Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisam
tag
sziasztok Sztalkerek. Honnan tudnám leszedni a Lost Alpha-hoz a magyarítást? Nem találom sehol. :S
-
Grisam
tag
Halihó. Másodszorra is nekifutottam, még csak a 2-es Patch-el. De ezzel is szeretném végigtolni mielőtt felteszem a hármast. Viszont hibával kidob a játék. Mikor mennék át a szeméttelepről a Bárba, viszem az Agroprom-os dokumentumokat a csaposnak kidob a játék töltés közben. Mit csinálhatnék? Ezt írja ki:

-
Grisam
tag
Itt a legújabb pach:STALKER_LostAlpha_Patch_v1.3003 [link]
Azt írja új játékmenetet igényel, a régi mentések nem mennek vele.
-
Grisam
tag
Hali. Hol találom a vagon kulcsot ami Wolf-nak kell? És nem lehet valahol átírni a súlyt, hogy több cuccot tudjunk cipelni?

-
Grisam
tag
Sikeresen elindult a játék, köszi a segítséget. Nem vagyok kezdő Stalker, csak ez a rész új még nekem.
Nem működik a gyorsmentés, gyors betöltés funkció, sőt menüből is hiába mentek, utána nem látni a mentéseket, és mindég elölről kell kezdenem a játékot. Ezt javítja valamelyik pach? Csak mert még javítást nem telepítettem, arra nem volt időm eddig. 
-
Grisam
tag
Hali. Nem ment a játék, pedig annyira vártam, de csak 896Mb-os a videókareszom és nem akart elindulni vele. Így vettem egy 1.5Gb-os videókareszt, de ezzel sem megy. Indítás után fekete képernyő kis ablakkal, benne angol szöveg, hogy a videókareszom nem támogatja a beállíott felbontást, vegyem kisebbre. Na de hogyan, ha nem is látok semmit, minden fekete. Valaki tud segíteni esetleg?
Kártyám gtx480-as és 24"-os monitorom van.
Új hozzászólás Aktív témák

- Anime filmek és sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Jó vadászatot.