- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
válasz
googoo #46177 üzenetére
arányában nagyon kevés ugyan, de azért akad néhány problémás darab!
a firmware verziót úgy értettem, hogy abból is akad néhány, amelyik adott szempontból kicsit problémásabb lehet, de az újabb - gyári - verziókkal nincs gond, meg a frissítés is egyszerű!
jobb esetben, közel maximumra felskálázható! -
Rotate
veterán
válasz
googoo #44860 üzenetére
1 csíkkal mintha valamivel nehezebben töltene be, de mivel az 1 és a 0 csík között már nincs semmi, ezért nem tudni, hogy olyankor mégis mennyire gyenge a jel... gondolom azért egy csík és egy csík között is van különbség
egyeseknek szilikontokban visszhangzik, volt akinek anélkül is, de szervizben rendberakták, szóval szerintem ez sem egy lényeges hiba, ha jelentkezik, megcsinálják, onnantól nem lesz gond...
kmisi99:
Amoled egy idő után hajlamos beégni, a statikus elemek amik nem változnak... pl fenn a notibárban az aksikijelző, vagy az egész notibár... de többnyire elég sokára jön csak ki, szervizben meg cserélik szó nélkül, szóval nem gond... jelentkezik cserélteted, és örülsz, ha nem jelentkezik, akkor is örülsz -
Rotate
veterán
válasz
googoo #44852 üzenetére
szerintem ez router függő is... otthon 2 vastag falon keresztül van 1 néha két csík...
koleszon a routerrel egy teremben mindenhol 4 csík...
asszonynál routerrel egy teremben 3 és 4 csík között ugrál...
kedvenc kocsmámban routerrel egy teremben 3-4 csík között...eldobni még sosem dobta el, csak ha már messze voltam, és gyenge volt a jel, akkor ugye hol 1 csík volt, hol leestem, de nyilván ez bármilyen készüléknél így működik...
lehet, hogy vannak készülékek melynek jobb az wifi antennája, de én úgy érzem semmilyen hátrányt nem szenvedek az S2, az általad említett hibajelenség nálam legalábbis nem fordult elő, de majd még biztos írnak mások is... általában ha van is ilyen gond, modem cserével (szoftveresen) lehet rajta segíteni... szerintem ilyen gondok főleg korai romoknál voltak...
egyébként falra mászok attól, hogy máig a kezdeti hibákat emlegetik fel a haterek, amik már jópár hónapja ki lett javítva...
szerintem nem kell ezen aggódnod...
kmisi99:
S2-nél jobbat nem kapsz...O2x-ről meg már akkor is próbáltalak lebeszélni, mikor meg akartad venni, emlékszem rád tisztán
add el amíg egyáltalán megveszi valaki, aztán szerezz egy S2-t, de mindenképp gyári garival, mivel hosszabb idő után lehetnek gondok a kijelzővel (ez az amoled sajátossága), de ha rendes gyári garid van, akkor szó nélkül cserélik, szóval nincs miért aggódni...
Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest