Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
sziasztok
SGS-em kifogják cserélni mert már sokadszorra menne szervízbe, és majd bekell vinnem egy céghez. Milyen módon tudok mindent letörölni biztosan hogy az adatokat sehogyse lehessen már visszahozni többé? Melyik a legbiztosabb módszer szerintetek?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Miért van hogy feltöltöttem telefont, akku szerint 100% lehúzom erre 94%-ra visszaugrik. 2.3.4 es gyári rom van fent?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz logarithm #25152 üzenetére
Az volt a gond hogy úgy töröltem le a quick-et hogy levolt tiltva a net és elöbbi hsz-ben is említettem apn-nél online elött volt egy ilyen - de jólett végülis apndroidot felraktam amit említettél jobb mint a quick.
Amúgy mennyire meríti az akkut ha non stop bevan kapcsolva a net? és mondjuk nemnagyon tölt netről semmit háttérben csak mittomén 1 widget van beutiful meg néha néha 1-1 progit updatel? sokkal jobban lehúzza az akkut mintha kilenne kapcsolva vagy csak épphogy?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz logarithm #25150 üzenetére
Van mobilnetem csak telóról lekellett törölni mindent és nemraktam még vissza a quick settings-et.
Adathálózat aktiválva van viszont nemtudok a netre felmenni. apn-hez online van írva pedig.
UP: Nemvettem észre de valahogy apn-hez odakerült egy - jel hogy miért azt nemtudom, de így már működik hogy kivettem.
Amúgy csak akkor van net ha a Csomagkapcs. haszn. adathálózat aktiválása kivan pipálva mi?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Nethez kérnék egy kis segítséget, 2.3.4-es rom van fent a telómon. Alapból a netet valahogy lelehet tiltani a telefonon illetve engedélyezni? Mert programmal tudom quick settings de alapból a telefonon van olyan opció hogy net engedélyezés vagy ilyesmi?
Illetve egy másik kérdésem lenne hogy Mobilhálózat beállításánál van olyan hogy Csomagkapcs. haszn.
Adathálózat aktiválásaennek mindenképp kipipálva kell hogy legyen?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Nos kiessel frissítettem 2.3.4 et rakta fel. Belehet valahogy állítani hogy az akkut százalékosan jelezze ki a teló vagy ennél a romnál nemlehet?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Kies-el ha frissítek romot, miért kell a sim kártyát kivenni? vagy az mennyire okozhat gondot ha frissítés közben bennehagyom?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem, mégpedig 2.2 es rom van fent a telefonomon és nagyon halknak tűnik a hangszórója illetve amikor fülhallgaton hallgatom akkoris 12-re felkell vennem hogy normálisan lehessen hallgatni a zenét. Mit lehetne tenni szerintetek?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Mért van hogy gyári telenoros 2.2.1-el nagyon merül az akku netezés közben, akár rádió akár játék bármivel játszok vagy msn, semmise meríti annyira mint a böngészés. értsd ez alatt hogy negyed óra net alatt majd 10% ot megy le az akku töltöttsége. Mi a fene szívhatja le ennyire?
Háttérben max az akkujelző progi megy ami % ba jelzi ki az akkut, semmi más nem megy a háttérben.
Valami javaslat esetleg?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
2.2.1 es romom van fent, és már nagyon kiakasztó hogyha az akku 10% alá megy akkor a rádiót letiltja, valahogy kilehet kapcsolni hogy letiltsa a rádiót?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Telenoros 2.3 nemtudja valaki hogy kb mikor fog kijönni? Mert ez a 2.2.1 szószerint egy forintot nem ér, azthittem jobblesz a 2.2 után de egy rakás s..r . Netezek és 10p alatt 5 % ot esik az akku töltöttsége pedig már mindent megpróbáltam levenni, optimalizálni hogy ne fusson háttérbe semmi, de nagyon gyorsan merül.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok.
A következő lenne a gondom. Gyári 2.2.1-es telenoros sgsem van. És mi miatt van hogy netezek és rettentő mòdon leszívja az akkut. 10p mobilnet -4% egy kicsit sok nem?. Ha igen mit javasoltok hogy ne szívja az akkut ennyire? Csak romcserével lehetne orvosolni a dolgot vagy van rá más mòd is.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Háttérkép kezelő programot keresek, 2.2.1 van fent most nekem és az lenne a gondom ha beakarok rakni 1 hátteret akkor ugye rámegyek hogy menü egyebek beállítás mint háttérkép stb.. és akkor kikell választanom lent hogy állóképként jelenjen meg vagy oldalra eltudjam húzni a képet, a főképernyőn.
Viszont van egy olyan prog hogy HD Wallpaper netről szedi le közvetlen a háttereket, rámegyek egy háttérre a progin belül, majd beállítás háttérként és egyből berakja, nemkell genyózni vele hogy én válasszam ki hogy a kép mekkora részét rakja be háttérbe. Nos ilyesmit keresek app-ba hogy kiválasztok 1 hátteret rámegyek hogy beállítás háttérként beállítja és kész.
tudnátok mondani ilyet?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
sziasztok
nézze már meg valaki hogy appbrain-en tud-e szinkronizálni a szerverrel google accountján kersztül mert nálam Error: Server Error-t ír ki
The server encountered an error and could not complete your request.
If the problem persist, please report your problem and mention this error message and the query that caused it.
ez mi a fenét akar jelenteni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
sziasztok
gyári telenoros 2.2 froyo van a telómon. Olyan gondom lenne vele hogy akarok telefonálni és semmi sehol nemis csöng ki semmi visszajelzés, telefon restart majd hívnék és adathálózat nem elérhető ablak pedig van térerőm. Aztán pedig pár perc múlva jólesz magától.
Na és ezeket a hibákat kb 1-2 hetente eljátsza a telefon. Mi miatt van szerintetek? a gyári 2.2 ennyire gáz? vagy a simemmel lehet valami?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest