Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
p06
senior tag
Szia!
Köszi az infót!
Azon van voodoo sound vagy ahhoz kell a Voodoo Control Plus?
JW4-re van voodoo-s kernel? mert eddig én nem találtam
Amúgy most kb.~1 éve először van fenn teljesen gyári szoftver a JW4 (gyári kernel), és szerintem igen jó kb. 1 hete lehet fenn de még nem lassul és az aksi idő is viszonylag jó, bár lassan az aksim az őrök elektromos mezőn fog töltődni .
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz radicspeter1 #40089 üzenetére
"Infinitum 2.0 coming soon for sgs, cappy, nexus s, vibrant, fassy..etc. with new mods and better themes and 4.0.4." Természetesen!
-
radicspeter1
őstag
válasz radicspeter1 #40089 üzenetére
en ugy veszem eszre hogy INFINITUM-v1.1.0 a sema 0.9.7 kernellel a legjobb! vitte a 0.9.8s-t is de nem volt olyan smooth erdekes mint az elobb emlitettel...
[LG NEXUS 5]
-
Boonen007
őstag
Lassan itt van az Infinitum 2.0 is
-
Boonen007
őstag
[link] új nightly. Nekem ez az AOKP rettenetesen szar szaggat mint a hülye....
-
( V )
veterán
válasz Altair77 #40084 üzenetére
hát ha modem csere sem vezetett célra akkor célszerű feltenni még egyszer a romot, mert amúgy ha nem hardveres a hiba akkor minden gond nélkül mennie kell "out of box". nekem egyszer MIUI alatt vesztette el a fonalat, rom-reinstall megoldotta a dolgot.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Altair77
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám talán valaki tud rá megoldást...felraktam a lejújjab nigthly CM9et és minden fain de a wi-fi semmihez nem hajlandó csatlakozni azt irja,hogy azonositási probléma...
már kinomban kipróbáltam 3 különböző modemet hátha de ha jól tudom nem függ össze...más kernellel se hajlandó menni stock-ot Glitchet és semaphoret próbáltam az utóbbi maradt is fenn...az tuti,hogy a wifi-nek semmi baja mert minden más itthoni eszköz tud rá csatlakozni!''Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától''. /Dr. Johnson/
-
logarithm
őstag
válasz kalmanka19 #40080 üzenetére
GB miui-n glitch kernel-el nekem is ugyan az volt.
ICS alapokon nem volt ebből problémám.De ami jelenleg az aláírásomban van rom, ott nem megy a videózás, de szerintem javítva lesz.
(#40081) bok92
Olvastam, de nem hiszem el hogy nincsen megoldás
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
-
logarithm
őstag
válasz logarithm #40075 üzenetére
Saját észre vétel, nem tartja 2G-n a hálózatot amikor újra indítom, vissza rakja 3G-re
Azért galneték tudtak valamit..nem is értem minek kell offolni
Lehet csak április egy tréfa (mivel facebook oldaluk még megy, gondolom azt is törölni kéne mert akkor minek)
(#40076) sixer66
Szerintem glitch kernel a legjobb
(#40078) kalmanka19
Ahogy kutkut írta a cm7 az ilyen
[ Szerkesztve ]
-
kalmanka19
tag
Köszi a gyors választ. akkor a c7 nem nyert
Mit ajánlanátok vagy mivel próbálkozzak? vagy romot mit tegyek fel mi az ami bevált? -
sixer66
senior tag
Milyen kernelt ajánlotok akkor CM7-re?
-
kutkut
addikt
-
logarithm
őstag
válasz kalmanka19 #40072 üzenetére
Ha glitch kernel v13.1 van fent akkor emiatt van.
Megoldás csere másra, vagy nem videózol[ Szerkesztve ]
-
kalmanka19
tag
Üdv! a Guruktól szeretnék kis segítséget kérni. tapasztalt e valaki már i9000 nél hd video felvételnél akadozást és kép ugrálást 10-15 sec után nekiáll a kép ugrálni akadozni.. mi lehet szerintetek a gond? (cm7)
-
Cseri0058
őstag
És még annyit had kérdezzek hogy van olyan menüpont h biztonsági mentés és vissza. Azonbellül h adatok biztonsági mentése google szervereire. Eztet érdemes bepipálni? Ér valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Felraktam ezt a Jellybean JW4-es romot. Megcsináltam a lagfixet és felraktam a thunderboltot is. Elég meggyőző, launcher pro plus-al reccenés mentem minden. A játékok is elég jól futnak. Akksitól függően lehet, hogy most lehorgonyzok egy kis időre. Aki stabil, gyors GB romot keres, annak merem ajánlani.
-
Cseri0058
őstag
Jujj de jó nekem
Köszi a válaszokat emberek! -
( V )
veterán
válasz Cseri0058 #40064 üzenetére
fordítva, ha színes akkor van szinkron kapcsolat, ha szürke akkor csak sima adat kapcsolat.
persze hogy jó, a google a barátod!
(a Nagy Testvér mindig figyel, az ellenállás hasztalan! )szerk: és tényleg mint vmi szekta
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Na azmiaz hogy a cm9-ben a wifi és a térerő jel egyszer kék egyszer meg szürke?
-
sixer66
senior tag
Sikerült, felreppent a CM7 , már csak egy jó kernelt kell hozzá találnom!
Mindenkinek köszi aki segített! -
( V )
veterán
ezt a resetet honnan hajtottak végre? A beállítások menüből? mert helyette ajánlom inkább a cwmből a wipe chase + advanced / wipe dalwik, vagy ha tényleg törölni akarsz mindent alapra akkor a factory reset menüpontot!
[ Szerkesztve ]
-
ooszi
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, amióta ROOT-tam a telót tökéletesen mükxik, csak most egy kicsit le lassult meg hasonló, ezért gondoltam csinálok egy RESETET, a probléma a következő, töröl mindent a telcsiről, meg a memókártyáról, ujjra indul és előjön a RecoveryMod teli Faild szöveggel, rá nyomok a reboot-ra ujjra indul de marad minden a régi, vagyis nem csinált semmit?
Mi tévő legyek, ha valaki tudná a megoldást meg köszönném.ooszi
BY ooszi
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #40037 üzenetére
Érdekes, mert cm alatt elvileg nem lehetne kikapcsolva tölteni, a samus töltő vacak megjelenése után egyből be kéne kapcsolnia...
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Tonyk
veterán
"de rendszerből a felesleges appok eltávolításához továbbra is a Titanium Backup a legjobb app!"
: Ingyenesek
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
bok92
addikt
válasz logarithm #40040 üzenetére
Na hát konkrétan a kettő között annyi a különbség,hogy szinte semennyi...
Devil kernellel mindkettő szépen működik.Wifi,root,kamera ok.Sd kártya is.
A különbség talán csak annyi,hogy az asnetnél van samsung apps, az andy-nél meg nincs.
Viszont én mégis az utóbbit használom, mivel van hozzá ics panel app, amivel kicsit testreszabhatóbb lesz a statusbar meg ilyenek.
Majd még estleg a weui-t kipróbálom, de nekem az Andy-féle most teljesen megfelel.Főleg,hogy utóbbinak a fóruma is jobban pörög, ergó az esetleges hibákra is előbb jön ki majd javítás.Weeman1: Néztem azt is, viszont abból még nem jött ki a legújabb verzió, ezért nem tettem fel.
-
GJ70
tag
-
( V )
veterán
válasz tariattila #40045 üzenetére
igen nstools kell neki!
(#40044) MPeter87
jól látod GB bootloader kell!(#40032) GJ70
csengőhangos dologban nem vagyok tapasztalt - nálan csak 1 fajta van, az csörög mindig, de azt a zedge appal szedtem le és a rendszer úgy is érzékeli.root-os fájlkezelőnek a Root Explorert vagy az ingyenes ES Explorer -t tudom ajánlani, de rendszerből a felesleges appok eltávolításához továbbra is a Titanium Backup a legjobb app!
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz sixer66 #40042 üzenetére
Igazad van! Ez kiment a fejemből! Froyora nem lesz jó valószínűleg a CM rom, mert GB bootloader kell neki (legalábbis Én erre gondolok, nem vagyok akkora guru )
Szóval első körben le kellene töltened sammobile-ról egy JVU vagy JVZ romot mondjuk. Regisztrálnod kell, utána tudod letölteni a romokat. 512-es pit fájlnak is kellene lennie a rom mellé csomagolva, de ha nincs, akkor az oldalon valahol megtalálod.
A 3 fájlt + 1 pit fájlt a leírásnak megfelelően betallózgatod, majd rádugod a telót a gépre download módban és miután felismerte, nyomhatod a startot.
Odinban elvileg nem kell állítani semmit sem, mert a tallózás közben bepipálja a repartot és ennek a 3fájlosnál pipálva kell lennie.
Ha ezzel megvagy, akkor az előző hozzászólásban linkelt cf-root kernelek közül levadászod a letöltött, felrakott romhoz valót és a már említett módon odinnal felrakod. Ezek után mehet cwm-ből a CM rom! -
sixer66
senior tag
válasz MPeter87 #40041 üzenetére
Végülis Nekem az a lényeg, hogy CM7.2-t szeretném felrakni a telefonra, csak azt vettem ki az írásokból, hogy egyből nem lehet felrakni Froyo-ra, előbb fel kell tenni egy frissebb gyári romotés utána lehet CM7-tel mókolni. Jól értelmeztem? Vagy külső SD-ről fel tudom nyomni Froyo-ra is a CM7-et?
-
MPeter87
őstag
válasz sixer66 #40033 üzenetére
Egy cwm-et tartalmazó kernelt kellene felraknod első körben, amit odinban a pda részhez tallózol be, egy tar kiterjesztésű fájl lesz, viszont arra figyelj, hogy semmi mást ne állíts odinban! Célszerű lenne egy a romodhoz való cf-root kernelt keresni az xda topicban, gondolom van még froyo-ra is...
-
JNSK
aktív tag
sziasztok! az normalis h a telefon minden ujjrainditasnal "elfelejti" h csak a 2g halozatot hasznalja?
-
( V )
veterán
válasz tariattila #40035 üzenetére
szerintem a devil jobb választás.
-
( V )
veterán
válasz tariattila #40031 üzenetére
igazából az a kernel az ICSlim rom alá íródott, úgyhogy ott tökéletesen működik, más romon változó: ha gond van a lejátszással akkor a pacth rendbe hozhatja, de lesznek 720p-s videók (magas bitrátások) amiket így sem fog rendesen lejátszani még a Dice sem.
-
sixer66
senior tag
Olvasgattam előző hozzászólásokat, de azért rákérdeznék, hogy ODIN-t ha megnyitom, azzal is tudok ClockworkMod 5.0-át telepíteni igaz? Melyik részhez kell beillesztenem? Froyo 2.2-m van , erre rá tudom rakni a CM7 valamelyikét simán recovery-ből SD kártyáról ezzel az install from zip-es megoldással?
Tudom, még egyszer biztos lesz aki mondja, hogy olvassak vissza, de annyit olvastam, hogy bizonytalan lettem és nem akarom elrontani. -
GJ70
tag
Helló!
A segítségeteket kérném, az alábbi problémában.
Feltettem a CM9 Nightly ICS-t.
A leírtak alapján . mnt/sdcard/media/audio/notification és ringtone és alarm mappákat hiába hozom létre, és teszem bele a saját mp3 zenéim, egyszerűen csak rendszer hangként használja őket, nem tudom kontaktokhoz külön-külön hozzárendelni csengőhangként, hiába választom ki őket.
Ez valami rendszer hiba, vagy más úton kell elvégezni, bár már szinte az összes lehetőséget megpróbáltam, de mindig a rendszernek beállított zene szólal meg.
Vélemény?
Köszönettel.
GJ70
Illetve milyen normális fájl kezelőt ajánlotok, amivel akár rendszer appokat is lehet törölni.
Üdv.
-
kutkut
addikt
-
( V )
veterán
válasz tariattila #40021 üzenetére
nálam működött rendesen a töltős bekapcs - bár ér rögtön megpiszkáltam egy Semával - most meg egy Devil2-vel
(#40019) badmad
(#39980) -hsz-ben linkeltem egy XDA-s gyüjteményt, a 2.ik hsz ben vannak a kernelek szvsz mindegyik jó (és a sorrend is stimmel)
(#40026) - nem létszükség - max egy clear init.d a cwm / advanced ből - bár a legtöbb mai kernell installja ezt alapból megcsinálja!
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
tariattila
veterán
válasz nggabi #40007 üzenetére
linket kérünk.... (én másra emlékszem...)
Más:
"piszkálatlan" CM9 utolsó nájtlin van valakinek olyan bogara, hogy:
-lemerül (kikapcsol)
-töltőre fel...
-majd nem lehet bekapcsolni...(power hosszanra is csak újraindul a töltési folyamatábra)
????
recoverybe indul vagy töltőről lehúzva...[ Szerkesztve ]
-
badmad
senior tag
CM9 Nightly mellé milyen kernelt ájáltok?Rám jött a romolás láz meg baromira ráérek kipróbálok 1-2 romot
-
Grind
tag
válasz Linkin #40014 üzenetére
Én kipróbáltam ezt, nagyon szép a grafika, ( GTA III-nál talán picit gyengébb ) egészen szépen fut ICS alatt (nightly 0402) bár azért meg meg akad, de egész élvezhetően játszható
lsebestyen :
Nekem megy a Gangstar Rio: City of Saints ICS (Nightly) alatt.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
Linkin
senior tag
válasz lsebestyen #40013 üzenetére
és ez?[link]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Linkin
senior tag
GTAIII fut ICS-n?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Watson25
tag
CM9 nightly 4.0.4 rom-hoz melyik fekete téma ajánlott?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.