- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SaGa59
őstag
válasz
torma1981 #3073 üzenetére
Ha csak ez a vágyad, tedd fel innen a 890 megás darabot. Lecseréli a texturákat és a hangokat. Meg érdemes még a bugfixes-t is, elég jól sikeredett, folyamatosan frissül.
VIGYÁZAT! Mellékhatásként nagyon valószínű, hogy a következős hivatalos patchez újra kell telepítened az egészet és dobhatod a mentéseidet is.
PS: a sweetfx és egyéb dx9 mókoló részei viszont nekem nagyon nem jöttek be. Szerintem nem javított, hanem erősen rontott a kinézeten, de ízlésről nem vitázunk, visszaálltam a "sima" kissé "átfényerőzött" DX10.1-re.
-
Antonius1978
addikt
válasz
torma1981 #3070 üzenetére
Hat en is remelem, hogy az osszes fellelheto fegyvert amit talalnak a SOC modokban atemelik ide.
Mondjuk en nem izgatom magam, ezekkel a fegyverekkel is vegig lehet vinni, de kicsit kiabrandito, hogy csak alap fegyverek vannak benne (mondjuk ez nem teljesen igaz, mert van 2 uj forgopisztoly, amit idaig egyetlen modban sem lattam).Cheesus kosz a valaszt, akkor nem torom magam, azaz, attol fugg, hogy mennyi penzt er ?
En talaltam egy katonai cuccot, csak kb 20-30%-al lehet rosszabb mint a tudos SEVA, mivel lehet venni tudos SEVA-t, ami gondolom jobb mint az alap SEVA es csak 30 ezer.Szoval lehet nem eri meg ujracsinaljam, kiveve, ha nyerek az eladasaval 10-20 ezret.
-
Antonius1978
addikt
válasz
torma1981 #2960 üzenetére
Ez remek hir, de mikor lesz egy kezdo stalkernek 8 ezre, hogy Sidorovicsnal megvegye, foleg amikor azt sem tudja hogy mire jo, es azt sem, hogy kesobb kelleni fog a jatekban...
Ha pedig a laborbol kell visszamenj Szidohoz, akkor sztem tok mindegy hogy bar vagy Szido, 2 palyan kell atvagj, hacsak Veles nem ad jo cuccot, vagy el nem veszed a ladabol az elore megvasarolt stickket. -
rétisün
veterán
válasz
torma1981 #2655 üzenetére
akkor nálam nem jó valami, már feltelepíteni se tudom, mert a játék mappájába csak két fájlt telepít
csinálna valaki egy képet a kibontott telepítő mappáról? nálam így néz ki, 4 fájlt át kellett másolnom a 3rdparties mappába, de továbbra sem bírom feltelepíteni
win7-es gépre nem próbáltam még, de ha neked jó 8.1-en, akkor nem az oprendszerrel van gondja, próbáltam a telepítő által megadott mappába is (c:\program files,stb tudom, hogy az nem javasolt) meg másik partícióra is, de nem jó...
(#2659) Baltoafarkas: "a snorkok is belemennek az elektromosba."
igen, a cementgyárnál a snorrkokat bele lehet csalogatni, amikor a vadász adja az 'írtsd ki a snorrkokat' küldit, nem is kell lövöldözni rájuk.
ja, az másik modban volt, az AMK-ban ott asszem nincs is elektromos anomália
-
törölt tag
válasz
torma1981 #2655 üzenetére
Gondolom itt is megmaradt az a funkció, hogy ha energiaitalt iszol akkor tovább bírod. Vagy keress képződményt.
De az alapjátékban az actor.ltx fájlban a
sprint_k = 0;150;185;180;200;
részt ha megkeresed és egy 0-át írsz az elejére akkor végtelen lesz a futás. Nem tudom itt működik-e. Vagy pedig ha nem akkor vannak trainer progik is amiben végteleníteni lehet. Ha épp nem fagyasztja szarrá a játékot. -
rétisün
veterán
válasz
torma1981 #2575 üzenetére
asszem csak a fegyverhez tartozó config fájl buherálásával megoldható....
-
bluyoo
nagyúr
válasz
torma1981 #2428 üzenetére
Pont arra "panaszkodunk" hogy könnyű ... A hídnál lévő katonákat úgy szedtem le hogy nem lőttek vissza!
A bázisnál már szerencsére nehezebb dolgom volt (meg is haltam 1x2x) de szinte végig pisztollyal ...
A vaddisznókat is egy fejlövéssel le lehet teríteni pisztollyal is. -
Dhampir
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest