálltak velem Ez a legjobb telo, meg kell keresni a hibáit kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Meg tudná valaki mondani a pontos időt? Mert sietnem kell.
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz tariattila #14986 üzenetére
Szted fogjákmég tökéletesiteni? Én is próbáltam gyári JVP- t gyári kernellel, mert az hibátlan. Hát nekem nem az volt. Betartottam a 10 parancsolatot ugy romoltam. JVQ- t is. De hála istennek már vannak sztem jó custom romok.(nekem voltak hibátlanok)
-
R2D20208
addikt
válasz HUNNIA1920 #14990 üzenetére
Lapátolná fel az uj romodad szorgalmasan ha letöltötted volna már. Most nyomd meg 8 mp - ig a bekapcs gombodat. És szerintem picit olvasgass elől.
-
R2D20208
addikt
válasz HUNNIA1920 #14985 üzenetére
Gyári, de nem hivatalos. de a gyárinál picit gyáribb. Hu , remélem értesz. A hivatalosak, már a multé picit. És mivel darkys cuccod is volt nem kell ragaszkodj kiesses bolondságoghoz.Hopp Ati ur ujra sebesAti tegnap nekem durvább hsz em volt almával Haraptak rá rendesen
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz HUNNIA1920 #14981 üzenetére
Én a helyedben ott kezdeném, hogy nem kies. Odin. És letöltenék egy JVP- t vagy egy JVQ- t samfirmwareről. 3 fájlosat. Felraknám. Majd csinálnék egy hard resetet *2767*3855# el, és felraknék egy jó kernelt. Ez az én véleményem. Kies nem mindig szeret minket
Aktív témák
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970