Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
SzlobiG #1176 üzenetére
Feltehetően én nem fogom.
Viszont ha már teljesen "befejezett" lesz a játék (hónapok múlva?), akkor majd Dezoékat megéri kicsit megtámogatni anyagilag, mert rengeteget dolgoztak vele.
-------------------------------------------------------------------------------
Jó éjszakát kívánok, őrködjetek őrizők!
-
Dhampir
félisten
válasz
SzlobiG #1156 üzenetére
még nem tudom bírni fogom-e
Rosszabb lesz ez, mint a visszatartott hasmenés, ha jönni kell, hadd jöjjön.
Dezowave honlapján Database Error fogad.
-
Akkor elmagyarázom érthetően: mert nem kapnának.
Ha kiadnák, akkor kellene marketing, gyártás, csomagolás, terjesztés stb. ami pénzbe kerül. Így, hogy kiszivárgott, már kevesebbet kapnának, mint amibe ezek kerülnének, ergo ha ingyen adják, akkor jobban járnak anyagilag.
Ezért szvsz aki letölti és végigjátssza (ergo tetszett neki...), annak kutya kötelessége valamekkora összeggel támogatni a fejlesztőket... -
Physicist03
senior tag
Az új információkból ítélve nagyon meglepődnék ha idén megjelenne, de még azt is megkockáztatom, hogy leghamarabb csak 2015-ben jön, ha tényleg rendesen ki akarják adni. Erre az a magyarázat, hogy ha most elkezdik belepakolni a kért dolgokat és javításokat (ami rengeteg idő lesz, mert kicsi a csapat) egy tonnányi bug fog előjönni ismét és azokat megintcsak javítani kell, ami ismét rengeteg idő
Ehhez még hozzájön az is, hogy ha készen is lesz minden, akkor is a GSC dönti majd el, hogy mikor adják ki a játékot, ők meg vagy sietnek vagy nem. Valaki már írta is itt, hogy 2015 karácsony, de így az szerintem teljesen reális is lehet.
-
-
capulet75
addikt
A SoC már régen nem az 1.0 ami kezdetben. Számtalan grafikai mod javítja fel, némelyik nagyon szép. A LA-ban, a képek tanulsága alapján igen tetszetős lesz a látványvilág.
Ha összejön az elképzelésem, akkor lesz egy kis meglepetés a közeljövőben,az LA-t váró közönségnek.
-
PeL
addikt
A Stalker pedig pont jól szerepelt az eladási listákon, a SHoC-ból 1 év alatt kb 1,5 millió ment el, Call of Pripyatból meg 2 milla fél év alatt. Clear Sky-t nem tudom. Előbbi 2009-es adat, utóbbi 2010 májusi. Szerintem ez egyáltalán nem rossz, sőt kiemelkedő. Azóta meg ez a szám biztos hogy még nagyobb. Az meg hogy konzolon jobbak az eladások csupán annak köszönhető hogy a sok noob pc-hez nem értő amerikai kisgyereknek megvették otthonra a konzolt és elterjedt. De ez nem idevaló téma, nem akarok pc vs. konzol flamewart indítani, csak remélni tudom hogy ez a "PC-t minden fejlesztő leszarja" trend változni fog.
-
capulet75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged