- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
kislaki92 #2286 üzenetére
Ja várj, rossz érv #1 crash volt.
! [LUA] SCRIPT RUNTIME ERROR
! [LUA] ...e.r. - lost alpha\gamedata\scripts\rand_items.script:161: bad argument #1 to 'unpack' (table expected, got nil)FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : script_engine.cpp
[error]Line : 75
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...e.r. - lost alpha\gamedata\scripts\rand_items.script:161: bad argument #1 to 'unpack' (table expected, got nil)stack trace:
0023:72CE462F xrCore.dll, xrDebug::fatal()
0023:722452A7 xrGame.dll, CDialogHolder:perator=()
0023:71EFAB91 xrGame.dll, CDialogHolder:perator=()
0023:71EF89F0 xrGame.dll, CDialogHolder:perator=()
0023:74739ED2 avcuf32.dll, AvcGetJumpCode()
0023:7268AECE xrLua.dll, luabind::detail::implicit_cast() -
Balathruin
veterán
válasz
kislaki92 #2252 üzenetére
Sajnos nem... Amúgy az ai tényleg eléggé bamba tud lenni, nálam Kordonon hídnál csak az után reagáltak, hogy 3-man meghaltak. Célozni nem tudnak, bár nem akkora baj az, hisz ha eltalálnak jobban akkor akár meg is halhatok, pedig csak veteránon van a játék.
Aréna nálatok működik? Az első menetbe (SPOILER)két kutyát kéne lepuffantani, de nem spawnolnak.
-
bluyoo
nagyúr
-
SaGa59
őstag
válasz
kislaki92 #1653 üzenetére
Nálam is előjött ez a "kockás kéz" effekt, ami nem csak a kézen, hanem a többiek arcán, fején is látszik. Árnyékolási hiba, mert ahogy mozognak ez is változik.
Több iterációval kikisérleteztem: az SSAO minőséget off-ra kell tenni és a DOF-et ki kell kapcsolni, akkor nem jön elő.
Ha be van kapcsolva, akkor sem mindig és néha segít rajta egy alt-tab-os ki-be lépés, máskor meg attól jön elő. Szóval az ányékolás renderelésének a hibája és gyanítom driverfüggő is lehet. Nálam ATI 77xx kártyával jön elő.Egyébként a sebesség (fps) eléggé hektikusan működik. Időnként ugyanazzal a beállítással kb 1-2 fps-t produkál, újraindítva ugyanazzal meg bőven 40 fölött (nem tudom mennyi, de minden és mindenki folyamatosan mozog). DX10.1-es beállíás, az SSAO és a DOF a fenti hiba miatt kikapcsolva, meg a motion blur, mert nem szeretem. A grass shadow kikapcsolva, és a grass density meg a particles távolság lehúzva kétharmad környékére, minden más feltolva. AA kikapcsolva, azt a driverre bízom inkább.
1920x1080. -
Execute
tag
-
Barin_Duty
tag
-
DaemonX
aktív tag
válasz
kislaki92 #1985 üzenetére
Nem, most telepítem újra a játékot.. Az előzőleg leírt módszert próbáltam, hogy az adott dll fájlokat töröltem, amik ki voltak emelve, stb. Meg többféle dolgot, de úgy se működött. Viszont ha feltelepült, akkor megpróbálom. Az általad említett fájlt honnan tudom letölteni?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
kislaki92 #1347 üzenetére
Azért itt senki nem szidja a készítőket. Mindenki tudja mennyi munka van egy ilyen kaliberű projekttel. Amit szerintem az itt "várakozók" honorálni is fognak a saját lehetőségeihez mérten.
De mint fanok nem értjük hogy több év munka (számunkra várakozás) után hogy nem lehet a saját kiadási dátumot tartani.
Egy ISO egy nagyobb torrent tracker-re és szia.
-
M@trixfan
addikt
válasz
kislaki92 #1013 üzenetére
Ezt már akkor olvastam, mielőtt megjelent volna itt a fórumon. Igen ez egy kommunikáció, van egy ilyen olvasata, van igazságtartalma a dolognak. Azért egy GSC ha akarná oda tudná tenni magát, rengeteg konstrukció van üzletileg. Az akaszt ki, hogy néha úgy érzem mintha itt az átlag fórum életkor 13 év lenne. Kb. másban meg sem fordult egy kicsit üzletileg is belegondolni a dologba, hogy a GSC felől is jöhetett egy határozat. Mindetől függetlenül hihetetlen módon várom, fogok is nekeik adományozni valamilyen módon.
(#1050) Balathruin:
A torrent működési elvéből fakadóan ez a felállás szinte tökéletes.
-
PeL
addikt
válasz
kislaki92 #946 üzenetére
Szerintem azzal nem foglalkoztak, ha nem jelentkezik Dez0 akkor megpróbálom elérni valahogy azt megkérdezem miújság van.
(#944) Plazmacucci: Nem értetted meg amit írt
Az a lényeg hogy most ha halasztják is a megjelenést egy évvel újra, akkor sem érnének vele semmit a fent leírt okok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest