Új hozzászólás Aktív témák
-
SchmittFire
csendes tag
válasz
pampalini987 #4078 üzenetére
Vedd még le hozzá talán a textúrák méretét. Engem akkor szokott kidobni ha kifogy a memóriából
-
SchmittFire
csendes tag
-
SchmittFire
csendes tag
válasz
megtorlo222 #3603 üzenetére
hát elméletileg a survarium ez lesz... vagy mi.. én úgy tudom, hogy ha a vostok games játéka sikeres lesz az belépő a stalker 2 fejlesztéséhez már ha visszatudják majd venni a bethesda-tól a licencet. ki tudja.
-
SchmittFire
csendes tag
válasz
sagajr78 #3601 üzenetére
Először is kösz a stash infókat
Nem feltétlen támadó hullámokra gondolok hanem több kisebb egy helyben levő csoportokra ahogy írtad. de ha nem lesz hát nem. lehet hogy csak én nem tudom felismerni egyes mapok célját
Fura egyébként hogy a copban meg ennek pont ellent mondott az egész. többször lehetett találkozni vándorló stalkerekkel banditákkal. Külön élmény volt mikor segíthettem néhány bajbajutott stalkernek akiket megtámadtak mutánsok vagy rablók. Talán ez hiányzik.
ami meg a reputációt illeti akkor az már bukó
. majd patch után újra nekifutok
-
SchmittFire
csendes tag
Sajnos egy kicsit én is így érzek, eléggé üresek a mappok. countryside-on pl agyhalál. vagy a katonai raktáraknál. Még talán az zavar, hogy akkor is rossz a hírem ha rossz embereket ölök meg pl most a reputation-om bad mert nem tudom hány banditát, monolithost, zsoldost öltem meg, ha pedig plust akarok szerezni azt meg gyakorlatilag lehetetlen. pl elvállaltam és megcsináltam a tudósok összes szerezd meg ezt-azt küldijét de semmi emelkedés. meg duty-sok küldijei amik a főszálban vannak azokért sem kapok semmi plust.
de hát ez betudható annak hogy elég befejezetlen állapotban kellett kiadni. sztem 2-3 patch után fel lesznek töltve a helyszínek.
azonban még így sem tudok mérges lenni a játékra, egyszerűen imádom
aprópó valaki tud jó tippet honnan szerezhetnék stash infókat mert van egy két helyszín ahol különösen érdekel mit rejtettek el a ládákban pl countryside-on a hatalmas gödörben lévő kis szigeten a pottyantosban levő ládában mi lehet? (na meg hogy lehet odajutni
) meg forestben annak az elektromosságot szóró monolit féleségnek a tövében levő ládában mit dugtak el?
-
SchmittFire
csendes tag
sziasztok!
megosztottak itt egy changelog-ot. legitimnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest