Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
happy555
aktív tag
Tudtok segíteni, hogy tudom kicserélni az 1.4.2-es Illusionban az akksi ikonokat?
Megvan rajzolva az összes ikon, de a trükk, hogy kicserélem a framework fájlban az most nem jött be. Amikor felülírtam a root explorerrel a régi framework fájlt akkor összecsinálta magát a rendszer. Ha meg a rendszermentésembe cserélem ki, akkor restore-nál mitchmatch hibával leáll....Sygic-ből melyik a legújabb/legjobb?
THNX előre is!
-
nbukta77
addikt
En is le mentettem.
-
lefkosia
őstag
-
agabe
addikt
válasz
F-ECT$ #46191 üzenetére
Hát ezaz, hogy van olyan launcher ami tök jó, de a gyári megoldás is folyamatosabb nálam. Nem arról beszélek, hogy néha esetleg megröccen, hanem az app menü folyamatosan nem folyamatos...kicsit zizi....vagy nemtom hogy fejezzem ki.
Lehet, hogy csak nálam van ez valamiért ? -
agabe
addikt
válasz
engine88 #46188 üzenetére
Nem késik...nyáron lesz majd az is mint az S2 volt sztem.
Más téma:
Hogy van az, ha felteszem R2 romját, akkor az appmenüben a "görgetés" nem annyira folyamatos mint kéne ( a külső képernyők sokkal gyorsabbak...pontosabban a lényeg, hogy teljesen lagmentesek).
Valami User error lesz a ludas ? (elviekben nem vétek hibát felrakáskor, factory reset után kapja meg a teló a belső memóriára a zip-et, és onnan teszem fel CWM-ből...de sosem lehet tudni)
Gyári nálam ebben jobb (az illusio, meg a csirke is, de azok nem 100%-osan stabilak) -
engine88
aktív tag
Remélem emiatt nem késik az S3..
-
djapor96
senior tag
ezen mind túl vagyok.... ezért stock KI4 van jelenleg rajta.... kódos reset után, repartition és old bootloader után is fenn áll a hiba.... de jelentkezett, minden főzött romnál augusztus óta.... heti 1x.... ez mára napi 1-2 alkalom.....
Hogy tudom kártyafüggővé tenni ismét a telefont?
-
djapor96
senior tag
Na elég.... este visszaheggeztem a T-s ROM-pt, azt kies frissítés, oszt product kód helyreállítás, majd JIG és holnap szervíz..... már naponta kétszer fagy bele bejövő hívásba ill. FC-zik.... ill. legalább egyszer belefagy a mélyalvásba.... batt drain társaságában.... újraindítás nélkül telefon elszáll.... gyári KI4-el is!!!
-
smoli
aktív tag
válasz
killerjohn #46174 üzenetére
(#46175) pzstm
(#46181) C.Brigante+1
-
C.Brigante
veterán
válasz
R2D2 romja csakis! nem banod meg..
-
válasz
googoo #46177 üzenetére
arányában nagyon kevés ugyan, de azért akad néhány problémás darab!
a firmware verziót úgy értettem, hogy abból is akad néhány, amelyik adott szempontból kicsit problémásabb lehet, de az újabb - gyári - verziókkal nincs gond, meg a frissítés is egyszerű!
jobb esetben, közel maximumra felskálázható! -
pzstm
titán
válasz
R2D2 romját tudom ajánlani meleg szívvel (5.1)
Olyna szinten gyors és tökéletes, hogy néha már nekem fáj
-
pzstm
titán
mindenképp kivárnék én is S3-ig, főleg hogy gyiorsan meggugliztam az árát ausztrál dodóból átszámítva
194 177.373 -
pzstm
titán
Hát S2-t valahogy tuti nem cserélném erre
-
googoo
csendes tag
Ne haragudjatok a "tolakodásért", csak lehet, hogy már ma lenne lehetőségem telefont venni ezért szeretnék a következő dologra mégegyszer rákérdezni: a telefonálás minősége/hangereje. Bemásolom az eredeti posztomat:
"Srácok, pár napja már kérdezgettem a telóról, mert elképzelhető, hogy egy ilyet vennék a napokban, még egy nagyon fontos kérdésem lenne:
A hangminőség milyen telefonálás közben? Elég hangosan és tisztán lehet hallani a beszélgetőpartnert? A beszélgetőpartnerek sem panaszkodnak a mi hangunkra?
Ez nagyon fontos szempont lenne. A jelenlegi telefonom (Xperia Ray, amit egyébként nagyon kedvelek és egy családtagnak adnám tovább) ilyen szempontból is remek, szóval itt nem akarok kompromisszumot kötni.
Előre is köszönöm a válaszokat!" -
lefkosia
őstag
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Ha van egy gyári samsung garanciás galaxy-m, akkor azt hol tudom garanciában javíttatni? :-)
-
asprey
tag
Sziasztok! Van valami megoldás a billentyü háttérvilágitás fényerejének csökkentésére? Nekem túl erősen világit viszont ha kikapcsolom akkor meg hiányzik. Köszönöm.
-
TorPe
tag
Olvastátok már?
Az Apple alapítója szerint az Android többet tud, mint az iPhone
[link] -
znagy69
őstag
válasz
the radish #46131 üzenetére
Akkor nincs szinkronizálva a naptárad. Nálam jön a mail.
-
C.Brigante
veterán
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #46152 üzenetére
lehet valamelyik app kavart be... nekem két factory reset kellett, hogy rájöjjek, hogy az utóbbi időben a Swiftkey miatt lagzott a Homescreen... fagyasztottam, és meggyógyult... most Smartkeyboard van helyette, de a Swiftkey ügyesebben tanult, jobb szavakat kínált... hiányzik az is, hogy nem tesz szóközt pontok/vesszők után... no mindegy, inkább ez mint a lag... nem tudom miért hülyült meg a Swiftkey, soha semmi gondom nem volt vele... biztos elbaszták az utolsó frissítésekkel, pedig kár érte, imádom/-tam...
-
C.Brigante
veterán
Vissza kellett tennem a stock KK5-öt. Valami nem stimmelt nálam a KL alapú romoknál. Pedig mindegyiket kódos resettel + full wipe-al csináltam. Ja és pittel rotoltam is....
No nem baj, fokozódik a kihívás! -
HardRic
addikt
Ez mekkora fos ez. Felraktam a KE2-es T-m romot, aztán mondom frissítsünk. Kies nem bír csatlakozni. Oké. OTA. Itt meg valami aránytalanul kevés dolgot töltött le, és picsa lassan telepít. Odin... nem véletlenül használják annyian.
-
HardRic
addikt
Öööööö.... *#1234#-re bejövő információknál a Build Infonál van egy KST. Eddig azt hittem a a product kódt jelenti. De most csekkoltam a pc-t *#272*imei# ezzel a kóddal ott TMH van. Akkor az a KST mi a franc ott?
-
Balage180
tag
Sziasztok
KK5-re rakhatom egyből a LP2-őt? egyáltalán ezt már érdemes felrakni? vagy várjak még stabilabbat meg vagyok elégedve a kk5-tel csak hajt a kiváncsiság.
-
HardRic
addikt
*2767*3855#
ez nem működik :/
lehet az az oka, hogy agyon moddolt tárcsázóm van? Na mindegy formázom az SD-t recoveryből akkor. (Utána meg pittel rotolom, és megy a szervizbe)
-
tajcsi
őstag
CM-et nem ajánlom...soha nem volt annyi kakievés mint amikor azt használtam. Egyik pillanatban öröm volt másikban üröm. A legnagyobb gond az volt, hogy sokan nem ismerik be a CM7ben mennyi hiba meg bug volt és amikor kértem supportot az volt a válasz, hogy "nálam nem volt ilyen bug"...
Privátban meg kérdezték hogy hogy sikerült megoldani....LOL -
Soound
tag
-
Draken
őstag
sziasztok!
2.3.3as KE7 verzió van a telómon, így vettem függetlenül. A kérdésem, hogy érdemes e rárakni a legújabb 4.0.3 LP2es romot vagy várjak még?
-
killerjohn
addikt
Note-on sikerült nekem is elérnem 2D/3D-ben az S2 teljesítményét!
emiatt: [link]
gyakorlatilag most az SD kártya sebességén kívül (az lassabb, mert gáz a ROM-om...) minden +-10 pontot kap az S2-höz viszonyítva, ha mindkét készülék 1600MHz-re van állítva.
És mindezt nagyobb kijelzővelrespect!
Szeretem mindkét kis drágaságot. Habár azt nem bírom ki, akárhányszor is fogom meg az asszony S2-jét, hogy ne röhögjem el magam, meg odaszólok az S2-nek, hogy "mi van hugi?" xDDDDD -
Soound
tag
Azzal azért tisztában vagy, hogy alu hátlappal GPS-t nem nagyon kell használnod. Legalábbis elég sokan sírdogáltak emiatt egy XDA-s alu-hátlapos topicban. Nekem itt ment el tőle a kedvem.
-
ezzio
tag
valaki tud esetleg olyanról hogy kapható e fehér aluminium hátlap?
-
gabe96
aktív tag
válasz
C.Brigante #46134 üzenetére
Akkor csak a háromszögelès+utána JIG lehetősèg van?
-
Soound
tag
Multimédiás pincebringa
Zenehallgatás már uncsi volt. -
googoo
csendes tag
Srácok, pár napja már kérdezgettem a telóról, mert elképzelhető, hogy egy ilyet vennék a napokban, még egy nagyon fontos kérdésem lenne:
A hangminőség milyen telefonálás közben? Elég hangosan és tisztán lehet hallani a beszélgetőpartnert? A beszélgetőpartnerek sem panaszkodnak a mi hangunkra?
Ez nagyon fontos szempont lenne. A jelenlegi telefonom (Xperia Ray, amit egyébként nagyon kedvelek és egy családtagnak adnám tovább) ilyen szempontból is remek, szóval itt nem akarok kompromisszumot kötni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Szelley
senior tag
válasz
C.Brigante #46134 üzenetére
"pittel rotol"
na meg... "aláírás?"
-
agabe
addikt
válasz
scapegt #46129 üzenetére
slcd jobb az tuti, meg ha a feketei talan nem annyira utosek is... ez az amoled meg nem elegge fejlett.
Kivancsi leszek az elsk amoledes tv vasarlikra (amit most mutattak be a CES-en), hogy mit fognak szolni amikor fel eves millankozeli keszulekukbe nehany logo be lesz egve mint a plazmakbaProbald meg ki este screen filterrel 50%-ra allitva...na ott aztan tuti elojonnek a kijelzohibak
-
the radish
senior tag
Erre valaki?
+1: hogyan tudom megoldani, hogy ha a naptárhoz adok egy új bejegyzést (google cal), akkor az értesítők is működjenek, azaz pl. sms is jöjjön? Ha a telón adom hozzá, akkor sajnos ez és az email sem jön, csak a telefon jelez.Köszi előre is.
-
scapegt
őstag
Egy kb. 3 hete vásárolt másik kijelzőjéhez képest az enyémnek fakóbbak és sötétebbek a színei. Amíg nem tettem egymás mellé őket, fel sem tűnt, csak az, hogy min. fényerőn nem olyan szép a kijelző mint pl. a Wave-nek volt. Azzal tökéletesen elégedett voltam. Nem mintha ebbe belehalnék, főleg hogy egy SLCD-től ez ezerszer szebb és jobb (Sensation után).
-
agabe
addikt
válasz
scapegt #46122 üzenetére
futar gyorsabb mert az a kozpontba viszi, a markaszerviz me a kozpontbol rendeli az alkatreszeket.
Nekem volt bajom az elso cserekijelzovel, a masodikkal szerencsem van...szinte semmi folt nincs rajta.
a szinhuseg nem a samuled+ erenye, de ha nagyon eros az elteres az sem normalis.Kaisers: a mobile odin pro is csak rootolt romra megy ra, bar ha mar megvan, akkor tenyleg nem noveli a szamlalot, es ha nincs 3szog, akkor nem is lesz azt hasznalva..vmi alternativ mod bizzos van rootra, de sztem nem sokan hasznaljak s2-esen.
-
agabe
addikt
-
gabe96
aktív tag
válasz
C.Brigante #46114 üzenetére
Pont a rootolás miatt lett sárga háromszögem: D
Lehet másképp is rootolni? -
Mett
senior tag
van új cm9
Build 01172012
- 2stage boot
- cleaned up ramdisk / desamsungized
- upstream changes (http://github.com/CyanogenMod) -
scapegt
őstag
Gondolkozok, hogy szervizeltessem-e a telómat...a kijelzőm nekem is olyan foltos sötétben, mint valakinek aki linkelt már képet róla. Minimum fényerőn pedig elég rondák a színei, arcképeken kék az emberek arca...persze lehet ez Samoled+ átka...a másik pedig ami tényleg zavar, hogy a hangszórója mintha halkabb lenne mint volt eddig. Utcán vagy zajosabb környezetben alig hallom mit mond a másik. Headsettel sem túl fényes a helyzet. Lehet ezen javítani, vagy szerviz? A szomszédban van egy Samsung hivatalos márkaszerviz, mi a gyorsabb? Ha oda beviszem vagy ha futárt hívok? Honnan tudjam, hogy ilyen "hibákkal" beküldhetem hozzájuk vagy sem? Kell előtte valakivel beszélni vagy lelevelezni a dolgot?
-
hossszú
őstag
Zene hallgatásra melyik a legjobb rom, az Illusion 1,6-os nagyon gyors de zenére nem jó.
Zene hallgatás közben lefagy a teló csak akku kévétellel tudom újból életre kelteni. -
agabe
addikt
válasz
joe2119 #46118 üzenetére
obakker sajnalom
az ar nagyon jo...hacsak nem szolgaltatofuggo , mert akkor csak siman jo..ha meg elofizus, akkor valaki majdcsak megveszi akinek ez nem szamit, mert azert megiscsak egy (par honapig meg) csucskeszulekrol van szo.
scagept: jol rogzul benne, es a tartokar is elef fix? A gyari eleg ocsmanyul draga
-
scapegt
őstag
válasz
joe2119 #46118 üzenetére
Vigyázz, mert az ilyenért 6 órás ban jár...
Megérkezett ma az autós tartóm, nagyon frankó
-
joe2119
tag
Sajnos csak el kell adni a telómat , feltettem a Hardverapróra .Ha valakit érdekelné itt a link .
-
zelma
aktív tag
-
hossszú
őstag
válasz
farmer #46110 üzenetére
Az MX Video Playert használom, nekem ez jött be.
-
hossszú
őstag
válasz
killerjohn #46053 üzenetére
Én a második linken lévő sráctól vettem, tökéletes.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest