Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
qltsar #15940 üzenetére
Akkor mennék vissza 6.1-re, ha több a bosszúság, mint előny a megszokotthoz.
És hát írtatok jó pár inkább negatív dizájnbeli dolgot már a tényleges tapasztalatok alapján. Az AI dolgok meg nem igazán érdekelnek.
Valóban S23U-t használok, ahogy gerner1 mondja.
Csak néztem ezt a topicot is korábban, és az utóbbi időben már írtam ide is. -
Capella
senior tag
válasz
qltsar #15926 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
gerner1 szerint elvileg megy az FR nélküli downgrade.
Nálad viszont káosz lett így. Mondjuk a bootloop több, vagy más mint káosz.Semmi sem működött.
Esetleg itt meg lehetne próbálni a gerner1 által javasolt kicsomagolt pit fájllal újrarakni, hátha.
Azt hiszem óvatos duhaj leszek. Annyira nem dob fel ez az új verzió. Legfeljebb kipróbálom egy S21U-ra felrakni majd valamikor, ha megjelenik rá. Azon megismerkedem vele, el tudom-e fogadni. Ha nem, megy vissza a 6.1., vagy mégis marad 7-en.
Ha pedig mégis FR kell a jól működő downgrade-hez, azon a telón már nem lesz akkora probléma nekem. -
Capella
senior tag
Főverzió downgrade működik FR nélkül?
Az oké, hogy a BL-nek stimmelni kell hozzá, de működik a Home CSC-vel is tuti frankón?
Korábban írtak arról hogy a beta One UI 7-ről végül csak teljes FR mellett sikerült visszaállni a 6.1-re. -
Capella
senior tag
válasz
Szatee #15485 üzenetére
Én nem kapcsolgatom ki a mobilnetet, hanem többnyire párhuzamosan be van kapcsolva a WiFi is, és a mobilnet is. Vagy egyik sem.
Ha wifin csatlakozik, nem használja a mobilnetet.
Ha lecsatlakozik a wifiről, kilépve a hatótávolságból, akkor átvált mobilnetre. Ha belépek WiFi hatótávon belülre, visszavált wifire.
Nem kell ehhez rutin, direkt külön kapcsolgatás. Intelligent WiFi.
Azt nem tudom, hogy mennyivel fogyaszthat többet az akkuból a WiFi mellett párhuzamosan bekapcsolt, de valójában nem használt mobilnet. Ha egyáltalán. De nem zavar, rászánom. -
Capella
senior tag
Nekem van S21 Ultrára gyári Smart Clear View tokom ceruzával együtt.
Elsőre még nem is tűnt rossz ötletnek, ha már külön van a cerka akkor a helyére tudhatnának ezt-azt pakolni a készülékházba. Mondjuk nagyobb akkut.
A valóságban viszont nagyon kényelmetlen ez a ceruzás tok, mert így túl széles. Még ráadásul nem is a legjobb kivitel. Visszahajtva a fedelet szinte vágja a kezemet, valószínűleg erre a nagyobb szélesség is rátesz.
Az S23 Smart View Wallet tok sokkal jobb kivitel, persze nem szélesít bő ceruzányival, és jóval jobb a fogása.
Az S25 Ultra az első, amihez már ki sem adtak gyári Smart View tokot. A megjelenés körül nem volt, talán azóta sem, bár annyira nem vizslattam. Ennél a mágneses tokokra cuppantak rá, de többnyire 3rd party.
Ezek után nekem kérdés, hogy a leendő S27 Ultrához lesz-e gyári flipes tok, külső ceruzával, vagy anélkül. Egyelőre az is pletyka, hogy beépített ceruza nem lesz. Lehet, hogy tényleg nem, és fokozatosan kivezetik a ceruza funkciókat, mondván, hogy egyre kevésbé használja az átlagfelhasználó. -
Capella
senior tag
válasz
Leslie1966 #14710 üzenetére
A XID is felmegy gyalulás nélkül Home CSC-vel az éppen EUX vagy ILO régiókódos telefonokra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest