- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #33497 üzenetére
Izlom = Iz(ga)lom
Latjatok hogy milyen izgatottan futkosnak es hadonasznakAmugy baromira idegesit, hogy a burernek nem talaltam/tunk egy nagyon jo kifejezo nevet.En vagy 20 szot osszegyujtottem, aztan amikor idom lesz berakom, es lam megszavazzuk hogy melyik legyen, talan valakinek eszebe jut egy frappans elnevezes, ha egyik sem felel meg.
A zsonglor az eleg jo lenne, csak az nem magyar...Az alapjatekban eleg jol vannak elnevezve a mutansok, az oke, habar Saga59 toppantoja sem kutya, ez az izlomnak is szerintem pont talalo a nyurga (bocsi Erdo, de rohogtem hogy legnómoztad oket), Erdo mondjuk leröfizte a husikat, de az is jopofa, meg a csika/cseka is (habar vigyazat, a cseka az valami allambiztonsagi szerv volt a kgb elott ha jol emlekszem
)
A rágcsa is fasza, lehetett volna ugrancs is...
Az alkutya helyett lehetett volna mondjuk csikasz, mert valami farkaskeverekek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest