- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Nos én csak a tapasztalatom osztottam meg kiegyeztem velük, fejbe is kólintottak és kaptam 1 perc magyarázkodási időt és minden jól alakult.Volt téma itt a fórumon,hogy nem szép dolog a készítőktől amiért így oldották meg,de ez van ezzel kell beérni.
(#4808) emre nem sok feladat van a freeplay - ben (azt hiszem 4 körül találtam benne)
(#4811) mickemoto Szerintem akkor kellene mikor magához tér a megjelölt és beszélni akarna a vezérrel.
-
-
rétisün
veterán
-
-
-
-
-
' Tzs ,
senior tag
Helló! Rostock 3 pda keresés. 2 simán megvan a vérszívók is halottak, a 3. merre van? A pda jelöl valami zölden de az egy kisebb tér és ott semmi sincs. Gyanús az a stalker aki a kirepülő duty-st megvizysgálja és valakinek beszól rádión. Nem lehet h a 3 pda-t ellopta és náa van?
-
-
Antonius1978
addikt
Nos ugy tunik, hogy az egyedi cuccokat nem engedi javittatni.
Van egy Spas soretes, a 2 Obokan, rovid forgopisztoly, hosszucsovu Magnum, Strelok rucija, ezeket valoban nem lehet javittatni, sem fejlesztteteni.westcoastog ami nalam tuti, az a Szemettelepen a bal kezre eso gyar hatso reszen a kovetkezo epuletben levo kek lada, meg a barban levo, en erre a 2 helyre pakolok.
A hullakat hagyd, ha igy jarsz, hogy eltunnek... -
vhw
addikt
Az átvezető videó utáni lövöldözés megvolt? A Strelok-os földalatti küldetést kidobta? Ha igen, akkor különösebb jelentősége szerintem nincs...
(ha nem adta meg, akkor esetleg nem halt meg a csatában a Mole nevű tag? Ő árulná el az infót/adná a küldetést)
bluyoo: sok sikert a bloodsucker, burer és későbbi talán teljesen ismeretlen förmedvények likvidálásához a kis pötyögtetővel
Egyébként; aki igen hajt a tetőleszakadós befejezésre és felveti a pénz, az megnézhetné, hogy mibe kerülnek a csaposnál a különböző járművek... Sajnos nem valami közlékeny, nem hajlandó elárulni az árat sem, csak elhajt, hogy nincs neked arra pénzed.
Össze csalnám-lopnám egy BTR árát - persze, ha nem lővik szellősre pillanatok alatt AK-val... Illetve nem kell egy hordó benzin, hogy sebességbe rakja. (a kék MTZ kb 50 méterre elegendő naftát tartalmaz telitanknál...) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest