Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
Kiskino
csendes tag
A helyzet a következő:
Szintén 6%-on megállt, akksi ki, majd be képernyőn egy telefon látszik és pc. közte pedig egy sárga háromszögben felkiálltójel. Kérlek szépen benneteket ha tudtok segítsetek. -
agabe
addikt
válasz
Kiskino #44589 üzenetére
ha megy a telo most is, akkor elvileg baja nem lehet, csak a menuben az usb csatlakozast probald azert becsukni.
szerencses esetben akkor allt meg a kies amikor meg nem igazan telepitgetett a telora, csak mondjuk elkezdte letolteni az uj softot.ha friss verzioju a kies, akkor allitolag mar nem rontja el a telot, de a regebbiekkel elofordulhatott.
tobbnyire odint hasznalunk az itt levok kozul ami raadasul tobblehetoseget kinal, de elsore azt mondanam, hogy ne frissits szoftot, mert sok valtozast nem fogsz tapasztalni. s2-es barmelyik verzioval eleg jo, csak kisebb kulonbsegek vannak, de elobb ismerd ki a jelenlegi romot, utana ha probalgatni akarod, akkor olvasgasd 1-2 napig a frissitesekrol szolo leirasokat,.romokkal kapcsolatos tapasztalatokat itt, vagy a pdafanclub-on, de a legjobb az xda-n.
ezutan majd probalgathatod a verziokat, es rajossz, hogy melyik tetszik esetleg jobban. -
agabe
addikt
a nexus one nagyon regi... nem teheto pariba a masik kettovel.
lg-ben szerintem is folosleges feature a 3D, mert hosszabb tavon ugysem birod, max erdekesseg.
lg supportja nem az igazi.
lehet, hogy ebbe
n a topikban mast nem fogsz hallani, mint az s2-re a javaslatokat, de fontos, hogy rendben levo garisat vegyel aminek hivatalos (akar szolgaltatoi akar gyari samu) garija van, a bolti garisokat keruld. a legregebbi peldanyoknak is meg legalabb1,5 ev garijuk van, igy addig nem kell izgulni.
mi sok szempontbol idealisnak tartjuk az s2-est, de ha valakinek masok a preferenciai, akkor mas johet be neki jobban (pl htc sensation xe szinten nagyon jo telo), de az altalad felsoroltak nincsenek egy kategoriaban. -
bence007
tag
válasz
C.Brigante #44570 üzenetére
Én is ugyan ezt tapasztalom!valami nem okés ezzel a kernellel!
-
nbukta77
addikt
Nekem is lg optimus black volt az sgs2 elott. Jo volt, de marha szar a support.
-
Kiskino
csendes tag
Sziasztok!
S2-re kies felajánlott frissítést, elfogadtam és el is kezdte, viszont 20 perce 6%-on áll, mit kellene csinálnom, vagy ez normális?
-
zso73
veterán
Valós véleményt szeretnék kérni a telóról,fikázás nélkül.A nexus One,lg optimus 3d,és s2 a kuiszemelt.
-
hossszú
őstag
Az új török romot kipróbálta már valaki?
-
C.Brigante
veterán
egy napi használat után azt mondom jó ez az 1.4.2 de nagyon eszi az aksit, nem tudom milyen kernel lenne jó hozzá de ami benne van az "nekem" szar!!!
-
lefkosia
őstag
-
törölt tag
Honnét tudok gyári ROM-ot letölteni? - Storno, megtaláltam.
-
Leonardo91
őstag
A gyári KL1 vagy KK5 ben megtalálható alap óra és accuweather widgetet hol találom ?
Csak mert Illusionban nincs benne.. -
törölt tag
-
Pityke78
őstag
SGS2-re van iGO navigáció, vagy milyen navigációs program van, ami jónak számít?
Köszi
-
törölt tag
Mi lehet az oka, hogy a KK5 és a KL1-ben is a GMAIL alkalmazás folyton leáll, mikor listáznia kellene a leveleket? Stock deodex és wipe.
-
zelma
aktív tag
-
Kapanyél
őstag
válasz
nbukta77 #44552 üzenetére
A TC weboldaláról.
Rotate:
Nyilván van különbség, de azért mobiltelefon kijelzőkről beszélünk... Az ívelt vonalak élei pedig kifejezetten szebbek a pentile elrendezés miatt. (Tegyél egymás mellé egy-egy 42"-os plazma és LCD TV-t, máris meglátod miről van szó. Igaz, nagyban függ a felhasználási szokásoktól is: egy TV-n ritkábban olvasunk, több rajta a dinamikus tartalom.)
-
nbukta77
addikt
Honnan szedtek ti TC-t androidra?
-
FrezeR
senior tag
Van valahol a neten olyan oldal vagy leírás ahol össze vannak gyűjtve hasznos androidos programok amiket érdemes használni? Tud esetleg valaki ilyet?
-
törölt tag
KK5 van jelenleg a telefonomon, de megsérült és újratelepíteném. KK5, KL1 v. KL3-at ajánlanátok inkább? Elsősorban a stabilitás és a smooth működés a lényeg. Tesztpontszámok, stb. nem érdekes.
-
zelma
aktív tag
-
agabe
addikt
válasz
Kapanyél #44536 üzenetére
nem ugy probaltam olvasni a lapokat, hogy nem zoomoltam bele
ugyanakkora betumeretnel a sima lcd jobban olvashato mint az sgs1 kijelzoje.
az sgs2-e viszont mar ugyanolyan jo. kozelre igen jo a szemem, es pl a nexus s 9023-as verzioja is tok jol olvashato, mert abba "csak" sima lcd van nem pedig pentile. -
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #44539 üzenetére
Azért a Note-on "kicsit" nagyobb felbontással megy a pentile, mint az sgs-en.
-
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #44539 üzenetére
Agyfaszt tudok kapni a pentile-os vájtszeműektől. Ezek allergiásak lehetnek a Bayer-rácsra is... Nevezzük is el őket Foveonoknak!
Keldor papa lesz a királyuk!
-
rauley
tag
válasz
C.Brigante #44466 üzenetére
Nekem is ezt csinálja,próbaképp én is felnyomtam most az 1.4.2-t.
A másik ami nem tetszik,hogy nem működik a *2767*3855# fukl reset kód.
És a harmadik dolog,ami nem tetszik,hogy az óra widget nem frissül a Go Launcherrel! Csak akkor frissül,ha a widgetre bökök.
Most visszatettem rá a TouchWizt,azzal viszont tökéletesen frissül. -
milanmylo
aktív tag
Egyikkel sem megy sajnos, hogy fájlokat másoljak a system könyvtárba
Valami más mód nincs erre? A read only file systemmel van baj. Hogyan lehet beállítani, hogy írhatóvá váljon?
-
Laraxior
titán
ismeritek Androidra a Where is my Car-t? Most találtam, de nem nagyon tudom beemelni a működési elvét..
-
milanmylo
aktív tag
Root exploreren kívül van valamilyen file manager amivel bele tudok nyúlni a rendszer fájlokba? Egyszerűen root explorerrel nem tudok fájlokat másolni a system mappába :S Valami ötlet?
-
pzstm
titán
Siyah Kernel 2.6.6
Pda : I9100XWKL1
Phone : I9100XXKP8
Csc : I9100F0PKI1SiyahKernel v2.6.6
fixed the problem which is causing device turn on by itself when it is connected to a charger. (it was related with lulzactive changes in v2.6.5)
some more lulzactive changes
smoother “mr bones” playback in youtube
removed brazilianwax, interactivex, savagedzen and intellidemand governors.
fixed a nasty bug in interactive governor.
default governor is set to lulzactive
default i/o scheduler is SIO
XZ compression (this is not a feature but an explanation for smaller kernel size. I am sorry that I had to give up LZO because it gives me >8MB kernel image which exceeds the available kernel partition size)
(Possible)Tegrak overclock app support. although you may customize all the features with scripts, some existing tegrak overclock app customers may prefer to use it.Jar files in the system and complete framework changed
Png and other picture files in the framework apk necessary tools have been optimized.
Tw4.5 Changed the icon of the main dock.
Ics the shape of some of the sound system, translated into animations and other animations.
All of the previous errors have been fixed romlardaki
Ics in the form of the search screen dialpad and held at
The Calendar application wakelock fix was applied to
Yükseltildi.ve notifications iphone version 2.7 supports several languages. (Turkish characters have a proplem)
The best optimization for the system and the system was accelerated by the opening of
Phone.apk some changes were made to the file.
Looking for full screen
ics animation
Some system icons changed.
Blue screen, the default notification time
Translated into its original state with the Samsung Widget weather animations
Changed some of the application icons in the System.
Fix Browser User Agent
Note added by editing the Galaxy Gallery.apk percent.
Tune mDNIe Screen Mode standard mode settings are changed.
Tune mDNIe değiştirildi.Daha soft colors Screen Mode movie mode settings
mDNIe standard, dynamic, and movie mode by choosing between s feel the difference. -
Sógi
addikt
válasz
JUmbozorzje #44528 üzenetére
Beállítások-Kijelző-Képernyő
-
killerjohn
addikt
válasz
F-ECT$ #44515 üzenetére
nem akarok flamelni, de nincs az az isten, hogy apple cuccot vegyek... "pénzem"... cégem van, munkára kell. ha abba gondolok bele, hogy a note árát, ha magamnak ki akarom venni családi kasszába a cégből, akkor valójában 100e-be SE került ma ez a Note... pláne hogy munkára is használom, nem csak egy "dejóhogyilyenemvan" kütyü. Most pl megnéztem a remote desktopot és tátott szájjal bámulom - nekem ez hatalmas segítség a munkában.
a billentyűzetes tábla meg azért kell mert 1) médiafogyasztásra nekem nagyon jó, netezni, akár a projektort/gyerekek tv-jét arról meghajtani (eladom a francba mindhárom notebookomat), illetve tárgyalásra vinni billentyűzettel, jegyzetelni (azon is remote desktop játszik majd), bemutatót tartani a projektorral, stb stb stb stb
-
JUmbozorzje
tag
Hol lehet e betutipust allitani?ne haragudjatok csak sehol sem talalom:S
-
pzstm
titán
-
scapegt
őstag
Tudtok olyan appról, ami nem rootolt telón képes logolni egy adott időszakban, hogy mi indult el és mikor? Szeretnék rájönni, hogy éjszaka mi tartja ébren a telefont. A battery monitor írja, hogy mikor mennyivel merült a telefon, abból tudom az időpontot, csak épp azt nem, hogy mi indult el akkor. 7-8mA-rel merül éjszaka, de pl.: 23.19-kor valami 741 mA-rel merítette és jó lenne tudni micsoda..
-
agabe
addikt
válasz
killerjohn #44510 üzenetére
grat a masinahoz
en otthon egy yp-g70-est hasznalok (wifi 5.0 a galaxy s sorozatbol) hasonlo okok miatt ami neked is tetszik...csak az nem telefon, bar sokkal olcsobb is.
valoban nehez elszakadni az 5coltol, de telefonban ha lehetne, akkor s2-es tudasu telo kene s1 - defy meretben es az 5colos kutyut is megtartanam tovabbra is. -
F-ECT$
titán
válasz
C.Brigante #44520 üzenetére
Akkor lehet, hogy a google szerverekkel volt valami gebasz reggel?
-
zelma
aktív tag
válasz
-
pzstm
titán
válasz
ha már Prime, akkor megvárnám a FullHD-s kiadást belőle. Tudtommal már lehet kapni a sima-t
A Full HD-s is nemsokára jön, az már gyárilag ICS-el
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Jó az a Prime, de ha ennyi pénzed van kütyükre, akkor nem lenne érdemes kipróbálni az ipad2-t? Vagy munka miatt vennél billentyűzetes droid táblát?
-
happy555
aktív tag
Help!
Illusionban 1.4.2-ben miért kér állandóan hozzáférést a google fiókhoz a zene alkalmazás? -
lefkosia
őstag
válasz
killerjohn #44504 üzenetére
Gratulálok a note-hoz! Később tudnál mondani véleményt akku idő, megbízhatóság, gps, stb.
-
killerjohn
addikt
Egyébként még annyit, hogy a Pen teljesen használhatatlan (nem mintha akarnám használni), semmi értelme, mivel van kb 1mp késés a Pen útja és a rajzol vonal között. Baromi nehéz kihúzni, macerás, szar. Mondjuk nem is emiatt vettem
Egyébként akinek az S2 mérete kell, annak erősen javaslom hogy maradjon az S2-nél. Nekem a mailezéshez, pókerezéshez, játékhoz, fórumozáshoz, webezéshez, jegyzeteléshez tökéletes. Mivel sokkal szélesebb és magasabb a képernyő, ezért amikor előjön a virtuális billentyű, akkor SOKKAL nagyobbak a gombok, gyakorlatilag tökéletesen lehet rajta gépelni, ráadásul extraként fölötte még is is SOKKAL több hely marad, hogy lássam, hogy mit és hova írok...
Emellé már csak egy Transformer Prime kell aztán hellohalló
(nem tudja valaki, mikor jelenik meg?)
-
killerjohn
addikt
Köszi!
Hát most lőni nem tudok, mert 3 total commander ablakkal, 2 sd kártyáról vadászok össze dolgokat egy harmadikra, miközben ROM-ot frissítek, és közben dolgozok, meg Skypeolok, meg emailekre válaszolok és itt fórumozok egyben. Szóval, ezt találtam, teljesen valós az arány (egykezes fogást tényleg felejtsétek el, nincs ujjad amivel nyomni tudnád): kép
ja egyébként milliméterre pontosan olyan vastag, mint az S2 a 2000-es akksival.
Ha az alsó élük egy vonalban van, akkor az S2 készülék teteje van ott, ahol a Notenál a képernyő tetejéig még van 3mm (plusz fölötte még a samu felirat).
Szélességben: az S2 teljes készülék szélessége +~5mm a Note képernyőjének széle, plusz egy ugyanolyan széles keret mint az S2-őn.szerk: ja, amióta meg van a Note, az S2-őt olyan érzés fogni, mintha valami kis játék izé lenne. Kb olyan az arány, mint amikor a HD2-t (uakkora mint az S2) fogtam meg a Polaris (3.5") után
-
bence007
tag
válasz
Grat hozzá!jó dőntes volt,biztos nagyon szeretni fogod!A többi emberrel meg ne foglalkozz,hogy ki mit mondd!csak irígykednek!;-)
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #44496 üzenetére
Ez elég gáz egy siyah kerneltől....
Ezért nem is használom...
Lulzactive vagy lion, az már szinte mind1...(#44504) killerjohn: Gratula! Mikben különbözik S2-től?
Tudnál pár képet lőni róla S2 mellett + a kezedben, csak, h el tudjuk képzelni a méretet? köszi -
JUmbozorzje
tag
válasz
Gratulalok!
En nagyon sokat telefonalok kozegben, bar nem is nagyon erdekelne, hogy ki mit mond/gondol.
A hatrany, hogy nagy es ez szamomra kizaro OK is egyben.De orulok, hogy orulsz
-
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne hogyan tudom megcsinálni hogy total commenderből lássam a teló belső memóriáját?
-
killerjohn
addikt
vóóóóóóó SpeedShoban megnyomkodtam a Note-ot, és meg is vettem azonnal. SGS2-t legariztatom, képernyőcsere, aztán adom el
Nem mondom, hogy kényelmes fogni. Nem mondom hogy nem néz ki hülyén telefonálni.
De mondom, hogy 2 hónap alatt kp 1 órát töltök az utcán, járva, ebből 10 percet telefonálok. Addig meg had röhögjenek rajtam. De mondom, hogy az S2-t is két kézzel használtam, úgy ezt is tökéletesen lehet. Ennyit a hátrányokról, és hogy azok valójában nem is hátrányok. Minden más csak előnye az S2-vel szembenSzóval így kilogikáztam, megvettem, root már fent van, CWM is, most megy fel az első ROM rá
Azért nem tűnök el innen se, mert az asszony S2-je marad családtag, szeretjük majd őt is. Juteszembe, 15. kerületben nincs valakinek véletlenül egy JIG-e, hogy megcsinálhassam a teljes gyári visszaállítást gariztatás előtt? PÜ-ben
-
pzstm
titán
válasz
coldfirexx #44502 üzenetére
pontosan.
-
-
válasz
coldfirexx #44500 üzenetére
a recovery alól nem okés!
ami garantált; *2767*3855#
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest