- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Balathruin #33002 üzenetére
Mint írtam, felejtős a dolog. Én biztos nem fogok vacakolni vele, hogy legyen bumpja. Egyébként meg Antoniusnak igaza van, hogy esetleg fontosabb karakterek (pl Wolf Rookie Village-ben), de egyébként Balance dolga az hogy mit ad az ember egy páncélnak, milyen tulajdonságokat. Lehet ezzel játszadozni, csak nem kutya vagyok, hogy én egy kis csonttal életem végéig ellegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Robotporszívók
- Assetto Corsa EVO
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 125U ,16GB RAM ,512GB SSD ,gyári garancia 2028.01.30
- Dell Latitude 7650 ,16" ,Intel Ultra 7 165U ,16GB RAM ,512GB SSD ,ujjlenyomat-olvasó ,2 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- RTX 4060
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest