Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
btomek
tag
Tudom, hogy kinek pap, kinek a papné, mégis szerintetek a jó döntés a Darky, vagy van jobb? Nem vagyok nagy rommolgató, úgyhogy lehetőség szerint egy stabil rendszer kellene, amihez nem kell túl gyakran hozzányúlni.
-
correctman
tag
Üdv
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget amit itt kaptam, és ha valakit érdekel a Galaxy-m akkor bátran keressen : Galaxy S
Ciao[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
Nektek a BIGMEM mennyi memóriát hozott? Neme 352-ig csak. Ez így okés?
Másik kérdés: 1275 ugye az alap fesz. a procinak. Oké, azon fagyogat a BIGMEM, de mondjuk 1300 mennyire árthat neki?Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
sagit
veterán
válasz tariattila #18490 üzenetére
hibátlan az 1300 mV-on... a gyári meg ugye 1275... feszemeléssel nemkell az oc...
semaphore-al hibátlan volt gyári fesszel is az oc viszont annak más bajai voltak
próbáldd ki hogy a gyári fesszel stabil marad-e mert nekem sajna nem :/ (voltage controllal)
kutkut: a 340 mb-os verziónál? annak az oc-s verziójánál is 1300 mV-on hajtja a procit?
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Piwi
veterán
válasz tariattila #18490 üzenetére
lehet választani nekem a bigmem is tökéletes,főleg hogy nem videózok
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
B.Ricsike
őstag
-
Kakumix
senior tag
válasz daninet #18486 üzenetére
1. az a matrica nem teszi alkalmassá az NFC-re, max. kap a telefon egy azonosítót, amit az "RFID olvasóval" lehet leolvasni. Az NFC-hez az aktív hardveren kívül szoftveres támogatás is kell.
2. A Google account-odhoz kötődik a program a market-es letöltést/vásárlást követően és szerintem korlátlan alkalommal újratöltheted (saját tapasztalat a 10+ biztos, ha van is korlát az csak nem fair használat miatt lehet), talán még készülékek közt is hordozható lesz, ha ua. az account.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
daninet
veterán
-
kutkut
addikt
válasz btomek #18482 üzenetére
Azért a 3rd party appokat nyugodtan lementheted és visszarakhatod... Persze lehet, hogy valami nem fog jól működni, fc-zni fog, de megpróbálni mindenképp érdemes. Ha valamelyik app fc-zik pl, akkor törlöd, vagy kezded elölről és azt az appot nem rakod vissza...
Szerk: Én MIUI-ról mentem gyári JVR-re, és a külsős appokkal (/data) nem volt semmi gond.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
VINIKOR
senior tag
Az SGS alkalmassá tehető NFC-s fizetésre? Az SGS Plusban benne van, és egy lapos kis kártya. Talán beleférne ebbe a telefonba is.
-
daninet
veterán
válasz btomek #18476 üzenetére
Mivel a 10.X verzió már ginger alapú, így nem lehetséges a no-wipe. Odinnal fel kell rakni a megfelelő alapromot (ott leírják melyik kell), arra kell egy új kernelt szintén odinnal, és utána flashelheted a darky-t.. de leírták amúgy a fórumban ott lépésről-lépsére, és még videó is van hozzá
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
btomek
tag
Sziasztok!
A jelenleg használt Darky v.9.3-at szeretném frissebbre cserélni. Tudna ebben nekem valaki segíteni akár priviben is?
Nem tudom, hogy a legújabb verzióra történő frissítésnél lehet-e no-wipe frissíteni, csak Odinnal oldható-e meg, stb,stb,stb....
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz DanielK #18469 üzenetére
A Facebook alkalmazás az egyik legnagyobb fejlesztői háttérrel rendelkezik, még jó, hogy az fut. Csak az általánosítás miatt írtam. Abból a 75 appból kb 5 fut konkrétan a háttérben.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz B.Ricsike #18462 üzenetére
De, elvileg a Market is tud ilyet, csak valamiért Samsung romon nem működik. Van egy kapcsoló a beállításokban, de nem tudom, hogy azzal megy-e. CM7-en alapból megy.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
B.Ricsike
őstag
Van valamilyen AppBrain-hez hasonló program, ami megjegyzi a fent lévő app-okat, és legközelebb vissza tölti öket? Titanium-ot kilöném.
A Market-nek nincs ilyen szolgáltatása?? (Én nem találtam)
-
-
borsodika
őstag
válasz norbi2010 #18456 üzenetére
Azt írták, hogy ilyenkor ki kell! Na most akkor?
"Felraksz egy CWM 3.0-ás kernelt Odinnal és nem hagyod újraindulni /ki kell venni az auto reboot pipát/
4, Akksi ki-be, ekkor recoverybe belépsz /3 gombos/ majd install zip from sd..... "[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
borsodika
őstag
válasz korpicschess #18448 üzenetére
Oké letöltöttem. Hogyan tovább? Azt látom, hogy az auto rebootból pipa ki, és a többi? Hova tallózzam be? A telefont ki kell kapcsolni vagy valamilyen módba be kell lépni? (bocsi a kezdő kérdésekért)
Szerk: Megtaláltam a választ:
Elindítod az Odint, csak a .tar file-t betallózod a PDA-hoz. A re-partition NE LEGYEN bepipálva.
Telefont 3 gombos módszerrel download módba teszed, rádugod a pc-re. Ha bal felül a com port ablak sárgára vált, az odinban a Start-ra nyomsz! A frissítés alatt TILOS kihúzni a kábelt a gépből ill. a készülékből!És ez a pit mire jó illetve ez kell most nekem?
[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
-
korpicschess
veterán
válasz borsodika #18443 üzenetére
Ha ez egy full alap cucc (szerintem az), akkor nem támogatja. Ezért kell feltenni egy olyan kernelt ami zip aligned, galaxian, talon, meg a fene tudja mi van most ami menő. Igazából mindegy, csak a recovery kell, mert a Bezke ROM-hoz is van egy másik kernel.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
sagit
veterán
Ez az 1200-es bigmem nálam fos szóval marad a sima. Feszt emel a procin az oc-hoz és amit ha visszarakok gyárira random fagy...(semaphore-nál alapba gyárin ment bugmentesen)
Másnak müxik gyári fesszel az oc vele ?
-
borsodika
őstag
válasz korpicschess #18442 üzenetére
Oké, köszi. A kernelemre mehet a Bezke? Nem tudom cwm kompatibilis-e.
[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
Odin3 v1.7 jó lesz a frissítéshez?
-
daninet
veterán
Nagyon noob kérdés, de nem vásároltam még market-on (szégyellem, ez van)... Ha veszek valamit, az hozzárendelődik a google fiókomhoz, és bármikor letölthetem onnantól, vagy pl adott számú letöltést engedélyez?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bences
tag
válasz R2D20208 #18288 üzenetére
A 2.3.4 volt a megoldás, köszi szépen.
Utánaolvastam kicsit és kiderült, h a 2.3.3 képes ilyet csinálni némelyik telefonnal, h folyamat eszi az akksit, vmi driver probléma miatt.
Vmi progival meg is néztem, h a cpu használat sosem ment 15% alá, akkor sem, ha nem csináltam semmit a telefonnal.
Ráraktam a 2.3.4-et eltelt 9 óra, és 94%-on van akksi, szóval köszönöm mégegyszer.Ha valakinek ilyen gondja van, tegye ugyanezt.
Be is írok ide pár kulcsszót, h kereshető legyen a hsz
akku akkumulátor gyorsan hamar merül lemerül óra alatt
-
borsodika
őstag
válasz korpicschess #18436 üzenetére
Most frissítek először romot eddig winmobilos voltam így ezek az infók újak még nekem Egyenlőre letöltöttem a legújabb Bezke romot most az odint próbálom valahonnan de sehol nem találom. Nem tudom mit takar a cwm-es rom. Én úgy gondoltam a frissítést, hogy simán felmásolom az sd-re a romot és recovery menüből betallózom. Ha nem így kell akkor légyszíves egészíts ki.
szerk: Efs mappát lementettem.[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
válasz korpicschess #18434 üzenetére
Ez van most:
frmw: 2.3.3
Baseband: I9000XXJVO
Kernel: 2.6.35.7-I9000XXJVO
Erre mehet így egyből egy Bezke rom?Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
borsodika
őstag
Honnan tudok szedni egy CWM 3.0-át? Romfrissítéshez írják, hogy előtte kell de nem találom sehol.
-
törölt tag
Adnátok egy linket deodex stock JVR-hez? Egyszerűen nem találok csak odex vagy erősen mahinált ROM-hoz.
-
sagit
veterán
nem hiszem el hogy pont ez a +16mb kellett a rendszernek ahhoz hogy az én felhasználásommal ne zárogasson be semmit...
véégre a böngető is bentmarad 2 -3 oldallal ( nemkell újratöltenie) és a widgetek,g+ és a launcher sem záródik be! se a swype!
még ha lefuttatok egy quadrantot akkor sem! (ami mellesleg 2500at dob 1ghz-en)
-
CHIPman
nagyúr
válasz korpicschess #18412 üzenetére
Igazából lehet hogy már kijött, szerintem itt aligha tudnánk meg ha már lenne...
-
DanielK
addikt
válasz HUTCHDB #18409 üzenetére
Neked is köszönöm!
Erről tudtok valamit? Én annyit hallottam, hogy minden platformon elérhető lesz (még iOS-on is ). Esetleg rom vagy utólagos telepítés után lesz elérhető (mondjuk a marketből - iOS-nél egyértelmű, hogy app store)?
Jó lenne, mert párommal ingyen tudnánk akkor csevegni. Bár most Viber-t használunk és az is hasonló.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DanielK #18406 üzenetére
sajnos a kies nem a legjobb valasztas.
az odinnal torteno frissitest preferaljuk, tekintettel arra, hogy ezzel nincs gpnd, ellenben a kiesel torteno frissiteseknel tobbszor volt mar imei elszallas, visszazaras.
nyilvan ezekre fel tudsz keszulni, de en megis az odinos frissitest ajanlom.
abban viszont nem tudok segiteni, hogy van - e ujabb kies- es rom a js8- nal." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DanielK
addikt
válasz CHIPman #18407 üzenetére
Azt tudom, régen is mindenki ezt mondta! Bár egyszer frissítettem, még mikor megvettem. Szerencsére nekem nem volt a Kiessel bajom.
Bár páromnál nem jöttek elő azok a dolgok, mint nálam, szóval ő szereti a telefont. És használja is. Szóval, ha neki így jó, akkor fent hagyom neki a 2.2.1-et. -
CHIPman
nagyúr
válasz DanielK #18406 üzenetére
Még mindig, de itt mindneki lebeszélne a KIESről. Olvass csak vissza, van egy srác, aki az amerikai telefonját frissítette, és most még megcsináltatni se tudja, mert nincs itt garija. Vagy valami hasonló.
-
DanielK
addikt
válasz qpwoeiruty #18366 üzenetére
[előzmények törölve]
Ha valaki válaszolna erre azt megköszönném!
"SGS-re mi a legújabb gyári, Kiesen keresztül feltehető rom? Még mindig a 2.2.1 JS8?" Mikor várható az újabb esetleg?
Köszönöm![előzmények törölve]
[ Módosította: 7 ]
-
-FreaK-
veterán
Nem a gyártók hibája, inkább az appok a felelősek.
Ez csak egy "tiszta" (bulk - nem tudom mi a jó magyar szó) adatátviteli számolás volt egy 6mb méretű fájl letöltésére. Valójában sok minden más adatforgalom is zajlik a háttérben amik folyamatosan fenntartják a kapcsolatot. Ez azonban még mindig nem magyarázza teljesen a dolgot.
Ez az elmélet, de sajna a gyakorlat mást mutat. Érdekes viszont hogy wifi-nél meg működik az elmélet..[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Bossplayer #18399 üzenetére
a pc-t ujrainditottad mar?
ha nem, probalkozz azzal![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest