- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
aki volt már a föld alatt az írjon rám majd privátban legyenszíves.csak mert nem akarok spoilerezni
-
ZetorGumi
addikt
A torrent nagyon ingadozik.
1 és 250k között minden játszik.
-
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #1790 üzenetére
köszi
-
capulet75
addikt
Ami viszont elképesztően pozitív változás: az anomáliák az eleje óta termelik az artifactokat, a fegyverek nem "kopnak" el 200 lövéstől, az al néhány helyzetben egész jól reagál már (persze van ahol fatálisan hülye).
-
capulet75
addikt
Talán nem spoiler, hisz ez ugyanaz a sztori: Agropormnál (Mole saved) kicsit elméretezték a katonaság által megtámadott stalker csapat létszámát. Gyakorlatilag úgy söprik el a katonákat hogy alig kell beavatkozni.
-
Alienhun79
tag
Egyetértek veled, nagyon süti lett, nálam is mentési gond van, de nem panaszkodom, mert ha a Stalkersoupra tudtam várni sok hónapot mire stabil lett, erre is simán meg teszem.Egy biztos nem így akarták ki adni, hanem sokat akarták teszteltetni szerintem s pont ez lett a vesztük egy kis gyík miatt.Szóval a türelem javítást terem
Süni ne rosszalkodj -
kislaki92
senior tag
senkinek sem feliratozza a játék az átvezetőket meg a beszédeket amit nem beszédablakban nyomtok?
-
rétisün
veterán
a 7zip belebukott a kicsomagolásba
mindenáron el akarta hitetni velem, hogy a fájlok sérültek...úgy néz ki, total commanderrel nem lesz gond.
-
westcoastog
veterán
3. crash...
-
Peat;)
veterán
A modhoz szükséges az alapjáték, vagy már egybe van gyúrva vele?
-
Vladi
nagyúr
Igen, nagyon átszabták. Szinte rá se lehet ismerni. Tiszta burjánzás van. VAlahogy természetközelibb érzés lett.
Viszont nálam 0 probléma. Komolyan. Se hang, se kép, se lag se összeomlás se semmi. Szerintem az lehet, hogy túl új géppel toljátok. Tudom furán hangzik, de anno még nem voltak ilyen hardvereke. A régebbi cuccokra lett anno a motor optimalizálva és tesztelve.
(#1777) mate3553:
Szerintem jól halad. Inkább napokban, mint hetekben lehetne kifejezni.
-
kislaki92
senior tag
egyébként a sztorit most akkor nem teljesen változtatták meg nem?
-
Mate
nagyúr
Csak jövőhéten jön meg a tápom, addig gyengébb vga-m van. Pedig nem fogom kibírni
-
PeL
addikt
Kb 1 órát játszottam vele. Le a kalappal dezoék előtt. Már a Cordon is annyira más hogy szinte rá sem ismerni. Tényleg mintha teljesen új játék lenne. Tényleg látszik rajta hogy sokat foglalkoztak vele, megdöbbentem mennyire kidolgozott már a kezdőterület is. DX10-et hanyagolom mert érezhetően lassú tőle a játék, DX9-ben viszont flottul megy a mostani beállításokkal. Mondjuk a Sun flare tényleg sokat dob a látványon, de inkább játszok folyamatos kép mellett és így sem csúnya
A visszhang meg csak föld alatti részeken van, máshol nem tapasztaltam, de ez nyilván direkt így van megcsinálva. Lépéshangok nálam sincsenek, a crashek miatt meg kár már most teleírni a fórumot, nyilván folyamatosan dolgozni fognak a patcheken, biztos nem fogják így hagyni a játékot. Örülök nagyon hogy végre itt van. Biztos rengeteg órát fogok eltölteni vele.
Ja és spoilerezést lehetőleg hanyagoljuk
-
törölt tag
Ha valaki RadeonPro-t használ , akkor kapcsolja ki az " API monitoring " funkciót .
-
kislaki92
senior tag
nagyon eltalálták ezt a gamet..hangulatos,feelinges,szép...nagyon tetszenek benne a bele vitt ötletek...pl látod a lábadat...ez a betárazás is tetszik
a hibákat meg úgy is javítják..ők is tisztában vannak azzal,hogy patchek kellenek..amiatt a kókler teszter miatt... -
DokiBaxxi
őstag
Nálam FOX-nál semmi gond
SPOILER
Én már a hangáraknál vagyok, információt kell kiderítenem Strelok-ról. Mikor megöltem a csipást csak néztem a fehér füstös emberre, hogy WTF?
Aztán meg megyek, tábortűznél vagyok, erre bespawnol elém 2 stalker
Egyébként elég hangulatos
Lámpát hogy kell bekapcsolni?
-
dangerzone
addikt
Na nálam 92%-on áll a letöltés. Lassan elmerülhetek újra a zóna rejtelmeiben, legalábbis ha a laptop is úgy akarja. i3+7570m power!
-
rétisün
veterán
válasz
westcoastog #1764 üzenetére
csinál egy log fájlt a játék (ahol a mentések vannak, van egy log mappa) annak az utolsó pár sorából többet lehet megtudni, miért crashel.
legalábbis az összes stalker játékban így van, alighanem ebben is, mer' még nem játszom
-
kislaki92
senior tag
If you guys dont have admin priviliges on your pc, then do not install the game to the default program files directory! Install it to an other drive, or an other dir, otherwise you wont be able to save, load, or make screenshots. We will try to find out something for this in the upcoming patch.
Dezodor írta -
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #1758 üzenetére
jah ,hogy még nem vetted fel
-
kislaki92
senior tag
vodkát ne igyatok harc közepén...xD
-
vhw
addikt
válasz
Plazmacucci #1741 üzenetére
Én elég sok lőszert beléjük táraztam, aztán csakazértis felkeltek, hiába fejre ment - hát kést elő és kaszabolás.
Szerintem a három eredeti játék alatt nem használtam ennyit a kést, mint erre a pár zombira -
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #1755 üzenetére
akk elv. vissza Szidorovicshoz
jah meg,nézd meg ,hogy biztos emghaltak e és nem haldokolnak csak!
-
-
-
Telda
addikt
válasz
Plazmacucci #1747 üzenetére
Hol jártál?
Lehet tudok adni közeli mentést. -
frame>24
addikt
Mind3 korábbi Stalkerrel játsztottam, ehhez képest rögtön az első quest 1. artifactját a kezdőhely melletti fűzfás susnyásban nem tudom felvenni...
Elfelejtettem volna valamit? Nem rémlik, hogy a detektor kötelező lenne, ha elég közel megyek, kisülés után meg kéne jelennie, nem?
Crash már volt 1x, dx10 szebb/stabilabb nálam, konfig az adatoknál.
kösz a válaszokat, próbálkozom.
-
Dhampir
félisten
válasz
Plazmacucci #1744 üzenetére
Szó volt róla, hogy gyorsan fogják kiadni a játékot és a javítások majd a későbbiek során, fokozatosan érkeznek, ha jól emlékszem.
-
-
kislaki92
senior tag
1.crash
-
Telda
addikt
válasz
Plazmacucci #1744 üzenetére
Próbálj meg új játékot indítani, ha akkor is kilép, akkor a mentésednek semmi baja.
Rakd újra a játékot.
Nekem is ez volt. -
Remek, az egyetlen mentésem bekakált, betöltés után kilép. Egy órányi játék veszett kárba. Olyan érzésem van, mint mikor a SoC megjelent. Fasza!
-
Mate
nagyúr
Lassan kezdjétek majd el használni a spoiler feliratot
És a képekkel is óvatosan!
A törpével lelőttél egy poént, pedig élveztem volna, ha meglep
-
-
Foxnál nem tudom kiválasztani,mit javítson meg. bug?
-
törölt tag
Mantle támogatás nincs?
-
Muerte
addikt
Ugyanazon a helyen mint az előbbi shot-om volt,sun és grass off megvan a 60 fps,de ha mászkálok nem stabil,kb.47-ig beesik néha.Nem értem miért tartja kerek 60-on mikor vsynch off van nV vezérlőpultból is,meg a játékban is
A látvány így már nem az igazi
A hangok nálam jók,menteni tudtok az F6-tal is,"quick save"
-
capulet75
addikt
Érdekes hogy milyen erőművek mellett problémás a játék, nekem az erősnek éppenséggel egyáltalán
nem nevezhető notin minden gond nélkül fut. -
Balathruin
veterán
Ráncigáltam a gépen én is, hátha jobb lesz.
1333-mas ramokat 1866-ig kitoltam, CPU-t 3900-ról 4400-ra, IGP-t 800-ról 950-re... Hátha javul.
M@trixfan Ki tudja... Lehet nálad is jól fog menni. -
M@trixfan
addikt
Ha ezek után 4870-en tökéletesen fog menni a régi arhitektura miatt akkor nagyot fogok röhögni
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Execute #1682 üzenetére
" A program pedig nem listázza nálam ki a folyamatokat..." Nem tudom meglehet az I7 kavar be neki ....
Nálam mindig gond nélkül futott/fut [link] .
A VGA-m is teljesen kihajtja ~1,5VRAM-al. Most húztam kicsit a VGA-n kíváncsi vagyok ér e valamit vagy maradnak az előző FPS-ek ... -
kislaki92
senior tag
aki a fehér égboltra panaszkodik a sunshadowot lőjje ki
-
Dtomka
veterán
Ahogy a hsz ekből látom eléggé problémás a gém, lehet nem is érdemes leszedni?
- nem lehet menteni
- hangprobléma
- kifagykislaki92
Lehet, hogy még nem tartasz ott mint a többiek, de ne legyen igazam és legyen nálad és másoknál is minden okMi a manó?
-
westcoastog
veterán
Nekem eddig jó, megtaláltam a gépemen legjobban futó beállítást, hang rendbe jött, nem recseg, van kellő fps bőségesen, nemsoká tolom tovább.
-
vhw
addikt
Azért Cordonban azt az idegesítő helikoptert nem kellett volna ennyire erőltetni... állandóan ott alkalmatlankodik a fülsértő hangjával.
-
borovi
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
westcoastog
veterán
Fps nézetben nincs hangja a lépéseknek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest