- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sinick #10161 üzenetére
Nyilván nem olyan témát, ami nehezen megismételhető.
gerenda110: Akkor kénytelen leszel iPhone-nal fotózni.
Nekem pont 13 Pro Max volt előtte, írtam is nem olyan régen, hogy stabilizálásban például jobbak az iPhone-ok (sok másban meg a Samsung).
Nem mozgó képeknél azért gyenge fényviszony mellett is tudok jobb éjszakai képet lőni az S24U-val, mint amit korábban a 13PM csinált. Fotózás szempontjából amúgy 13-as iPhone széria pont gyengébb az elődökhöz képest is - ezt még az örök iPhone-osok is elismerik és hangoztatják.Új Google Play-rendszerfrissítést jelez a rendszer.
-
válasz
sinick #10157 üzenetére
Ha azt és úgy nézi, amiben tényleg frissült, akkor igen és nem feltétlenül kell viszonyítási alap sem.
Korábbi fénykép ha adott és azonos feltételekkel tud most fényképet készíteni, akkor pedig össze tudja hasonlítani és adja magát, jobb vagy sem.
Csináltam néhány képet, de nem tudtam még összenézni a nagy és kalibrált monitoron, kíváncsi leszek az eredményre. Illetve van egy fotós kollégám, neki is meg fogom mutatni, nagyon jó szeme van hozzá. -
Vikooo
addikt
Felülről a 2. opció, egészen pontosan Automatikus HDR a kapcsoló neve.
Nem értek hozzá, nincs MILC gépem csak egy alap DSLR -t használtam, majd megnézem ugyan azon a monitoron a 2 elkészült képet, kamera review -ban ez volt a pro oldalon:
Neutral white balance and precise color rendering in most test scenarios for photo, zoom and video
-
-
Vikooo
addikt
Nem ismerem a Samsung billentyűzetet mert azonnal eltavolitottam adb -vel és Gboard -ot használok. Sokkal jobb és egyértelműbb rajta minden. Esetleg próbáld ki! (A Samsung billentyuzet eltávolítása nem előfeltétele, én nem szeretem a dupikalt appokat ezért tuntettem el).
-
Balazsss
csendes tag
Nekem fél év használat után a best combo: UAG Monarch Kevlar fekete + Samsung Anti Reflex fólia. Eddig még egyik se hagyott cserben. A tok brutálnak néz ki, de élőben szuper a fogása! A fólia tényleg anti reflex, ujjlenyomat olvasó kifejezetten jól működik vele. Annyi, hogy 6 hónap után a legtöbbet használt helyeken megkopik. De ez szerintem viselhető. Mindkettőt ajánlom, még ha az áruk borsos is.
Korábbi üzik a témához:
#5044 -
axlfsi
veterán
Ha adhatok egy tippet (már ha ezt annak lehet nevezni); mivel egy tok meglehetősen ízlés kérdése, szerintem nem lehet jó tanácsot adni (én meg aztán pláne válogatós vagyok), de egy szempontot találtam, ami alapján már elég nagyon (túlséágosan is) szűrésre k erültek a lehetséges jelöltek: még pedig az, hogy MagSafe kompatibilis legyen! ... ILYET vettem, és nagyon baba
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest