Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
Aktív témák
-
-
Sógi
addikt
Én mindig a 3+1-es XWKK5-re új bootloaderrel teszem a custom romokat (KL1-est is) és mindig bebootol, csak kicsit várni kell...
Sőt már csinálta azt is többször, h 5-6 bootloop az animációnál és elindult...(#44693) ezzio: ..és, ha belemész az üzenetek közé, akkor milyen állapotban van az üzenet vagy mit látsz mit ír?
-
ezzio
tag
nekem egy olyan problémám lenne, hogyha pl metron irok egy smst, ahol ugye nincs térerő, akkor alapból nem küldi el az smst hanem kiirja hogy üzenet küldése sikertelen. ezzel nincs is semmi gond. viszont ha kiiérek a felszinre, akkor továbbra sem küldi el. Az sgs1 simán küldi ilyenkor az smst, de ez nem. Valaki tudna segiteni?
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Hát én egy nagyon láma kérdéssel forulok hozzátok. Ha telepítek programokat, akkor ugye az ikonjait szépen sorban paklolja Programok alatt megjelnő kis abalakokba. Ha betelik egy ablak, újat nyit. Most ott tartok, hogy van egy ablakom amiben szerepel 1 db program ikonja. Törlök egy előtte telpítettet, de ez az egy szem ikon nem akar átcsúszni az előző ablakba, a törölt helyére. Most úgy néz ki, hogy van egy ablakom, ahol van egy hely, és van egy másik, ahol meg csak egy ikon szerepel. Át lehet az indító ikonokat valahogy rendezni az ablakok között?
Előre is köszi! -
lefkosia
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Amennyiben volt kernel, vagy nem gyári rom, akkor jig-gel nullázod a számlálót, majd teljes reset: *2767*3855#, odinnal felteszed a legutolsó független gyári rom 2.3.4-ot.
Ha szolgáltatós vagy, akkor Kali kolléga által leírt módon járj el.
-
killerjohn
addikt
nu, visszaállítom a telómat gyárira, fólai le, aztán szervízbe képernyőcserére, és apróhirdetés

szóval szerintetek 100K reális ár érte? 0day vettem, megkímélt, semmi baja, sőt még a képernyő is új lesz benne

Egyébként tudnátok adni linkeket, leírást arról, hogy hogyan lehet teljesen gyári állapotba visszahozni? Kellene egy gyári magyar ROM is, amivel a szervíz nem küld el a sunyiba... előre is köszi!

-
agabe
addikt
válasz
Sanci789
üzenetére
vegyetek ki a simkartyat a telobol, es probald meg ugy bekapcsolas-kikapcsolas utan visszarakva ujra bekapcsolni.
valami beragadhatott, de ha a katlrtyaki/be sem mukodik, akkor valami reset kell. nincs mentes ? ha van mentes akkor annak visszarakasa is segithet.
legjobb ilyenkor is sztem a nandroid backup....ezeket lehet kiprobalni esetleg. -
yoleeka
tag
CF-root-os XWKK5 működik, felraktam illusion-t, kiváncsi vagyok, reboot után mit művel, elvileg régi boot_loader-t is feltettem.
Hihetetlen, most bebootolt, és indult is! Úgy néz ki a régi bootloader megoldotta a problémát!
-
Sanci789
aktív tag
Sürgős segítség kéne! Nekem is én bnőmnek is S2-je van, kb 2 órája küldött nekem 1 db sms-t, és most a telefon magától folyton újra küldi ugyanazt, már kb a 40.-nél tart, és elvileg azt írja neki, hogy nincs is térereje. A jelenség megszűnik ha kikapcsolja a telefont, de ha visszakapcsolja, újra kezdődik, és fél hogy számlázódik az összeg. Vagy ez valami kibaszott nagy fos hiba a szoftver/teló miatt? XXKL1 van neki fent, mondtam neki, hogy holnap felrakom a KK5-öt. Kérlek segítsetek, mi lehet ez???

-
yoleeka
tag
-
ferike77
tag
Sziasztok Checkrom-hoz rakható az Illusion gyári kernele?
És ha igen,valakinek tapasztalat? -
Piwi
veterán
Surprise!!!!!! CriskeloRom V38 NoWipe
V38
* Kernel Siyah-V2.6.6
* Updated ICS Keyboard
* Best use KL1 Modem
* Improvements to the translational Spanish, JkayMod.apk
* CRT on disabled by default (the option does not apply but the animation, this prevents the screen rotate and flip to unlock)
* Added animation FAMCY-ROTATION
* Mod to accelerate processes and system apps. Thanks to nikademus
* New launcher 360, Mod by Criskelo (ICS Themed, translated into Spanish and more) this launcher is in its infancy, but already surpasses most, if you want to contribute suggestions leave feedback (Menu / feedback) to the developers I recognize already.
* In SD-Cadr/CRISKELO-ADDONS added by Home Switcher is needed
* Added init.d Zipaling
* Please note as several reported problems using the app Deluxe JKay Installation Script deletes previous versions Jkay (important before installing the rom open the app Jkay whether to save your settings menu / settings backup) -
bajusz66
aktív tag
válasz
Rotate
üzenetére
Root explorer
Root explorer -
-
yoleeka
tag
Tuti nem az a gond, van mindkettő odinom, cf-root kernel felmegy, indul is a telefon, nincs gond, és akkor miutan ujrainditom CWM recoveryben zip-et feltelepitem, mar nem megy sehova sem bootolaskor.
Amugy 1.83-as odinnal probaltam eddig, rogton megnezem 1.85-össel is!
XXKL1 PDA - OXAKL1-s CSC-vel megy. Erre a párosra próbáltam felrakni az Illusion 1.4.2-t, és amint jön boot animáció, kicsit megakad és kezdődik előről a bootanimáció!
XXKL1 3+1 file-os! ehhez tartozó CF-rootot tettem fel.
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
válasz
Kiskino
üzenetére
jaja...bármi más rom feltevése előtt rootold a telót, mentsd az EFS-t, és utána nem igazán lehet problémád.
A Kies-t meg nem érdemes erőltetni ha nem jött be....talán másik gépen működne (nekem pl egy WIN7-esen nem ment, de egy XP-sen meg igen), de ha nem muszály (és nem az, mert ott az odin), akkor ne erőltesd.Én már régebben apró lépésenként kezdtem romokat pakolgatni különböző telókra, de egy hete szervíz előtt hasonlóan éreztem magam mint te, mert nem igazán találtam a megfelelő file-okat, és már az sem ment a végén ami pofonegyszerű pedig...és itt én is megkaptam a segítséget.
-
yoleeka
tag
Visszakaptam a telefont a Szervizből! 11 db csavar, érintőkijelző, előlap, LCD csere valamint szoftverfrissítés amit elvégeztek rajta. Király, szép, okos, de valahogy ugyanaz a problémám mint volt régebben, custom romot nem tudok rátenni... hihetetlen, volt már ilyen multkor is! Stock rom felmegy, CF-root megy hozzá, indul a telefon, recoveryből telepítés custom romot, ujraindul, és boot animációnál megáll! mintha folyamatosan bootolna. Nem tudom mit csináljak.
-
Rotate
veterán
pajtások, EFS-t mivel mentetek?

nem fogok romolni, de ha már rootolva vagyok, inkább lementem én is...
ezzel jónak kéne lenni nem?
-
Kiskino
csendes tag
Na megvagyok!Kb 2 perc volt odinnal. Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
-
agabe
addikt
válasz
bajusz66
üzenetére
Lehet, hogy a régebbi rommal volt csak gond..pontosabban a régebbi rom, és az 1.85 -ös kombóval. Ezt nem tudjuk meg, de nem is akarom újból kipróbálni ha nem muszáj

ICS negem is érdekelne már...valmi normál módon működő verzió, de lehetőleg TW nélkül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Natívban jobban tetszik. Remélem CM9 hamar jó lesz...vagy a végleges verzióban (ilyet is valahol olvastam) lehet, hogy választható lesz a launcher, mert a google kikötötte, hogy az alapnak is benne kell lennie (vagy valami hasonlót láttam). -
mZoleee
senior tag
1. Nincs valami progi, amivel eltudom távolítani azokat a fölösleges fileokat-mappákat, amiket előző OS programjai tettek fel? Vagy azok minden Full Wipe-nál eltűnnek az SD kártyáról automatán?
2. Quadrantba elértem 3900 pontot az Illusion-xT v1.4.2 OS-el alap beállításokon (tuning nélkül), az jónak számít?
3. Mivel programmal tudom megnézni a Telefon részletes információit? -
klevente
tag
-
zooole
senior tag
TC oad-vissza veri Astro-t szerintem. Bár aki a rácsos intézőt szereti, inkább Astro, de én már régóta TC-t használok, kész megváltás. Megvalósítás meg csillagos ötös.
-
agabe
addikt
válasz
Kiskino
üzenetére
csak ha rootolva adod be a szervizbe

szerviz előtt újra fel kell tenni egy 3 file-os gyári romot odinnal (ami után viszont kell egy JIG is, ha custom kerneleket is tettél fel, viszont a root legegyszerűbb modja egy rootolt kernel feltrakása, szóval ha rootolsz, akkor a custom kernel számláló már nem 0-án fog állni, és azt JIG-gel kell visszaállítani/ nullázni), és az már nem lesz rootolt akkor.ITT van kali leírása a gyári állapot visszaállításáról, persze olyan szolgáltatói rom kell amilyen a tied alapból, de ha független, akkor elég az első öt lépést megcsinálni,
-
agabe
addikt
válasz
Kiskino
üzenetére
akkor rendben a kapcsolat. Ha 1.85 -öt használod akkor lehet, hogy bootképernyőnél nem jut tovább...bár ez csak saját tapasztalat azzal a szofttal ami egy régebbi mint a KI4 -es, ezért inkább javaslom azt az odint ami a csomagban benne van.
korábban nekem sem volt bajom 1.85-el...lehet, hogy a repartolás funkciója máshogy működik mint ami ahhoz a régi softhoz kellett, és lehet, hogy repart nélkül nem is csinál az se galibát ( azzal pakolgattam a romokat repart nélkül én is), és elvileg a repart szügségtelen, mert a partíciók nem változnak, nincs több fajta partició mint pl. sgs1-nél volt.
-
bajusz66
aktív tag
válasz
Kiskino
üzenetére
Vagy takarítsd le a kiest és tedd fel ezt:
USB driver -
F-ECT$
titán
Kis akku infó: telefonáltam 33 percet, ez 4%-ba került. (Itthon vagyok wifin, így gondolom a hívás 2g-n ment.)
-
agabe
addikt
válasz
Kiskino
üzenetére
a kies elvileg felrkata a szukseges drivereket.
meg mielott elkezded hasznalni az odint, dugd az usb-re a telot(kies ne fusson veletlenul se) , hogy a szukseges drivereket telepitse a windows (download modban eddig meg nem csatlakoztattad gondolom, es ahhoz asszem 2 drivert meg feltelepit a win).
miutan ezek megvannak, mar indithatod az odint, es ha megjelenik a kapcsolatot jelzo sarga jelzes, akkor abszolut no para. -
Kiskino
csendes tag
1.85-ös Odint tettem fel, az nem jó akkor?
-
Sziasztok.
Lehet hülye kérdés,de meglehet valahogy csinálni hogy wifin keresztül lehessen mobiltv nézni?vagy alapba hogy müködik a mobil tv?elöfizetek,és lekell szedni valami alkalmazást?Mondjuk a wifis érdekelne ha van olyan mivel ingyen lenne és ahova megyek szinte mindenhol van wifi
Köszi.. -
Varszegig
veterán
az első frissítésem alatt 5x állt meg az odin, engem is kivert a víz.
Azóta a feleségem pc-jét használom frissítésre, azt én raktam össze, az stabil. A laptopom egy Acer Aspire 8940-es core i7 procival már 3x járt szervizben, és még mindig egy fos, de már nincs kedvem megint szervizbe küldeni, mert biztos megint egy újabb hibával kapom vissza. Legutóbb nem ment az usb, most megy, de instabil. Inkább hanyagolom... A klavija geciszar, állandóan ismétel, az első szerviz azért volt, mert leesett a backspace róla pár hónaposan
Visszasírom a korábbi dellemet 
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Quadrantba a 3900 pont az jónak számít ezzel a rom-al: Illusion-xT v1.4.2 , húzás nélkül

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)