- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz
tombike #22121 üzenetére
azért van okostelefonunk, ahhoz meg market, hogy minden ilyesmi problémára találjunk megoldást.
-
hdman
őstag
válasz
tombike #21250 üzenetére
1,mert van rá kereslet
2,mert megtehetitegnap kicsit hackeltem a telom, gyari kh3ra radobtam a crt effektet (csak azt,battery mod nem tetszik), mukodo videohivasos gtalkot (gyari kh3ban nincs), es egy olyan kameramodot, aminel a hangero gombokkal lehet fotozni, + tartalmazza hx superhighbit modjat.
it contains: 1080p @ 30 Mbit and 48000 khz/192 kbit Audio Recording.
-
dancsuri
veterán
válasz
tombike #12508 üzenetére
az EFS mappát azért ajánlott (lehet felesleges) lementani mert az SGS1 nél előfordult hogy főzött rom csere után NEM volt IMEI szám (SGS II nél még nem volt rápélda)
Ha a célod az eredeti állapot visszaállítása akkor letöltöd az eredeti romot aztán jónapot
Nem kell a rettegést tulzásba vinnija és a prodictkod a CSC ben van nem az EFS ben
-
válasz
tombike #9896 üzenetére
nem vontam kétségbe, bizonyos esetekben működhet, de tényleg áruld már el, hogy az újabb firmware verziók esetén melyik (multi) csc esetén adott például a tmh product code?!?!
dancsuri; attól függ, hogy xw vagy xx verziós firmware, előbbinél sim kártya, vagy egyéb szolgáltatós jelleg alapján jobban módosulnak a szolgáltató formájára bizonyos funkciók/beállítások, xx verzió esetén viszont kevésbé! lásd; xw alatt a t-mobile sim kártyájával origo ikonra változik a böngésző ikonja és neve, xx esetén viszont már csak a neve változik, az ikon milyensége nem!
-
válasz
tombike #9036 üzenetére
10 hónapos sgs használat (nagyobb léptékű frissítgetési hullám; 2.1 -> több 2.2 -> több 2.2.1 -> 2.3.2 -> több 2.3.3 -> 2.3.4) után, az sgs2 esetén azt érzem már most, 2.3.3 (xwkf3/xxkf1/oxxke2) alatt, hogy nem feltétlenül kell állandóan buherálni, már így is nagyon jó, nincs olyan hiba, ami miatt új firmware verzió eljövetelét várnám! az sgs is jó volt, mitóta kijött a 2.3.3/2.3.4, de ez az érzés mégsem volt meg bennem ennyire, mint most, az sgs2 esetén!
-
pap
senior tag
válasz
tombike #8755 üzenetére
Egyébként érdemes erre frissiteni amit tombike írt?
,,nektek a kies felajanlja a ke2-re a hivatalos ke7 frissitest. a keszulekem XEH product kodos. nekem azt irja ki h ez a legfrisebb szoft, de azt olvastam, h erre a kodra fel kell hogy ajanlja a ke7-et. tapasztalat, megoldas? koszonet""
-
Sógi
addikt
válasz
tombike #8403 üzenetére
Ezt nem nekem kellett volna címezned
Muveszur tud ebben neked részletesen segíteni, ha mázlid van jó passzban van/lesz(#8404) Prien: Kiest nem sokan használják errefelé
Milyen belső adatokra gondolsz egészen pontosan? Kies tudtommal lementi a névjegyzéket, naptárat, médiafájlokat és az üzeneteket...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest