Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
V19.1 TurkbeyRom hibás de van javitás is hozá,szerintem felmene
(#25483) R2D20208 ott van a letöltés is,tudok segiteni,
-
-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
Sógi bizti nézi az X Faktort nagy fan ám

-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
[link]van már ujjabb Litening is már ugy tudom
azt nem tudom téma kérdésben Sógi kollégát kérdezd ő szokot témázgatni,ja és R2D20208 hoz is fordulhatsz ő is othon van a témában
-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
nandroid mentés:
A nandroid mentés nem más, mint egy teljes rendszerszintű mentés. Ugyanazt érjük el, mintha például a windowst ghostolnánk. A mentés során MINDEN lementésre kerül, aminek nagy előnye, hogy 1-2 perc alatt le lehet menteni egy teljes rendszert, beállításokkal, programokkal együtt. Nagy előnye, hogy így bátran lehet próbálkozni különböző romokkal, hiszen ha nem jön be az új rom, akkor a régit pár perc alatt vissza lehet tenni, és nem kell újra mindent beállítani, programot letölteni, hanem minden egyből visszaáll a mentés előtti állapotra.A mentés menete (rootolt kernel kell hozzá):
- indítsuk el a telefont recovery módban
- válasszuk ki a „backup and restore” menüt
- nyomjunk a „backup” pontra
Elindul a mentés. Ez hosszabb időt vesz igénybe, ami nagyban függ a telefonon lévő programok számától és méretétől. Eltarthat akár 4-5 percig is.Tipp: az igazán hardcore felhasználóknak többféle romról is van ilyen biztonsági mentésük, amit a telefon egy bizonyos clockworkmod mappában tárol. A mappában idő alapján vannak elnevezve a mentések, de gond nélkül átnevezhető bárminek, a könnyebb beazonosíthatóság kedvéért. Akár át is másolhatóak ezek a mentések a számítógépre, mert több száz MB-t is foglalnak.
A mentett rom visszarakása:
- indítsuk el a telefont recovery módban
- válasszuk ki a „backup and restore” menüt
- nyomjunk az „advanced restore” pontra és válasszuk ki, melyik mentést szeretnénk visszaállítani.de amugy a criskelo v22 no wipe ami azt jelenti nem töröl semi progidat ami fent van
-
törölt tag
Sziasztok! Az miért van, hogy:
1, zenehallgatás közben, ha fotózni szeretnék és elindítom a kamerát, akkor leállítja a zenét
2, ha bekapcsolom a bluetooth-t, akkor az értesítési sávban megjelenik egy üzenet, hogy elérhető eszközök a közelben és hozzá jön az értesítésnek beállított hang is
Köszi
-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
mi is igy kezdtük mint te

-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
azt nem tudom hogy el e indul majd,pont én meg Sógi kolléga szivtunk nagyot valamelyik nap mikor nem ment fel nekünk semi rom
probáld meg elsönek a criskelo v22 felteni,recoveryböl kell telepiteni
-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
én most a V19.1 TurkbeyRom ot használom,de jo még a batista,criskelo is
ha rám halgatsz a kiest felejtsd el még nem lesz baj belöle

biztos jo.én a csicsás témákat szeretem
-
P3Dr0
senior tag
válasz
72mviktor
üzenetére
Nekem valamiert eleg pontatlan volt a google maps on idonkent ugralt par utcat a pozicio.
Feltettem a criskelo v22-t (2.3.4-en is criskelom volt) egybol megjavult a gps.
Az teny hogy lassabban talal holdat az elejen (darky : 40 sec, cris : 2 perc is van) de utana nem ugral.
Fene sem tudja lehet semmi osszefugges nincs a ket dolog kozt. -
Biohazard95
csendes tag
válasz
DjBlero
üzenetére
az lessz! de a gyári rom ot honnan tudom megszerezni?+hogyha sikerülne megcsinálni valahogy azt hogy vigye az ntfs-t akkor nem zavarna csak most így rootolás után mintha kicsit szaggatna a főképernyőn a minialkalmazások. kicsit meg is ijedtem föleg hogy másodjára rootoltam mert kies előzöt elcseszte...
-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
huha akor erösen ajánlom tanulmányozd az 1 hsz

hisz rootoltad nem,a gyári rom álltalába 3+1 fájlos
-
Biohazard95
csendes tag
Nem a root ot akarom megszüntetni.csak mivel szerintem én vagyok itt a leg amatőrebb még azt sem tudom gyári romot hogy kell felrakni. nem hogy főzöttet

-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
visza teszel egy gyári romot és már nem is lesz root,vagy a háromszöget akarod eltüntetni?
-
Biohazard95
csendes tag
Üdv a root ot hogy tudom visszaállítani?
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Melyik alkalmazást ajánljátok a fagyasztásra?
Mik azok az alkalmazások, amiket érdemes fagyasztani?
-
Sógi
addikt
Nagyon nagy leomar kitchenből az orange monkey téma! Nem tudom ki mondta h nem mennek fel a témák a kitchenből...megy mindegyik szépen..
-
pestibenji
senior tag
Sync Now Widget-et szeretném megszerezni okosan, ha valaki tud segíteni privátban írjon plz!
-
Biohazard95
csendes tag
Hali root ot hogy tudom kiszedni ?
-
adodaniel
őstag
#25837 légyszi
-
lefkosia
őstag
válasz
pestibenji
üzenetére
root megvan, nem értem akkor..
-
bcrics
tag
Sziasztok, ha minden jól megy a jövőhéten énis egy Boldog Galaxy s2 tulaj leszek, egyben első Androidos telo is, LG Arenát váltja az S2

Annyit kérdeznék elöljáróban az egybegyűltektől ami megfogalmazódott bennem az elmúlt napokban hogy.:- divX-Xvid-mkv tömörítésű filmeket konvertálás nélkül játsza le, minden gond nélkül?
elég ha áthúzom pcről a telefonra és mehet a mozi?
- milyen romokat javasoltok, amik tényleg kiküszöbölik a kis hibákat, ha van ilyen.
- Használható a gyári böngészője készüléknek?
vagy Opera minivel kell menni, vagy esetleg más alternatíva?
- Illetve van e vmilyen fanmade oldal ahol a programok, Játékok vannak Összegyűjtve, esetleg magyar oldal?
- Milyen mozgó hátterek vannak a készülékre, láttam ezt az alap szélmalmost, ezeken kívűl mennyi van még a telefonban illetve van e vmi nagyooon durva?
- a testreszabhatóság az gondolom 99% ?
Menü, ikonok, betűk színek stb.egyelőre ennyi?
köszöntem -
lefkosia
őstag
válasz
pestibenji
üzenetére
Akkor megnyugodtam

Más: Az természetes az s2-n, hogy az android rendszer 20-25% között fut? SGS1-en ez volt anno a merülős bug hiba.
-
-
-
lefkosia
őstag
Mai nap csináltam egy-két videt, miért van az, hogy a felvétel alatt többször is zoom-ol Tudtok erre valami gyógyszert?
-
Varszegig
veterán
válasz
bakos1
üzenetére
a beállításait nézted? ott lehet beállítani neki, milyen sűrűn frissítsen, azt hiszem 3 óra a legsűrűbb. Emiatt baromi pontatlan, mert egy záport épp képtelen lekezelni, max egy egész napos esőt
(Nálunk már több mint 2 hónapja nem esett, meg is untam a szélmalmost, ment fel a KOI
) -
törölt tag
Mi a véleményetek a CyanogenMod alapú ROMokról? Érdemes próbálkozni velük?
-
bakos1
tag
Azzal kapcsolatban esetleg tudtok vmit, hogy a gyári szélmalmos élő háttérkép miért nem frissiti az időjárást? Folyamatos wifi-vel próbáltam tehát net volt neki. Esett az eső, a telcsin meg sütött a nap.

-
Sziasztok nektek előfordult már olyan hogy elment a térerő és ingadozik is a másik telefonon meg Fullon van
-
Varszegig
veterán
válasz
Shummo
üzenetére
telenoros (vagy akár t-s) garival mehetsz telenorhoz, vagy samuhoz is. Mondjuk én függetlent vennék, sehol nem kötném le magam, pláne nem a telenornál, ahol olyan a net, mint a mesében: hol volt, hol nem volt

sagjo: Mindkét kérdésre igen a válasz (az elsőre bővebben: most épp KI4 van fent, igaz odinnal nyomtam, de az most a hivatalos KIES-es is. Rootolva is van, CF kernel fut, és azt írta, hogy ez a legfrissebb verzió. Ha nem lehetne frissíteni, azt írná, hogy ez a verzió nem frissíthető.)
Különben a hivatalos frissítések mind az 1-fileosak lesznek, azoknál meg akár odinnal is nyomhatod, ugyanúgy megmarad minden, csak a stressz kevesebb
-
gyl66
tag
Na kipróbáltam néhány ROM-ot. Tapasztalatok:
1.) Dlev: talán a leggyorsabb semmi akadás, és a WiFi-je a legerősebb. Érdekesség, hogy éjjel töltés közben kikapcsolt.
2.) Leomar: gyors, de néhol laggol. A monkey téma nekem bejönne, de hihetetlen nehéz feltenni, csak frissen telepített ROM-ra megy fel, tehát a kitchenből azonnali telepítés felejtős.
A WiFi-je valamivel gyengébb.
3.) Litening: több laggolást tapasztaltam, a WiFi itt is gyengébb.
4.) Criskelo: gyakorlatilag szűz KI3-ra ugye nem megy fel, régit meg nem volt kedvem telepíteni.Minden ROM felrakása előtt full wipe és odinból KI3 telepítést csináltam. Mindegyiket Slyah 1.7.7 kernelle teszteltem.
-
rjg
őstag
Srácok, ha valakinek működik T-Mobile-os előfizetéssel az mms küldés, fogadás, csinálna egy mentést az APN Backup & Restore-ral és feltöltené valahová a kapott xml fájlt? Próbálkoztam az androidhungary és a pdafanclub leírásával is, de egyik sem megy. Az egyikben van mms proxy és az autentikáció típusa PAP, a másiknál nincs sem proxy, sem autentikáció. Ezért kellene egy működő állapotról egy mentés. Előre is

-
adodaniel
őstag
A CWM backup az menti az üzeneteket, híváslistát, mindent? Hova menti? És hogy kell visszatölteni majd? Köszi.
-
banpity
tag
Sziasztok

Ezúton is szeretné megköszönni Sógi komámnak a hatalmas segítséget amit tegnap este nyújtott nekem
) Olyan volt hozzám mint apa a hülye gyerekéhez 
Köszi Sógi komám
)))))))))))) -
pzstm
titán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
dehogyis...beállításokban arra állítod át amire akarod, csak az ikonja lesz az. Valamint a könyvjelzőket is kitörölheted nyugodtan.

Böngészőbe belépsz, menü>>egyebek>>beállítások>>Kezdőlap beállítása
-
pestibenji
senior tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
a kezdőlapot át lehet állítani, de a parancsikon neve marad
-
joe2119
tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Milyen ROM- mod van ? Lenni kéne földgömbnek , ha nincs akkor Market - Opera mini .

-
pzstm
titán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
origoaz ikonja a böngészőnek, amennyiben T-mobile-os vagy. Az a gyári böngésző

-
Pszihonaranc
senior tag
tegnap ígértem egy első tapasztalat megosztást, de még nem sikerült összegyűjteni az elegendő infót
gyorsba lenne egy kérdésem: hol a viharba tudok rámenni a netre? 
úgy értem, hogy van neki valami ikonka? mert google searchról rá tudok menni az okés de így nem adja
htcmen volt olyan hogy internet és egy földgömb volt a jele. Origó mi a túrórudinak van rajta? sosem olvasom... sőt még utálom is.
Tokot viszonylag emberi áron tudnátok nekem ajánlani? mert úgy féltem mint a szemem fényét.
Köszi!

-
Draken
őstag
Hogyan tudnám beállítani azt, hogy ha hívnak akkor a teljes képernyőn jelenítse meg a hívó képet ne csak kicsibe?
-
F-ECT$
titán
A TBP a fagyasztott cuccokat is menti, vagy előbb azokat ki kell olvastani és utána lehet menteni?
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Valakinek nincs fekete eladó Samsung Mesh Case tokja esetleg? (JIG-el együtt akár)
Tegnap láttam haver telefonján élőben, és eléggé bejött. Ő ebayről rendelte
-
-
válasz
Phobion
üzenetére
Akkor passz, szerintem nézzél egy másik webshopot és onnan rendelj ahol elfogadják az adataidat!
Van ahonnan nem szállítanak hozzánk sajnos, nézik a régiót és lehet, hogy itt is ez a baj és ezért nem tudsz rendelni
Amúgy ha Bp-i vagy menj el az Aréna plazaba ott van egy telefonos én is ott tetettem fel fóliát mindennel együtt 2000ft volt és maximális a minősége!
-
trobi28
addikt
Samsung garanciàval kapcsolatba lenne kèrdèsem.Ha beviszem mennyi idő alatt kèszül el?Meghalt benne a rezgő.
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Az sgpstore.com-ról szeretnék fóliát rendelni, de a vásárlás véglegesítésekor folyton EZT az üzenetet kapom. Valaki tudja esetleg, hogy ilyenkor mi a teendő?
-
sagjo
csendes tag
Sziasztok.
Tudom, hogy nem vagytok hivei a Kieses frissitesnek, de azert megkerdenem:
Ha rootolt telom van fogok tudni Kiesszel frissiteni, ha megjelenik ujabb FW mint amilyen a telon van?
Ha a gyari kernelt visszatesuzem megszunik a root?
Koszi. -
Sógi
addikt
Szedd ki egy másik romból a digitális órát és tedd be azt helyette..
Maga az apk szerkesztés nem ismeretes számomra..(#25799) Shummo: Telenoros garanciát a telenornál tudsz érvényesíteni...

Ha hibás lesz a készülék ők is a samsung szervizbe küldik, ha jól tudom.
Mi a gondod vele?
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
... Azt esetleg megkérdezhetem hogy V19.1 TurkbeyRom ezt honnan tudom leszedni és hogy a Lite'ning Rom v6.1 XXKH3 ra felfog e menni?ugyértem hogy e helyére

. Mindegy most meglátom milyen ez a török fiú 

de akkor minden egyes alkalommal amikor netezni akarok origó lesz a kezdőlapocskám? Fú.. sokat perkálhattak ezért a tének