- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
Ha megjelenik, 2 hét szabi, intravénás létfenntartó infúzió, lakás ajtó lehegeszt, barátnőt szomszédnak kölcsön ad, stb. Az egeret már most pároztatom, ne hogy kimúljon a túl terhelés miatt
-
capulet75
addikt
válasz
Plazmacucci #794 üzenetére
Simán vinni fogja.
-
-
capulet75
addikt
válasz
Plazmacucci #792 üzenetére
Akkor boldog leszel.
-
-
capulet75
addikt
válasz
Plazmacucci #788 üzenetére
Nem hiszem hogy változtattak a gépigény rovására.
-
-
Vladi
nagyúr
Az olvasás még csak szót se érdemel mostanában.
Nade! Mi eszembe jutott, hogy mennyre gyökeresen más volt az a kultúra.
Nézzétek meg a stalker filmet például. Ég és föld, mai szemmel alig lehet ráhangolódni.
De jól esik néha egy másik világszemlélet.Ez a hangulat azért nagyon ott van a sztalkerben. Nem csak az épületek, de az átkos múlt állandó átszivárgása.
Ez az egyik, ami minden tucatjáték felé emeli. Hogy van benne művészet.Ami a magyart illeti, én nem szeretem, hogy ennyire borús. Valahol meg kellene már találni a jó múlt képét és jó jövőképet építeni. ezt bevállalnám himnusznak.
-
capulet75
addikt
Egyébként az Orosz (exszovjet) himnusz szerintem szép. A legtöbb országnak nagyon pocsék himnusza van. Ruszkiknál még a haditengerészet himnuszát bírom nagyon.
-
capulet75
addikt
válasz
Plazmacucci #774 üzenetére
"Nekem egy E8400-as, régi kétmagos procim van, gyári 3.1 GHz-es órajelen, 8 GB RAM ( 4 GB RAM is elég, de nekem az SDK-hoz kell a többlet) és egy Ati HD 5770 1 GB RAM-os VGA, és ezen 1920x1080-ban szépen fut 30 fps felett."
Ez a cikkben volt, gondolom nem változott azóta.
-
capulet75
addikt
Nagyon tetszenek az új/átdolgozott pályák. Ami nagyon érdekel még az az új történet,
(#774) Plazmacucci: 2 gyors mag meg egy gigás vga +4ram szvsz simán elég lesz neki.
-
-
capulet75
addikt
-
Nah februárban játszhatunk is?
-
westcoastog
veterán
1.hsz próba, egyelőre még száraz és üres, akinek van kedve segíteni írjon.
Ja és megnyitottam a topikot, hajrá.
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #767 üzenetére
Csináld csak.
Nem tilos a bétából?
Jó az a Mustang.
-
westcoastog
veterán
-
Taposo
aktív tag
válasz
westcoastog #764 üzenetére
És ugye tisztában vagy vele hogy ha nem osztod meg velünk a tapasztalataid, annak komoly következményei lesznek
-
capulet75
addikt
válasz
westcoastog #760 üzenetére
Mázlista.
-
Dhampir
félisten
-
westcoastog
veterán
Kaptam meghívót a survarium zárt bétára.
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz
capulet75 #754 üzenetére
Teljesen egyetértek veled!
Azért is említettem a Skyrim-et. Már 90órát a játékban töltöttem és szerintem még a negyedénél sem járok. Óriási bejárható területek , mehet az adok veszek , .... szóval elég jó kis játék. Egy baj van vele hogy nincs benne Kalasnyikov!Szóval csak nem S.T.A.L.K.E.R. hangulat.
-
Dhampir
félisten
Capulet75 és PeL
Köszönöm, ez megnyugtató.
(#754) capulet75
Hát ez az, hihetetlenül jó hangulata van, ha az ember fogékony ilyesmire.
-
capulet75
addikt
Azért is nagy dolog az LA érkezése mert már nincsenek vagy csak alig akadnak ilyen címek mint a Stalker. Hiába a 23468236 x 435345453 felbontás ha a tartalom max 2-3 órára köt le. Minden játék full lineáris, hangulat nulla, és még a mai napig is szívesebben veszem elő a hat-hét éves Shadow of Chernobyl-t vagy az igazi őskövület Heroes III-at mint bármelyik krájziszt vagy aktuális "ezalegjobbjátékavilágonb@z+"-et.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
capulet75 #742 üzenetére
Nincs akkora smile amekkorát ide szeretnék szúrni! Főleg ha Magyarítás is lesz hozzá (sajnos az Angolom egyenlő a 0-val). A S.T.A.L.K.E.R. a mai napig a kedvenc játékom! Amikor cikkeztek hogy leálltak a S.T.A.L.K.E.R. 2 készítésével nem kicsit voltam csalódott! De azt hiszem a Lost Alpha kellően kompenzálni fogja!
Áprilisig meg kihúzom valahogy a "The Elder Scrolls V: Skyrim"-el.
Azt lehet tudni hogy lehet majd megvásárolni? -
capulet75
addikt
válasz
Plazmacucci #749 üzenetére
Igazából a Complete csak egy grafikai kiigazítás meg 78324593745 fegyver. Olyan stuffok vannak benne ami túl könnyűvé teszik a játékot.
-
-
capulet75
addikt
válasz
Plazmacucci #747 üzenetére
Nagyon de nagyon várom már hogy felfedezhessem az új, nagyobb,jobb és szebb zónát. Új kalandok, fejlettebb AL, ect...
-
-
-
capulet75
addikt
nyígás... rinya...
-
Aarpok
őstag
Túl optimisták vagytok ismerve a körülményeket 2020 előtt nem fogtok játszani vele.
-
MATEO6600
őstag
Én amúgy nagyon várom, de ha kell, én tudok várni akár 5 évet is, mindezt CSENDBEN.
Ott van az eddigi 3 rész, csomó moddal, rohadt nagy bejárható területtel, megunhatatlanok. -
bluyoo
nagyúr
Hú gondoljatok bele 2015-re milyen jól fog kinézni!
Alig várom hogy végre feltelepítsem! -
M@trixfan
addikt
válasz
Alienhun79 #729 üzenetére
Úristen! Kontent!
-
válasz
Alienhun79 #729 üzenetére
Ú egy kép! Van több is?
-
Alienhun79
tag
Hát nem unatkoztak a fiuk
[link]
-
M@trixfan
addikt
Abszolút egyetértek, csak én többet Twitterelek egy szem magánemberként
-
capulet75
addikt
Ne várja el senki a AAA címeket megelőző marketingstratégiát. Ezt a projectet lelkes amatőrök készítik, a saját szabadidejük egy részét beáldozva. Az sem baj hogy ahelyett hogy promótálnák hogy holt tartanak, inkább az LA-n dolgoznak.
-
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #725 üzenetére
Dezo megmondta hogy nem akar semmit elspoilerezni a gameplayből. Van már amúgy is gameplay videó kint. Ha lesz kiadó ha nem, akkor is ki fog jönni a mod. Ez is le lett szögezve. Ha lenne kiadó és kapnának előleget az talán felgyorsítaná őket mert pénzért dolgozhatnának a modon. Így viszont a szabadidejüket kell rááldozniuk, az meg írta is hogy kevés van nekik, jobb esetben 1-2 óra naponta. Ilyen ütemben nem csoda hogy nem tudnak haladni, gondolom mindannyian dolgozó emberek, nem tehetik meg azt hogy nem járnak el dolgozni a project miatt. Mellesleg a Skywind csak nincs akkora project mint a Lost Alpha, mivel ott már meglévő, kész dolgokat kell egyszerűen átültetni a Skyrimre, nem ők találják ki a pályákat meg a történéseket mint a Lost Alphánál
-
válasz
M@trixfan #723 üzenetére
A Skywind is egy kurva nagy mod projekt, még is van idejük egy óra gameplayt felnyomni a jutubra. Ők ennyivel jobban bíznának a saját projektükben? Ne értsetek félre, én várom a legjobban az Oblivion Lostot, de aggódok a a játék miatt. Most végül lett kiadójuk, vagy nem? Már erre sem emlékszem
-
M@trixfan
addikt
Nem kell elspoilerezni semmit sem, csak nehány életjel jól jönne mégis. Ilyesmi, hogy éppen min dolgoztak most, üzletileg voltak-e tárgyalások, hír a csapatról, stb... Még a csak lazán kapcsolódó dolgok is jók lennének, mik történtek mostanában a fejlesztők kel, stb...
-
-
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #720 üzenetére
Most mégis milyen infókat vártok nem értem... Amit tudni kell a mod alapjairól már leírták, több interjút csináltak Dezoval, nem tudom ki mennyit olvasott el. Ennyi erővel spoilerezzék el az egész modot mi hol merre van, kit hol mikor kell megölni azt már végig sem kell játszani
Várni kell a modra azt kész. Van millió másik dolog amit lehet csinálni
Ha állandóan ezzel foglalkozik mindenki akkor jó hogy lassan jön. Egyszer csak itt lesz majd, akkor meg úgyis rá lesz kattanva mindenki. Már előre látom a sok üzenetet amiben egymást fogjuk/fogjátok segíteni a sok küldetés-tárgykereség meg miegyéb közben
-
-
M@trixfan
addikt
Beleolvastam a többi magyar fórumba és nem csodálkozom, hogy Dez0wave néha feszülten válaszolt a szokásos "mikor jön már" kérdésekre. Sokan azzal jönnek, hogy mire kijön már nem fogja úgy érdekelni az embereket. Ez oltári nagy hülyeség, minden Stalker fanatikus ezt várja, függetlenül attól, hogy mennyit kell csiszolni rajta és attól csak még jobb lesz a játék. Ezen a fórumon kevésbé pörög a téma, pedig szerintem itt a legkultúráltabb a társalgás.
-
-
capulet75
addikt
válasz
Plazmacucci #715 üzenetére
Szerintem meg azért meg punciznak,isznak mint az állat és szétvannak munka helyett.
-
Szerintem azért ülnek ennyit a projekten hogy a teljes 2013 naptárat ki tudják adni
-
Dhampir
félisten
Köszönöm az infót, már régóta keresem magyar nyelven és papírkönyv formájában. Sokáig bújtam az antikváriumokban is a korábbi Európa Kiadó által gondozott kiadást. Már le is mondtam róla, hogy valaha fantáziát látna benne egy kiadó a mai profitzabáló világban.
Időközben külföldről beszereztem ezt a kiadást Eszperantó nyelven.
Végre ismét kapható magyarul! -
rétisün
veterán
-
kekeeci
senior tag
válasz
capulet75 #623 üzenetére
Elnézést a késői válaszért, de csak most olvastam a kérdésedet.
Tehát: a Sztrugackij testvérek két változatban írták meg a történetet.
Az első a "Piknik az árokparton" (másként - Piknik a senkiföldjén).
A második a Tarkovszkij film forgatókönyve alapján készült "Stalker".
A két kisregény csak a háttértörténetben (Zóna) hasonlít egymásra.
A sztorit nem részletezném, el kell olvasni, annyit elárulhatok, hogy kicsit lassú (oroszos), és a játékhoz a Zóna jelenségein kívül nem sok köze van.
A filmet is meg lehet nézni, főleg ha valaki szereti az orosz (szovjet) filmeket(és ha már Tarkovszkij, nézd meg a Solarist is, az Lem regénye alapján készült)
Egyébként az Európa Könyvkiadó 1984-ben egy kötetben jelentette meg a két kisregényt (ki gondolta volna) Stalker címen.
Online könyvesboltokban, antikváriumokban érdemes keresni. -
capulet75
addikt
-
-
dezowave
csendes tag
válasz
Plazmacucci #699 üzenetére
2008 december 27.-én lett bejelentve, tehát idén karácsonykor lesz 5 éves a project.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged