- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Manualisan torlod, sztalker modra
Elotte mentsd el, jatek ujrainditasnal general egy ujat, szoval majd be kell allitanod megint mindent a defaultrol. -
Z10N
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Reseteld a config.ltx-t, nalam mukodott.
-
Z10N
veterán
13-as Patch ota volt ujabb?
-
Z10N
veterán
Az elobb probaltam volna egy uj jatekot kezdeni, de ugyan ugy toltes utan az asztal fogad semmi nelkul, lehet valami auto-config baja van.
ui: Ahogy gyanitottam, user.ltx torles megoldotta. Viszont nem valami jo moka allandoan ujra configolni

-
Z10N
veterán
Mentest tovabbra sem tolt vissza es kivag az asztalra mindenfele hiba/riport nelkul.
-
Z10N
veterán
Tegnap kiprobaltam. Mar a telepitesnel nem jelezte ki hol tart eppen. A 4 magbol csak 1-t hasznal 100%-n, a tobbi 20-30% malmozik. A gpu-t legalabb kiterheli, viszont a dx10 mod sotet es jatszhatatlan, dx9 alatt szepen fut, de vhol 70-100fps van (zart ter), mashol 20-30 kozott (nyilt terep). Futas kozbe szaggat (10fps), mintha toltene. Tekintve, hogy a bf3 1080p ultra-n megy 40-50fps kozott, high-on 60fps+ ez igy eleg karcsu 7 ev utan.
ui: Tegnap amikor kirpobaltam szepen ment minden, csak egyszer volt bug report
Ma reggel a kave mellett be akartam tolteni egy mentest es eloszor xray crash-sel elszallt, majd utana mar be sem akart tolteni kivagot az asztalra sorban haromszor, tobbet nem probaltam, mert elfogyott a vod.. akarom mondani a kave 
Új hozzászólás Aktív témák

- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elotte mentsd el, jatek ujrainditasnal general egy ujat, szoval majd be kell allitanod megint mindent a defaultrol.
Ma reggel a kave mellett be akartam tolteni egy mentest es eloszor xray crash-sel elszallt, majd utana mar be sem akart tolteni kivagot az asztalra sorban haromszor, tobbet nem probaltam, mert elfogyott a vod.. akarom mondani a kave