- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
-
DeathAdder
veterán
válasz
gorog67 #17606 üzenetére
Nekem fenntvan, mais délutántól este 9ig sikerült lemeríteni, igaz javarészt fenntvotlam msn,skájpon meg neteztem is max fényerőn, de bezony lefogyott az akksi teljesen
Nemtom, a NoLED nekem csak akkor műkszik - tán - amikor kikapcsolt a képernyő, és valami esemény van.. szal. nekemis valami harapja nagyon, de nemis feltételeztem ,hogy ez lenne az..
-
Sógi
addikt
válasz
gorog67 #17593 üzenetére
Ok, csak úgy hirtelen beflesseltem rá, elnézést, ha megzavartalak kíváncsiságommal
De 67-es születésű vagy?KG1
hogy-hogy nem mentél tovább, állítólag a KG3 egész jó cucc
Rákattintasz a hsz-re, amit linkelni szeretnél, címsorból kimásolod az oldal elérési címét, aztán link gomb, oda beilleszted és kész...Jah a link nevét a hszben át tudod írni amire akarod...tiszta?
-
Grawens
senior tag
válasz
gorog67 #17418 üzenetére
A legegyszerűbb az megoldás amit én is csináltam, persze, ha van kéznél minden.
-1db megtört, vagy hibás adatkábel
-3db 100k-s ellenállás (sorba kötve), vagy 1db 300k-s
+ forrasztópáka, és egy kis műszaki beállítottság
Végeredmény: Kép1 Kép2 Kép3 Kép4Ha megnézed a gyári töltődnek az usb csatlakozóját, látszik, hogy kihagyták belőle a 4-es érintkezőt.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
gorog67 #9858 üzenetére
Rootolt kernel azért kell, hogy rootolt legyen a telefon. Nem muszáj visszatenni a gyári kernelt. Azok teszik vissza, akiket zavar a sárga háromszög."Eddig úgy terveztem, hogy először kernelt cserélek, utána romot.
Számít a sorrend?"
Számít a sorrend, ha rootolod a telefont majd ráfrissítesz egy gyári romot, akkor a gyári kernel felülírja a rootolt kernelt, és nem lesz rootod -
DonDragonka
őstag
válasz
gorog67 #9845 üzenetére
No csapjunk a lecsóba...
Először is köszi a linket mert belinkelted a legújabb KG1 ROOT kernelét, ami olyan friss, hogy még éget (TAR-on belül fájl készítésének dátuma: 2011.07.09 17:57)
Másodszor is, az említett problémák nem fognak megszűnni csak azzal ha ROOT kernelt dobsz fel a telóra.
Ahhoz, hogy talán jobb legyen a kütyü ROM frissítésre van szükséged.Sorrend:
-1. mentés, mentés, mentés
0. Aksi minimum 30%-on legyen
1. Wipe (Recowery módba leviszed és ott egyértelmű)
2. ROM frissítés. Jelenlegi legfrissebb (KG1)
3. Wipe (Recowery módba leviszed és ott egyértelmű)
4. ROOT kernel feldob(Insecure)
5. Original kernel feldob(STOCK)
Örömködés...Minden lépés hogyanja le van írva a fórumban. Javaslom a "keresés itt" funkciót a jobb felső sarokban.
Szoljatok ha valamit nem jól írtam!!!
-
Flashhh
tag
válasz
gorog67 #9845 üzenetére
Huu, na latod ezt nemtudom h meikek felel meg, most megneztem a kernelhez nekem KF3at irt es utana h supercore. Egy tapasztaltabb androidost kerdezz meg inkabb szerintem
Es nekem is felmerult egy kis problema... ahogy meglattam veletlen h a kernel nem KG1 hanem KF3, fel akartam flashelni a gyárit. Be is talloztam odinba a KG1 es modemet a phone reszhez flashelt is ujraindult ahogy kell, de ugyanugy maradt a supercore kernel a sarga haromszoggel a bootolasnal :S
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest