Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
Shummo
senior tag
A telenoros garancia az gyáriinak minősül? Hol lehet érvényesíteni?
-
Flashhh
tag
Mindkettobol a pro verzio van fent. A lightflow csak a pro ba tartalmazza a többi progi villogasahoz szukseges cuccost. Nekem sima alapbeallitason van csak engedelyeztem a ledes villogast a nekem szukseges progikhoz. Meg a kisegtio lehetosegeknel azthiszem bekell pipalni a lightflowt es mukodik is. (ja meg a leomaros bln mms.apk van fent)
-
csabicska
senior tag
Ezt az oldalt most találtam:[link]
Szerintem ok. -
R2D20208
addikt
Ezt simán recoveryből ez átirja a csicsaságot feketére. Színezés ZIP et, átalakitott statusbart, overcroll (kék) battery új stb, délután felrakom ok ? Igy alapból sem rosz most. Parancsoljanak

(nekem egyből felment a javitás) Meg Bleronak is. Mijafas.t csináltál?

(#25789) No.01 az álltalános témák, elvileg jók rá. Ki kell egyesével tapasztald.Sógi és én is jópárszor belinkeltük, melyik témák jók minden romra. Keress itt rá keresőben, tuti találsz linkeket.(nekem meló van, ezért nincs időm)
-
No.01
addikt
válasz
R2D20208
üzenetére
Persze persze, de ki tudja az osszes ilyen forumot nyomonkovetni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg en tobbet nem is ismerek
Ha jol ertelmezem akkor elsonek fel kell tenni a ROM-ot Odin-al majd CWM-bol feltolni a Siyah kernelt... (mi volt az eredeti kernel
)Temakat hol talalok majd hozza? (en nem vagyok kek manias, de ez nem is olyan rossz... bar v.mi mas szinesebb szinvilagot lehet jobban elviselnek)
A kivancsisag hajt szoval ha van linked akkor ne tartsd magadba
Igazsag szerint van benne 1-2 dolog amire egyaltalan nincs szuksegem azt majd lehet kiszednem a ROM-bol, de az egy masik hetvege tortenete lesz.
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji
üzenetére
Sokszor nem értik egymást az emberek, de rá se ránts!

Naponta 3-4 rom?
Ez számomra is vicces, mióta kint van KI3, azóta 5 romot tettem fel tesztre, nem hinném, h ez olyan durva lenne 1 hét alatt...
Nem a litening rom, nekem nem hibátlan, nem tetszik az alaptémázása és ahogy azt fent is írtam, még csak jkay+edt+kitchen sincs benne + a status bar ikonokat is növelhette volna, legalább erre a szintre fejlődhetett volna..
Nálam befutó lett leomar+batista+turkbey, de ha már vannak custom romok, akkor azokat ki kell próbálni, és ahhoz, h tudd, h számodra melyik a megfelelő, le is kell tesztelni, elég egyszerű a történet, ha meg van szabadidőm, akkor téged mit zavar, h mivel töltöm?
Pont ezért jó, h vannak akik tesztelnek, sokaknak nincs ideje rá, így legalább tudnak dönteni "látatlanban" is a customök között
(#25774) Flashhh: Össze kell hangolni a bln-t a light flow-al? Mindkettőt használom...Ezek szerint abban a módban lesz a megoldás, ugye?
Hogy állítottad be?
(#25772) No.01: Nem tudok rosszat mondani az akkuidejére, az alapkernellel jó, de én cseréltem siyah-ra és konkrétan nem derült ki, mert nálam élt: 12 órát a lite

-
R2D20208
addikt
10 perc és felrakom ! Utánna csak batteryikont kell cserélni, pl konyhában, és nincs erős színvilág. ha majd hiányzik owercroll izzás, az is megoldható konyhában. Töltöm fel a ZIP et, leteszteltem...A ZIP felrakása után, délután rakok még egy zipet. Akkor jönnek vissza szép színek. És nem csicsa a rom

-
R2D20208
addikt
válasz
DjBlero
üzenetére
Üdv Blero !

No1 : Jól teszed, hisz az egyik legstabilabb és legismertebb rom. Ezt én is elismerem. És jönnek majd rá tuti a ténák. Amúgy az XDA-t sok rommer megunja. Rengeteg kritikus jár fel, és belefáradnak. Tudnék soroolni párat, SGS- en is volt több. Inkább egyéni "fanoldal"- t csináltak..
-
R2D20208
addikt
-
WaterWave
veterán
üdv blero... kurvareggel van még
DDDDDDDD -
P3Dr0
senior tag
Szerintetek miert van hogy 2.3.5+darky rom2-nel ha hasznalom a gps-t allo helyzetben is azt mutatja mintha mennek? pl. google maps es emellett eleg pontatlan.
Eddig nem volt ilyen gond.
Valaki megnezne akinek hasonlo konfigja van?
Vagy a darky ban rossz valami vagy a 2.3.5-ben van gebasz.
2.3.4-modem file-t lehet keverni a 2.3.5-el?
(ha a wifi is gyengebb es meg a gps is pontatlan akkor a 2.3.5-el van hiba) -
Berguson
tag
válasz
andrew01
üzenetére
Szia!
Az én telóm nem volt meleg,de valami eléggé gyorsan lemerítette! Ellenben most feltöltöttem,4 órája zenét hallgatok rajta (PowerAmp nagyon jó zenelejátszó...igaz kicsit "pöcsölős" volt a beállítása,hogy minden zene hangosan,és az én fülemnek megfelelően szóljon rajta... köszönet a tanácsért PeachMan kollégának!!
már csak egy full verziót kell hogy találjak belőle!) volt egy kis netezés is,kb 20perc,és most tart az akku 66%-on! Ez szerintem? jónak mondható,főleg hogy kb 2-3órát folyamatosan ment a kijelző is,mivel az eq-t folyamatosan állítgattam,különböző fülesekkel tesztelgettem,és eddig meglepően,de az én "vájtfülemnek" a gyári headset volt a legjobb választás a kipróbált agybadugós headsetek közül! (HPM-77,HPM-70,és egy másik samsung omnia2 headsetje)Üdv.Berguson
-
No.01
addikt
Sogi:
Lite milyen akksi ugyileg?
mellesleg miert nem talalom XDA-n ha mar kint van az uj?
-
pestibenji
senior tag
Néha nem értelek titeket
Nem az a fontos egy romban, hogy megbízható és stabil legyen? Az emberek nagyrészének nincs ennyi szabadideje, hogy naponta 3-4 romot kipróbáljon, illetve azokkal állandóan foglalkozzon, csak az kell nekik, hogy működjön és szép legyen. Erre pedig a litening rom hibátlan!
Pont ezért használtam kb 2 hónapig liteninget, és pont ezért a leghasználtabb rom az összes costum rom közül 
Most Batista70-en vagyok, ezt is nagyon szeretem, a black AOSP témával nagyon szép, de sajnos vannak apró hibái. A térerő és a 3G is viszonylag sokszor elmegy sajnos, illetve az akkuidő is kedvezőtlenebb, mint a litening esetében volt. -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Igy 6ora tavlatban ugy nez ki javult a helyzet. sztem most kezd beallni a 2.3.5-os rom
-
zeroo5ux
aktív tag
ha a lib/modules/fuse.ko fájl a helyén van, akkor utána az ntfs-3g(ehhez kell a fuse modul) fájlt kell a system/bin-be tenni és utána már csak az sh scriptet kell betölteni
ha így nem megy akkor kell feltenni a ninphetamine kernelt lehetőleg a legújabbat.
-
DonDragonka
őstag

