- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #4536 üzenetére
Én most hívtam fel őket. Fogalmuk sincsen, hogy mi a teendő, ennyit mondott a hölgy, hogy ISMÉT továbbítják az illetékes kollégának
-
törölt tag
Szintén csak 1%ot mutat nálam is a rewards pontoknál. Úgy látszik nem nagyon akarják ezt megadni
-
törölt tag
-
törölt tag
Ezt egyébként mire alapozod, hogy mindenkinek jóvá fogják írni? Mert az, hogy küldenek egy válasz levelet azzal, hogy továbbították az illetékes osztályra meg adnak 5db 5%os kupont ez számomra nem éppen megnyugtató. Úgy gondolom
nem tartották be a promocioban foglaltakat, mivel
nagyon sok rewards pontot kellene kiosztani a sok előrendelés miatt és most megy a fejvakarás. -
törölt tag
Sziasztok!
Visszaolvastam a topicot, és ahogy látom sokan nem kapták meg az ígért 10%-os Samsung rewards pontot az S24 előrendelésnél. A kérdésem az lenne , hogy valaki kapott értelmes választ a Samsungtól, hogy miért van ez? -
törölt tag
válasz
Kamarásss #222 üzenetére
Szerintem is unalmas már ez a fakó kijelző téma, nekem volt S23 Ultrám is, és kimerem jelenteni, hogy az S24 Ultra kijelzője sokkal élethűbb, nincs túlszaturálva. Az hogy neked az számít, hogy ha valamit írnak az interneten az az igazság, az a te döntésed, de ez nettó bullshit. Menj be egy Samsung üzletbe és nézd meg, aztán ha rájöttél, hogy hülyeségeket írtál itt, akkor légyszíves jelezz nekünk itt
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest