Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
Hogy érted azt, hogy nem teljes előlapi?

Nekem kérem Brando-m van és jelentem (azon túlmenően, hogy tökéletesen karc álló pedig minap kapott egy csúszással egybekötött ejtést a padjlórah de semmi nyom nem gravírozódott beléje...) ez bíz befed mindent tetőtől talpig még a kamerát is... Egyedül a home gomb, meg a recsegő van kihagyva...

-
bepe79
addikt
Hát gyerekek, búcsúzni jöttem (meg fogtok ölni
), ma az SGSII-őmet lecseréltem egy iPhone4-re, úgyhogy mostantól másokat zaklatok a problémáimmal.
Tök jó csapat van itt, segítőkészek vagytok, minden eddigit köszönök! 
-
DonDragonka
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ippeg ez az...
A gyökér bírák abba kötöttek bele, hogy nem az egész teló ilyen vékony mert van az alján az a kb. 10%-os rész amin vastagabb... Értem én hogy akkor valóban vastagabb, de mégis...
De kézben biztos nem fogták...Csóri Samsung-os mérnökök rakták volna körbe az antennát, hogy azután meg mindenki rohanhasson gumibugyiért, hogy legyen térereje? Akkor meg abba kötöttek volna bele az Apple-os jogik, hogy ezt Ők találták ki, irgum burgum lenyúta a Samsung, bár ez lehet téves következtetés, mert akkor ezt mint precedenst kihasználva, minden autógyártó egymást perelné legalábbis azok amelyiknél az antenna a tetőre van rakva...

-
ERPY
őstag
Dobhatnál linket nekem a recoveryből feltehető siyah kernel-hez, kipróbálnám. Rohadjak meg nem találom sehol, vagy a link a xar, vagy mást akar leszedni.
Más, Dlev megjelent, ezt írta:
Another update for you guys.
I now have a fully finished, and polished KI3 ROM. The fastest and most stable yet IMO.
And thanks to Criskelo, he figured out and fixed the SystemUI.apk issues so now we will have the same awesome SystemUI.apk, and he also helped me port over the EDT Tweaks to fully work as well.
I could release this ROM, as a "beta" but I dont know how much of y'all would like that.
I really wanna wait for Jkay's mods, and then release a fully finished, polished, and themed, KI3 ROM.
THX Sógi a kernel linket!
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Én annyit megtanultam, h amit tudok (pl. siyah kernel) és kompatibilis a rommal, azt saját kezűleg teszem fel recoveryből, amit meg nem, csak azt a kitchenből, túlbiztosítom magam mindig

Bár hasonló még nem történt velem, amikor anno mindent a kitchenből tettem fel..
Beneveztem egy tokra, még sosem láttam ilyet: [link]
ERPY: Tessék
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Egyszer volt mindösszesen full wipe-om, mikor 2.3.3-ról álltam át 2.3.4-re. Soha nem volt semmilyen problémám sem, és sose teszek fel semmilyen gyári romot se frissítgetések előtt. Odint sem használok, sem semmilyen drivert PC-n. Kiest pedig még soha nem is próbáltam, nem is láttam, azt se tudom hogy néz ki, csak olvastam hogy nem ajánlott.
Egyedül a dalvik cache-t kell törölni, ennyi. -
killerjohn
addikt
ja, hogy rohadjon meg, felraktam a 2.7.0-ra a syjah-ot, erre kitchen-ből a 2.7.1-es frissítést, és teljes fagyás, boot közben lehalt. ideg szétvágot... életemben kb 3-adszor próbálok meg wipe nélkül ROM-ot frissíteni - mindháromszor elvesztettem a ROM-ot (most is 1 napos backupom volt csak...)
-
Sógi
addikt
válasz
LaptopSystem
üzenetére
SGP fóliát használok és nagyon állat, a brando ultra clear is jó lehet,
de az nem teljes kijelzős,ha jól tudom, vagyis nem teljes előlapi...
Na b@sszam meg, van szerkesztés gomb is a világon

-
válasz
DonDragonka
üzenetére
Én noha soha sem mértem,de nem úgy van, hogy 8.49 mm?
Volt már i4 em, hát mit mondjak...egyáltalân nem tünt vékonynak a mostanihoz képest! -
smoli
aktív tag
válasz
Biohazard95
üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni. Én személy szerint még sosem próbáltam.
-
DonDragonka
őstag
Amennyi pénzt ezek a jóvágású mobil gyártók jogászra költenek...

És csak azért, hogy eldöntsenek ilyen életbevágóan fontos kérdéseket...
No az ilyentől tud felmenni az agyvizem
Én nem a jogászokat akarom fizetni azzal, hogy veszek egy ilyen telót hanem a fejlesztőket akik azt valóban megérdemlik...
NoMind1... evvan meg meggy...
-
-
Varszegig
veterán
válasz
Biohazard95
üzenetére
akkor jó

általában az ilyen hibák az usb miatt vannak. Nekem az első odinos frissítés laza 5 menetben ment fel, a víz kivert, szerencsére itt a topicban tartották bennem a lelket
Azóta hanyagolom ezt a f*szom acer laptopot a szaros usb csatijaival együtt (pedig i7, 4g ram meg minden, de hardverisleg egy fos, 3x járta már meg a brnoi szervízt
). Feleségem általam összerakott pc-jével mindig 2 perc alatt megvan az odin, még izgulni sincs időm, és már kész is van
ibenny:Invisible Shield: never again (még I8910-emen volt, szar)
-
ibenny
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
En a Zagg Invisible Shield-et ajanlom, vagy az SGP-tol a Steinheil foliakat (tobbfele is van).
-
Biohazard95
csendes tag
Esetleg még ebben kérheteknék segítséget a root olás fő célja is ez volt de ez nem akar működni és fontos lenne nagyon . tul képpen ntfs adathordozót szeretnék használni a telórol és találtam is egy leírást de ez nem működik

http://www.youtube.com/watch?v=8DHsBO55LWI
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15167790&postcount=41
Legalábbis nekem nem akart . Légyszi segítsetek
-
ERPY
őstag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
-
-
ERPY
őstag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Alu

Mindenféleképpen valami jobb minőségűt ajánlanék. Nekem a Brando ultra clear protector plus nagyon bevált. -
tuti a telefon

fóliát milyet vegyek rá? -
smoli
aktív tag
válasz
Biohazard95
üzenetére

-
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Az Apple bekaphatja! Legalább örülhet, hogy valamivel nyert.
-
Varszegig
veterán
válasz
Biohazard95
üzenetére
egy képernyőkopi az odinról segítene nekünk

-
smoli
aktív tag
válasz
Biohazard95
üzenetére
Kicsomagoltad a zip-et tarba mielőtt betallóztad Odinba???

-
Biohazard95
csendes tag
Elindítottam a telefont a download módban leszedtem a tar fájlt amit megadtál mindenféle hosszabbító nélkül alaplapra rádugtam a telefont elindítottam az odint ugyanugy com4 en írta a telefont mint a képen betallóztam a pda hoz a tar fájlt és nyomtam egy start ot. és pirossal ki írta fent az abalkban hogy failed.ennyi
-
DonDragonka
őstag
Nyert az Apple...

Szánalmasan vicces, vagy viccesen szánalmas... döntse el mindenki maga...
-
smoli
aktív tag
válasz
Biohazard95
üzenetére
Nos akkor mi az a minden amit csináltál?
Lehetőleg lépésről-lépésre.sorry dupla lett

-
smoli
aktív tag
válasz
Biohazard95
üzenetére
Nos akkor mi az a minden amit csináltál?
Lehetőleg lépésről-lépésre. -
smoli
aktív tag
válasz
sanyikk
üzenetére
v12 óta használom a Criskelo romjait, eddig még soha nem volt ilyen gond velük.
Csak gondolom már annyira sürgették a KI3 miatt, hogy nem maradt ideje rendesen kitesztelni, így meg sajna úgy látom a többségnek el sem indul.ERPY
neked hogy sikerült felvarázsolni Criskelot?
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Tegnap előtt még beszélgettem vele, azóta semmi. A fórumon sem volt, privátot sem írt vissza. Lehet hogy dolgozik a romon ezerrel. Ha kész vele megyek arra vissza.
-
Skynet258
veterán
Nem lesz használhatatlan a többi sem, csak az automatikus megnyitás fog az adott böngészőben történni... külön megnyitva bármelyik böngésző használható marad.
Beállítások, Alkalmazások, Alkalmazások kezelése, adott böngészőt megkeresed, "Alapértelmezések törlése" gombra rányomsz. Így lehet levenni bármiről az alapértelmezést. -
ERPY
őstag
Mivel Dlev7 elveszett, már 2 napja nem ad hírt magáról, így felnyomattam én is a Criskelo21-et. Minden oksa vele.
-
dancsuri
veterán
az "Anti" nevü hálózati alkalmazáshoz egy letöltő linket ha valaki adna megköszönném
-
smoli
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Most próbáltam meg feltenni szűz KI3-ra a Criskelo v21-et, nálam is bootlop.

Úgy látom ezt a romot kicsit elsiette, saját fórumában is rengetegen panaszkodnak bootlopra.
Pedig nekem is ez a kedvenc custom romom, de sajna várni kell egy stabilabb verzióra...
-
sanyikk
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én is a szűz KI3-ra tettem a V21-et, de nem indult el.
-
Biohazard95
csendes tag
Köszönöm! Nekiugrok remélem nem sül el semmi balul.
-
Hát nemtudom mi a logika abba, hogy full wipe nélkül ráteszed 2.3.4 (v20)-re a 2.3.5 (v21) -öt

Aki wipe ol annak meg bootlop?

Én wipe nélkül hozzá sem fogok (voltak tapasztalataim), de ha az nélkül megy csak ,akkor várok a következő rom ra. Vagy majd lehet holnap, ha lesz kis időm buzerálni a telót, akkor megpróbálom szűzre feltenni a v21 et. De most nincs kedvem itt 2-3x romolni, ha nem lesz jó.
-
fairi
őstag
válasz
djapor96
üzenetére
mekkora hülyeség,és nincs középutas megoldás?
PC-n nem probléma hogy firefox alapértelmezett, attól tudom a többit is használnivagyis az android esetén alkalmazom az alapértelmezést a többi böngésző használhatatlan lesz?
Hol lehet állítani az alapértelmezést,egyszer megtettem azóta nem láttam az opciót... -
smoli
aktív tag
válasz
Biohazard95
üzenetére
A 3. hozzászólásban találod:
CF-Root-SGS2_XW_XEU_KE7-v4.0-CWM4.zip - [Click for QR Code] (5.96 MB, 33062 views) -
sanyikk
tag
Talán lehet érdemes a KI3-ra feltenni először a Criskelo V20-at, utána erre a V21-et?
-
csabicska
senior tag
Audio Boost mire jò és hol találhatò?
Köszi. -
smoli
aktív tag
válasz
Biohazard95
üzenetére
Itt mindegyiket megtalálod.
-
djapor96
senior tag
Új Batista 2.0 nagyon jól fogyaszt! Korábban nálam szokásos használat mellett ilyeenkorra 50% alatt volt reggel óta a töltés, most 67%....

Habár rajta van a Green Power is.....
-
smoli
aktív tag
-
Biohazard95
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Ehez a rom verzióhoz nem találom a root oláshoz szükséges fájl-t :: I9100XXKE7 Kéremszépen valaki küldje el nagyon megköszönném. -
fairi
őstag
Vmit elállítottam a mobilomon és zavar a végeredmény.
gyári böngészőbe beírom a címet ám azonnal aktiválódik az opera 11 és ott nyitódik meg a weboldal.
gyári böngészőt így nem is tudom használni.
Az kéne hogy mindkettő működjön, de az alapértelmezett az opera 11 legyen. vagyis ne kérdezze folyamatosan melyikkel akarom megnyitni az oldalt, ám ha gyári böngészőt elindítom képes legyek használni. -
laca71
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szia !
A V20-ra tettem fel a V21-et és tökéletesen megy....
Laca
-
Kapanyél
őstag
Hogy tudom visszaállítani a régi Market-et? Segédprogram és egyéb bohóckodás nem érdekel, csak a natív régi app. Megvan ez valakinek .APK-ban?
-
sajp63
tag
SamKiesUpdates
XEO = Poland I9100XXKI3/I9100OXAKI3
1 hour ago -
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Miért ne menne? Nekem megy. Ne nyomj előtte wipe-ot és úgy telepítsd!
-
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji
üzenetére
-
imrus72
tag
válasz
pestibenji
üzenetére
Igen van!

-
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji
üzenetére
Jaj még valami, a legújabb batistában van jkay?
-
sanyikk
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nekem megakadt.
-
pestibenji
senior tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Köszönöm, azt már tudom, hogy 2.3.5, de azt sajnos még nem, hogy alapból hogy néz ki a rom, mert abban az összevágott képben másféle kinézet van, mint a videokban. Tehát még mindig keresek valakit aki csinálna pár screent a stock batista romról! (Köszönöm előre is)
Valaki írta, hogy cwmből is fel lehet rakni, de lehet, hogy hazudott
-
Senkinek sem megy a Criskelo v21?
Most szedem épp, de akkor nem is próbálkozom vele, inkább még várok pár napot

-
bordi10
senior tag
Valaki lenne olyan szíves linkelni egy stock clock.apk-t?
Szerintem kitörölhettem a sys/app-ból, benéztem, azt hittem vmi gagyi óra widget:-) -
Soound
tag
válasz
Axion1
üzenetére
Tegrás játékok: van Chainfire SGS2-re, azok közül a játékok közül ami engem érdekelt, több nem ment, mint ami ment.
CM7: most is van, csak nincs stable rom kint, dolgoznak rajta. Tudomásom szerint nincs olyan ROM ahol a notification bar-ban található elemeket lehetne customizálni.
Milyen romot? pl.: Batista70, Leomar75
-
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji
üzenetére
a .tar fájlok Odinhoz (PDA) tartoznak
-
Axion1
csendes tag
Sziasztok!
Most akarok egy SGS2-re beruházni. Engem olyan infók érdekelnének vele kapcsolatban, hogy a Tegrás játékok futtatása mennyire megoldható? Mert például Defy-re van megoldás (bár ugye az egy szerényebb vas, de a szerényebb Tegrás darabok elfutnak).
Másik ami viszont jobban érdekel, az a CyanogenMod 7. Nekem Defy-n nagyon bejön, veszett gyors és az akkuval is egész jól bánik. Az első posztban nem láttam, hogy lenne S2-re is, de erre van kilátás? Vagy a felsorolt ROM-ok közül melyik a legjobb alternatíva? Nekem tetszik a beépített (tehát nem külső app által elért) gesztus vezérelt lockscreen, vagy éppen a Notification Bar-ra rakható és variálható kapcsolótábla (wifi, gps, bluetooth, stb). Melyik ROM tudja ezeket?
Ja ez ez már OFF, de tudja valaki, hogy erre lehet-e úgy is jelentkezni, hogy nincs még meg a Samum? Ezt nem írja a leírás.
-
pestibenji
senior tag
Három kérdés: Batista 2.3.5? Hogy néz ki alapból? (Nyomathatnátok pár screent pl a notification bar-ról)
.tar kiterjesztésű kernelt cwm appból fel lehet telepíteni a telóra? -
gyl66
tag
Revolution Super theme a leomar kitchen-ben. Már tölthető...

-
sanyikk
tag
Segítséget kérnék, mivel feltettem a KI3-at, ROOtoltam, utána a CriskeloFullRom V21-et tettem fel. Most ott tartok, hogy a telefon nem akar bebootolni. Csak a sárga három szöget látom a Samsung felirattal már vagy 20 perce.
-
-
csabicska
senior tag
Az Ics majd "feltehető"lesz a mi gyönyörüségünkre?
Bocs ha butaságot kérdeztem. -
zeroo5ux
aktív tag
nálam a Criskelo V21 bootloopol, szűz 2.3.5-n is, valakinek esetleg működik?
-
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Köszi a véleményt már en is ide tartozok

Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor már inkább i5, mint ez az i4...

), ma az SGSII-őmet lecseréltem egy iPhone4-re, úgyhogy mostantól másokat zaklatok a problémáimmal.

Nagyon stabil ez a rom, egész nap toltam vele és semmi hiba