- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
red6t6 #22766 üzenetére
Nem értem, h akkor miért van az, h első töltésnél szinte 6 órát töltötte az akkut, aztán 2.- nál 5 órát és ez így szépen csökken...
Azért is tudom, h kell neki legalább 10 teljes feltöltés, h érezhetően erősebb lett ezután, mikor még új volt az akku és a telefon...Nem hiszek ennek az írásnak(#22772) 72mviktor : Pfujj, de gáz ez a tok ember
Mondjuk 40 felett már szinte ajánlott
Azt megértem, h egyszer megvédte, de akkor inkább törjön ripityára, minthogy elviseljem hónapokon át ezt a torzítást
NYUG-ALOMLegalább kicsit bepörög ez a punnyadt topic
-
Sógi
addikt
válasz
red6t6 #22762 üzenetére
Ki mondta, h formázom?
Csak 10-15 teljes feltöltés (nem 20órát hagynám a töltőn, mert tudom, h az felesleges) kell neki, h bivaly legyen...Érted már?(#22763) gws580: Te komolyan gondolod, h elővennéd ezt a szép vékony telefont egy ilyen tokban és tartanád a kezedben, már ha meg lehet fogni rendesen nyitva azzal a tokkal és kezelni normálisan...?
+x cm...De természetesen megértem és elfogadom, ha neked bejön az ilyen...Akkor inkább egy vékony kemény tok vagy egy silikon, bár az útóbbit is rühelem
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
red6t6 #19832 üzenetére
ennek a fusenak anno az ntfs usb tároló csatlakoztatásához volt köze, nem tudom most mennyire lehet mérvadó (bár örülnék ha működne az ntfs tároló csatlakoztatása)
xtreme: a döntő bíró szerep felvétele másnak se jött be, attók függetlenül hogy igazad van-e vagy sem, mindenesetre elnézést kérek akit ezzel irritáltam de egy én nem személyeskedtem kettő meg túl lehet tekerni a kommenten...(én nem fenyegetek senkit sem ebből már kinőttem)
-
gyl66
tag
-
Sokka
aktív tag
válasz
red6t6 #18983 üzenetére
Te amúgy tudod, hogy mi az, vagy mire való? Ha nem kell, akkor miért tették be a csomagba.
Csabám: és akkor majd mit kell vele tenni? Felrakjuk szépen sorban, és mindenkinek egységes lesz az imei-je. Tudtommal, ha elmászna, ott a több helyre lementett saját mappa nem? Vagy valahogy visszagenerálja az eredetit? Ezt most nagyon nem vágom.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest