- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Régebben játszottam a játékkal, akkor abba hagytam a bugok miatt, most feltettem az 1.03-at, de nem látom hogy lehetne feliratot kapcsolni, ha jól rémlik előtte még magyar felirat is volt, most pedig nem találom, hol kellene keresni?
-
syler123
veterán
Vannak benne izgalmas részek. Főleg amik odalent játszódnak, most nemrég volt hogy sétálgattam valami alagútrendszerben, (valakit meg kell keresni), semmi ellenség nem volt, kifogyott a fejlámpa és egyből ott liheg előttem egy medvedisznóember
3G gyorsulással rántottam el az egeret
Ezt a játékot tényleg fejhallgatóval kell játszani.
-
syler123
veterán
A military-sokat ti megszoktátok ölni? Enemy-nek írja, de nem támadnak rám, ha nem kezdek el lövöldözni. De a cuccaik jól jönnek, csak nehogy később nehezebb legyen, ha ők az ellenségeim.
-
syler123
veterán
User error?
Nem tudom még hogyan lehetne egy telepítőt elindítani, gondolom túl gyorsan kattintottam és e-miatt hibás fileokat másolt a gépre. De az is lehet hogy mellé kattintottam, lehet azért nem indul, most megpróbálom pontosan a játék ikonjára húzni a kurzort...
Nah mind1 újrarakom a game-t, de már rég rossz, ha ennyi buggal indul a játék. Már akkor rossz előérzetem volt, amikor telepítettem a játékot és a folyamatjelző nem működött. De ahogy olvasom a fórumon lesz itt még komolyabb bug is.
=WiNTeR=: Köszi, telepítem is újra, úgysem értem még el sok mindent a játékban.
-
syler123
veterán
Király az új patch, felrakom, mostmár el sem indul a játék
Elindulás után feladatkezelőben látom, hogy 1 seccel indítás után folyamat nem válaszol.
-
syler123
veterán
Ha valaki az első küldetésnél jár lőhetne egy képet hogy hol kellene lennie az artifact-nek, mert nem találom
Lehet hogy nincs is egy bug miatt.
Ugyanitt találtam egy érdekes képződményt, de ezt nem lehet felszedni
-
syler123
veterán
Csak én nem találok meg semmit a játékban?
Hihetetlen komolyan. Az elején a felszerelés nem volt meg, lent a sötétben. Most meg az első küldetés, amikor el kell menni az anomáliák közelében és felszedni egy képződményt, hát nekem ott nincs semmi, ahol jelzi. A gépigény amúgy elég bika 7870 tahitit megizzasztja, le is vettem a nap árnyékot, de majdnem jobb is, amikor be van kapcsolva tiszta recés a fű meg minden. De a fény az jól jönne.
A Shadow of Chernobil-ban minden adta magát, itt nem.
-
syler123
veterán
Jó lenne odakint kipróbálni, de nekem nem nyílik ki az ajtóOké kellett a felszerelésBeszéltem a traiderrel, nyomom az F-et az ajtónál, zárhang és door locked
Ez így eddig gyors menet volt.
Persze lent nem látni szinte semmit a sötétben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest