- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
tariattila #50046 üzenetére
Legalább látják hogy pörög a topik
-
CHIPman
nagyúr
válasz
tariattila #50018 üzenetére
Amíg a hangot nem javítják, addig én le nem cserélem a GB-t...
-
GrooveHero
addikt
válasz
ez vitathatatlan
-
tresh
veterán
válasz
Nekem a mindennapokba az ICS se tűnt nagy ugrásnak
-
Remus389
veterán
válasz
tariattila #50012 üzenetére
ugyanmar, akkor kijelzocsere
-
GrooveHero
addikt
válasz
tariattila #50012 üzenetére
A JB? azon kívül, hogy nézegethetem, hogy dejó, nekem már JB van, nem sokra megyek vele, mert elég sok minden nem megy még. Sok víznek le kell még folyn ia Dunán, hogy abból egy olyan ROM legyen, amire azt mondjuk csettintve, hogy ejha, ezmár vmi. Nameghát az csak egy dolog, hogy mi megy rajta, és mi nem. Majd jön a sok verzió, ami szmúzabb, mint az előző, stb..stb...pont mint most, csak most nem 4.1, hanem 4.0.3. De nem bombázok itt senkit a negatív hullámokkal, szurkolok, hogy minél előbb legyen vmi jáó kis verzsön
-
nggabi
félisten
válasz
tariattila #50009 üzenetére
degonoszvagy
mindjá kaptok új topikot...
-
Remus389
veterán
válasz
tariattila #49933 üzenetére
na akkor nem sokkal jobb, nekem is 4+ óra a kijelzom
aztán ki tudja milyen akksid van.... milyen régi vagy milyen típus, milyen appokat hasznaltal stbstb
meg a fényerő ugyebár...
nehéz így összevetni...
nah mindegy majd talán cm10 jelly bean kiprobalom, hogy bírja
ha jól tudom az ics jobb abban hogy készenlétben jobban takarekoskodik, de ha használod úgy tűnik nem jobb, hisz a kijelző és a proci ugyanúgy szívja az akksit
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #49928 üzenetére
TOP ON
-
Remus389
veterán
válasz
tariattila #49928 üzenetére
nem érted, a legfőbb fogyasztó a kijelző és a Processor, nem az hogy néha megnézi az emailt magától, az semmi
akkor szólj ha 5 óra kijelzohasznalatod van(ha ég a kijelző akkor használod nyilván, akkor dolgozik a kis gép )
én is lerakom az asztalra egész nap nem nyúlok hozzá és oromkodok hogy csak 10%-ot esett, még szép hisz nem hasznaltam
-
Remus389
veterán
válasz
tariattila #49926 üzenetére
na jó végig aludt a telod
nekem jw6 -tal 4 óra kijelzohasznalat(nem jatszottam, csak nyomkodtam ), az sem rossz, de az akksi állapota is sokat számít
+ még némi zenét is hallgattam
ebbe a kánikulában tökre melege van az sgs nek is, 50 fokot nyaldossa a CPU, pedig nem is játszok...
-
Remus389
veterán
válasz
tariattila #49921 üzenetére
kijelzőhasználat hány perc? az számít, mert ha 15 percet nyomkodtad csak, akkor nem nagy szám
nekem pont ilyen van[link], annyira baba hogy nehéz lesz igazán méltó utódot találni
-
Boonen007
őstag
válasz
tariattila #49882 üzenetére
Így van ennél vidámabb nem is lehetne, JB hamarosan SGS1-en, F1 és Tour de France délután, mi kell még?
(#49884) gubacsino
Viszont SGS-ekre nagyon sokan portolnak ennyi a mák velük. -
( V )
veterán
válasz
tariattila #49869 üzenetére
lehet nosztalgiázik, hisz már elég régen (asszem v6 óta) nexus, meg SGS2-re jöttek csak a cuccok!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
tariattila #49844 üzenetére
Nájn, én is Nexttel tolom de egyik nap nekem is előjött és csinálta vagy fél órát.
-
Linkin
senior tag
válasz
tariattila #49748 üzenetére
Az SII éri meg legjobban most én már csak tudom próbáltam SIII-at de valami förtelem volt Ram kezelés hulladék Ha legyilkolok mindent újra rajzolja a felületet.A Hangminőség egyáltalán nem förtelmes Csak bekel állítani A ram kezelése pedig valami csodálatos futott 6DB játék+7program és mindig volt 200Mb szabad ram
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #49301 üzenetére
Medici is ezzel csapatja
-
laca.1
aktív tag
válasz
tariattila #49085 üzenetére
ez komoly csak azert tunt fol mert ezekelot nem tapasztaltam ilyen merulest.amugy ha vissza akarnek terni devil kernelre eleg lenne a ket wipe vagy kell mas is????
-
logarithm
őstag
válasz
tariattila #48990 üzenetére
+1 én sem csináltam még ilyet
Jobb a tiszta újrapakolt rendszer, én úgy érzem. -
( V )
veterán
válasz
tariattila #48548 üzenetére
nálam klappol rendesen, gyorsnak még mindig gyors, csak még mindig nem voltak képesek egy nyavalyás full screen nézetet beletenni, vagy legalább a fejlécet lehetne eltűntetni ...
meg kilépés gomb sincs...
aaaah marad a jól bevált Op.Mob.szvsz behangoláli probléma lehet a háttérben. esetleg datafix kellene...
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #48542 üzenetére
egy bizonyos app teljesítmény romlásáért a rom/kernel lenne a felelős? ez nekem furi logika
mindenesetre a mostani kombón az Opera Mobil jobban hasít mint valaha!
(#48537) Vasinger
pont a napokban volt itt 2 ajánlat is, 45k-s árfekvésben!(#48538) Watson25
elviekben nincs összefüggés, de azért nézd meg a beállítások / biztonság / ismeretlen források be van-e pippantva! -
laca.1
aktív tag
válasz
tariattila #48533 üzenetére
köszi szépen mindenkinek a segitseget.mar dobom is föl.
-
mandju
senior tag
válasz
tariattila #48373 üzenetére
De. Én mindig alapokról építkezem elkerülvén ezeket a dolgokat...eddig szerencsével... vagyis eddig...
-
Boonen007
őstag
válasz
tariattila #48346 üzenetére
Senki sem rugdossa a valagad, hogy ROMOLJÁL MERT, HA NEM MEGHALSZ!
-
radicspeter1
őstag
válasz
tariattila #48212 üzenetére
Én full tisztított (2wipe +datafr..)
Eddig minden jó nálam is Hehe! -
Yany
addikt
válasz
tariattila #47827 üzenetére
Az SGS 2 konkrétan nagyon gáz telefon hangminőségben is. A héten már második kollégám is megvette újdonsült SGS2-esét és már biztosan tudom mondani, hogy a mikrofonja sehol nincs az egyeshez képest. A magas hangokat egyszerűen nem is veszi: S, SZ, F hangok mind ugyanolyannak tűnnek, és úgy általában véve is nehezebb megérteni azt az embert, aki a 2-est tartja a kezében. Eddig meggyőztem magam arról, hogy az egyetlen kollégám csak nem szerencsésen tartja a telefont, de 2-ből 2 nem okés...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
tariattila #47832 üzenetére
Na akkor ez egy jó hír. Esetleg ami nem működik arról nem tudnátok írni valamit? Nehogy úgy járjak, hogy valami olyan funkció nem megy, ami kéne, aztán kopp.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
tariattila #47827 üzenetére
Felbontásban se jobb az S2.
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #47766 üzenetére
készül (mivel AOKP B39 már kint van) de konkrétum / ETA még nincs, csak robin említett 1-2 dolgot h mi lesz benne (technical stuff)!
viszont:
új Devil3 egyenlőre teszt, deDevil3_0.77_i9000_CFS_BLN_CMC_20120617
valszeg ez lesz az új stabil is!
(várom már, kell az a VC sajna
)
-
Smani
senior tag
válasz
tariattila #47762 üzenetére
dehogy van
full jó -
( V )
veterán
válasz
vagy várd meg a 2.4 - et
-
nrbi001
senior tag
válasz
cm9 csinálta 1 ideig h üres képernyő , csak csörgött de mostanába nem jellemző rá. [bár ma húztam újra mert beakadt az android OS :]]
-
Linkin
senior tag
válasz
tariattila #47635 üzenetére
Nálam is volt ilyen devil kernellel pedig én full wipe-al raktam fel
-
Linkin
senior tag
válasz
tariattila #47547 üzenetére
Több Ram ennyi
-
sanyesz1122
csendes tag
válasz
tariattila #47300 üzenetére
Na ezt nem akartam olvasni de valahogy én is gondoltam.
-
radicspeter1
őstag
válasz
tariattila #47191 üzenetére
Nem tetszik a kép?! Pedig mennyit kínylódtam vele
Izé olvasom a videoról szóló dolgokat...
Először is én data factory resettel raktam fel a 2.2-re...semmi problem eddig vele. Az alap sema kernellel tolom.A videózás megy 720p-on és akadás nélkül le is játsza az mx playerrel!!
Nem a devil kernel zavar be nálatok?Olvastam olyat is cuna oldalán ha valaki 2 wipeal pakolja fel es hibákat tapasztal az rakja fel újra de már FR-rel!
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #47188 üzenetére
Tsuna 2.3: nem szavatoltam hogy ez lesz a bevált módszer, de nálam eddig semmi jelét nem adta hogy nem működhet 2 wipeos installal!
amúgy a hivatalos oldalon ezt javasolják:
Installation Guide
Coming from a previous or TsunamICS CM7/CM9/MIUI/CNA:
Download ROM
* HIGHLY RECOMMENDED * Wipe Data
Wipe Dalvik / Cache
Format System / Cache / Date / DataData
Flash ROM
Reboot! -
Yany
addikt
válasz
tariattila #47191 üzenetére
jaaaj, a videórögzítés 720-ban nekem kritikus. Ezt meg tudnátok nézni a TsunaKettőHármon?
szerk.: thx... ez nem jaó hír
-
JNSK
aktív tag
válasz
tariattila #47188 üzenetére
Ugyan ez.. én pl nem tudok videót felvenni.. :\\
-
Nospa
tag
válasz
tariattila #47038 üzenetére
ott is néztem, de előtte simán a gyökérben volt
na akkor szedem megint, de most tényleg lassabban jön le
-
g0dl
addikt
válasz
tariattila #46721 üzenetére
Elég nagy, ha a nyolc karakter ez "password"
-
( V )
veterán
válasz
8 karakternél mi az esély h. feltörjék?
attól függ mennyire erős! itt tesztelheted:
How Secure Is My Password?(pl 8 karakternél a leggyengébb amit teszteltem (8 random kis betű) = 13perc)
-
agent11
tag
válasz
tariattila #46726 üzenetére
Ezzel kezdtem, hogy a rom-ban nincs alapból fm!
De nem offolok tovább, majd vhogy megoldom. Azért köszi mindenkinek...
-
logarithm
őstag
válasz
tariattila #46726 üzenetére
cm9ben nincsen
internet nélkül meghalok -
agent11
tag
válasz
tariattila #46724 üzenetére
Ezz mind OK, ha bármilyen formában van net, de mi van ha kénytelen vagy offline-ban megoldani ezeket???
-
agent11
tag
válasz
Tudom nem sok!
De mobilnet nélkül máskor is jól jönne, ha rom install után gyorsan tudnék egy file manager-t CWM-ből telepíteni...
-
zsigoildi
csendes tag
válasz
tariattila #46589 üzenetére
Hát végülis kipróbáltam a dropbox-ot és tényleg ez 100%-os, egyelőre úgy tűnik, tökéletesen azt teszi amit én szerettem volna a Google-től.
Nagyon köszönöm -
sajtee
őstag
válasz
tariattila #46627 üzenetére
Ja. Újraflash-eltem, nem jó. Most vájp nélkül olyant teszek, amit megbánok
-
bAtt001
addikt
válasz
tariattila #46585 üzenetére
akkor itt az számít jónak ha nem tudod használni a telefont és minden rossz rajta?? és az a rossz ha hibamentesen működik hetek óta? tévedésben élek, jaj
-
Nospa
tag
válasz
tariattila #46540 üzenetére
ja Re-partition
-
8nemesis8
veterán
válasz
tariattila #46416 üzenetére
Ok, ok. Azért köszi, vonatkoztassunk el a konkrét szoftverektől akkor.
-
MPeter87
őstag
válasz
tariattila #46385 üzenetére
Töröld le a G+-t!
-
Weeman1
veterán
válasz
tariattila #46385 üzenetére
Miui-t neki.
-
bok92
addikt
válasz
tariattila #46177 üzenetére
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
tariattila #46159 üzenetére
-
Linkin
senior tag
válasz
tariattila #46159 üzenetére
Nálam is ez van feldobtam a Midnight kernelt most tesztelem kicsit kevés Governors-van devil-hez képest XDDD. annyi hogy a Samurai II vengeance játékkal játszik valaki ICS-n mert lehet hogy ez pörgeti az android rendszert
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #46148 üzenetére
két szó: Voodoo Colors
(most egyébként én is alap midnight-on vagyok mert tesztelem az Android OS fogyasztását, az új Devilen kicsit elszállt 35%+
)
(#46149) bAtt001
azt a midnight is tudja elvileg (láttam ilyen menüpontot az appjában), oder?
(#46151) ja ok csak arra vonatkozott a kérdés -
bAtt001
addikt
válasz
tariattila #46148 üzenetére
mert lehet állítani a vibrátor intenzitását
én ezért szoktam
-
logarithm
őstag
válasz
tariattila #46075 üzenetére
csak a devil
..egyébként midnight kernel is nagyon jó, szerintem ne tedd fel a semat, csak baj lenne vele
-
Boonen007
őstag
válasz
tariattila #46075 üzenetére
Nekem 1.2s van alatta. Szakadás mentes akárcsak devillel.
-
user137
őstag
válasz
tariattila #46038 üzenetére
háh! az előzmények törlése (delete search history) volt a megoldás, köszönöm
-
radicspeter1
őstag
válasz
tariattila #45954 üzenetére
Felraktam a 2.2-es verziojat...
Agyam eldobom olyan szupi!!
Tedd te is bátran! -
porse
őstag
válasz
tariattila #45416 üzenetére
Nem menj olyan messzire
mert már engem is itt szólogat h tegyél fel....
___Kipróbáltam ezt a sgs3 as touchwiz t, hát... annyira nem nagy durr. gördülékeny, de csak 200 dpi-n vagy alatta jó. apex/nova jobb.
-
logarithm
őstag
válasz
tariattila #45412 üzenetére
haha
várom az eredményt.
-
Eclips21
őstag
válasz
tariattila #45176 üzenetére
nem állítottam át megnézem min van , de én úgy tudom hogy az a mobilnet és wifi kapcsolat egymással
ui.: másikon tényleg más volt a beállítás akkor rosszul tudtam
köszi
-
Osz24
tag
válasz
tariattila #45062 üzenetére
nem is kicsit szaturalt vagy szarulallt xd.nyomtam ram refresht.25 alkalmazas futott a hatterbe.utana volt megis .450/800. de legalabb 5 inchbe lehet elvezni a lagokat.
-
XtremLor
őstag
válasz
tariattila #45053 üzenetére
Jahh szivattyak a jo nepet megint akkor...egy sms-t ereszthettek volna nekem is ha mar 20-as vagyok.
Koszontem
A tsunamihoz milyen kernel ajanlott? /devilt akarok felrakni amugy
(#45061) Osz24: ha jo kezekbe kerul erezheto az a bizonyos smooth
-
Dapro
senior tag
válasz
tariattila #44979 üzenetére
Van telefonálás, de most kicsit megijedtem azért
Azt még ott helyszínen kipróbáltam amúgy, de azért mert azt hittem, hogy azért nem lehet gsm hálózat mert külföldi (sim lock asszem így hívják).
Szóval akkor most felrakjak egy cm9-et (asszem ez a legujabb ics?) vagy ne? Most cm7 van, viszont nem értem hogy kell telepiteni.
Ezt a telepitesi modot hasznaltam volna: (lejebb)
De ez nem igazán részletes (" cwm-ből telepítjük elsőnek a romot ", hogy? mit kell nyomni? hol?) Szóval most offos a dolog.
Ha valaki telepiti nekem a cm9-et(vagy valami legujabb ics-t) azt meghívom egy sörre
Telepítés:
1: Letöltjük az éppen aktuákis ( legújabb) romot, a google apps-ot és a face unlock-ot ha szükségünk van rá
2: Belső SD-re felmásoljuk és cwm-ből telepítjük elsőnek a romot és utána a kiegészítőit. (előtte wipe dalvik+chache+data/factory reset)
3: Ha bootloop-ot kaptunk és nem indul a telefon akkor akksi ki-be majd újrahúzzuk a romot. Ha még midnig nem indult akkor odinnal vissza egy akármilyen cwm-es kernel és ezt a romot tegyük fel: MyICS 1.12.30(vagy a leg utolsó cm7 nigthly-t)
erre tuti felmegy a rom. (minden próbálkozás előtt wipe-olunk!)
4: Ha beindult a rom akkor már csak témáznunk kell. Perka csinált hozzá pár finomságot.(B15-re még nem készült el)
Vagy itt egy fekete téma is ami nekem nagyon bejön.
Ha kipróbáltad ezeket de a gyárit szeretnéd ismét látni akkor sincs gond, itt megtalálod a restore zippeket.
Sd-re felmásoljuk őket,cwm-ből install, majd hagyjuk újraindulni.
A lehúzható redőnyön is lehet a toogle ikonokat állítgatni ( akár görgethetőre) a CMsetting nevű appal amit innen tölthetünk le. Ezt is cwm-ből kell telepíteni.build 15 alatt már a beállítások->system menüpont alatt is tudjuk állítgatni
5: Használjuk a romot és írunk a topikba ha valami bajunk van -
( V )
veterán
válasz
tariattila #44869 üzenetére
egyéni preferencia!
mint számomra kiderült nincs "megváltó" modem, mindenki másra esküszik, itt is, a pda-n is ill xda-n is: van egy maréknyi ezért-azért preferált, de nincs egyértelmű befutó!! uh szerintem ezt kell szem előtt tartani. ha meg nem érte el a kívánt eredményt akkor pörköljetek alá. amúgy is modemet cserélni a legegyszerűbb
-
Boonen007
őstag
válasz
tariattila #44869 üzenetére
+1
-
Boonen007
őstag
válasz
tariattila #44814 üzenetére
Csak simán a gyökérkönyvtárban lévő init mappába kell bemásolni a backupos mappa tartalmát?
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #44814 üzenetére
vagy elérhető még a /system/etc/init.d -n keresztül is.
juteszembe az etc mappában van a gps.conf file is itt lehet beállítani a ntp servert is pl hu.pool.ntp.org -ra hogy picit javuljon a lock idő
-
MK VII
veterán
válasz
tariattila #44775 üzenetére
Igen órás vagyok
Már 12 éve....
Édesapám is órás.. Egyértelmű volt,hogy nekem is annak kell lennem(#44774)
Az kell hozzá nem kicsi(#44777)
Igen bele van ragasztva elég masszívan... Én amikor másodszor cseréltem kijelzőt benne akkor csak a kijelzőt vettem beépítő keret nélkül.... Hát meg kell mondjam iszonyat művelet volt kitördelni a régi kijelzőt kb 1mm-es darabokban.. Ha látta volna valaki biztos egy barbárnak gondolt volna,, de sajnos máshogy nem lehetett kiszedni -
tresh
veterán
válasz
tariattila #44671 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Boonen007
őstag
válasz
tariattila #44576 üzenetére
Első indulásnál mindig pinkód után újraindul aztán reboot után nem kér pint mert elszáll.... Másnak is ugyan ez van?Megelőztek
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
tariattila #44576 üzenetére
Eddig semmi.
Csak az ami tegnap is volt, hogy PIN beütése után még kicsit visszajön a bootanim, de aztán betölt rendesen. Ja és egyből phone.process leállással kezd, de utána nem csinálja többet. (igaz még nem próbáltam telefonálni)
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #44479 üzenetére
köszi a biztatást!
én is gondolkodtam vmi hasonlón, na majd jól összeszedem a dolgokat és prezentálok valamit
-
Vagany
őstag
válasz
tariattila #44305 üzenetére
Arra már nem emlékeztem, hogy melyik volume szállt el, de ha a "le" akkor download modja nem lesz az se jó
.
-
Osz24
tag
válasz
tariattila #44285 üzenetére
van rá egy másik megoldás költözz oda és pontos lesz akkor legalább
XD
-
lsebestyen
addikt
válasz
tariattila #44285 üzenetére
beautiful widget
-
Boonen007
őstag
válasz
tariattila #44283 üzenetére
Nekem megtalálta helyem, csak csöszött frissíteni... Így lecseréltem a gyárira
Most újra kitettem és most frissítette, lehet csak szerverhiba volt.
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #44260 üzenetére
nah remélem lefedtem a témát
aztán mára már lekapcsolom magam
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
tariattila #44101 üzenetére
Nekem megtalálja, ellenben nem frissíti magát sem automatikusan, és manuálisan is csak nagyon nehezen, többszöri rányomásra percek múlva. GB-n a manuális frissítés ment gond nélkül, és automatán is megcsinálta NÉHA.
BTW, van értelme ráfrissíteni a 2.0-t, van észrevehető változás?
jujj, ez a "kiirlya" az én szememet is b*ssza nagyon..
procihúzással vagy kernelcserével van még értelme variálni cunán, vagy a default hozza a legjobbat?
-
Boonen007
őstag
válasz
tariattila #44124 üzenetére
Egyszerűbb szidni minden mást, mint megnézetni megnézni, hogy mi a gond...
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #44101 üzenetére
kellett neked Zsákvégre költözni
add be neki manuálisan! nálam úgy műxik / 1.9
-
Osz24
tag
válasz
tariattila #44076 üzenetére
Még annyi hogy simán felteszem Odinnal ezt az 1 fájlt PDA ba bemásolva ugye.repart nélkül.
2.7.4 sc pedig utána rá. -
lsebestyen
addikt
válasz
tariattila #44032 üzenetére
Gondolom ő is észrevette h szaggat mint az állat...
-
lsebestyen
addikt
válasz
tariattila #44030 üzenetére
akkor mehet a kőművesek fórumjába....if you know what i mean?
-
CoroStar86
senior tag
válasz
tariattila #43956 üzenetére
Nekem ua. beállításokkal, mint amit (V) már leírt párszor, VC-vel Tsunán volt gond, CM9-en nem. De babrálás nélkül Tsunán se.
macsek18: szvsz Devilt csak a Voodoo Color miatt érdemes felrakni, tényleg szebbek tőle a színek, de ha az alap színekkel is elégedett vagy + nem nagyon akarsz tuningolni, teljesen jó az alap Midnight is (+esetlegesen megspórolsz pár bugot is) -
MK VII
veterán
válasz
tariattila #43889 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
(#43891) Neked is
-
MK VII
veterán
válasz
tariattila #43851 üzenetére
Kedves köszi.... Istenem... Ilyen emberektől mentsen meg az isten mint te vagy, komolyan mondom.... Szerinted hülyét csinálnék magamból,ha nem azzal kezdtem volna?
Geci nehéz lett volna linkelni?
Amúgy meg pont hogy onnan nem jön le semmi... Arról az oldalról... Preparing Download-on marad a gomb és nem tudom letölteni,de ezt már írtam...
És ezért próbáltam kérni olyan linket ahonnan le is jönnek a dogok...Normális segítőkész emberek járnak ebbe a topikba és úgy vettem észre,hogy te is sokat segítesz másoknak...
Gondolom ma bal lábbal keltél...Ez van így jártam. -
D1L1ZS
őstag
válasz
tariattila #43839 üzenetére
+1 Nálam sem...bár videózni amúgy sem nagyon szoktam...
Biztosan lesz rá idővel fix...
Vígasz, hogy iszonyat gyors a Tsuna!!!!!!
-
Zé_Mester
őstag
válasz
tariattila #43779 üzenetére
én annó ezt a linket kaptam ( V )-től, ebbe minden benne van
[ICS ROM] TsunamICS 2.0 [AOKP_build35] [Android 4.0.4] [OTA]
Changelog 2.0AOKP Build Base-35
UpdateMe updated to version 1.2.0 and implemented in settings
Various Optimizations
MMS App Reversed with usual colors, modded (no conversion in mms)
Added AngryGPS
Updated Titanium Backup
Transparent Background Sense4
Reverse sd internal and external
Added Flipboard
Added S Xperia Font UpdateME
HTC Bootsound thx to xlory (To disable this feature, go to COntrol TsunamICS / General Settings and check "Disable audio boot") -
Agyas@
tag
válasz
tariattila #43779 üzenetére
erre én is kíváncsi vagyok
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
tariattila #43530 üzenetére
Határozottan, eszem ágában sincs lecserélni, nagyon gördülékeny, gyors, és ma már az akksival is kíméletesebben bánt.
Viszont én csak simán rátoltam a JVT-re wipe,fr,dalvik után, nem csináltam 2x, ma olvastam, hogy úgy lett volna az igazi.
Bár vannak furcsaságai, a videólejátszás például nem az erőssége, a beépített semmivel nem boldogul. Leszedtem az mxplayert, az már viszi a videók felét, 1-2-t nem, a másik felénél meg csak kép van, hang nincs. JVT-n jól működtek, ezért mondom, hogy fura.
-
lsebestyen
addikt
válasz
tariattila #43356 üzenetére
+1
ja ez nem a gugliplus?
-
komoramazsi
tag
válasz
tariattila #43147 üzenetére
Szia !
Elárulnád, hogy milyen lejátszót használsz ?
Bár az a baj, hogy ha ez a hibajelenség előjön, utána már azt hiszem semelyik lejátszóval nem működik már !!
-
komoramazsi
tag
válasz
tariattila #43142 üzenetére
Sziasztok !
Nektek nem száll el a zenelejátszó a Tsunami-ban, vagy más ICS-ben is , értem úgy hogy megduplázódnak, vagy triplázódnak a számok, és utána már a " zenelejátszás sikertelen " - feliratot kapom !!!!?
Lehet erre megoldás ???
-
( V )
veterán
válasz
tariattila #43020 üzenetére
azt mindenki döntse el maga
1.9 - a marketen továbbra se tudok shopni de a böngészőben igen és azt viszont letölti, úgyhogy nem zavar igazán! más panasz egyenlőre nincs, eddig minden működik megfelelően, próbaképp 1-2 appot töröltem a systemből és működött.
azt a Swagger kapcsoló mibenlétét valakinek sikerült megfejteni?
-
Smani
senior tag
válasz
tariattila #42941 üzenetére
Csak letöltöm és ennyi? Hát ez baromi egyszerű
Kész is.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest