- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Koszonom nektek a valaszt, gondolom kitores volt vagy valami, az urge belehullott a lyukba...
Mivel ugyis holnap lesz idom megint jatszani, megkerdem hogy mit kapunk tole ? Gondolom valami allati jo kepzodmenyt, en erre gondolok...Ha meg valami fegyvert ad, akkor mit ? Aruljatok el, mert lehet nem eri meg nekem ujrajatszani... -
Antonius1978
addikt
Nem, nem errol van szo, kozben rajottem.
Az a fix azt javitja, hogy ne lepjen ki/omoljon ossze a jatek miutan megnyomod az open gombot.
Nalam az volt a baj, hogy 800x600-ban jatszodtam (untam hogy hogy nincs eleg memoria texturanak, hol szaggat, stb) es ebben a felbontasban nem lehet a gombokon kattintani.
Am ha visszatettem 1024x768-ra, akkor siman ment a fix utan.
Aki kapcsolatban all a fejlesztokkel, az vilagositsa fel oket errol a dologrol.
Koszonom.syler123 mert meg nem vagy a kepzodmeny mellett.A kis terkepen fent bal felol latszik, hogy meg par lepest eszaknyugatra kell megtegyel.Egy zold karika mutatja a helyet, nezd ahogy mozogsz, es rajossz.
-
Antonius1978
addikt
Mar a tegnap feltettem a fixet, de sehogy sem mukodik semmi.
Legyszives azt ird le, lepesenkent, hogy te mit hogyan csinaltal ?
Esetleg az is lehet, hogy ott van a kutya elasva, hogy en pl a kozepen kattintgattam, es nem a 7-8 ,4-5, majd ujra 7-8 ora iranyaba.
Na es ha vegigkattintgattal a tarcsan, azaz beutotted a jo szamot, akkor mit kell megnyomni ?
Es te beszeltel vagy kinyirtad a banditavezert ? Mert lehet hogy ez is osszefuggesben van a dolgokkal... -
emre
veterán
Kösz, megvan.
De asszem majd akkor folytatom ha kész lesz és nem fájlonként kell összerakni.
Egyenlöre számomra rohadt idegesítő az egèsz és itt nem a crash-ekre gondodolok.
A hangok szerintem katasztrófálisak egyszerűen azt sem tudom mit hallok és hogy honnét jönnek. Meg a fényeket is képtelen vagyok belőni, nappali viszonyok mellett is gyakran lámpáznom kell mert alig látok valamit. Az meg külön öröm hogy többet kell mászkálni mint a többi háromban együtt és mégsem történik semmi közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest