Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
lájkolom
szilikon? -
Caaabi
senior tag
a Leomar 2.7.1 et használókho lenne 2 kérdésem : mi lehet az oka annak hogy néha előfordul beszélgetés közben hogy elmegy a hang én se hallom am ásikat és őse engem lerakás ujrahivás után pedig oke ? vodafone hibája vagy valami másé? a másik pedig hogy miért nincs boothangja a telefonnak egyik boot animációval sem ? és hogy tudom megcsinálni hogy legyen ?
-
pzstm
titán
esetleg valakinek nincs eladó mesh case tokja? Vagy nem tervez rendelni mostanság ebayről? mert beszállnék akkor

-
Piotrus
tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Köszi szépen!

...,tehát a gyártói = Samsung garancia

Az xxlgsm tényleg nagyon kedvező!!
Még egyszer nagyon köszönöm!!
-
DonDragonka
őstag
válasz
[DE2JAY]
üzenetére
Igen. Ez a jelenség igaz a PH esetében minden olyan böngészővel ami megjeleníti Flash tartalmakat. Éppen tegnap este néztem, hogy ha fut a DolphinHD-ben a PH akkor a proci használat 48-73% között ingadozik folyamatosan. Ugyan ez az index-et nézegetve(nem a mobil hanem a desktop verziót) 0-17% között van. Akkor nincs melegedés ha letiltod az aktív tartalmakt.
Direkt leszedtem az Opera-t hogy legyen mivel viszonyítanom. Az is ugyan így működött. Szóval szerintem itt a PH-n van a kutya elásva, bár ezt lehet valami PhFélisten meg tudja mondani, mármint, hogy van e alapja... -
R2D20208
addikt
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Menurendszer, progik sorbarendezese: Kb 50 fajta masik Launcher van...Egy par ajanlott : Go Launcher , Launcher Pro, ADW , stb. Ezeknel olyan gordulesi effekteket alakitasz, ugy rendezed a soraidat, ahogy akarod. Ha akarod ki sem irja az appok nevet
(csak egy pelda a sok megoldasbol ) -
DonDragonka
őstag
válasz
Flashhh
üzenetére
Őőőőőő most fogja be mindenki a szemét, mert durva, erőszakos dologgal folytatom...

Én arra gondoltam Flashhh komám, hogy megveszed, megérkezik, előkapol egy sniccert és lemetéled az előlapot hajtásnál, vagyis inkább tövénél...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet, hogy nem éppen elegáns megoldás, de szerintem frankón elférne a a 2K-s teló az alap tokban...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
[DE2JAY]
senior tag
Nektek mennyire szokott felmelegeni a teló?
elkezdem tekerni rajta a ph-t lefelé (scroll) és jobban melegszik, mint egy kiadós 3D-s game közben! -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Piotrus
üzenetére
2 év gyártói: a nevében is benne van , hogyha rendeltetés szerű használatból eredendő meghibásodás lép fel a vásárlástól számított 24 hónapon belül a GYÁRTÓ vállalja az ingyenes javítást, illetve cserét ha olyan a probléma. Boltnak innentől kezdve nincs köze hozzá

Gsm bolt meg annyi van pesten mint kecskesajtban a fehérje ott van a speedshop kellégánk illetve xxlgsm ha valamivel szűkösebb a tárcád. Én speckó tétől vettem előfizura, mert az nekem jobban megérte. -
Flashhh
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Köszi a linket, ezzel csak egy bajom van nekem
Hogy ki nem állhatom az ilyen bőrtokokat. szerintem nem illik a telefonhoz, no meg hozzam se 
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Tervezem egy S2-es megvételét,de az árak nagyon tág keretek között mozognak.
Mit takar a "2 év gyártói garancia" ? Eredeti Samsung garancia ,vagy meghibásodás esetén csak a bolt foglalkozik vele ?Tud valaki Budapesten korrekt boltot, kedvező áron,hivatalos samsung garanciával?
Előre is köszi!
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok Szerelmeim!

Üdvözöl titeket a legújabb sgs2 klubtag. Ígértem egy élménybeszámolót, hát vágjunk is bele

Doboz kicsomagolása után kb berottyantottam a gyönyörűségtől. Kiveszem ( ugye akksi még nem volt benne) "haha szép dekoráció de hol a telefon?"
eszméletlen könnyű, és vékony és egyáltalán nem gagyi minőség (bár mondjuk sok értelme van ilyeneket írni mert ti is tudjátok).
Oké, jön a 1st bootup: mivel sim nélkül indítottam és wifi sem volt rettentő hamar elindult 15mp kb ( ugye nem volt az a kis telepítő varázsló az elején) Gyönyörű nagy színes kijelző, és most ugrottam fejest a mesés sgs2 de ugyanakkor gyengécske TW4.0 világába
Előző telóm desire volt, így kicsit kellemetlenül ütött az UI a sense után
most vagyok a mindegy, ez legyen a legkisebb probléma kezdem megszokni fázisban. Ugye aki tegnap / tegnap előtt olvasta a röpke kis problémámat a böngészővel az tudja miről beszélek, az már megoldódott, ismét köszönöm azoknak akik segítettek. Most így hogy megint nincs benne sim, se wifi az origo ikonból internet ikon lett földgömbbel
hát ez kész mi?
2 nap nem volt elég a telefonnak CSAK a gyári appokat átfésülni + 4 óránként merültem
de ezt már megszokhattam desinél. első hetekben ott is napi 3x töltés. Samsung világában én még új vagyok, tehát idegen egy kicsit nekem, de a htc+ android kellemesen felkészített.
Amivel nagy haragban vagyok még most is, az a csempés elrendezésű menürendszer, mindig lefelé görgetném az ikonokat, de nem megy
+ számomra kicsit káosz van itt, mert hozzá vagyok szokva hogy abc sorrendbe vannak rendezve az ikonok de itt meg össze vissza vannak dobálva
Valakinek esetleg valami tanács hogy hogy lehet szépen sorba állítani őket? (nem a listanézetre gondolok)
Amiket eddig teszteltem, a desivel fész tu fész:
-Kamera --> na jó, lehet hogy gonosz voltam hogy összehasonlítottam. nem kellett volna...
5 vs 8mp, nagyobb kijelző, tisztább képek (megjegyzem hogy zoomolásnál egyikkel sem voltam elégedett) de most akár mindent el is mondhatnék ami a mobilarénás teszten le van írva a kameráról, mert az úgy igaz. Egyelőre nem tapasztaltam hibát / negatívumot
-Rádió --> sokkal erősebb a vétel, csak pár csatorna recseg ami kb felvidékről jön
-Zenelejátszó--> wáh, itt azt hittem kicsordul a szememből a könny. GYÖNYÖRŰEN szól: tiszta hang, jó basszus, füles nélkül tud üvölteni mint egy kis oroszlán (ugyanakkor nem torzít) füles: jó minőségű. Az énfülemből a fülesek 99%a kipotyog mindig
na ez nem 
-Web böngészés ---> hát ha azt vesszük hogy nem találtam meg samuban hogy hogy kell fellépni internetre
.. amúgy meg ez sem kérdés, nagyobb kijelző, gyönyörű kontraszt, sebesség is kiváló gyári böngészők nekem mindig a tutik, nem a marketről lekapottak. Egyedül annyit sajnálok ami desiben van, hogy zoomolásnál nem igazodik a szöveg autómatikusan a képernyőhöz, ezzel egy kis feketepontocskát generálva magának.
Jut eszembe az előlapi kamera. 2 megapix. arra amire kell több mint tökéletes.
Most így sietős fejjel csak ennyi jut eszembe erről s kis 116grammos tökéletességről, tehát ami segítséget kérnék:
menüben az ikonok valamiféle szempontból való rendezése (abc, kategória, hozzáadás dátuma, gyári/ letöltött)
illetve mivel óvom mint a frissenszületett jézust, és még itthon is a dobozában nyomkodom
kéne rá valami igényes tok. Tapasztalt júzerek tanácsait előre is köszönöm 
Tisztelettel, egy " a világ legjobb telefonjával rendelkező" címmel titulálható boldog ember

-
Kapanyél
őstag
Agile Lock-ot kipróbáltam, de nem tudom hogyan kapcsoljam ki a gyári screenlock-ot. Most egymás után kell föloldanom őket. Hol lehet kikapcsolni a beépítettet? JKay Deluxe van amúgy.
-
Flashhh
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
ez kurvajo

: tuti veszek egy ilyet
csak kár h sztem nem megy rá a 2000mah s hatlapra 
Telleg, letezik mar kulon az uj hatlaphoz gyartott tok ? -
mycso
veterán
Hali, amióta megvan a teló már második alkalommal történt egy kis érdekesség.
Ma reggel, oldanám fel a bill.zárat, semmi....kapcsolnám be, semmi....akku ki-be, majd bekapcs, de semmi....töltőre felrakom, semmi....egy jó félperc után megjelenik a töltést jelző ikon, mellette egy sárga háromszögben egy felkiáltójel.
Csontra lemerült az akku....este olyan 35% körül volt, tehát simán bírnia kellett volna, illetve a múltkori esetnél olyan 58% körül volt este, aztán reggelre szintén ez volt a szitu.
Gondolom valami progi beragadhatott, vagy nem is tudom....azért vicces lett volna, ha dolgoznom kellett volna menni, ez meg nem ébreszt.
Ilyennel találkozott már valaki??? (mind2 esetben más volt a rom és kernel is, tehát nem ennek függvénye)
-
Shummo
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Már én is néztem
Nagyon poénXD -
DonDragonka
őstag
Ez milyen tok már?

-
happy555
aktív tag
-
R2D20208
addikt
válasz
adodaniel
üzenetére
A CWM-ben van egy opció. Backup/Restore. Ha nyomsz egy Backupot, akkor lement mindent, ahogy a telefonod a jelenlegi állapotában van. Így ahogy most van. Mindent. Ha vissza akarod hozni, CWM-ből megkeresed ugyanígy A Backup/Restore opciót, és ott találsz egy fájlt(ha egy mentést csináltál) A mai dátummal, pontos időponttal. És nyomsz egy Restoret. És visszaáll az akkor elmentett állapototdra. (könyvjelzőt, ilyeneket nem tudom, mivel gépen netezek, de gondolom azt is )
-
adodaniel
őstag
#25837: harmadszor is szeretném ebben a segítséget kérni. köszi!
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, feltettem már énis a leomar 2.7.1 et, syjah 1.7.7 kernelel, annyi kérdésem lenne hogy nins boothangom se bekapcsnál se kikapcsnál.. mit kell csinálnom hogy legyen?
-
R2D20208
addikt
válasz
pestibenji
üzenetére
PÜ
-
F-ECT$
titán
Valaki kérdezte, hogy az akksi adatoknál gáz-e ha 50-60% az android op rendszer. Nos ha csak le van téve a telefon, akkor nem az. Nekem pl 13 órája megy a telefonom, ebből 40 perc netezés volt így vagyok 80%-on. A részleteknél az android op rendszer 62%, a kijelző 17%, a többi 10% alatt.
-
Szafi77
tag
válasz
pestibenji
üzenetére
A Sync Now Widget 215 Ft a marketen. Ennek ellopásában kérsz segítséget, egy nyilvános fórumon? Mondjuk ki mennyit ér ...
Ha lopsz, lopj diszkrétebben, és használd a Googlet-t ...
-
az azért biztató

-
lefkosia
őstag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
20-30 mp alatt fog stabil jelet, bár a belvárosban egy kicsit több szokott lenni, de semmikép nem kell 6 percet várni. Én ezt tapasztaltam.
-
-
lefkosia
őstag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Én a sygic navigációt, és a szokásos igo-t használom. Véleményem szerint ezek a legjobbak. Tökéletesen fut rajta, hamar talál jelet, nem úgy, mint a sgs1-en.
-
nem tudtok rá valami jó navigáciot?

egyébként hogy működik rajta?
mert az LG Optimus 2x-en állandóan elvesztette a műholdakat! -
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji
üzenetére
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
[THEME] ★ HoneyDroid THEME - Universal Theme - Odexed - Full - New ★
Works with any Official Rom and any version of Android (2.3.3, 2.3.4 and 2.3.5)
-
creed2
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem KIES-el 2.3.4-re...
Azóta, a "barátaim most" widgetről egyesével eltűnnek az embereim. A telefonkönyvemben minden ok. Visszapakoltam őket, majd újra... Majd újra vissza, és újra egyesével eltűnnek.
És marad az üres widget... Ez bug???
Help!