-
DonDragonka
őstag
Itt egy program megin...
Az ebben a leírásban található progit javaslom mindenkinek legalább egyszer kipróbálni...
Értem a technológiát ami mögötte van de még is leküldtem az alsó állkapcsom padlóig... -
yoleeka
tag
Feldobtam az új batistát, tényleg jó. Jkay lassan nekem is alap dolog lesz, valami qrva jó cucc, dsp manager is. Viszont ezzel az ntfs támogatással egyenlőre nem tok mit kezdeni. :S Cseszi a csőrömet. Másik kérdés azt hogy az alap asztalt, szal a kezdő képernyőt elforgassa kell valami cucc a telóra? Eddig a sensation rom 1.5 megtette minden gond nélkül.... kellene nekem az is, meg a menüt forgassa meg minden.
-
WaterWave
veterán
nekem az új jkay jön be, nagyon sok mindent tud... nagyon jó cucc...
-
WaterWave
veterán
jó lenne felfogni, hogy mobilnettel 3g-n sokkal többet fogyaszt a telo, mint wifi-vel vagy ezek nélkül...
a sokkal több, az ugy jön ki hogy 3g-vel 1 óra alatt 2% ot, a másikkal 1-1,5%
és ezt ugy, hogy közben nem aktiv a kijelző
ezt egy rommal se tudod jobbá tenni....de lehet venni téglanokiát, amin 150x80 as képernyő van, más konfiggal, az majd jobban fog fogyasztani, történetesen 6 nap / töltés
-
Sógi
addikt
Na miva?

Liteninget 7.0.1-et senki sem tette fel?
-
yoleeka
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
(#25745) DjBlero & (#25746) DonDragonka:
Igen és Igen! köszi srácok
(#25747) djapor96:
Azt meg nem tudtam, mert még nem olvastam el.

amugy ezt az [NTFS támogatós dolgot] amit zerosuxx írt hogy műxik, ez megy nektek? leomar-on 1.7.7-es siyah kernellel nekem nem nagyon akaródzik elindulni, pedig elvileg mindent jól csináltam. ELVILEG!

-
DonDragonka
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
míííjjazhogy nem érdekelne sokakat?

Mindenki inná a szavaid...
De most tényleg szeretjük a benyomásleíró hozzászólásokat, mer hasznosak, hiszen így több szemmel nézhetjük ugyan azt...
-
yoleeka
tag
Leomar rom van még fent, mert nem értem még rá feltenni a batista70-et amit Sógi linkelt. Ebben a Leomar romban van egy dsp manager nevű program, ami zenehallgató lévén nekem nagyon need effect. Mivel ezt a programot nem találtam marketen, így arra lennék kíváncsi, hogy ez letölthető valahonnét? Vagy csak rootolt cuccra való? Vagy be lehet-e szerezni máshonnét is? Vagy valamit mondjon nekem valaki ezzel kapcsolatban plízZZZzzz...
Köszi -
zseko
veterán
válasz
mivan80
üzenetére
A kijelző nálam is úgy tűnt megvételkor hogy sárgás, ugyanazok a tüneteket láttam mint itt leírták: bal oldalt sárgásabb/sötétebb a kép alacsony fényerőnél, homogén fehér képnél, pl. üres böngészőlap. Ám lecseréltem a romot egy héten belül a KH3-ra, ezzel nem látom, és már abban sem vagyok biztos hogy akkor jól láttam-e.. Mindenesetre nincs ez a hiba.
A kamerás dolgot nem ismertem, nem olvastam róla, és én nem szeretem a digitális zoomot, így egy próbán kívül sosem használtam.
Tuti telefon
Meg az arcok is, mikor először meglátják ('aztaq.va mekkora..'
) aztán mikor a kijelzőt meglátják, végül pedig mikor működés közben látják
Bőven a legjobb telefon. Megéri. -
Pszihonaranc
senior tag
wáá imádlak titeket!

mivel nem vagyok az elsőszériás júzerek között, azért gondolom nem érdekelne sok embert az első benyomásom, de majd holnapra pattintok egy- két sort ^^ -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy folyamatos wifi/szinkron mellett. Majd holnap küldök screent aksiról
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
mivan80
üzenetére
Én nem mondhatom magam power usernek Sensation terén, 1 napig volt nálam, már vittem is vissza garira, aztán mivel máshogy nem ment adtam is el. A második dolog hogy SGSről váltottam, tehát az elvárások magasak voltak. Kifejtve:
A Sense tényleg kényelmes, tehát nagyon sok az egyszerűsítés benne, amúgy a felület is szép, de ezeken felül a tárcsázó és egyéb csicsák (a kényelmi integrációkon kívül, mert azok tényleg jók) beszerezhetőek marketről. Persze ez egyéni!
És akkor :
- Az antenna gating felháborított/elszomorított, hogy ilyen tervezési hibája van egy ilyen csúcskészüléknek
- A sense felület addig szép míg be nem lépsz az almenükbe, onnantól még annyi skin sincs rajta mint egy SGS-en.
- [szubjektív] Nekem, nehéz(tömeg) volt egy SGS után.Out of the box összehasonlítva az SGS2vel nekem lassú volt.
Nem éreztem azt a DE JÓ KÉSZÜLÉKEM VAN érzést.
-
scapegt
őstag
válasz
mivan80
üzenetére
Rendben, mindenképpen "jelentek" majd
csak legyen vevő a Sensation-re, hogy minél hamarabb megvehessem az SGS 2-t.Vett valaki a Part Nero GSM-től SGS 2-t? Onnan szeretném és tudom hogy kérdeztem már, de örülnék, ha írna olyan, aki onnan vette és megtudhatnám tőle, hogy tényleg Samsungos garjegyet ad-e a telóhoz.

-
[DE2JAY]
senior tag
Na hy! Eddig inkább read only módban működtem a beköszönésen kívül

A "gyári" (2.3.5) rommal nagyon meg vagyok elégedve, kivéve egy dolgot. Az aksihasználat lehetne egy picit jobb.
Tudtok ajánlani valami olyan kernelt (egyenlőre nem akarom szétrommolni
, majd egy hónap múlva, addig bizonyítson a gyári rommal) ami kicsit kevesebbet eszik?
Custom romot még nem akarok feldobni. Nem akarom megint Romolásfüggő lenni, mint az SGSnél voltam
Úgyhogy ne is ajánljatok! 
Vagy ha normális hogy 2,2 óra kijelzőhasználattal elég sokat nyomkodva 12 óra alatt 30% körülire nyomom a telót? Ha igen kussolktam
Kösz csá!
-
ibenny
senior tag
Ha valaki szeretne mostanaban rendelni vmit a Zagg-com-rol (pl. Invisible Shield-et), szoljon, mert van 2 db 25% kedvezmenyre jogosito kuponom, szivesen atadom.
-
mivan80
aktív tag
válasz
scapegt
üzenetére
Hát azért a Sense, kicsit több mint launcher, szerintem.
Én legalábbis ez alatt értek mindent, amit a HTC hozzáad az alap androidhoz. Az átdolgozott névjegyzéket, az FB klienst, az időjárás widgetet, a képernyőzárat, stb.

De ha lehet, mindeképp kérnélek, hogy amint már egy ideje nyúzod az SGS2-t, ha közzétennél egy összehasonlítást a Sensationnal, azt nagyon megköszönném!

-
mivan80
aktív tag
Én is 1-2 hónap múlva vennék telót, ezen és a Sensationon gondokozok jelenleg, bár megvárom az őszi nagy dömpinget.
Még a fórum indulásának elején (akkortájt sűrűbben olvasgattam) többen panaszkodtak a kijelzőre. Volt vmi foltosodás (nem kiszáradt ragasztó?), meg vmi szürkülés-lilásodás a kijelzőn. Ezekkel mizu?
Ja meg voltak akiknél kattogott a kamera zoomoláskor...
Ezek csak az első szériát érintették, és már javított hibák? Vagy továbbra is ellenőrizendők vásárlás közben, után?
-
zseko
veterán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Jól tetted, hogy ezt vetted!
Két hétig tuti nem kattansz le róla majd, csak evéskor 
-
72mviktor
senior tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Ott az igazság Sógi szavaiban
Amúgy amit leírtál teljesen jó,este töltöd,nappal használod,ennyi 
Smoli
akkor már tudod milyen a pekari
#25724) Laraxior
Maaargiiiit....noooormális?
-
scapegt
őstag
Ma láttam a Corában egy SGS II-t végre élőben, háth...egyből beleszerettem!!
Már csak el kéne tudnom adni valahogy a Sensation-ömet és csatlakoznék hozzátok 
-
DjBlero
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
csak nyomjad ne kiméld,csipog tedd fel tölteni enyi

-
Sógi
addikt
(#25718) Pszihonaranc: 0-ra nem szabad meríteni! Én mindig 5-30% között szoktam rádobni a töltőre, és le is húzom, ha kész, de az sem baj, ha rajta hagyod éjszakára...
(#25720) banpity: Várj kicsit, mert nézem az xfaktort, majd reklámnál

Aztán meg jön a vv is...
De megoldjuk vhogy... -
72mviktor
senior tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Ha arra gondolsz hogy formázni kell e akkor a válasz:nem.Csak kapcsold be és használd

Mondjuk a teljes akksikapacitás eléréséhez szükséges a 4-5 szöri töltés-merités. -
Pszihonaranc
senior tag
köszönöm mindannyiótoknak a szives fogadtatást!

mindjárt kiugrom a bőrömből, megyek is és szétnyomkodom
a világ legjobb telefonja van a kezemben

egy gyorst tanácsot kérnék még azért a júzerektől: akksival mi legyen? tegyem be a telóba és vágjam rá egyből a töltőre? vagy mi a legjobb neki -
72mviktor
senior tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Üdvözlégy

Smoli Nem vadkan
Pekari 
Sógi Eskü alatt vallom

-
DjBlero
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
üdv a csapatban

-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok emberek!!!
Ma végre megkaptam az álmaim vágyát, végre magaménak tudhatom a samsung galaxy s2-t

Csatlakozom a klubhoz el sem hiszem

-
zseko
veterán
válasz
Andris_2
üzenetére
Én két negatívumabb észrevételt tudnék mondani (gyári rommal használom): gyengébb a wifi jel mint pl. a Spicán (WifiAnalyzer-el mérve), kézben tartva méginkább, könnyebb is árnyékolni, és kamerázáskor gyenge fényben belassul, és sokszor fókuszál. Egyébként, baromi gyorsan fellép a wifire. A GPS-t is gyengébbnek/pontatlanabbnak mondják, azt még nem teszteltem le, ám épületen belül is találtam már vele jelet, a Spicával nem nagyon. Ám összességében, ezt az apróságokat leszámítva meg vagyok vele elégedve teljesen.
És mint előttem is írták, más fórumokkal ellentétben itt igencsak kevés hozzászólás szól arról, hogy gond lenne vele. A (majdnem) legtutibb telefon. (csak azért majdnem, mert olyan nem létezik
) -
72mviktor
senior tag
Egy kis tapasztalat azoknak akik szerint a 2.3.5 szivja az aksit.
Reggel 6 kor volt bekapcsolva a teló fullra feltöltve.8-ig wifin volt kevés használattal.8 kor indultam otthonról 3g bekapcs.10-től délután háromig folyamatos mobilnet+gps bent az erdő mélyén!! Az erdőben jópár fotó és két rövidebb videó készült,a fotokat azonnal nyomtam fel a fészbúkra.A gps azért ment folyamatosan mert rögzitettem az utat a google My Track alkalmazással.+ pár rövidebb telefon,cirka 15 perc.És most 55% on áll az akksi!!
Ez szerintem több mint jó
Darky 2.3.5.+sm kernel.Ha valakit érdekel mire képes a My track itt meglesheti.Rögzíti az utat,távot,sebességet,szintkülönbséget.
-
besko65
tag
Sógi!
Köszönöm, feltettem, és naon szupi!!!

-
Sógi
addikt
(#25697) DonDragonka: +1

(#25698) smoli : +1
(#25699) DjBlero: +1

(#25700) Andris_2: Ha van ismerősöd azért próbáld ki vagy menj el vhova ahol meg tudod tapizni, voltak páran akik nagynak találták + gagyinak az anyagát...
Pedig nagyon jól össze van rakva és az anyaggal sincs gond, a súlyáról nem is beszélve..
Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem az a fontos egy romban, hogy megbízható és stabil legyen? Az emberek nagyrészének nincs ennyi szabadideje, hogy naponta 3-4 romot kipróbáljon, illetve azokkal állandóan foglalkozzon, csak az kell nekik, hogy működjön és szép legyen. Erre pedig a litening rom hibátlan!

a világ legjobb telefonja van a kezemben