- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én azt vettem észre 100-0 böngészőtesztnél, hogy iOS-en lassabban kezd el csökkeni a százalék, aztán nagyjából egál, 10% alatt viszont brutál begyorsul a samun a merülés, ios-en meg visszalassul. amikor 6%-on állt az iphone, akkor még 40 percet futott közel full fényerőn mire megadta magát, a galaxy 10%-ról összesen nem ment már 40-et. Szóval az első meg az utolsó 10% lassabban megy le iphone-on közte kb egál (ha folyamatos használat van, tehát nem a készenléti) és így jön ki véglegesen a valódi üzemidő különbség, annyival jobb az iPhone. De ez böngészőteszt. Kamera tesztnél jobban eszi a telepet a samsung végig, és az az érdekes, hogy mondjuk megy a fényképezés 30-40 percig, addig merülnek x százalékot, és amikor lerakom a 2 telefont és 1 óra múlva ránézek, akkor abban az 1 nyugis órában jóval többet merül a galaxy, nem az átlagos készenléti fogyasztásnyit, tehát kamera használat után is optimalizál még a képeken, vagy nem tudom.
-
Surfym@n
senior tag
Nova Launcher-rel pont több lehetőséged nyílik gesztusvezérlésre a gyári lehetőségeken felül (2 újjal való fel- vagy lehúzásra, csiptetésre illetve forgatásra is betehetsz plusz funkciót, vagy közvetlen app indítást) .
0,5x animációs sebességen olyan gyorsan történik minden, hogy a microlag-ot max többszörös lassításban venném észre.
Már a Note20 Ultra-val sem laggolt a Nova Launcher. Onnan pedig 1 az 1be jöttem át (még csak tiszta telepítés sem volt)
-
waszabi07
aktív tag
Igen ez engem is zavar hogy sok alkalmazásban ios-en már csak fent a bal sarokban van a vissza nyíl és nem müködik a balra húzás. Egy kézzel így elég nehéz elérni, bár még ugy ahogy megy.
meg valamiért mostanában nekem sok app-ban van lassulás is, nem szokott régen ennyit gondolkozni ez a rendszer. Szerintem évről évre rosszabb lett most. -
ForRedGlory
félisten
Most nézem az eredeti címét, amin az a személy van, akinek a csomagját megkaptam. Szóval kettőnk között ment a csere. Amúgy volt rajta több termék, de nem a Buds FE szívódott fel, még véletlenül sem... és most látom azt is, hogy a Raben b*szta el. Ugyanazon a címként kétféle címzett van.
Remélem, hogy a "c" lesz a nyertes és tényleg csak lefelejtették, de nem hiszem. Tőlem még nem felejtettek le olyat, ami a fuvarlevelem rajta volt.
#4194MikeWazowski: Tökre igazad van, csak nem láttam, hogy bontott volt. Tuti kibontom, ha látok rajta valamit.
-
inthro
aktív tag
Köszi neked is meg mindenkinek is. Koreai verzió az enyém es itt pár napra rá már meg is kaptuk a 6.1-et az átvétel után. Majd ami most jött frissítés arra nem szívesen váltom a telót, mert lehet rosszabb lesz. A többieknek volt, hogy jobb lett a kamera, de az akku 20%-kal lett rosszabb. Szóval egyenlőre amég nem kötelező addig kétségeim vannak, mert most elmegy egy napot a telefon és ez megváltás a pixel után.
-
inthro
aktív tag
Szia. Az én telefonom amikor bekapcsoltam 6.0 volt aztán csinált egy frissítést 6.1-re és igazad van most kaptam egy frissítést és arra lennék kíváncsi, hogy azzal mennyivel lett jobb a telefon. De mivel én mint új ember itt a csoportban azt észrevehetted, hogy eddig nem nagyon voltam tagja ennek a közösségnek, szóval ez a nem túl építő jellegű hozzászólásod ertelmetlen volt. Ha hasznaltad volna egy kicsit az eszedet akkor értelmeset is írtál volna egy kicsit kijavítva engem és értetted volna mire gondolok. Mivel nem Mo-n élek így a telefon is más mint amit otthon lehet kapni, de majd inkább máshol érdeklődök, ha már ilyen szivesen lettem fogadva. 🙂
-
Hogy működik ez a DEX? Próbáltam rákötni monitorra, igaz elég izzadtságszagú a dolog. Egy TB3-as Lenovo dokkolóra van kötve a monitor TB-on és a dokkoló és a telefon is C-to-c csatlakozóval. De nem látták egymást.
Láttam, hogy van ilyen HDMI to USB C kiépítésű franken kábel... Ennyi lenne a titka?Wireless megjelenítőm nincs...max a TV. Ott még nem próbáltam.
-
dnelb
veterán
azt a csíkos teszt oldalt is megnézhetnéd ugyanígy
hogy a fenében nem vette észre?
Te ezen meglepődsz? valami brutálisan félrement nekik 1 éve kb, mind sw mind hw oldalon. Mintha nem volnának tesztelők abszolút. De már régen is észrevettem, s21 ultra topikban is mindig le lettem ugatva mikor beírtam hogy évi 2x frissítek maxPont ezért, mert minden kurva havi updateben volt valami új bug. Az oneui6 meg az eddigi leghitványabb munkájuk a oneui 1 óta.
-
qltsar
veterán
Kipróbáltam mirrorolva, ugyanolyan ronda PhoneLink-en és DExen is a phonescreen mindegyik monitoromon.
Ez nekem nem kijelző hibának tűnik, néhány kép "eredeti" minőségben: [link]
Ugyanaz az érzésem, mint, amikor az S3 Triomban 1MB-ról 2MB-ra upgradeltem a chipeket, és hirtelen lett 32 bites True Color opció Windows 95 alatt, és a gradientek "rendbe jöttek", cserébe iszonyatosan lelassult a rendszer
. DX2-66 és True Color nem voltak barátok.
-
F_Gergely
őstag
Nekem a szamlan se szerepel, de mar elengedtem a sztorit az egesz elorendeles kritikan aluli volt.
Csak a jeghegy csucsa, hogy en 19.en kifizettem a telefon arat, a szamlan megis januar 24.e szerepel mint vasarlas napja.
Veszel egy termeket tobb mint fel millaert es kb le vagy sz...va, varod a telot 1 hetig mas meg bement egy uzletbe kifizette es a kezebe adtak a telefont. Ha csak a markat neznem nem vennek samsungot es nem is ajanlanam senkinek. De sajnos a ceruza miatt kenytelen voltam ezt venni. -
soultrapp
senior tag
Hello!!
Nekem a SmartTag miatt ezt küldték 5.én.
Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel értesültünk arról, hogy Samsung terméket választott!
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Téli Fesztivál promóció keretein belül meghirdetett ajánlatunkban szereplő ajándéktermékek kiszállítási ideje a megnövekedett érdekélődés miatt elhúzódhat. Szeretnénk Önt megnyugtatni, hogy dolgozunk a megoldáson és mindent megteszünk annak érdekében, hogy legrövidebb időn belül eljuttassuk Önnek az ajándékterméket. Biztosíthatjuk Önt, hogy a következő hetekben a rendeléskor megadott címre küldjük majd a ráadásterméket. Mindaddig szíves türelmét kérjük.
Bízunk benne, hogy hosszú ideig igényeinek megfelelően tudja használni Samsung készülékeit.
Nekem sem szerepelt a megrendelésnél külön,de ki volt írva,hogy 20.-ig leadott rendelés mellé jár.
-
malor
aktív tag
Nekem is csak a helyalapúval lett valami. Kb. egy hétig működött és utána már nem. Átgondoltam és most kivettem belőle a helyet, mert igazából felesleges. Megnézem, hogy wifialapon elindul-e automatikusan. Az idő vagy valamilyen tevékenység alapúval nekem sincs sem semmi gondom.
-
bajaki
őstag
Beszereztem én is az ESR fóliát, lecseréltem a BROTECT AirGlass-t.
A felhelyezőkeret teljesen jó, kb mint a Spigennél.
A tapintása remek az ESR-nek, kicsit jobban csúszik mint az AirGlass, talán a toll is jobban siklik rajta, tetszik.
Kellemes, hogy szélesebb, így kisebb eséllyel akasztom bele az élébe az S-Pen-t.
Ujjlenyomatot újra felvettem, érzésre hasonló sebességgel megy mint az AirGlass-nál, ami tök jó. Meglátjuk napközben, ahogy változik az ujjam hidratáltsága milyen lesz.Én (is) ajánlom az ESR fóliát ha valaki gondolkozik rajta.
-
Gardaai
senior tag
Költözéskor szokott ilyen történni, ha Smart Switch-el lett áttolva az app adat.
App data clear + cache clear, újra bejelentkezik és elvileg működnie kell. TikTok-ot nem ismerem, de általánosságban ezt a hibát igen.
Másik, hogy statikus IP van megadva a telefonnak és költözéskor ugye ezt is átviszi és IP cím ütközés miatt semmi sem akar betölteni. -
Ez szerintem nagyon rendben van. A 0-80 35 perc? Mi kell ennél több? Reggeli + kávé kombóval végzek reggel 30 perc alatt... És ha azt nézzük mire elég 70-80%... az nagyon rendben van.
Mondjuk én mindig kicsit értetlenül pislogok amikor valakinek a 6-7 óra SoT van napon belül.. Azt hogy? Meló, meg utazás mellett?
-
qltsar
veterán
Éppen kikapcsolt állapotban tesztelem a töltést, kicsit nagyobb léptékekben, kevesebb részlettel.
Baseus GaN 5 Pro
30 perc: 0-73%
35 perc: 80%
45 perc: 90%
52 perc: 95%
67 perc: 100%TL; DR: Kikapcsolt állapotban, SFC 2.0-val 0-80% között 10 percet lehet nyerni [35 perc vs 45 perc], 0-100% töltésnél pedig 5 percet [67 perc vs 72 perc].
-
Gardaai
senior tag
Én továbbra is küzdök a melegedéssel.
Nem sokat Social Media-zok, de az S23U ugyan ilyen felhasználás mellett soha el sem érte még a 30 fokot sem, az S24U jelenleg nem tud 30 fok alatt maradni, még ha csak stoppert indítok sem.
20 mp-et videóztam ma, már éreztem, hogy langyos, megnéztem 31 fok. Pedig előtte órákig az asztalon volt 24 fokos környezetben.
Írtad, hogy neked a GG és moduljai miatt kezdett (talán) melegedni, így letöröltem mindent, egy fokkal jobb (de lehet, csak azért mert az akku megtanulta a szokásomat - mondjuk ez is érdekes, hogy az első 3 napban tanulja, amikor nyúzza az ember??), viszont még mindig zavaró, hogy internet, pár messenger üzenet és érzem, hogy langyos a telefon.
Amikor még fent volt a Thermal Guardian, a CPU sose ment 45% fölé, mégis folyamatosan 40 fok fölött jártam vele. Magyarán a felét se használom ki a teljesítménynek mégis melegszik mint a fene.
Nagyon várom az updatet.. bár nem vagyok benne biztos, hogy megtudják oldani.
Az lesz a megoldás, hogy lebutítják a CPU-t és így nem fog ennyire melegedni? Vagy optimalizálatlan jelenleg és megtudják ugorni a dolgot?Tök jó telefon, szép, meg jók a funkciók, de nyári időben nem szeretném hogy egyszer is cserben hagyna.. inkább legyen S23U teljesítmény és hűvös.. mert a hő a legnagyobb ellensége az akkunak, kijelzőnek stb.
Folyamatosan mennek feljebb és feljebb a teljesítményben, közben semmi szükség nincs rá, csak répa méregetés. Ahelyett, hogy rámennénk a fogyasztásra is. -
Ezt most nem értem?! Olyat vettem, amilyen volt a szolgáltatómnàl. Nem volt hűség időm, váltani nem akarok, a Telekom az otthoni szolgáltatóm is, aláírtam két évre, ilyet kaptam. Soha nem érdekelt, milyen színű a telefon, úgyis tok van rajta. 🤷 Az előző burgundi volt. Mármint az ezüst nem illik a zöld tokhoz?? Az ezüsthöz minden megy, csak az arany nem.
-
qltsar
veterán
Az lemaradt meg, hogy ezt okes, hogy a Guardians valtotta ki (nalam), de eredhet a nem jol optimalizalt CPU Governor-bol, ami Ultra eseten WALT (Window-Assisted Load Tracking).
Erdekes, hogy az Exynosos S24-ek eseten mas a CPU governor, sajnos nem talalom a videot amiben mutattak, igy a neve sincs meg.
-
qltsar
veterán
Felraktam a GoodGuardian-t, es a Thermalos modult.
Visszavettem ugyanugy a beallitasokat, ahogy neked {Gardaai} es meg egy masik forumtarsnak volt a beallitasa, -2Fok.
Eloszor nem ertettem, hogy miert szaggat a telefon 10 perc Firefox es hatterben Youtube hallgatastol (ezt nevezzuk normal felhasznalasnak), majd elkezdett melegedni a telefon, mint az orulet.
Restart, ugyanugy akadok, akkor visszaemlekeztem, hogy leveszi a TG a frissitesi frekit 60 Hz-re, ha melegedes van...
Neztem egy dev check-et...meg 85 fokos kiugrasok is voltak, de 49 fok ala keptelen volt lehulni, teljesen iddle allapotban.
Leszedtem a Guardianst es az osszes moduljat, ugy, hogy itt potyogok par perce, meg hatterben a Youtube vagyok 33-36 fok kozott.
Valami nem stimmel a Guardians-szal szerintem...
Ha meg false ertekeket is olvasna le megertenem, de miota hasznalom a telefont, lassan 2 hete egyszer sem vettem eszre, hogy meleg lenne, pedig bal kezzel hasznalom, ami miatt megjobban feltunne, mert a bal mutatoujjam ottvan a ahol a processzor.
-
Gardaai
senior tag
Igen. Ahogy kb. S7 óta mindig, de az már tegnap volt, valószínűleg még durvább grafikon lehetett.
Ma csak pár hátramaradt alkalmazásba lépkedtem be. Ahol nagyon kiugrik ott a Google Photos-t írja aktívnak a rendszeren kívül. Viszont nincs backup beállítva. Az indexelés lehetett a ludas, mert azért van bőven rajta adat amit indexelhet.Szerk.: plusz az S23U-ról áthozta azt a beállítást Thermal Guardianon belül (most újra bekapcsoltam), hogy ne limitálja a CPU boost-ot ha melegszik a telefon. Ott ugyebár ilyen gond nem volt, mert max 38 fokos volt nyáron is, ezért ki volt kapcsolva.
Az S23U-t mellé rakva az egész fólia felülete kékes ilyesmihez tudnám hasonlítani: [link]
Létezik, hogy tegnap annyira meleg volt a telefon, hogy megfőtt a hydrogél fólia rajta? Reggel akkor erre ütöm a tojást ezentúl. -
malor
aktív tag
Látszik, hogy mennyire belassul a töltés és ez milyen távol van a 45W-tól. Lehet valaki tudja a szoftveres és hardveres okát. Már azzal sokat lehetne javítani a töltési időn, ha a 45W töltési teljesítmény jobban ki lenne maxolva. A Note7-nek ehhez semmi köze. A kérdés nem a magasabb teljesítmény, hanem a jelenlegi max. teljesítmény "értelmetlen" korlátozása hosszú évek óta.
Nem vagyok jártas más gyártók megoldásában, de önmagában a teljesítmény (vagyis hogy hány wattos töltést támogat) még kevés infó. A Samsung majd a jövőben is, ha papíron emel is a wattokon, az lesz a kérdés, hogy szoftversen mennyire fogja kihasználni.
A 25W vs. 45W töltési között emiatt nincs jelenleg igazán nagy különbség. Valószínűleg lenne, ha a Samsung engedné.
-
Foldok is, az S23U is hajlamos a festek dobasara. Biztam benne, hogy ennel a szerianal talan nem lesz ez.
Gyanitom minden S24U eseteben ez meglesz, amelyiknel jobban kiall a keret pereme az uveghez kepest, es logikusan a sotet festesu keretek eseteben lesz a leglatvanyosabb a jelenseg.
-
milkabrams
őstag
Én is ilyen üvegfóliát használok, orszagon belülről rendeltem, de asszem német amazonon is van. Az ujjlenyomatokat újra fel kellett venn mert nem ismerte fel, lehet hogy egy hangyányit lassabb vele a feloldás de a különbség ha van, lehet az én képzelgésem is. Érdemes kapcsolni érzékenyebb kijelzőt úgy nincs gond.
-
malor
aktív tag
Sejtettem, ezért is irtam
A Google appban "holnapi időjárásra" keresve területet ki tudsz választani most is. Vegyél ki minden magyart és szerintem valahogy úgy kell beállitani, hogy véletlenül se használjon hely adatokat. Ha azért kapsz magyar dolgokat, mert egyébként itt élsz, akkor az csak a helyadatok miatt lehet.
-
malor
aktív tag
Csak az értesítésre kattintva jön fel, a Google appból nem. Ha megint kapnál, akkor nyisd meg, ott lesz jól láthatóan az időjárás kép felett. Nem lép be a fiókodba, hanem megnyit egy hosszú és részletes beállítás menüt, amiben alapból engedélyezve van minden és az egész a helyadatakora épül. Ha nekem újra lesz ilyen értesítés, akkor küldök róla kepernyőképet.
Egy tipp addig: Beállitások-->Alkalmazások-->Google-->Értesítések-->Értesítéskategóriák és abban ki tudod kapcsolni a híreket és az ídőjárást. Ha csak más időjárás és hírek érdekelnek, akkor érdemes megvárni a következő értesítést és abban a Beállítások linkre kattintva átállítani mindent.
-
köszi, jó tudni, akkor nem keresgélem!
régebben volt olyan, hogy pl a fast wireless charging csak akkor jelent meg ha rátetted olyan töltőpadra.. addig nem volt kapcsolható, azt hittem itt is valami hasonló trükkel előcsalogatható, de hiába dugtam gyorstöltőre nem változott..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest