Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Bastee
tag
válasz nggabi #49463 üzenetére
Nem a telefonhoz tartozik, de ha ennyiben hagyta meg is érdemli. Az én garanciajegyemet nem húzhatná le senki következmények nélkül Nekem az Android=Szabadság. Ezt nem veheti el senki. Nem bontottam meg a készüléket, nem cseréltem benne semmit, rendeltetés szerint használtam. Amennyiben annyira "tilos" vagy "rossz" dolog lenne kernelt, ROM-ot cserélni, valószínűleg nem tudnánk otthon 2perc alatt kivitelezni. Szoftveres dolgok, vagy egy hangszóró csere nem nagy kunszt. Ezzel nem akadékoskodnak!
-
-
( V )
veterán
válasz nggabi #49158 üzenetére
az alap system appokat nem szoktam visszaállítani (vagy csak ritkán) és csak az sms, híváslista, stb. végett szoktam menteni vele az adatokat (appok+adatait nem).
(#49157) D1L1ZS
de majd, csak most asszony bitorolja a készüléket[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Vasinger!
nagyúr
válasz nggabi #49120 üzenetére
Rendes, 35-tel kezdődő szám van, ami a hátlapon és a gari papíron is van. Most hogy átírtam, működik Vodás kártyámmal, de kipróbálhatom egy T-mobil-os kártyával is.
Én úgy tudom, hogy nem véletlenül kell backupolni ezt az efs mappát, pont azért, mert a moddolt romok el tudják írni, nem pedig maga a user.
Tényleg érdekelne minden, most úgy néz ki, hogy minden rendben van a mobillal, szeretném használni ha tényleg nincs mitől félnem.
IMEI szám rendben, EFS mappa lementve, hívást fogadni tudok.
Ha bármi van amit érdemes megnézem szóljatok, hálás lennék érte tényleg.
-
Dapro
senior tag
válasz nggabi #44985 üzenetére
van imei. 3assal kezdődik. igazából akkor most belső sd kártyája van a galaxynak ami 8gb? mert ugye az sd kártya helye üres. ezzel se voltam tisztában igazából. efs mappát ha csak úgy lehúzom róla usbre dugva a gépen?
most akkor honnan szerezzek cm9-et és gapps ot? nem tudom melyik verzio kell.
a backupos appok hova mentik? a belső sd kártyára?
sorry a nagyon amatőr kérdésekért, eddig badát használtam.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
-
tariattila
veterán
válasz nggabi #40007 üzenetére
linket kérünk.... (én másra emlékszem...)
Más:
"piszkálatlan" CM9 utolsó nájtlin van valakinek olyan bogara, hogy:
-lemerül (kikapcsol)
-töltőre fel...
-majd nem lehet bekapcsolni...(power hosszanra is csak újraindul a töltési folyamatábra)
????
recoverybe indul vagy töltőről lehúzva...[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz nggabi #36486 üzenetére
azért a googlét nem egy ördöngösség használni nem foglalkozom ilyesmivel és nem is buzdítok mást se (a kockázatokról nem is beszélve) de nekem kb 3 percembe került találni egy állítólag használható progit...
...az XDA környékén kell tapogatózni.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
sonique
őstag
válasz nggabi #35386 üzenetére
sajnos kell piszkalni a bootloadert ...
mashogy nem nagyon megy a mokanekem is a captivaten kellett cserélnem
elöször valami one click szart szedtem le de 2 elqrta a telomaztan a masik custom Gb bootloader felment
azota semmi gond vele ..és még elég sok olyan rom van amihez sajna kell a custom GB bootloader a vibrant helyett
-
freelanced
addikt
válasz nggabi #34319 üzenetére
Visszahozták a szervizből aztmondták ez valami készülékhiba lehet kicserélték a főpanelt mert ők sem tudtak rákönyörögni semmilyen szoftvert! Most rárakták a 2.3.6-ot én meg rádobtam egy root-ot és lementettem az efs+persist mappát
Szóval van valami ajánlatotok?Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
_tRebroN_
tag
-
Viktor89
aktív tag
válasz nggabi #34066 üzenetére
Az van odaírva,hogy menjek oda ahol az adb ki van csomagolva. Ezt hogyan értették? A parancssorba be kell valamit írni? Még soha nem használtam,amikor megnyitom alapból azt írja ki,h c:\users\viktor
szerk:
Bemásoltam ezt az adb csomagot a usersbe és beírtam úgy a parancssorba,h adb devices és ezt írta:*daemon not running*
*daemon started succesfully*
list of devices attachedaztán utána megint csak ezt írja ki
[ Szerkesztve ]
-
Viktor89
aktív tag
válasz nggabi #34044 üzenetére
Az összes létező Odint kipróbáltam A telefont már akkor sem látta a PC amikor még gyári rom volt rajta,nem tudtam használi háttértárként se,kies sem és odin sem ismerte fel.
(#34047) Szakiii
Én is erre kezdek gyanakodni,de érdekes,hogy ezzel a képernyő elforgatással egyidejüleg jelentkezett. Gyári romot nem lehet cwmből feltenni csak miuit?
[ Szerkesztve ]
-
andew
tag
válasz nggabi #33893 üzenetére
odáig nem olvastam azthittem csak ICS-vel kapcsolatos dolgok lesznek
Ha letöltötte a romot odinba betallózom és mehet fel ugye??
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
Remus389
veterán
válasz nggabi #33563 üzenetére
factory reset után se akarta látni a térerőt így reparttal friss JVZ kerül fel
megint bámulhatom az ocsmány TW-t
+ sema 2.11 persze
ügyetlen vagyomk ehhez, pedig ha valaki mondana egy ütős ICS kombinációt azt megcsinálnám(milyen alap, milyen kernel, utána kell-e pl CM7 milyen kernel utána milyen ICS és hogyan milyen kernellel)
szal ez a CM7 for tomorrow sem vált be a hálózatot nem mindig látta
[ Szerkesztve ]
-
k.soma
senior tag
válasz nggabi #33551 üzenetére
A MIUI a smoothsága miatt főleg, meg amúgy ez a kicsit iOS-re hajazó menüstílus nekem bejött.
Jelenleg ez a ROM van a telefonomon, de ocsmány. Nekem a stock gingerbread téma is megfelelne, csak legyen gyors a teló és stabil.
DamianGTO-t is használtam régen, de eltűnt a srác, vagy nemtudom mi lett vele.. CM7-et is felraktam, de nem volt benne Market.
Darky-t is próbáltam a napokban ismét, de sajnos már nem olyan jó ROM mint fél évvel ezelött volt.. ezért fordultam hozzátok, hátha tudtok valamit.Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest