Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Google Pixel topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Melyik alkalmazást ajánljátok a fagyasztásra?
Mik azok az alkalmazások, amiket érdemes fagyasztani?
-
HaZse
őstag
válasz
LaptopSystem #25167 üzenetére
Vagy esetleg azért, mert a jó drágalátos magyar királyi forintunk annyit romlott a külhoni devizához képest, mint amennyit esett volna az ára. Amúgy nagy ritkán ki lehet fogni olcsón SGS2-t. Én is így vettem.
-
HaZse
őstag
válasz
DonDragonka #24586 üzenetére
És a MyBackup ROOT-ot használom. Símán lehet vele menteni sőt az SMS-eket is ezzel szoktam átmenteni egyik ROM-ról a másikra.
-
HaZse
őstag
Elmegyek 3 órára és mi minden jött ki azóta. Épp az elmenetelem előtt tettem fel egy Dark Knight Gold v3.5-ös ROM-ot. Szépen visszaállítottam a mentéseimből a cuccokat és épp a fogyit mértem vele.
Remélem megcsinálják majd erre a 2.3.5-ösre a beszélgetés közbeni felvételi lehetőséget.
-
HaZse
őstag
Tud valaki egy leírást, hogy hogyan tudok egyedi %-os akkukijelzést csinálni?
-
HaZse
őstag
válasz
pestibenji #24151 üzenetére
Köszönöm. Jelenleg is a speedmod kernel van fennt. Viszont most csináltam egy ODIN-al feltehető KI4-es gyári ROM-ot ROOT-olva. Ha kell, akkor felteszem valahová.
-
HaZse
őstag
Úgy látom, hogy ebben a fórumban az általam feltett kérdésekre nem tudjátok/nem akarjátok megadni a választ. Azt hittem, hogy azért van ez a fórum, hogy aki segítséget kér, annak adtok is.
-
HaZse
őstag
Erre valaki?
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Melyik ROM-ot tudjátok ajánlani, ami eléggé takarékos. Meg mi annak a widget-nek a neve, ami az aktuális fogyasztást írja ki mW-ban?
Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Peugeot, Citroën topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest