Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
2.3.4 android nem jött még ki hivatalosan?
-
VINIKOR
senior tag
A 2.3.4 android nem jött még ki hivatalosan?
-
VINIKOR
senior tag
Szerintetek a szervizben vállalnak olyan műtétet, hogy a Galaxy Ace vagy Galaxy Gio fényképezőjét berakják az SGS telefonomba? Az Ace és a Gio fényképezőjéről jókat írnak, de tapasztalatom, hogy az SGS fényképezője nagyon gyenge.
-
VINIKOR
senior tag
Belépéskor ez a kezdőképernyő, amit fel kell oldani az ujj végighúzásával: [link].
A telefont nem lehet úgy bezárni, hogy ez a képernyő jöjjön elő? Mint más régi telefonoknál a billentyűzár.
-
VINIKOR
senior tag
Auchanban ilyen füleseket lehet kapni: [link]. Szerintetek melyik a legjobb? Vagy tudtok jobbat? Ne agybadughatós legyen.
Kösz.
-
VINIKOR
senior tag
Találtam egy ilyen ezüst hátlapot: [link].
Ez nem vastagabb mint a gyári hátlap? Nem ismeritek? Kicsit vastagítani akarom a telefont, mert nagyon csúszik. -
VINIKOR
senior tag
válasz correctman #18499 üzenetére
Ilyen gumi hátlapot hol lehet venni: [link]?
-
VINIKOR
senior tag
Az SGS alkalmassá tehető NFC-s fizetésre? Az SGS Plusban benne van, és egy lapos kis kártya. Talán beleférne ebbe a telefonba is.
-
VINIKOR
senior tag
Elképesztő, hogy a számozott dokumentumokat így sorolja fel:
1-10-11-12 ... 2-20-21-22 ... 3-30-31-32Nem tudnak számozni a Samsungnál?
-
VINIKOR
senior tag
Olvastam hogy Galaxy S-t akarsz venni. Nekem is ez van, de ha most vennék telefont akkor inkább Sony Ericsson Xperia Arc-ot vennék. A Samsungnak gyenge a fényképezője. Nem szép, tűéles képeket készít. Olvasd el a Prohardver teszteket erről a két telefonról. A Samsungról egyértelműen leírja a teszt, hogy gyenge fényképeket készít. A Sony Ericsson Xperia Arc-ról meg azt írják, hogy szuper fényképezője van.
A teszt még leírja hogy a Sony Ericsson Xperia Arc akkuja hamar lemerül a Samsung meg 2 napig bírja. Ez is kamu. Nekem egy nap alatt lemerül a Samsungom. Nem bírja 2 napig. Wifi és a Bluetooth van csak bekacsolva.
Gondold át. Szia.
-
VINIKOR
senior tag
válasz Ákos97 #18095 üzenetére
A belinkelt kép nem rossz. Én a Galaxy S-emet visszavittem 1 hét után, mert katasztrofálisan gyenge képeket készített. Javítottak rajta. Ma már elfogadható. De gyenge fényben nem készít jó képeket. Én beletörődtem, hogy ha jó képeket akarok csinálni, akkor kompakt fényképező kell.
-
VINIKOR
senior tag
Nekem olyan 3000 mAh-s akku kellene aminek ilyen a hátlapja: [link]. Lehet ilyet kapni nálunk?
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
Ha valaki nem látta volna. Akkumulátor teszt. 1500 mAh vs 3000 mAh: [link].
Hol lehet tuti eredeti 3000-es aksit venni?
-
VINIKOR
senior tag
Vettem az Auchanban 10.000 Ft-ért egy Samsung 16GB-os, Class6-os micro SD-t. Jól döntöttem?
Ha beállítom a külső SD-t kezdőkönyvtárnak, rendszeresen eldobja ezt a beállítást. Mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
Külső SD kártáyra filmeket tettem. A galériában ennyit látni belőlük: [link]. Legalább a címük látszódna. Van megoldás erre?
-
VINIKOR
senior tag
Melyik a legolcsóbb androidos telefon, amiben van előlapi kamera és Skype videótelefonálásra képes?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
A 2.3.3. Gingerbread rendszernek vannak hátrányai a 2.2.1 froyo-hoz képest? Pl. a kamera képminősége nem rosszabb?
-
VINIKOR
senior tag
Erre ötlet: [link]?
A napi tájékoztatóban be lehet állítani a Google híreket az angol nyelvű újság helyett?
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
Skype-pal az előlapi kamerát hogy kell használni? Csak a főkamera működik.
-
VINIKOR
senior tag
Telefon és laptop között wifivel a a samba vagy a swiftp-vel lehet kapcsolatot létrehozni.
A Samba indításakor nekem ezt írja ki: [link]. Nekem 2.2.1 Froyo van fenn.A Swiftp használatára nem jövök rá. A Ghost Commandert próbálgatom, de ez se megy.
Tudnátok segíteni?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
A laptopot és a telefont össze lehet kapcsolni Wifi-n keresztül? Wifi routerről megy az internet.
-
VINIKOR
senior tag
Az android market valahonnan tudja, hogy Vodafonos vagyok: [link].
Ha átmegyek a T-Mobilhoz akkor mit kell átállítani az Android Marketben?
-
VINIKOR
senior tag
Én a telefonszámaimhoz ikonképeket is adtam. Ha a KIES-el elmentem a névjegyeimet akkor ezek az ikonképek is elmentődnek és visszaállításkor az ikonképek is visszakerülnek?
-
VINIKOR
senior tag
Ha egy androidos program elindításakor ilyet kér akkor mit tegyek: [link]?
Engedjem? Nem veszik a garancia? Nem lesz úgymond feltörve a telefonom? Esetleg valaki a távolból adatokat jelszavakat tud megszerezni a telefonomról?
-
VINIKOR
senior tag
Armani aksit érdemes venni? És hol lehet kapni?
-
VINIKOR
senior tag
Bocs. Téves.
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
Armani aksit érdemes venni? És hol lehet kapni?
Nagyon vad kérdés. A Galaxy Tab 4400 mAh aksija nem jó a Galaxy S-be?
-
VINIKOR
senior tag
A Google Maps-ot hogy lehet így beállítani, hogy térhatású térkép legyen:
-
VINIKOR
senior tag
Kellene ez az app, de Galaxy S-re nem kompatibilis: [link]. Hogy létezik?
-
VINIKOR
senior tag
Ilyen felület mivel lehet csinálni: [link]?
-
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-ben gyárilag benne van ez a kettős óra: [link]. Hogy kell megoldani, hogy csak egy óra látszódjon?
-
VINIKOR
senior tag
Szeretném megnézni és szerkeszteni a csengőhangokat. Odáig eljutottam, hogy root explorer kell hozzá. Segítsetek a továbbiakhoz. Van ingyenes root explorer ami jó? Linkeljetek be légyszi.
-
VINIKOR
senior tag
A csengőhangok melyik mappában vannak?
-
VINIKOR
senior tag
A telefon vágólapjáról hogy tudom elmenteni a képet?
-
VINIKOR
senior tag
Nyitottam egy QR kódos off topikot. Lehet bármiről irkálni csak QR kódban: [link].
Bármit lehet írni, csak QR kódban! Ne szövegesen légyszi. Kösz.
-
VINIKOR
senior tag
Androidra Malomjátékot és Windowsos pasziánsz játékot tudnátok mutatni?
Ezen az oldalon találtam malmot, csak nem tudom mennyire megbízható: [link]. Létezik androidra vírus? Vagy más károkozó, adat és jelszógyűjtő? Nehogy valamilyen szutyok oldalról töltsek le dolgokat.
-
VINIKOR
senior tag
válasz korpicschess #13916 üzenetére
Ez a gyári, eredeti hátlapi fólia?
-
VINIKOR
senior tag
A hátlapi fólia lejön nekem: [link].
Lehet kapni olyan hátlapi fóliát, ami olyan mint az előlapi, ami nem jön le?
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-ben gyárilag benne van ez a kettős óra: [link]. Hogy kell megoldani, hogy csak egy óra látszódjon?
-
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-re a főmenüben és mindenhol máshol is világosabb hátteret és sötét betűket szeretnék. Ajánlani tudnátok ilyet letöltést? Kösz.
-
VINIKOR
senior tag
Hogy lehet olyan hátteret választani, ahol a háttér világos, vajszínű és a betűk sötétek?
-
VINIKOR
senior tag
Hogy lehet olyan hátteret választani, ahol a háttér világos, vajszínű és a betűk sötétek? Az össze ablakban ez legyen az érvényes, de bármikor vissza tudjam állítani a gyári színeket.
-
VINIKOR
senior tag
-
VINIKOR
senior tag
Az SGS fényképezőjével nem vagyok megelégedve. Nem tűéles képeket készít. Az újabb firmware-val javulna a helyzet? Vagy másik letölthető fényképező programmal?
(Még a 3 éves Sony Ericsson K770i telefonom is klaszissal jobb fényképeket csinált. )
-
VINIKOR
senior tag
Itt tudom megnézni a ROM tipusát és a Firmware verzióját: [link]?
Hol lehet látni, hogy a Firmware 2.2.1? Mit jelent az a szó, hogy Froyo?
Érdemes feltetetni a legújabb 2.3.4 firmwaret?
Köszi!
-
VINIKOR
senior tag
A fényképezőben elvileg itt ki lehetne választani a mentés helyét, de nem aktív: [link].
De miért nem aktív?
-
VINIKOR
senior tag
Az android 2.3.4 teljesen le van fordítva magyarra? Nálam a 2.2.1.1 (vagy hányas) még csomó angol mappanevet, üzenőablakot tartalmaz.
Tényleg beigazolódott, hogy hosszabban bírja az akkumulátor?
-
VINIKOR
senior tag
Készítettem szöveges fájlokat, amiket számokkal neveztem el. 1-2-3...10-11 stb. Felmásoltam a telefonra, de nem sorrendben rendezi a számok alapján, hanem így: 1-10-11-12-...2-20-21-22-...3-30-31-32-...stb.
Van erre valami megoldás, hogy helyesen rendezze a fájlokat?
-
VINIKOR
senior tag
válasz Iomega #11795 üzenetére
Én a Budatétényi Camponában a Samsung márkaboltban vettem. Először egy Wave II-t, de nem voltam megelégedve a fényképező minőségével és simán visszavették és beszámították a Galaxy S-be. 3000 Ft-ért nagyon jó bőrtokokat lehet még venni ott.
99.990 Ft volt, 2 év garival. + ha regisztrálsz a Samsung oldalán akkor jár még 2 hónap gari.
-
VINIKOR
senior tag
Hol kell kikapcsolni a hangos ki és bekapcsoló szignált? Hangtalanul kapcsoljon be és ki.
-
VINIKOR
senior tag
Az Operaminit ajánljátok böngészőnek? Működik benne a youtube videó letöltése?
Vagy az appok között ajánlanátok egy bevált youtube videóletöltőt?
-
VINIKOR
senior tag
A fényképek és videók mappáját ki lehetválasztani, hogy hova készitse a fényképező? Hiába nevezem át magyarra a mappát újra létrehozza az angol nyelvű eredeti mappát.
Köszi.
-
VINIKOR
senior tag
A ThinkFree Write alkalmazás a TXT fájlokban nem ismeri fel az ékezetes betűket. Van jó program erre?
-
VINIKOR
senior tag
A ThinkFree Write alkalmazás a TXT fájlokban nem ismeri fel az ékezetes betűket. Van jó program erre?
A Saját fájlok widget-ben szeretnék egy kis rendet tenni. A felesleges mappákat törölném. Vannak olyan mappák hogy: layar; svox (ebben csomó .bin fájl, ami nem tudom mire valók); LOST.DIR; external_sd; Android csomó üres mappával.
Ezeket nem gond ha törlöm?
-
VINIKOR
senior tag
-
VINIKOR
senior tag
Sziasztok! Új tulaj vagyok. 3 kérdésem lenne:
- Youtube miért nem indul el, ha van wifi-s internetem: képernyőfotó?- Ezek az alkalmazások a háttérben futnak, még ha a Feladatkezelőben nem is látszanak: képernyőfotó. Hogy állítsam le őket?
- G-Mail-ban szeretnék létrehozni egy Hotmail fiókot. Itt mit kell beállítani: [link]?
Nagyon köszi a segítséget.
-
VINIKOR
senior tag
Hali!
Ma vagy holnap veszek egy Samsung Wave II-t. Nézegettem a youtube-on tesztvideókat ahol a videókat hasonlítják össze és nem találtam olyat, hogy:
- Wave II vs Galaxy S
- Wave II vs Galaxy S2
- Wave II vs Wave I
- Wave II vs Nokia akármi
- Wave II vs ZTE akármistb,stb.
Kinek lenne kedve velem találkozni és ugyanarról a helyszínről tesztvideót készíteni? PÜ-ben.
-
VINIKOR
senior tag
Összességében mi a vélemény a kamera képminőségéről? Eléggé megoszlanak a vélemények.
-
VINIKOR
senior tag
Jónéhányan panaszkodnak, hogy filmnézés közben nagyon melegszik az S II.
Az Galaxy S-nél vannak ilyen gondok?Szerintetek a Galaxy S vagy a Wave II a jobb? Valamelyiket megveszem a kettő közül. Csak nem tudok dönteni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest