- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
bizi990 #22222 üzenetére
KG1-es és root nélküli
Kb. le is írtad mi a gondja.
De hogy válaszoljak normálisan is...
Dobd fel a BetterBatteryStats nevű progit az szépen kistatisztikázza processz szinten a dolgokat. -
F-ECT$
titán
válasz
bizi990 #17689 üzenetére
Elvileg még az sem kell, mert van egy olyan a Mobilhálózat beállításai között, hogy Adatroaming, és ha ez nincs bepipálva, akkor nem lesz horror számlád. Meg ha jól tudom, akkor a szolgáltatónál is engedélyeztetni kell az adat roamingot.
Más: Ezt olvastam XDA-n a batistáról: "seems to lose a good 3-5% per hour of doing nothing". Szóval nem csak nálam merül ennyit. Azt hiszem keresek egy másik romot, az is lehet, hogy gyári kg6 lesz belőle.
-
mycso
veterán
válasz
bizi990 #16981 üzenetére
Egyszerű, olyan autós töltőt kell venni, ami valóban le is adja a 2A-t. Nekem is volt valami mini autós, azzal a tabom merült is navigálás közbe, de nemrég rendeltem egy 2A-est vateráról, az tölti is navigálás közben. Gondolom akkor az S2-vel simán elboldogulna, de majd kipróbálom.
-
-
Sógi
addikt
válasz
bizi990 #8358 üzenetére
Ajánlom sok szeretettel a pdafanclub.com-ot, nagyon jó leírások vannak és még sok okosságot is találsz ott, érdemes olvasgatni.
Itt egy link, h odatalálj -
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest