Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Riot Gin
üzenetére
48. Öt év után, jobb híján, párszor indítottak a fővárosi tanulmányi versenyeken is, de nem voltam túl eredményes. Igaz akkor már csak abból éltem, amit addig tanultam, mert a középiskolában senkit se érdekelt az orosz. Engem felkért az orosz tanár az első órán, hogy ne látogassam az óráit, mert csak unnám magam, azzal meg zavarnám a többieket. Aztán ez véget ért negyven éve és egészen addig, míg három éve el nem kezdtem a stalker modokat fordítgatni, csak felejtettem. Anno, még az ideiglenesen hazánkban állomásozókkal volt alkalmam (vagy inkább kénytelen voltam, nem is tudom, inkább volt alkalmam) néhány „üzleti ügyben tárgyalni”, de annak is már több mint harmincöt éve.
Ha nagyon kell még megy a kézírás, de mivel szépírni sose tudtam, az magyarul meg angolul is olvashatatlan mások számára. Viszont még mindig balra dől az orosz kézírásom, mert az általánosban az orosz tanárunk valamiért azt tartotta szépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield