- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
válasz
HUTCHDB #29946 üzenetére
Elvileg nem telefonfüggő a dolog...(szerintem)
Itt olvasd át,ha gondolod:
[MOD] Extended Settings Menu Options -
bok92
addikt
válasz
HUTCHDB #29267 üzenetére
Na logarithm kolléga linkelte is!
Amúgy meg féjszen írta,hogy a mai nap várható...
Jajj még csak egy TSF 3d launcher kellene, és meg is lenne a karácsonyi ajándék a telómnak meg nekem is...
logarithm: Nem garantálom,hogy most felteszem, lehet hogy csak a weeklyt teszem fel, mert ki tudja milyen bugos lesz a v4, és nekem meg jövő hétre atomstabil teló kell...
-
Phantom Lord
aktív tag
válasz
HUTCHDB #28564 üzenetére
Ha ezt felteszed akkor utána a launcher beállitásoknál ki tudod kapcsolni.
http://forums.miuiandroid.com/showthread.php?7738-MOD-Extended-Settings-Menu-Options
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
HUTCHDB #28231 üzenetére
Miért váltanak ilyen sokan SGS1-ről SGS2-re? Egyszerűen nem értem mire nem elég egy SGS1, minden megy rajta akadás nélkül, és a hangja is szebb, mint az SGS2-é.
Szóval magyarázzátok meg nekem, hogy megértsem!
Ettől függetlenül gratulálok hozzá!Más: még mindig nagyon elégedett vagyok az aláírásomban szereplő ROM+kernel kombóval, messze gyorsabb és stabilabb, mint a korábbi próbálkozások. Csupán egy dolog van, amit nem értek, az itthoni wifiről folyamatosan leszakadok, akár 1-2 perceként, korábban nem volt ilyen gondom. A JVT modemre gyanakodtam, tegnap visszaraktam a JVO modemet, de semmi változás.
Más is tapasztalt már vele ilyet?Illetve mivel ez az első stock romom, így csak most vettem észre, hogy a wifi illetve a gsm jelerősség időnként fehér, időnként zöld színű, de nem jöttem rá melyik mit jelent (egyszerre váltanak). Először azt gyanítottam a zöld jelenti, hogy adatforgalom van, de fehérnél is szokott lenni, szóval passzolom.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
HUTCHDB #28120 üzenetére
Kösszi. Hát az a baj, hogy még kb 2-3 hónapja bevittem allee-ba és ott a srác közölte, hogy nem tudom hány ezerért bevizsgálja, aztán még pár ezer az alkatrész, merthogy az egész kamerát ki kell cserélni, mert ez a védő a kamerával együtt van, ami nem is igaz, mert ez a műanyag borítással van együtt, szóval csak azt kell kicserélni, amit találtam neten 5 ezerért, csak nem tudom, hogy megcsináljam-e magamnak itthon.
Nah addig is sztem felteszek egy jvt-t. Milyen kernelt ajánlotok most alá?egyelőre csak a gyárit próbálnám ki, ha csak nincs valami nagyon jó másik rom amit ajánlanátok!!
Esetleg erről mi a vélemény? -
kutkut
addikt
válasz
HUTCHDB #28114 üzenetére
Gondolom, a régiek. Egyébként, ez csak egy weekly... Semmi forradalmi újítás szvsz.
Amúgy, nekem nem tetszenek az ICS animációi. Jó lenne, ha minden azonnal történne... Azaz, ha mondjuk egy quickpic már bent van a memóriában, akkor jól néz ki, de ha az új animáció után kezdi el csak betölteni a képeket, akkor nekem nem tetszik... Egyébként már majdnem leírtam, hogy és nálam laggol, amikor eszembe jutott, hogy a talon-t raktam fel a glitch helyet... Most gyorsan felrepült a glitch, a lag meg elszállt a talon kerneles sgs-ekre. -
-
vagyula
senior tag
-
vagyula
senior tag
válasz
HUTCHDB #27979 üzenetére
javított link bocsi
Nem lehet a glow effeket kikapcsolni mert galnet frameworkjebe van integralva.
-
logarithm
őstag
válasz
HUTCHDB #27917 üzenetére
Igen, igazad van tényleg jó ez a talonmtd
Amikor elsőre ajánlottad, akkor is elégedetten használtam, csak kíváncsi voltam a glitch-re is, de komolyan mondom talon tényleg jobb.A MIUI app drawer
hopsz, még jó hogy ezt nem is tudtam.
De jó pofa@s7evcsenko Igen, ez a kód mindent legyalul és gyári állapotban lesz.
-
vagyula
senior tag
válasz
HUTCHDB #27917 üzenetére
A MIUI vezérlőpanelben az app drawer beállításánál.
Alapból jobb felső sarokra van állítva->Jobb felső saroknál a statusbartól picit lejjebb érintsd meg a képernyőt és hagyd amíg fekete nem lesz, majd húzd le.@SzlobiG
Nekem is úgy ment föl csak,hogy előbb a weekly-t tettem rá.Próbáld meg úgy is. -
-
G@ß!
őstag
-
logarithm
őstag
válasz
HUTCHDB #27902 üzenetére
Nekem is azóta fent van amióta beszéltünk róla.
Először gyorsan lemerültmeg is rémültem.
Mondom jó lesz ez adok neki egy töltést, s igen sokkal jobb lett.
Én ma 5:30kor vettem le a töltőről és most 76% (mobilnet, wifi ,dokumentumok olvasása)
Használható nagyon amúgy.Milyen kernellel használod most és melyik modemmel?
Illetve mi a cpu beállításaid voltage-ban, ezzel tökölök már pár napja, hogy megtaláljam az ideálist. -
logarithm
őstag
válasz
HUTCHDB #27708 üzenetére
Wááá tökéletes minden animáció működik, és tetszik ez az új is.
Miui control panel-ben finomhangoltam mindent tök jó
Annyit nem tudtam megoldani, még hogy az óra ne középen legyen kicsit zavar engem, de nem vészes.Hamarosan rakom fel a glitch kernelt, meg a jó öreg jvo modemet
eddig jvr-t teszteltem.
Illetve glitch kernel, valaki nem tudja hogy az a patch amit felraktak mire jó nekünk linkelem -> Screenstate PatchNa had beszéljen a kép amit csináltam
[link] (most nem megy a ph kép feltöltő
) Jó a téma mi
-
igor1974
csendes tag
-
zozyk
addikt
-
vagyula
senior tag
-
paloczp
tag
válasz
HUTCHDB #27158 üzenetére
Pár nap kimaradt, nemtom volt-e már:
Contact Remover
Contact Delete FREE -
kutkut
addikt
válasz
HUTCHDB #27158 üzenetére
Hát, nem egy gyártósoron készült a telónk, az biztos!
Így nekem nagyon zöld. Mármint, nem az amikor ténylegesen szinte csak zöld, hanem zöldebb ugyanaz a kép/akármi, mint a monitoron. Egyébként, nálam van zöld villanás a te beállításaiddal. Bár, gondolom, számít valamit, hogy nekem most lett cserélve a kijelző.
Picur1992: Ez vicc ugye?
-
Moszkvics
tag
válasz
HUTCHDB #27137 üzenetére
Mondom en, hogy a Talon a nyero. De felre a trefat, nekem ugy oldodott meg a zoldules, hogy leszedtem a Voodoo Control Plust, reboot, majd ujra visszaraktam az emlitett app-ot, es azota orulok. Nyilvam a color reszt nem piszkaltam. Igy egyelore nincs zoldseg.
Most probaltam, ha a gamma a 2.3.3. defaultra van allitva, nem jelentkezik az emlitett problema.
Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest