- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #33134 üzenetére
A Chrome-mal nem jött le, pedig ez nálam a jobbnak tartott böngésző. Nem gond, mert 3 böngésző van fent, így könnyen orvosolható az ilyen probléma.
Mirr Murr legalább több zsákmányhoz juthatsz harc nélkül. Nekem nagyon bejött.
Aarpok örülök neki. Lehet hogy akkor én is neki állok, mert már tele van a hócipőm a Diverzánssal. Az 5. újra kezdés után is ott vagyok ahol a part szakad.
Megint a mentés/visszatöltés probléma.
Én vagyok itt az egyetlen aki nem tudja végig játszani.
Egyszer valamelyik orosz oldalon olvastam, hogy a küldetéseket "sorrendben" kell csinálni, de most nem találom a leírást. Lehet hogy a fővonalat kellene végig vinnem és utána visszatérni a küldetésekhez, nem tudom. Eddig ment rendesen semmi gond nem volt, most arra gondolok, hogy a pripyati átkeléshez már régebben összeállítottam a csapatot, de nem indultam neki, hanem a különböző küldetésekkel foglalkoztam.
Lehet hogy ez is baj lehet?
Az lenne a kérésem, hogy akik már végig vitték, legyenek szívesek leírni nekem, milyen stratégiát használtak.Walter én szívesen válaszolnák, ha végre Jupiterről tovább tudnák menni. De gondolom ott van, ahol a többi játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Így használod a ChatGPT-t
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Mini PC
- További aktív témák...
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest