Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Kipróbáltam a tegnap a Neo17 r16 (0927) kernelt a legújabb MIUI-val, nekem is volt ilyen eltűnő híváslista problémám, a sync se ment, viszont most wifivel már nagyjából jó volt (lassan ment a sync, de legalább nem dobott errort)
+ egy hiba pont most: a samba fileshare nem akar menni, valami hibát dob.Van viszont új Neo XX: NEO XX beta7
Van BLN-es és sima verzió is (az talán lednotifos)Changelog: (NEO XX beta7)
- branch optimization in lib/checksum
- make binder quiet [less unnecessary error messages in dmesg]
- usb battery drain fix from nexus s kernel
- commented out scheduler tuning stuff from S98system_tweak [stability ?]
- BLN kernel [option]
- disable zram since we don't use it right now + disabled swap
- revert some patches to find out whether those were the culprit for higher battery consumption
- revert: DMA coherent allocator
- re-enable hugetlbEddig azt írják róla hogy: eddig a legkevesebbet fogyasztó Neo, a leggyorsabb Neo, valamint eltűnt végre a zöldes képernyő, a 98system_tweak-ből meg elvileg ki lett szedve az a rész ami bizonyos esetekben okozhatott SoD-ot.
Már megy is fel mingyá.nggabi: már épp készültem a kövezésre, de pont elkerülted a MIUI-val!
Kipróbálnád nekem hogy elkezd-e merülni a telód ha most JVO után felrakod a JVR-t? már volt egy ilyen eset, nálam meg pont fordítva volt.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nggabi #21794 üzenetére
hát nem erőszak a disznó...akarom mondani a "macskator"
az én gps-em iszonyatosan gyors és pontos! (JVO modem)teljesen más dolog:
van aki otthon van a stars wars-ban?
az a betétdal kellene nekem, amikor a IV. részben (régi I. ) Han Solo a bárban az asztalnál lelövi azt a kicsi zöld valamit.
a háttérben játszi, egy "rongybaba" együttes .......azt keresném.
ha valaki tudná, nagyon megköszönném![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nggabi #21792 üzenetére
pedig pontosan két ellensége van a MIUI-nak:
1.) nincs normális törlés az alapnak " mit formázzak? mivel? dehogy formázom le a belső sd-t... azon vannak a cuccaim... "
2.) a backup (mondjuk nekem sincs gondom a saját miui backuppal)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nggabi
félisten
válasz HUTCHDB #21791 üzenetére
hátt ööö azzal az h megpróbáltam a titaniummal visszaállítani a sajátomat (galaxy tabos). kitöröltem a gyárit, majd visszaállítás de itt nem lép tovább...
mind1 majd visszamásolom a gyárit és beállítom kézzel.
am jól bírja a titaniumozást, eddig semmi fc.
negatívum: a gps überratyi (ilyen sz@r SNR értékeket utóljára frodón láttam, hu.poolt beírtam a settingsbe), videó is elég szemcsés, nincs autofócus.
ellenben kezdem megérteni miért szeretitek ezt ennyire tényleg elég selymes...
tetszik a tv on effekt bár ez már régen is tetszett...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
nggabi
félisten
válasz HUTCHDB #21771 üzenetére
mit formázzak? mivel?
dehogy formázom le a belső sd-t... azon vannak a cuccaim...
akkor először cm7 lesz, utána jön a macska
cm_galaxysmtd_full-136.zip
md5sum: ea75ee0012ccd3a56932af679f6e45e2 98.09 MB 2011-10-02 06:47:50ez jó lesz?
b_daniel: nem igen valószínű h arra járnék
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
b_daniel
tag
válasz nggabi #21770 üzenetére
wipeolsz /fact reset aztan install zip (cwmből)
cm7 ugyanezha valami nagyon akad vagy nem smooth akkor probald ujra mert ennek alapbol smoothnak kell lennie
kerneleket én nem ajánlom hogy cserélgesd kipróbáltam vagy 7-8 féle neot alig észrevehető a gyorsulás de cserébe rakoncátlankodik (sod,fc)személyes tapasztalatok nem azt állítom hogy sz@r a neo, csak én még nem találtam normálisan működőt
ui: a csere megoldható lenne ha pénteken esetleg szolnokon járnál
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nggabi #21766 üzenetére
igen, jo lesz a 30-i weekly.
szerintem csinald meg a pc-s formatot!
hasznald egy kicsit alap kernel, alap modemmel, majd aztan mehet a csere-bere...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kutkut
addikt
válasz nggabi #21766 üzenetére
Jó lesz. 1.9.30 v mi. Előbb ezt rakd fel, aztán mondunk modemet, kernelt...
Szerk: Modem: JPY
Kernel: Ha tetszik az alap (hogy nem lehet állítani a gammát a vc-ban), akkor első sorban talon 0.0.3 (asszem). Én most kipróbálom a Neo XX 6-ot.[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
nggabi
félisten
valaki lökje már az igét egy hittérítő sincs?
jó lesz ez a galnet weekly?
"szenyor dzsíííí"
-
b_daniel
tag
jvs based norbi romot nyugodtan rakhatom az uj macskára? vagy toljak neki odinnal egy 3 partos jvst?
phone apk fcre a fix alapból benne van ?
jó ez az uj miui semmi problémám vele de szeretnék megnézni egy patent jvs-t -
nggabi
félisten
melyik most a legújabb legjobb mijui? teszek egy próbát, csak előtte csinálok egy nandroid mentést
galnet féle weekly jó?
"szenyor dzsíííí"
-
B.Ricsike
őstag
Embörkék! Nem unalmas már ez a Gyári ROM vs MIUI vs CM7 vita?? Tisztára mintha Galaxy vs Iphone menne megint, csak most a ROM-okkal! Mér fáj az valakinek, ha más nem olyan ROM-ot használ, mint amilyet ő? Ne egymást csesztessétek, hanem segítsetek! Ez egy fórum, azért van, hogy mindenki beírja a tapasztalatait, észrevételeit, kérdéseit, hibáit stb stb, és KÖZÖSEN próbáljuk megoldani, vagy próbáljuk segíteni neki!
Ha unják páran hogy pl MIUI-s hibákat olvasnak sokat, akkor vagy ne olvassák, vagy ne írjanak negatív dolgokat miatta. És fordítva se legyen ez! Annó emberek 20.000szer kérdezték a ROM telepítéseket, kerneleket, GPS fixeket, ilyen - olyan dolgokat, mégis segítettek nekik és 20.000szer is elmondták ugyanazt! De segítettek, nem morogtak, nem küldték el a másikat melegebb éghajlatra (néha ezért igen! ) azért, mert valamit másképp csinált, mint mások.
Ugyhogy uraim, térjünk már vissza a fórum eredeti funkciójához, mert ez a néha öntelt, én tudom jobban te meg hülye vagy ezért meg ezért stílus, elég kiábrándító, és abszolót nem lesz töle elörébb senki!
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
majd szóljatok ha lesz egy kész verzió a mjuiból akkor felrakom megint...
"szenyor dzsíííí"
-
Moszkvics
tag
válasz HUTCHDB #21750 üzenetére
Megvedve a MIUI munder becsuletet, tenyleg folyamatosan fejlodve novi ki a gyerekbetegsegeit, amely betegsegek minden costum romnal ugyancsak jelen vannak. Nem szidva,vagy dicserve egyiket a masikkal szemben, meglatasom, hogy mindenki hasznalja azt, ami neki tetszik. Van, aki a Pepsire eskuszik, van, aki a Coca-t preferalja. De azert, ha szomjas csak megissza mind a kettot.
A szadab akarat, a szabad valasztas lehetosege, ami szeppe teszi eletunk mindennapjait, igy az SGS-sel kapcsolatos eletunket is.
Mindenki azt hasznallja, amit szeretne. Ossza meg tapasztalatait, hogy segitsegere lehessen tarsainak, ebben a ROMokkal teli utvesztoben. Hozzunk ossze egy Samu Galaxys utikalauzt stopposoknak. Tagitsuk a tudasunk, gazdagodjunk tapasztalatokkal, es Vilagbeke!
Na pá!SGS - Forever!
-
logarithm
őstag
Azok számára csinálta akinek bootloop-ja (szóval töltéskor nem tölt be ha nem újra indul és újra indul) van illetve lett ettől a tweak-től valamiért.
Szóval egy megoldás, hogy ne kelljen wipe-olni újra rakni a rendszert.
Cwmből fel lehet rakni SD-re és így lehet fixálni ugye a hibákat. -
logarithm
őstag
Ismét nem hagytak minket pihenni Adrenaline Shot v9.5/Universal Adrenaline Shot v9.5
-
HUTCHDB
nagyúr
lehet nevetni, mi is ezt tesszuk.
igaz nem magunkon.............
egyebkent tenyleg felesleges ezen vitatkozni, de az iszonyatos tulzas, hogy a miui-val "rengeteg" a gond.
en szeretem, nincs vele semmi baj, az en szereny igenyeimet kielegiti.
vannak apro javitasok, lehet cserelni modemet, kernelt, aminek a tapasztalatait itt megosztjuk azokkal akit erdekel.
en ezt a "harcot" marcius ota "vivom" es hidd el mar fel sem veszem, csak egy kis kiigazitaskent jeleztem, hogy egyreszt a "sima" custom romok sem tokeletesek, es a miui pedig igen is problemamentesen hasznalhato.
nekem az akku egy napot (24 orat) siman kibir, eros hasznalattal. pedig reggeltol estig elmegy, ami nalam elegendo.
a kepek, a 720 p video nekem tokeletes (rakok majd fel teszt videot, kepet) egyedul a radioval van gond, ami valakinel megy, valakinel nem.
en spec. nem hasznalom, (pontosabban ha lenne, akkor sem hasznalnam havi szinten 1-2 alkalomnal tobbszor) igy ez nalam nem igazan negativum.bocsanat ha hosszura nyult, de meg kellett vedenem a "dragasagomat"
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csaabz
őstag
Tegnap frissítették az oprendszert a Galaxy S-en 2.2.1-re. (T-Mobile)
Azóta az időzített képernyő kikapcsolás komolyabban veszi magát (15 másodpercre van állítva) ugyanis, ha például elindítok egy játékot és nem nyúlok hozzá, akkor ki is kapcsolja a képernyőt. Lehet ezen változtatni?
Mármint, hogy ne kapcsoljon ki.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
sagit
veterán
macskára valaki próbált swype-ot rakni? lehetséges egyáltalán?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Vic61
senior tag
válasz HUTCHDB #21745 üzenetére
Ne értsetek félre, ez a kritika nem Rólatok szól...kísérletezni, próbálkozni jó dolog...én is ugyanezt teszem...csupán TÉNYLEG mást sem olvasni a sok "próbálkozás" közepette, hogy RENGETEG a probléma...és ne is haragudjatok, de ez már egy kicsit uncsi....és ilyenkor minden épeszű ember felteszi magának a kérdést, mire ez a NAGY SZENVEDÉS???
...mi meg...jót "röhögünk" a markunkba...na...kellett Neked MIUI....Samsung Galaxy Fold
-
Amoonre1717
tag
Szerintem meg ez a szépsége az egésznek. Olyat használsz ami a számodra legmegfelelőbb, pont mint linux alatt. Senki nem szabja meg mit használhatsz, minden ott van az orra előtt az embernek csupán választania kell mit is akar igazán.
Én is MIUI-t használtam, de vissza tettem a JVS-t mert az akkuidő mindennél fontosabb nálam.
De lehet feltolom újra. Mert megtehetem! -
HUTCHDB
nagyúr
alapjaban nincs gond a miui-val, akar a 2-3 honappal ezelotti verziot is hasznalhatnam.
mi csak tesztelgetunk, probalgatunk.......ugy mint mas, nem miui-t hasznalo itt a forumon." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Vic61
senior tag
Jól összefoglaltad...
Azért nem találsz "hagyományos" ROM-os hozzászólásból többet - a "kezdők" telepítési kérdésein meg az újdonságok belinkelésén és telepítési tapasztalatain kívül - mert ha Valaki "beállt" egy számára megfelelő, gyors, megbízható és szép összeállításra, az égvilágon semmi gondja nincsen...
Csak használja és élvezi a telót, nem akaszt újabb és újabb gondot a nyakába...
Na, most várom a MIUI-s népharagot...
Ja, és igen, KIPRÓBÁLTAM a MIUI-t, nem is olyan régen...Samsung Galaxy Fold
-
Yany
addikt
válasz B.Ricsike #21741 üzenetére
basszus, de durva, biztos fáradt vagyok, hogy nem is tűnt fel, hogy értelmetlen a kérdésem: "mi at" = "mit ad" bocsi
Szóval egy rootolt és mondjuk ext4 lagfix-elt stock jvs-hez képest mi az, amiért érdemes mondjuk egy miui-t vagy darky-t feltenni? Mit kapok plusszban?
jaja, szinte csak azt látom, hogy fc-zik itt, fc-zik ott, nem megy a hd felvétel, nem megy az fm, stb. Szóval leginkább ilyen unatkozó emberek hobbijának látom a miui és társai romolást. Nekem perpill a JVS annyit jelent, hogy 5x gyorsabb (angry birds is!) és közben minden megy, ami eddig is. Ugyanúgy naponta töltöm és a cf-root-tal a voodoo-sound is megy ugyanúgy. A témázást meg eddig is go launher-rel csináltam. Mondjuk nem teljesen vágom, hogy mi történt az eddigi legjobb témával a Mytek Silver Honeycomb-bal, mert nem találom.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
B.Ricsike
őstag
Na ennek a kérdésnek fuss neki mégegyszer!
Gondolom azt szeretnéd tudni, mivel nyújt többet vagy miben jobb egy Custom ROM, egy gyári OC-zett JVS-hez képest.
Hát egy sima gyári alapra épült Custom ROM érzetre szerintem többet nem ad, annyi, hogy ugye általában más kerneleket használnak, amik gyorsítanak rajta, valamit másabbak a témák is benne, plusz beleraknak 1-2 plusz alkalmazást. Nagy vonalakban kb ennyi.
Egy MIUI vagy egy CM7 viszont már alapjaiban is más. Ezek gyorsabb ROM-ok, valamint a témázásuk is sokkal személyre szabhatóbb. Viszont a jó dolgain kívül vannak hátrányaik, de azokról gondolom olvastál már.
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Kérdés: egy rootolt, oczett JVS-hez képest mi at egy custom rom? (miui, stb?)
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Onix
csendes tag
Új vagyok, miui-ban. A legújabb 1.9.3.0 as Galnet féle miui mellé, hogyan tegyem fel a Talon 0.0.3 -at? CWM ből próbáltam install zip-ként, de boot loop lett a vége. Tudnátok segíteni?
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Moszkvics
tag
-
Moszkvics
tag
válasz kutkut #21724 üzenetére
Az általam oly sokat emlegetett XDA-s srácok javaslatára írtam egy scriptet, amit ha a rendszer lagos lesz, lefuttatok és kész is a csoda. Nincs újraindítási kényszer, nincs felesleges macera, csak egy kis script, ami elvégzi a dolgát.
#!/system/bin/sh
free
sync
echo 3 > /proc/sys/vm/drop_caches
freeÉn a Script Managert használom, mivel a megírt script widgetként kirakható bárhova, de szerintem mással is működhet. Egyébként van egy előre megírt script is az alábbi link 3. hozzászólásában, legalul le kell tölteni a drop.txt és kész is.
Amúgy a mellékelt link rendszeres olvasása igen hasznos. Bátran merem ajánlani, megfontolandó, használható tanácsok, tapasztalatok és tények tárháza.
[link]Governor tweaks: Most kernels are using Ondemand, with TalonDev having an extra OndemandX. - Én ezt használom!
I/O scheduler tweaks: SIO - Tweaked for TalonDev and is the default scheduler. It's what I use most of the time as it is presumably tweaked for ZRAM/Swap conditions. Not sure though, but I feel that it is smooth and fast enough for daily use. - NÁlam ez a tuti![ Szerkesztve ]
SGS - Forever!
-
krisztian7
tag
Azt miért csinálhatja a telefon, hogy ha egy pdf-et szeretnék megnyitni akkor kiírja egy idő után, hogy "out of memory"? van memória bőven és nem is nagy a pdf 2mb. a gyári állapotba már visszaállítottam, az nem segített és több programot is kipróbáltam.
-
kutkut
addikt
válasz Moszkvics #21723 üzenetére
Talon-hoz milyen i/o scheduler-t, cpu governort használtok? Nekem egy kicsit laggosnak tűnik...
Amúgy, MIUI-n mi értelme ezeknek a GPS fixeknek? A beállításokban van egy menüpont, ahova be lehet írni a hu.pool.ntp.org-ot... Vagy ezek a fixek többet tudnak?Meizu MX3 32GB
-
Moszkvics
tag
válasz HUTCHDB #21722 üzenetére
Urak!
Csak megerősíteni tudom, hogy a Talon féle kernel számomra is eddig a legjobb. Ugyan nem pörög úgy a Talonos fórum, mint a többi, nincsenek napi frissítések, hókusz-pókuszok, de ha egyszer valami jól működik, minek is hozzányúlni.
Amúgy én is kipróbáltam a fentebb linkelt GPS fixet, és miután kézzel bemásoltam a fájlokat a helyükre (CWM-mel nem sikerült), valami történt. Hamar talált jelet. No persze kérdéses a pontosság, majd holnap után lemegyek futni, és a RunKeeperrel letesztelem.Na pá!
U.i: Az XDA-s srácok által kínált optimalizáló tippek
[link][ Szerkesztve ]
SGS - Forever!
-
nggabi
félisten
válasz grabber #21720 üzenetére
nekem is balanceden van, így még nem panaszkodott senki
amiket mondtam azok sima "gyári" romok az extrákat (pl TV off) neked kell rá összekukázni
vagy próbálj egy új norbit, vagy csirkét hátha neked megfelel vmelyik... ezekben ált benne vannak a csicsák is...
felrakás meg köhmmm 1. hsz
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
addikt
válasz nggabi #21718 üzenetére
Átállítottam.Balance-ra.
Ennyit számít ez a beállítás?Többin kéne állítani valamit?Hát,ez a zöld takony izé tetszik,meg sokan megbámulták a képernyő locknak az animációját,hogy mint egy régi képcsőves tv csíkban eltünik.De nagyon nem hiányzik a csicsa.Csak ennyivel jobb-e egy sima újabb rom.Amit persze nem tudok,mert ahhoz fel kéne raknom.Szóval marad a kérdezgetés
-
addikt
válasz nggabi #21703 üzenetére
2.6.35-7 JVQ
Darkcore 2.9Szerintetek érdemes lenne erről áttérnem másra?Skin az tetszik,csak néha belassul a telefon(telepítés közben,ilyesmi),sűrűn az opera minit egyből bezárja,ha háttérbe rakom.
Sajna nem értek még hozzá és mivel nem akarok naponta majd romot,meg mindent cserélni,így ha nem muszáj nem is akarom megtanulni ezeket a dolgokat.Ha mást szeretnék rárakni ahhoz tudok segítséget szerezni,még az elején vagyok,most frissítenék soft-ot ha ajánlott.
-
lkereki
tag
Hehh! Miután feltettem a neo17 r17 kernelt, volt néhány fc, majd csináltam egy dalvik cache, ill. egy wipe cache partitiont, erre eltűntek a névjegyeim, és nem is szinkronizált a google fiókommal sem... Ujraraktam a romot... Részemröl végeztem a neo kernelekkel.
Bok92: egyszer nekem is formázta a külső sd-met pont egy miui rom. Adatmentő program sem hozta vissza az adatokat... Az okára én sem jöttem rá, biztos zavar támadt az erőben.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
HUTCHDB
nagyúr
akkuidovel kapcsolatban tapasztalat egy nap utan az uj weekly miui-rol?
-
Vic61
senior tag
Új GPS fix...[link]
Samsung Galaxy Fold
-
bok92
addikt
10 giga zene egyszerűen "átalakult" valamilyen leolvashatatlan file-lá az sd kártyámon, miután feltettem a hun zippet miuhoz.Öröm és boldogság...
Nem baj, úgyis kellett már a zenei kínálatot frissíteni...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest