Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin
üzenetére
Otthon a gepemen fent van Las Vegas, kb 85%-nal jarok vele.A 4-est meg nem lattam, csak YT-os videon.
Sensut
Igazad van, de epp az tetszik nekem a F3-ban, hogy mindenhova el tudsz menni, mindenhol tudsz guberalni, van 200 helyszin, a Stalkerben meg ennek a toredeke, es be sem tudsz menni mindenhova.
Lehet hogy mindig ugyanazokat a cuccokat talalod szinte mindenhol, de ez a Stalkerben sincs maskepp, aztan aki meg szeret minden szart osszeguberalni (pl en) annak mennyorszag
Meg lehet egyedik fegyvereket is kesziteni, csak ossze kell szedni a hozzavalokat.A masik dolog, hogy kulonfele modon tudod beallitani a karaktered, kozelharci bunyos, mesterlovesz, csatar, okostoni stb (UI : az utobbi en vagyok
)
Aztan szabadon mehetsz mindenfele, es azok az osszedolt betonhidak, hazak stb stb nekem jobban tetszenek - jobb a posztapokaliptikus hatas.Aztan lehetnek tarsaid, akiknek ilyen olyan cuccokat adhatsz, stb, aki szereti az ilyen mikromenedzsment bisz-baszolast mint en, annak tokeletes ez a jatek.Ne ertsd felre, nem a Falloutot vedem, de ennek is van erenye, es a Stalkernek is, gyakorlatilag mind2 vilagnak a rajongoja vagyok.M@trixfan talan azert mert csak a 3-assal foglalkoztal ? Kezdd a F1 es F2-vel, nekem a kettes a kedvencem, a 3ik az csak at van ultetve 3d-be, es sok dolgot hozzaadtak, hogy shooter legyen belole.
shield erre en is kivancsi vagyok, az elejen kinyirtam a zsoldosokat, de aztan amikor videot neztem, ott lattam hogy beszelgetni is lehet veluk, igy visszatoltottem az allast (kesobb ok is adnak kuldiket), amikor kinyirtam oket, nezegettem en is az uzenetet, de nem jottem ra hogy hova kell menjek, te ha Sensut utmutatasa alapjan odajutottal, mit talaltal ott ?
Riot Gin feltetted a Satan modjat ?
milyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- iPad topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
milyen ?
shield