- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
válasz
mikola.akos #15100 üzenetére
Én 8 év Galaxy Watch után vettem egy Garmin 955öt. 3 hónap után eladtam, nem tudtam megszokni a kijelzőt. A 965 most teljesen megfelel. Az akku idő meg valami hatalmas a samuhoz képest.
-
meszipeti
aktív tag
-
meszipeti
aktív tag
Most cseréltem le a samsung tükröződés mentes fóliát (február óta volt rajt, rondán megkopott, ahol a legtöbbet nyomkodtam) esr üvegre. Elég szembetünő a különbség számomra az esr javára. Sokkal élesebbnek, tisztábbnak látom a kijelzőt. Az is lehet, hogy a kopás miatt van.
-
meszipeti
aktív tag
Sziasztok!
Az utolsó frissítés óta mintha nem működnének az eddigi rutinok. Nem halkul le a telefon, ha beérek a munkába, nem megy az aod, ha töltőn a telefon. Eddig tökéletes volt, most meg nem működnek. Megnéztem, a beállítások nem változtak.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
meszipeti
aktív tag
Sziasztok!
VoWifi hívás esetén kell valamit engedélyezni a routeren. Nagyon rossz a térerő itthon, viszont a wifi hívás nagyon sokszor nem megy. Hívás indítása után nem hallani, hogy kicseng, nem hív. Valamikor viszont jó. Nem tudom, mi lehet a hiba. A melóhelyen viszont egyáltalán nem lehet hívást indítani wifin. Yetteles a telefonom. -
meszipeti
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen autós tartót:
https://www.speedshop.hu/hoco-ca91-magsafe-wireless-autos-tarto-szellozoracsba--fekete-c90892Ebben nem volt mágnes/fémlap, amit a telefonra tudnék ráragasztani.
Tudtok valamit ajánlani, hogy mit vegyek? Most a gyári "bőr" tok van rajt, tettem bele egy 3M-es fémlapot, de az nem tartja meg, szerintem túl vastag a tok.
Létezik valami nagyob erős mágneslap, amit a telefonra rá tudnék ragasztani?
Jó lenne valami itthoni beszerzés! -
meszipeti
aktív tag
Köszönöm!
-
meszipeti
aktív tag
Azt be lehet állítani, hogy alapból ne 12MP-el fényképezzen, hanem mondjuk 50-el. Ha kilépek a Kamera alkalmazásból, mindig visszaáll 12-re.
-
meszipeti
aktív tag
Sziasztok!
Lehet olyan rutint csinálni, hogyha hazaérek kapcsolja be a wifi hívást?
Nagyon gyenge itthon a térerő, a munkahelyemen meg olyan wifi van, amin nem igazán megy a wifi hívás, vagyis inkább semennyire sem.
Az Üzemmód és rutinoknál nem találtam ilyet.A másik problémám meg az, hogy nem mindig tudok sms-t küldeni (Yettel). A nemfogadott hívásokról meg a kapott smsek megjönnek, ha viszont küldeni akarok, sokszor hibát dob, van akinek meg elküldi minden gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest