- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SaGa59
őstag
válasz
torma1981 #3073 üzenetére
Ha csak ez a vágyad, tedd fel innen a 890 megás darabot. Lecseréli a texturákat és a hangokat. Meg érdemes még a bugfixes-t is, elég jól sikeredett, folyamatosan frissül.
VIGYÁZAT! Mellékhatásként nagyon valószínű, hogy a következős hivatalos patchez újra kell telepítened az egészet és dobhatod a mentéseidet is.
PS: a sweetfx és egyéb dx9 mókoló részei viszont nekem nagyon nem jöttek be. Szerintem nem javított, hanem erősen rontott a kinézeten, de ízlésről nem vitázunk, visszaálltam a "sima" kissé "átfényerőzött" DX10.1-re.
-
Antonius1978
addikt
válasz
torma1981 #3070 üzenetére
Hat en is remelem, hogy az osszes fellelheto fegyvert amit talalnak a SOC modokban atemelik ide.
Mondjuk en nem izgatom magam, ezekkel a fegyverekkel is vegig lehet vinni, de kicsit kiabrandito, hogy csak alap fegyverek vannak benne (mondjuk ez nem teljesen igaz, mert van 2 uj forgopisztoly, amit idaig egyetlen modban sem lattam).Cheesus kosz a valaszt, akkor nem torom magam, azaz, attol fugg, hogy mennyi penzt er ?
En talaltam egy katonai cuccot, csak kb 20-30%-al lehet rosszabb mint a tudos SEVA, mivel lehet venni tudos SEVA-t, ami gondolom jobb mint az alap SEVA es csak 30 ezer.Szoval lehet nem eri meg ujracsinaljam, kiveve, ha nyerek az eladasaval 10-20 ezret.
-
Antonius1978
addikt
válasz
torma1981 #2960 üzenetére
Ez remek hir, de mikor lesz egy kezdo stalkernek 8 ezre, hogy Sidorovicsnal megvegye, foleg amikor azt sem tudja hogy mire jo, es azt sem, hogy kesobb kelleni fog a jatekban...
Ha pedig a laborbol kell visszamenj Szidohoz, akkor sztem tok mindegy hogy bar vagy Szido, 2 palyan kell atvagj, hacsak Veles nem ad jo cuccot, vagy el nem veszed a ladabol az elore megvasarolt stickket. -
rétisün
veterán
válasz
torma1981 #2655 üzenetére
akkor nálam nem jó valami, már feltelepíteni se tudom, mert a játék mappájába csak két fájlt telepít
csinálna valaki egy képet a kibontott telepítő mappáról? nálam így néz ki, 4 fájlt át kellett másolnom a 3rdparties mappába, de továbbra sem bírom feltelepíteni
win7-es gépre nem próbáltam még, de ha neked jó 8.1-en, akkor nem az oprendszerrel van gondja, próbáltam a telepítő által megadott mappába is (c:\program files,stb tudom, hogy az nem javasolt) meg másik partícióra is, de nem jó...
(#2659) Baltoafarkas: "a snorkok is belemennek az elektromosba."
igen, a cementgyárnál a snorrkokat bele lehet csalogatni, amikor a vadász adja az 'írtsd ki a snorrkokat' küldit, nem is kell lövöldözni rájuk.
ja, az másik modban volt, az AMK-ban ott asszem nincs is elektromos anomália
-
törölt tag
válasz
torma1981 #2655 üzenetére
Gondolom itt is megmaradt az a funkció, hogy ha energiaitalt iszol akkor tovább bírod. Vagy keress képződményt.
De az alapjátékban az actor.ltx fájlban a
sprint_k = 0;150;185;180;200;
részt ha megkeresed és egy 0-át írsz az elejére akkor végtelen lesz a futás. Nem tudom itt működik-e. Vagy pedig ha nem akkor vannak trainer progik is amiben végteleníteni lehet. Ha épp nem fagyasztja szarrá a játékot. -
rétisün
veterán
válasz
torma1981 #2575 üzenetére
asszem csak a fegyverhez tartozó config fájl buherálásával megoldható....
-
bluyoo
nagyúr
válasz
torma1981 #2428 üzenetére
Pont arra "panaszkodunk" hogy könnyű ... A hídnál lévő katonákat úgy szedtem le hogy nem lőttek vissza!
A bázisnál már szerencsére nehezebb dolgom volt (meg is haltam 1x2x) de szinte végig pisztollyal ...
A vaddisznókat is egy fejlövéssel le lehet teríteni pisztollyal is. -
Dhampir
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Brave
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest