- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisam
tag
sziasztok Sztalkerek. Honnan tudnám leszedni a Lost Alpha-hoz a magyarítást? Nem találom sehol. :S
-
Grisam
tag
Halihó. Másodszorra is nekifutottam, még csak a 2-es Patch-el. De ezzel is szeretném végigtolni mielőtt felteszem a hármast. Viszont hibával kidob a játék. Mikor mennék át a szeméttelepről a Bárba, viszem az Agroprom-os dokumentumokat a csaposnak kidob a játék töltés közben. Mit csinálhatnék? Ezt írja ki:
-
Grisam
tag
Itt a legújabb pach:STALKER_LostAlpha_Patch_v1.3003 [link]
Azt írja új játékmenetet igényel, a régi mentések nem mennek vele.
-
Grisam
tag
Hali. Hol találom a vagon kulcsot ami Wolf-nak kell? És nem lehet valahol átírni a súlyt, hogy több cuccot tudjunk cipelni?
-
Grisam
tag
Sikeresen elindult a játék, köszi a segítséget. Nem vagyok kezdő Stalker, csak ez a rész új még nekem.
Nem működik a gyorsmentés, gyors betöltés funkció, sőt menüből is hiába mentek, utána nem látni a mentéseket, és mindég elölről kell kezdenem a játékot. Ezt javítja valamelyik pach? Csak mert még javítást nem telepítettem, arra nem volt időm eddig.
-
Grisam
tag
válasz
Balathruin #4248 üzenetére
ok, kipróbálom úgy. köszi.
Jó lenne már játszani, mert régóta vártam már.
-
Grisam
tag
válasz
Balathruin #4245 üzenetére
Szerkeszteni tudom, de nem engedi menteni a változásokat.
-
Grisam
tag
válasz
Balathruin #4245 üzenetére
Köszi, máris próbálom.
-
Grisam
tag
Hali. Nem ment a játék, pedig annyira vártam, de csak 896Mb-os a videókareszom és nem akart elindulni vele. Így vettem egy 1.5Gb-os videókareszt, de ezzel sem megy. Indítás után fekete képernyő kis ablakkal, benne angol szöveg, hogy a videókareszom nem támogatja a beállíott felbontást, vegyem kisebbre. Na de hogyan, ha nem is látok semmit, minden fekete. Valaki tud segíteni esetleg?
Kártyám gtx480-as és 24"-os monitorom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest