- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #33020 üzenetére
Otthon a gepemen fent van Las Vegas, kb 85%-nal jarok vele.A 4-est meg nem lattam, csak YT-os videon.
Sensut
Igazad van, de epp az tetszik nekem a F3-ban, hogy mindenhova el tudsz menni, mindenhol tudsz guberalni, van 200 helyszin, a Stalkerben meg ennek a toredeke, es be sem tudsz menni mindenhova.
Lehet hogy mindig ugyanazokat a cuccokat talalod szinte mindenhol, de ez a Stalkerben sincs maskepp, aztan aki meg szeret minden szart osszeguberalni (pl en) annak mennyorszag
Meg lehet egyedik fegyvereket is kesziteni, csak ossze kell szedni a hozzavalokat.A masik dolog, hogy kulonfele modon tudod beallitani a karaktered, kozelharci bunyos, mesterlovesz, csatar, okostoni stb (UI : az utobbi en vagyok)
Aztan szabadon mehetsz mindenfele, es azok az osszedolt betonhidak, hazak stb stb nekem jobban tetszenek - jobb a posztapokaliptikus hatas.Aztan lehetnek tarsaid, akiknek ilyen olyan cuccokat adhatsz, stb, aki szereti az ilyen mikromenedzsment bisz-baszolast mint en, annak tokeletes ez a jatek.Ne ertsd felre, nem a Falloutot vedem, de ennek is van erenye, es a Stalkernek is, gyakorlatilag mind2 vilagnak a rajongoja vagyok.M@trixfan talan azert mert csak a 3-assal foglalkoztal ? Kezdd a F1 es F2-vel, nekem a kettes a kedvencem, a 3ik az csak at van ultetve 3d-be, es sok dolgot hozzaadtak, hogy shooter legyen belole.
shield erre en is kivancsi vagyok, az elejen kinyirtam a zsoldosokat, de aztan amikor videot neztem, ott lattam hogy beszelgetni is lehet veluk, igy visszatoltottem az allast (kesobb ok is adnak kuldiket), amikor kinyirtam oket, nezegettem en is az uzenetet, de nem jottem ra hogy hova kell menjek, te ha Sensut utmutatasa alapjan odajutottal, mit talaltal ott ?
Riot Gin feltetted a Satan modjat ?
milyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest