Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
WaterWave #18998 üzenetére
Videót kihangosítva 50%-on (repülő mód) 8 órát tud lejátszani egy teszt szerint. Gondolom 25%-on menne a 9 óra is, 100%-on meg ~6-7 óra.
Nálam olyan 3-5 óra szokott összejönni, de persze ez vegyes használat: nyomkodás, net, videó, játék, gps.
szerk.: rjg - én is: használható, de 6-7 holddal pontatlan egy picit, pedig annyival már nem kellene.
szerk2.: 19000
szerk3.: És sokkal jobb, mint az sgs 1 vagy a wave gps-e.
-
rjg
őstag
az infót. Jelenleg egy Case Mate kemény tokot használok, ami teljesen korrekt, de a telefon alján és tetején nem mindenhol ér körbe a perem, a tiednél pont ez a szimpatikus, leejtésnél mindenhol véd. Csak az a fránya ~ 6 rongy. Ha korábban látom, inkább ezt veszem a Case Mate helyett, az is majdnem ennyi volt, igaz a Speedshopban, magyar számlával.
(#18994) F-ECT$
Azóta láttam a reakciókat, de "nem vissza, hanem előre" szoktam olvasni a fórumot és le voltam maradva másfél nappal.Ennek ellenére fenntartom, amit írtam, sőt, a többiek által belinkelt tracklog alapján azt gondolom, hogy több, mint korrekt a GPS használhatósága.
-
WaterWave
veterán
üdv...
örömmel látom hogy kijött a kh3...
jó hír hogy a szakácsok szerintem erre fogjuk kinyomni az új romokat, nem a kh1-re, rosszhír, hogy lakhatom be újra a cuccot...olvastam gondok vannak egy-két embernél a 3 fileos romfelrakásban kh3 esetében...
pda: CODE_I9100XXKH3_CL479037_REV02_user_low_ship.tar.md5
phone: MODEM_I9100XXKH3_REV_02_CL1050544.tar.md5
csc: GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKH3.tar.md5
pit: u1_02_20110310_emmc_EXT4.pitrootolni meg ezzel: CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH3-v4.1-CWM4.tar
többi sallang mert fölösleges... az efs szar, meg a másik csc fölös...
peace
-
Drbonci
aktív tag
feldobtam ezt a kh3-at , remélem kijön már ebből egy 12 órás üzemidő .
-
Sógi
addikt
Az EFS-hez nem érdemes nyúlni
XDA:
"EFS partíció, ahol a telefon IMEI-számát, a termék kódját és az ilyen tárolják. Ha felülírja, hogy az Odin, akkor elveszíti minden telefon funkciót, és akkor valószínűleg meg kell vásárolni egy új telefont.
Az EFS file tartalmazza valószínűleg csak akkor kell használni a Samsung Service Centerek. Ha nem szervizközpontba alkalmazottként vagy mondtam, öngyilkos, maradj távol bármi, ami a név EFS rajta." -
Sokka
aktív tag
válasz
red6t6 #18983 üzenetére
Te amúgy tudod, hogy mi az, vagy mire való? Ha nem kell, akkor miért tették be a csomagba.
Csabám: és akkor majd mit kell vele tenni? Felrakjuk szépen sorban, és mindenkinek egységes lesz az imei-je. Tudtommal, ha elmászna, ott a több helyre lementett saját mappa nem? Vagy valahogy visszagenerálja az eredetit? Ezt most nagyon nem vágom.
-
red6t6
tag
az efs-t hagyjátok ki, a csc-ből mindegy melyik, a többi a szokásos...
-
Richard!
addikt
4 fáljra számítottam nem 7-re
-
dancsuri
veterán
Ez: "EFS_I9100XXKH3_CL479037_REV02_user_low_ship.tar" mire szolgál?
-
Jadro
veterán
30 dolcsi volt free shippinggel. Egy helyen láttam 25 dollárért + 5 volt a szállítás. Szóval nem jön ki olcsóbban. Ebay volt természetesen.
Nekem semmi gondom nem volt még vele, csak ajánlani tudom. Ez a tok volt eddig a legrövidebb szállításom, cirka egy hét alatt megjött.
KH3 cséndzslog van valahol?
-
bajusz66
aktív tag
A KH3 tudja a videó talkot?
-
dancsuri
veterán
válasz
ForRedGlory #18955 üzenetére
látom azért figyelsz
-
DarkByte
addikt
válasz
ForRedGlory #18955 üzenetére
Neten keresgéltem rá és egyik fickó aláírásában volt hogy i9100 KH3 2.3.5. De akkor ezek szerint valami nem oké ott.
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #18958 üzenetére
Nálam is marad ez a rom és téma, nagyon bejön, gyors, jó az akku és flesh a téma, hovatovább már?
(#18957) hdman: Én is örülök, de néha fárasztó már ez a sok rom
Komolyan már annak örülök jobban, ha két hétig nem jön ki semmi(#18963) richie900812: Szinte megesküdnék rá, h nem, már kezd idegesíteni, h mindig fighyelni kell meg tesztelni
Bár úgy szép az élet, ha pörög
Beszámolót nyomassad majd holnap! Engem csak az akkuidő érdekel...leginkább! -
72mviktor
senior tag
-
DarkByte
addikt
Ez már Android 2.3.5 ha jól látom, ugye?
-
dancsuri
veterán
válasz
ForRedGlory #18947 üzenetére
ja ! akkor a jelszót is írhattad volna mielött elárasztanak a kérésével
KH3 Pass: samfirmware
CF Root KH3: [link]
-
rjg
őstag
Honnan rendelted? E-bayről vagy a gyártótól? Mennyire jött ki szállítással?
Ha már vásárlás
Az elmúlt időben sok pozitív beszámolót olvastam az Ebay-ről, ezen felbuzdulva szombaton beregisztráltam, oda, illetve a PayPal-re is. A Google Navigáció alatt a meglévő 500 mAh-ás töltőm "nem bírta a tempót" és az S2 csak merült, ezért rendeltem egy Samsung I9000 Galaxy In-Car Charger - Dual USB-t. A csomagot tegnap gyűrte be a gyökér postás a postaládámba, csoda, hogy nem vitte el valaki, mert több, mint a fele kilógott. Ma reggel próbáltam ki, ezzel nem merül a gép
. Idén eddig kétszer voltam vízparton, de a telefont vagy a kocsiban, vagy otthon hagytam, nem akartam, hogy ellopják, vagy vízbe - homokba essen. Ezért ugyanattól az eladótól vettem egy vízhatlan tokot, ami a használhatóságot állítólag nem rontja 1 - 2. Ezt jövő hét végén fogom élesben kipróbálni, ezzel nem kell a telefont a parton hagyni, sőt, még egy-két vízalatti képet is el lehet lőni
.
-
Sógi
addikt
És ugye már van cf root is KH3-hoz
(#18937) 72mviktor: 500 - 3500 hufig próbáltam mindent, de örülj, ha 1650-es, bármi is van ráírva...
Blero: szívesen!
(#18949) DjBlero : Nyugi, nem kell az még nekünk, had tesztelgessék
Mi csak hátradőlünk és várjuk az infókat, meg persze a custom romokat
Nem jó neked, amit most feltettél? -
dancsuri
veterán
válasz
ForRedGlory #18941 üzenetére
a Samfirmware-röl is elérhető
-
Richard!
addikt
válasz
ForRedGlory #18944 üzenetére
és is tőttöm.thx
-
No.01
addikt
válasz
Ha ez a 3+1-es amire mar nagyon vartam akkor BIG THX!
-
HardRic
addikt
válasz
Post most csekkoltam és is
Ha nem lenne tökéletes a KG5, bizony feltenném.
-
ForRedGlory
félisten
KH3 Online !! [link]
-
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #18931 üzenetére
Hát igen, mindenféleképpen szűz KG6 full wipe-al, aztán fel a kedvenc romod és menni fog a flash! Nincs 10 perced rá?
(#18932) DjBlero: Ugye jót töltöttél le?
Cogni 1.42-eshez?
Csinálj egy dalvik és cash part wipo-t, hátha segít...
Jah és megy az a fasza boot anim is
EZT TÖLTSD LEEnergy bootanim? Az milyen???
(#18933) HXY : Ez tényleg baromság, h nem kompatibilis a telefonnal! Írj nekik egy levelet! Biztos még nem írták át erre az sw-re...
-
Sokka
aktív tag
Mzsf kűldtem egy privátot. Üdv.
-
Sógi
addikt
-
DeathAdder
veterán
-
72mviktor
senior tag
Szép estét mindenkinek
Rutinos ebay-osokat kérdeznék.[EZ] valós dolog lehet?Ennyiért? -
Robertoq
őstag
válasz
sippet #18900 üzenetére
Megcsináltam a kocsis tesztet, ami már jól sikerült
Az látszik, hogy ahogy reggel is a Bem utca környékén elég pontatlan volt, aztán később magára talált és pl az Árpád hídon még az is látszik, hogy a szigeti lehajtó előtt sávot váltok. Szóval nálam is képes erre
Amit közben néztem, hogy az Árpád hídon 11/11 hold volt és 5m pontosság (vagy kevesebb, 5 egységenként jelez az app). Reggel 6-7-8 hold volt, gondolom ott a magasabb házak miatt kevesebbet ér el, de a lényeg, hogy úgy tűnik minden ok a gps-sel.
Köszönöm a segítséget. -
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #18918 üzenetére
Csinálj full wipe-ot és úgy told fel recoveryből! Aztán cseréld ki a kernelt, tudod mire
Aztán van rá pár király téma is!Revolution rom kitchenből már letölthető Beautiful Honeycomb V2 Revolution 2.5 in app LIVE
Erre vártunk sokan, nagyon fasz@ egy téma! -
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #18913 üzenetére
Hali, nekem hibátlanul ment eddig minden romon, de volt, ahol kellett egy kis trükk!
TBP-vel el kellett távolítanom teljesen a adobe flash playert, aztán írány market és újra letölt+install, ezután mindig ment nekem!
Ajánlom neked az opera mobile böngészőt! Ingyenes és annyit fogyaszt, mint a gyári és persze van kilépés gomb is -
DeathAdder
veterán
Heló.
Ma reggel írtam ezt a hsz-t ,amikor észrevettem ezt a problémát. Később egy másik User válaszolt többek között ,hogy neki minden jól működik.
Később kaptam egy tippet , de a Ti nálam csak utólag telepített alkalmazások mentésére szolgál ,tehát ez a próbálkozás is kilőve.Neked jóm működik/működött a flash?
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #18909 üzenetére
Tedd fel cogni 1.42-őt nin205-el és lesz egy csodaromod, ilyen egyszerű a történet
Mi bajod KG6-al? Ne szállj el lemezzsonglőr(#18911) DjBlero: Mi van veled emberfia?
Tele buggal?
Az alap, lehet, de a főzelék az finom nagyon
Most lenyomom a kh1-ed cf benchel
Szted köhöone hivatalos? -
DjBlero
őstag
üdv mkinek
-
WaterWave
veterán
kh1-re feltettem este a light 6.0-ot
lehet én vagyok hülye de se automatikusan se manuálisan, semmiféleképpen nem ment az usb összekötése a géppel...
vagy drivert keresett vagy egyszerüen nem érzékelte...
fura gyári rommal vagy batistával egyből...
szóval a light 6.0 ot NEM AJÁNLOM!!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest