Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Habugi
addikt
válasz
Execute
üzenetére
Geiger–Müller-számlálós jó reggelt mindenkinek!
Bakker nem mondod? Gyááá, mennyit szarakodtam vele és észre sem vettem, na ezt este megnézem!!

(#3632) dergander:
Csináltam most egy videot, próbáld ki ezekkel a beállításokkal: [link]
Forest, jó sok árnyékkal.
A vgad majdnem ugyan az mint az enyém. FHD-ben nem tudtam megmutatni mert az asszony ül a TV-n, amikor azon tolom a vga még örül is neki, ugye minél alacsonyabb a felbontás annál inkább nő a cpu igény, Stalkernél ez jobban kiüt. FHD-ben cirka 5-7el kevesebb az fps, de nincs olyan helyszín ahol ez érezhető lenne. Az átlag mindig 50körül van a patch óta.Grass shadow OFF, mert az viszont nálam is megöli..!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: nem hallgatok zenét soha játék közben, csak most ez ment a winampban kv mellé..
-
kislaki92
senior tag
válasz
Execute
üzenetére
mert mondjuk nem mostanában akarok újítani... hd 7870 oc + amd fx 6300 3.5 ghz + 4*2 gb 1666mhz ram...én is megvagyok elégedve teljes mértékben...rossz szavam nem lehet
bf 4 fullon meg ilyenek 
majd mondjuk ramot kiakarom bővíteni
mert volt,hogy shoc mod-legendarynál betellettxDDD de akkor elég sok minden ment mellette 

-
Habugi
addikt
válasz
Execute
üzenetére
Nálam pontosan ugyan ez a helyzet, mellévéve hogy egy szálon gyengébb vagyok mint Te.
Majdhogynem mindegy, milyen (1-4éves) VGA-ja van az embernek, az egy mag használat miatt.
Konstans 99-100%-on megy szerencsétlen és ha nagyobb füves/fás területre nézek bekapcsolt grass shadowval akkor 70-80%-ra leesik a GPU használat (és az fps is nagyot zuhan..), ugyanakkor fogom magam és lenézek a lábamra a GPU kihasználtság egyből felmegy 99%-ra.Egyszerűen az a szerencsétlen egy mag nem győzi a saját melóját + kiszolgálni a GPU-t sok esetben. Már 2 esetleg 4 mag használat is ordenáré módon dobna a játék sebességén. Megjegyzem, élvezhető 30-50fpsel is.
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Execute
üzenetére
" A program pedig nem listázza nálam ki a folyamatokat..." Nem tudom meglehet az I7 kavar be neki ....
Nálam mindig gond nélkül futott/fut [link] .
A VGA-m is teljesen kihajtja ~1,5VRAM-al. Most húztam kicsit a VGA-n kíváncsi vagyok ér e valamit vagy maradnak az előző FPS-ek ... -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák

- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ne nyomkodd annyira...xD

a procihasználatnak is többet kéne mutatnia szerintem,még akkor is ha csak egy magot hajt a játék (gondolom mind a 4 magot mutatja együtt 15%-kon a progi) a vga-ról nem is beszélve