Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
lefkosia
őstag
A mai napon vennék sd kártyát. 16gb class 6, vagy class 10 érdemes venni?
Árban nem nagy a különbség. Videó felvételnél számít a class 6, illetve a class10? -
djapor96
senior tag
válasz
csabicska
üzenetére
A gyári Ki3-at ezzel rootold, utána a Batista.....nekem úgy simán felment.....
Elvagyok képedve, hogy nektek ilyen gondotok van.....

KAMIKAZE_HUN: dobj már be létszi egy screenshotot az akksihasználatról, mert nekem is ez a rom kernek combo van, de nekem sikerültreggel 6-tól éjfélig 17%-ra meríteni....
-
andrew01
tag
válasz
Berguson
üzenetére
Én pont ma jártam így -- 80 % on föltettem a gépre, másoltam rá pár doksit és zenét.. levettem 82 % -- be a zsebbe.. meló.. két óra múlva ki zsebből.. lemerülve
és jó meleg volt a teló.. az effektus nyilván vmi program /vagy más
/ általi battery drain - ami kiakasztotta a procit.. már nem először fordul elő; egy-kétszer már volt.. csak tudnám mitől jelentkezik ez random ?! Amúgy friss gyári Rom vagyok. -
R2D20208
addikt
Ha valakit érdekel, egykét javitást fogok végezni V19.1 en. esztétikai dolgok. Ha nem volt semmi megváltoztatva rajta, akkor holnap este felrakok egy ZIP - et, csak recoveryből kell feltenni. Majd linkelek képeket miket javitottam. Na jóéjt!
-
smoli
aktív tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Gyors, nem akad, a fentebb említett 2 bug (a fényerőt meg a hangot nem lehet állítani) nálam is jelen van, mást egyelőre én sem tapasztaltam, ellenben a digitális óra kijelzése na meg az ikonkészlete is kifejezetten tettszik!

Ja és lecseréltem a kernelt benne (nem azért mert bármi problémám lett volna vele, hanem mert megláttam a siyah v1.7.8-at, oszt mondom akkor "ha már lúd legyen kövér")

-
R2D20208
addikt
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Feltettem a Ki3 gyari romot,majd rootoltam,majd old bootloader.
Aztan Cwm-bol Batista 2.0,de a boot kepernyonel nem megy tovabb.
Sot ha visszalepek a recoverybe akkor nem tudok ujjabb zippet betallozni.
Mostmar nagyon unom a sikertelenseget.
Eddig mindent jol tudtam.Kb.
-
banpity
tag
Sziasztok

Rég jártam itt.Lenne egy olyan problémám hogy amikor kiveszem bill.zárból és bejön a főképernyő és el szeretnék indítani egy alkalmazást vagy bármit 2x kell rákatt. hogy valami történjen.Ugyan ez ha nem alkalmazás indítok hanem mondjuk lapozni szeretné. Igen régi a rom-om lehet kellene váltani??? Melyiket ajánljátok ????? Előre is köcce

-
Berguson
tag
válasz
üzenetére
Köszi a tippet,holnap még kipróbálom,ha feltöltöttem a telefont!
Hmm érdekes a dolog. Mert pár napja ennél jóval többet ment,és akkor nem merült le ilyen gyorsan! Kb a gépről lehúzva a kikapcsolásig kb 2-3óra telt el,abból az intenzívebb használat kb 1-1,5óra volt! 3g nem használok,csak gsm hálózatot,illetve csomagkapcsolatot használok! wifi nem ment,mert utaztam!
-
Berguson
tag
válasz
Berguson
üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne,hogy csinált-e valakinek olyant a telefonja,hogy zenéket/filmet másoltam a telefonra,kb 2órát volt a gépre kötve,ez idő alatt töltött az aksira. Mikor lehúztam a gépről kb 3/4-ig volt az aksiba!
Elindultam,utaztam kb 1 órát,abból ha neteztem fél órát meg egy filmet kezdtem el nézni. Leszálltam a buszról,hazaértem rá kb 1/2 órára,és a telefonom teljesen lemerült,majd kikapcsolt! Ez sem normális dolog szerintem...! -
kemiii
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan problémám, hogy a külső 32GB-os Sandisk sd kártyám nem tudom fat32-őn kívül másra fozmázni úhy, hogy a teló is lássa. azért lenne fontos mert 2GB+ fájlokat szeretnék rajt tárolni.
-
smoli
aktív tag
Beállítások -> alkalmazások -> alkalmazások kezelése -> gmail -> adatok törlése -> gyorsítótár ürítése
Nekem hasonló szituban így javult meg.
-
pzstm
titán
sziasztok!
Újabb problémám van...
gyári gmail kliens, tegnap óta nem küldi el az emaileket...se új mailt nem tudok küldeni, se válaszolni nem tudok
valami ötlet?

-
lespolish
csendes tag
Sziasztok,
tudnátok abban segiteni, hogy a telefon lekezeli-e a 32 GB-os, Samsung, Class 10 SDHC kártyát? Van valakinek ezzel már konkrét használat során szerzett tapasztalata?
köszönöm a válaszokat!
-
Berguson
tag
áááá ezért szeretnék kipróbálni egy másik sgs2-t.
Beállítási hiba nem lehet,mert dance/mélyhangkiemeléssel hallgattam.(hallgatnám)
Gariba meg fogalmam sincs mikorra lenne meg ha beadnám! Biztos lenne vagy 1 hónap nélküle! El nem szeretném adni,mert ezt leszámítva,imádom.
Másik romot viszont még nem próbáltam... (nem is mernék belevágni) -
zseko
veterán
Elbaxtam egy dolgot, nem indul a telefon. Backupot nem csináltam (minek is...) a recovery meg olyan faxa, hogy mindent tud csak egy dolgra képtelen: file-t másolni
Valaki meg tudná mondani félig szájbarágósan, hogy hogyan lehet ebben az esetben hozzáférni a system mappához, visszamásolni egy file-t? (arról csináltam másolatot) -
R2D20208
addikt
Rajta vagyok 2 napja. A V19.1 es frissités ma jött ki, JKayel, de kollegák az autómata fénynél fc- t mondanak. Én a simán tolom V19, és bejön. Ki voltam repitve 3 napig

(#25536) Sógi Most végeztem meloval. Feltoltam Goát, de 5 óra alatt lekapott 15 % ot a semmire...Visszaraktam V19 et. Most töltöm V19.1 et, kiváncsi vagyok. Ha kell a V19, akkor itt van : Itt mindent leirtam rola. Érdemes átolvasd a topicot ha érdkel. Van akinek bejön, van akinek nem. de ez minden rommal igy van. Nekem nagyon bejön...
-
Totya30
csendes tag
Sziasztok!
Ma este néztem, hogy van e update és megjött a hivatalos 2.3.4 kies-en keresztül. Örültem is neki, már nagyon vártam a gtalk videó hívást. Miután felment a rom sajnos nem tudtam videó hívást kezdeményezni, sem fogadni. Tudtok ebben segíteni, hogy miért fordul ilyen elő?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Zoli
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska
üzenetére
exe-t elindítod és lesz belőle egy tar, amit már be tudsz tallózni.
(#25561) Berguson: Upsz
Ha szar akkor el kell adni...vagy szerviz...vagy beállítási hiba...vagy másik rommal próbálni... 
Csabicskánk már csak ilyen...
Minden amit kérdez, az egy napon belül le volt már írva legalább kétszer... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csabicska
senior tag
Amit az elobb linkeltek bootloadert az egy exe es nem latja az odin.
Mit csinaljak?Koszi. -
törölt tag
válasz
Berguson
üzenetére
SGS-en volt service menü és ott frankón el lehetett állítani a hangot. Szerintem nálad szoftveresen van túlvezérelve a jel ezért torzít minden hangerőn. Megpróbáltál ROM-ot frissíteni? Vagy a service menüben körbenézni?
szervizmenü: *#*#197328640#*#* -> audio/wb/headset/volume (csak óvatosan, ne felejtsd el felírni, mi volt az eredeti beállítás)
csak gondolom, hogy itt lehetne állítani. magam még nem tettem meg, szóval ...
-
törölt tag
válasz
pestibenji
üzenetére
Nekem 56ohm-os fejhallgatóval (Superlux HD668b) elég hangosan és szépen szól. Valami más gond lesz ott.
-
Berguson
tag
válasz
pestibenji
üzenetére
Szia!
24ohm-os sony xb700-al és 24ohm-os sennheiser hd201-el is tesztelve,az eredmény iszonyat szar!

A gyári fülessel is torzít,pedig azzal szerintem nem kellene,mivel nem véletlenül adták ezt hozzá! Megtenné valaki,hogy esetleg egy dance/mélyhangkiemelést beállítana a telefonján egy teszt erejéig,és kipróbálná a gyári fülessel,egy "átlagosabb" dance/club zenével?
Nagyon kíváncsi lennék az eredményre!Köszönöm!
-
Kapanyél
őstag
válasz
pestibenji
üzenetére
Jézus... mi köze az impedanciának ahhoz, hogy jól szól?
-
Drbonci
aktív tag
válasz
Berguson
üzenetére
nyugodtan próbáld ki másik samun azt a fülest , ott sem fog szólni normálisan , amit pestibenji irt ahhoz annyira nem konyítok , lényeg az mindegy hogy S1-2 próbálod ugyanazokat a füleseket fogadják el , tapasztalatból TUDOM , tehetsz bele szabvány 3,5-öst az is csak sokol minőségben fog szólni a legtöbb .
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.A regi boot loadert vki belinkelne?
Odinnal kell Pda reszbe betallozni?
Bocs az ekezetert.
Koszi. -
pestibenji
senior tag
válasz
Berguson
üzenetére
Szerintem van vagy 35ohm impedenciája annak a fülesnek ha ilyen rosszul szól. Ez a teló sztem max 20as de inkább 15ös impedenciájú fülessel szól jól, annál magasabbal biztos, hogy nem fog jól szólni!
Szerk: "while the impedance is at 32 ohms." jól gondoltam, ilyen magas értékkel nem csoda, hogy szarul szól.
-
Berguson
tag
válasz
Drbonci
üzenetére
Köszi a segítséged! De... egy olyan lenne,hogy egy akg dj518 fülesem van,ami iszonyat sokat bír,és sajnos azzal is torzít,még 2-3-4es hangerőn is!
Szóval én azért gondoltam hogy a telefonom rossz,mert ezt a fülest egy erősítővel sem bírtam betorzíttatni,a telefonom meg már halk hangerőn is (épphogy szól) már nagyon torz!
Baromira idegesítő,pláne mert szeretném zenére is használni a telefonom!
Én még abba is belemennék,ha találkozhatnék valakivel Pesten,csak egy pár percre,hogy az ő sgs2 telefonját meghallgathassam...
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero
üzenetére
Még azon gondolkodom, h egy kernel cserét megér-e, de nagyon jól pörög a kerneljével így is...???

R2D2! kösz a turkish linket!
Na miva? Dolgozol netán? 
(#25537) DjBlero : Nekem van egy fényerő szabályozó appom és azzal megy renedsen, de a beállításokban valóban nem...Nem zavar, mert megoldható...
Asszem várjuk a frissítést hozzá, ugye?
Már lementettem kedvencekbe az oldalt 
Eddig csak 2 apró bugy..

-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero
üzenetére
Nálam ua, de nem is érdekel, mert nem használom, csak a csengetés hangerő állítást, az meg megy a fel/le gombbal...
A média hangerőt pedig tudod állítani, ha lejártszol vmit..fel/le gomb
Nekem annyira tetszik, h ez nem fog zavarni, apróságra nem adunk 
(#25530) Drbonci : Jah, de 9! Csak a HP már összekavart kissé...

(#25534) 72mviktor : Ez megér egy próbát!
Dobj majd pár fotót, mert érdekel 
A múltkori ouzos üveges is jópofa volt
-
-
zeroo5ux
aktív tag
Criskelo v22 nagyon gyors, egy reccenés sincs pedig még csak a ninph. 2.1.3 kernelt használja, ajánlom mindenkinek... edt tweaks is vissza került és a bootloop is eltűnt!
-
Berguson
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni arról,hogy egy vadonatúj sgs2-t vettem nemtúl régen. Az eredeti fülhallgatójával is és további másik 2 fülhallgatóval és egy nagyon komoly fejhallgatóval is kipróbálva,valamiért még nagyon halk hangerőn is,de iszonyatos torzan szólnak a zenék rajta,pláne ha a mélyhangkiemelés be van kapcsolva akkor pedig szó szerint élvezhetetlen a zenehallgatás rajta... hibás lehet a készülékem,vagy mindenkinél ilyen ez?
Amilyen szerencsém van,tuti hogy az én készülékemben van a hiba...

Köszönöm a válaszokat!
-
Sógi
addikt
Digitális óra is nagyon bejön benne, bár ez csak egy átszabott app...
+ lockscreen óra is nagyon el van találva...
Rég volt ekkora flessem egy új romtól...törökök...
Az összes ikon át van szabva...bejövős...
Jó a kikapcs anim is! Bootanim is nagyon tetszik, bár semmi extra, de jó...
Statusz bar 7 ikonos. -
Sógi
addikt
válasz
DjBlero
üzenetére
Told fel a azt turkish romot, be fog hallni az agyad tőle, garantálom!!!

(#25520) ERPY : Témázása nagyon tetszik, csicsás, neked nem jönne be...nagyon sok cucc transparent benne + smooth! Eddig többet nem tudok, cf is ok.
(#25521) DjBlero: Told fel, kérlek!

Neked tetszeni fog, sztem! -
freddirty
senior tag
Az új 2.3.5 romokban (dlev,crisk) már sikerült megoldani a gyenge gps és wifi vételt? Csak akkor váltanék ha nem lenne visszalépés a 2.3.4-hez képest.
-
DjBlero
őstag
szép jó estét mkinek

-
ERPY
őstag
Nálam tökéletes, screen off-om van természetesen nekem is.
Ahogy olvasgatom itt a fórumot, sztem egyre jobban az jön le számomra, hogy igenis vannak eltérések a készülékek között. Ugyanazon dolgok nem ugyanúgy mennek azonos felállások mellett.
Uninstalláld a jkay11-et, majd tedd fel újra. Restart, és próbáld ki úgy.
-
Sógi
addikt
Black blue theme universal?
Monkey theme ezt nézd meg, elvileg megy leomaron...
John doe Ez is lehet megy rajta..
Theme for all tw Ezek tuti mennek rajta, nekem az orange simán ment leon...(#25515) ERPY: Kiszedtem a screen off-ot és minden rendben lett...Nem értem...
"Siyah" Blero!

-
-
Drbonci
aktív tag
-
lefkosia
őstag
SD kártyából, melyiket érdemes venni?
Gondolok itt 16gb class 4, 6, vagy 10-es -
Sógi
addikt
Kösz az értékeket! Elsőre kikapcsolt kijelző, és kikapcsolt a teló...

Ondemondban kell lennie vagy performance?
Nálam vmi nem stimmel ezzel a beállítással, mert full kikapcs van, ha elsötétül a kijelző...
(#25483) R2D20208: Ez a turkbey jól hangzik
Merre jártál ember? 
(#25499) smoli: Mesélj! Milyen így 1 óra használat után?

-
Drbonci
aktív tag
batistából vki írja már meg mi zseblámpa progi neve
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Megprobaltam a Black Temat folrakni a KI3-ra de mind hibauzenetet ir ki flasheles utan. Valaki tudna KI3-ra GingerWay temat kuldeni vagy linkelni? Megkoszonnem!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/ általi battery drain - ami kiakasztotta a procit.. már nem először fordul elő; egy-kétszer már volt.. csak tudnám mitől jelentkezik ez random ?! Amúgy friss gyári Rom vagyok.
Amugy jön a javitás, írta Turkbey 

Jajj te Csabicska.Nem előbb felrakod Battistát, majd visszarakod a régi Bootloadert ? ( ez csak kérdés) Miért raktad előbb a bootloadert, majd rá a romot ?

Valaki meg tudná mondani félig szájbarágósan, hogy hogyan lehet ebben az esetben hozzáférni a system mappához, visszamásolni egy file-t? (arról csináltam másolatot)

Ha szar akkor el kell adni...vagy szerviz...vagy beállítási hiba...vagy másik rommal próbálni...
Minden amit kérdez, az egy napon belül le volt már írva legalább kétszer...