-
Biohazard95
csendes tag
ja csak elszált mindenem elfelejtettem menteni de kies el volt egy mentés névjegyekröl
de nem megy vissza azzal sem =/ na mind 1
telefonnal sikerült meghülyíteni a google fiókot... kiakartam törölni a névjegyzéket mert minden névjegyzék 2x volt meg erre elszánt a sinc a névjegyzékkel azóta -
gyuri2008
veterán
Rootoltam a telefont de bekapcsolás után meg áll a boot képernyőnél

Ez miért van? -
pzstm
titán
válasz
Biohazard95
üzenetére
dug rá sztem simán...bár én Google accountommal szinkronizálok online...kényelmesebb is és "biztonságosabb" is szerintem

mondhatni nem félek én már a felhőtől

-
pzstm
titán
válasz
Biohazard95
üzenetére
nem hinném...szerintem semmilyen...de cáfoljon meg nyugodtan aki tud/akar/mer

-
DjBlero
őstag
na elteszem magam holnapra
mindenkinek müködik minden az a lényeg

jó éjt mkinek
-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
de ki lehet szedni
jkay deluxe settings
lock screen actions azon belül mindegyiket állitsd unlock ra ok
-
Biohazard95
csendes tag
válasz
DjBlero
üzenetére
Köszönök szépen minden segítséget bár a márket elég bizonytalan majd megbarátkozom vele
!
Üdvözlettel : Biohazard
Annyit amugy megkérdezhetek hogya fel akarom oldani a képernyőt akkor ha lefelehúzom nem old ki ,ha jobra akkor zenelejátszó, ha balra akkor kamera,lentről fel zenelejátszó ezt nem lehet valahogy kiszedni marha idegesítő ... -
Tudtok segíteni, hogy tudnám az órát visszaállítani a töltésjelzés mellé, mert csak úgy eltünt

-
gyuri2008
veterán
Csináltam valami nagy gebaszt.
Egy romot akartam felrakni de valamit nagyon csúnyán elrontottam.
Nem bírom elindítani a telefont,a kezdőképernyőnél lefagy nem csinál semmit.
A recoveribe sem tudok belépni a három gombos bekapcsolással.
Most mit csináljak?
Kérnék szépen gyors segitséget
-
Biohazard95
csendes tag
válasz
DjBlero
üzenetére
Igen sikerült bár vannak gondjaim... WIFI megy rendesen de a market folyton időtulépst ír aztán megjavul.eddig enyi észrevétel.a patch is fent van. (elvileg
).
Köszi egyébként a segítséget
Tényleg nagyon állat egyébként
Amugy valami gáz tényleg van a márketnél nekem eddig ment rendesen...
telepíteni akarok egy app ot és csak várakoztat 5 perce már ill folyton azt írja betöltés -
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
na felment a rom?

-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
a javitást is ugyan igy kell felteni
utána is ráér,csak két bug van a romban azt javitja majd ki
-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
belsöre másold rá,recoveryböl kell telepiteni
-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
ok
szeva Sógi,pedig én azt hitem fun vagy

-
DjBlero
őstag
válasz
Biohazard95
üzenetére
(#25779) R2D20208 javitás v19.1 letöltési link
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szilikon?

(csak egy pelda a sok megoldasbol )

de ezt már megszokhattam desinél. első hetekben ott is napi 3x töltés. Samsung világában én még új vagyok, tehát idegen egy kicsit nekem, de a htc+ android kellemesen felkészített.
csak kár h sztem nem megy rá a 2000mah s hatlapra