- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Nem tűnik úgy, hogy tudná az app a saját készülékre beolvasást screenshotról, ami a kérdező célja lett volna.
Ez egy sima QR kód beolvasó app. Ezt írja: "előbb QR-kódként a képernyőjén megjeleníti, majd egy másik eszköz használatával beszkenneli azokat."
qltsar megoldása az oké. -
Capella
senior tag
válasz
qltsar #15940 üzenetére
Akkor mennék vissza 6.1-re, ha több a bosszúság, mint előny a megszokotthoz.
És hát írtatok jó pár inkább negatív dizájnbeli dolgot már a tényleges tapasztalatok alapján. Az AI dolgok meg nem igazán érdekelnek.
Valóban S23U-t használok, ahogy gerner1 mondja.
Csak néztem ezt a topicot is korábban, és az utóbbi időben már írtam ide is. -
Capella
senior tag
válasz
qltsar #15926 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
gerner1 szerint elvileg megy az FR nélküli downgrade.
Nálad viszont káosz lett így. Mondjuk a bootloop több, vagy más mint káosz.Semmi sem működött.
Esetleg itt meg lehetne próbálni a gerner1 által javasolt kicsomagolt pit fájllal újrarakni, hátha.
Azt hiszem óvatos duhaj leszek. Annyira nem dob fel ez az új verzió. Legfeljebb kipróbálom egy S21U-ra felrakni majd valamikor, ha megjelenik rá. Azon megismerkedem vele, el tudom-e fogadni. Ha nem, megy vissza a 6.1., vagy mégis marad 7-en.
Ha pedig mégis FR kell a jól működő downgrade-hez, azon a telón már nem lesz akkora probléma nekem. -
Capella
senior tag
Főverzió downgrade működik FR nélkül?
Az oké, hogy a BL-nek stimmelni kell hozzá, de működik a Home CSC-vel is tuti frankón?
Korábban írtak arról hogy a beta One UI 7-ről végül csak teljes FR mellett sikerült visszaállni a 6.1-re. -
Capella
senior tag
válasz
Szatee #15485 üzenetére
Én nem kapcsolgatom ki a mobilnetet, hanem többnyire párhuzamosan be van kapcsolva a WiFi is, és a mobilnet is. Vagy egyik sem.
Ha wifin csatlakozik, nem használja a mobilnetet.
Ha lecsatlakozik a wifiről, kilépve a hatótávolságból, akkor átvált mobilnetre. Ha belépek WiFi hatótávon belülre, visszavált wifire.
Nem kell ehhez rutin, direkt külön kapcsolgatás. Intelligent WiFi.
Azt nem tudom, hogy mennyivel fogyaszthat többet az akkuból a WiFi mellett párhuzamosan bekapcsolt, de valójában nem használt mobilnet. Ha egyáltalán. De nem zavar, rászánom. -
Capella
senior tag
Nekem van S21 Ultrára gyári Smart Clear View tokom ceruzával együtt.
Elsőre még nem is tűnt rossz ötletnek, ha már külön van a cerka akkor a helyére tudhatnának ezt-azt pakolni a készülékházba. Mondjuk nagyobb akkut.
A valóságban viszont nagyon kényelmetlen ez a ceruzás tok, mert így túl széles. Még ráadásul nem is a legjobb kivitel. Visszahajtva a fedelet szinte vágja a kezemet, valószínűleg erre a nagyobb szélesség is rátesz.
Az S23 Smart View Wallet tok sokkal jobb kivitel, persze nem szélesít bő ceruzányival, és jóval jobb a fogása.
Az S25 Ultra az első, amihez már ki sem adtak gyári Smart View tokot. A megjelenés körül nem volt, talán azóta sem, bár annyira nem vizslattam. Ennél a mágneses tokokra cuppantak rá, de többnyire 3rd party.
Ezek után nekem kérdés, hogy a leendő S27 Ultrához lesz-e gyári flipes tok, külső ceruzával, vagy anélkül. Egyelőre az is pletyka, hogy beépített ceruza nem lesz. Lehet, hogy tényleg nem, és fokozatosan kivezetik a ceruza funkciókat, mondván, hogy egyre kevésbé használja az átlagfelhasználó. -
Capella
senior tag
válasz
Leslie1966 #14710 üzenetére
A XID is felmegy gyalulás nélkül Home CSC-vel az éppen EUX vagy ILO régiókódos telefonokra?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest