- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Tudtok összefoglalót, hogy mit kell letölteni a játékhoz? Milyen patc, meg magyarítása van?
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Megint elakadtam.
A barkeephez hogy lehet lemenni? Már mindent körbejártam, de nem lelem.
-
Vladi
nagyúr
patchet nem lehet máshonnan letölteni? a moddb-ről nem megy.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1955 üzenetére
Én 4670-el tolom. Egész jól elvagyok így.
Darab bugot vagy összeomlást nem produkált.
Viszont nem tudom, hogy kell szereltetni.
Foxnál vagyok, de csak a felsőt tudom javítani és annyi.
-
Vladi
nagyúr
Igen, nagyon átszabták. Szinte rá se lehet ismerni. Tiszta burjánzás van. VAlahogy természetközelibb érzés lett.
Viszont nálam 0 probléma. Komolyan. Se hang, se kép, se lag se összeomlás se semmi. Szerintem az lehet, hogy túl új géppel toljátok. Tudom furán hangzik, de anno még nem voltak ilyen hardvereke. A régebbi cuccokra lett anno a motor optimalizálva és tesztelve.
(#1777) mate3553:
Szerintem jól halad. Inkább napokban, mint hetekben lehetne kifejezni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
M@trixfan #1615 üzenetére
Igen ebben igazad van. A kis műhelyekben tudnak odafigyelni a minőségre. A tömegtermelés megint más tészta.
Sajnos, bár ez itt off, sok esetben pont a tömegtermelés öli meg a minőségi kisipart. Pl: feleségem horgol. Gyönyörű dolgokat, ékszereket stb. Bárki nő látja elolvad. Viszont nem tudja, csak ilyen kínai gagyi árban eladni. Mert a paraszt inkább megveszi a kínai boltban 200-ért, minthogy odaadjon a szép és minőségi dologért 500-at. Aztán előbbiből elnyű 8-at mire a második épp, hogy feslik. Gyalázat.
Aha. Laza 1 nap és lecsorog torrenten.
-
Vladi
nagyúr
Látom megy már a mémelés is.
Micsoda élet van itt. Azért izgalmasak az ilyen idők, a koráai fedora kiadásokra emlékeztet. Akkor mindenki előző nap a mirroroakat vadászta, hogy melyiket "felejtették" nyitva.
egyébként a moddb is monnyonle. Ez nem egy piszlicsáré fegyver skin. Egy komplett rajongó tábor várja. Tehetnének kivételt, hogy hé dezó toljátok fel nyugodtan erre az ftp-re és onnan szedhetik a népek, mer olyan nagy munkát végeztetek.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Barin_Duty #1417 üzenetére
Mindegy is. A hosszú hétvégén tudok ugyis csak játszani vele.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Barin_Duty #1402 üzenetére
2007 óta stalkerezek, hidd el hozzászoktam a bugokhoz.
-
Vladi
nagyúr
válasz
BorgBoss #1358 üzenetére
Kettőn áll a vásár. Ebben a történetben mi játékosok vagyunk többen.
Azért 2003-óta pár ígéretet megszegtek S.T.A.L.K.E.R ügyileg. Jó persze nem csak dezóék, de meg lehetne érteni, hogy frusztráltak a népek. Nem csoda, hogy agresszív mindenki egy kicsit.
Tudod te, hogy milyen egy megszakított közösülés amikor elmarad az orgazmus... naugye.(#1376) Barin_Duty:
Nade kiadás után is fogják csinálni. Elvileg patchelik folymatosan. Akkor meg szinte mindegy, hogy mikor adja ki. Nyilván kritikus hiba ne maradjon, de azon kívül mehet ki.
-
Vladi
nagyúr
válasz
#57770240 #1345 üzenetére
Jó azért nézzük már másként a dolgot. Leírtak egy dátumot. Azért 2014-ben az interneten terjeszteni valamint nem nagy cucc. Ha ebbe is beletörik a bicska...
2-3 nappal ezelőtt oda kellett volna adni 10 nagyobb seedernek a világon, akik megbízhatóak és feltolni 1 db 100 kbyteos torrentet. Kész a kiadás.
-
Vladi
nagyúr
Hm.... S.T.A.L.K.E.R ost-t hallgatok, hogy átszellemüljek. Zónameditáció...
Csak nekem van az az érzésem, hogy ma éjjel nem alszok?
-
Vladi
nagyúr
MI van máááá????
Tesztelném má a magyar szöveget.
Mér nem tolták fel torrentre? Már mindenkinek meglenne.
-
Vladi
nagyúr
válasz
marked one94 #1120 üzenetére
Igazolás minek? Hát leírom én az iskolának, hogy hív a Zóna, akkor hív a Zóna!
Anno középsuliban is így volt. Lyukasórán leugrottunk Gusztihoz a sarki kiskocsmába. Aztán mentünk volna vissza, hogy jön az óra, erre azt mondja Guszti a csapos: Áááá ne menjetek még. Nem lógtok, adok én igazolást, hogy itt voltatok. Itt a blokk, ráírjuk...
-
Vladi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1004 üzenetére
Inkább együtt vadásznék kimérákra a topiklakókkal pl.
Meg klánokba szerveződni, meg egymással harcolni területekért stb. -
-
Vladi
nagyúr
válasz
capulet75 #874 üzenetére
Az túlzás, hogy a legdurvább, meg a legjobb.
Az viszont tény, hogy a leginkább alkalmas a zóna körülményekhez. Elég sokoldalú. Én úgy szoktam, hogy egyet felhúzok pontosságra, egyet tűzgyorsaságra. Ez a fegyverhasználatom 85%-át kiteszi.
Jók a nyugati fegyverek, de alapvetően nem zord körülményekre valóak. A játékban is gyakrabban akadnak pl. Nameg az orosz skuló minden kukában akad, szóval kifogyhatatlan. -
Vladi
nagyúr
Az olvasás még csak szót se érdemel mostanában.
Nade! Mi eszembe jutott, hogy mennyre gyökeresen más volt az a kultúra.
Nézzétek meg a stalker filmet például. Ég és föld, mai szemmel alig lehet ráhangolódni.
De jól esik néha egy másik világszemlélet.Ez a hangulat azért nagyon ott van a sztalkerben. Nem csak az épületek, de az átkos múlt állandó átszivárgása.
Ez az egyik, ami minden tucatjáték felé emeli. Hogy van benne művészet.Ami a magyart illeti, én nem szeretem, hogy ennyire borús. Valahol meg kellene már találni a jó múlt képét és jó jövőképet építeni. ezt bevállalnám himnusznak.
-
Vladi
nagyúr
Ezt azért tartom marhaságnak, mert a könyv és film más műfaj. Ugyan azt a történetet adja elő, de az egyik a fantáziára épít, van tere az aprólékos leírásnak, a másik - még ha lassú is a film - egy vizuális információ halmaz. Plusz akutszikus. Amit egy könyv 10 olvalon mutatat be, szépen kürölírva, az a filmben lehet, hogy csak egy 5-6 mp-es kép.
-
Vladi
nagyúr
válasz
capulet75 #487 üzenetére
Anno 4-5 évet vártunk az elsőre. Kibírod.
Jajj srácok... ne világoljatok már. Mi az, hogy beleszól? Hát egyrészt övé a játék. Másrészt nem hiszem, hogy annyira nagyon beleszól, korrekt, ha terméket akarnak csinálni, akkor a minőségbiztosítás is meg legyen.
Meg aztán mit kért a dezo? Nyugalmat, türelmet. Úgyhogy szícsász...
-
Vladi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #480 üzenetére
Tévecc, de most fáradt vagyok kijavítani.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #441 üzenetére
Ajj megvárják, míg levizsgázok. Az úgy június.
-
Vladi
nagyúr
Így van. AK 47, dragunov és vintar. Kész ennyi fegyverrel már elvagyok. Najó egy shutgun nem árt a dögök ellen, a többi fegyvert csak azért tartom, hogy a sok extra skuló is fogyjon.
(#366) capulet75:
Az már igaz! Hétfőn megjött a játék, csütörtök estére végigvittem. Azon a héten tájékára se mentem az egyetemnek.
-
-
Vladi
nagyúr
Nem lesz akkor interjú?
-
Vladi
nagyúr
válasz
M@trixfan #100 üzenetére
mmo-ban is lehet coop. Nem? Én ezt így tudom elképzel stalker világban, hogy összejövünk 10-en, mindenki fejlesztgeti a cuccát, aztán 1-2 nagyobb küldetésre együtt megy a csapat. Van mesterlövész, meg robbantó meg mit tudom én.
Két nagy csata között meg mindenki csinálja a kis mellékküldiket, hogy cuccot szerezzen. Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest